Helt slut, färdig & trött som satan

God afton mina vänner! Puh! säger jag bara, som vi burit idag! Hur mycket grejjer ryms det i en lägenhet på 25 kvm egentligen? Det är ju helt enkelt galet vad grejjer! Vi har kommit riktigt långt och mina fantastiska föräldrar är bara bäst! Utan dom hade jag nog knappt börjat vid detta laget ;-) Imorgon har vi endel kökssaker kvar samt alla mina kläder och skor men i övrigt är vi så gott som klara.. Har skrivit en liten shoppinglista också, med saker som vi behöver fixa för att min nya lya ska bli komplett! Vi är alla tre sjukt tagna av solen med, vi spenderade några timmar av dagen på östra stranden innan vi började köra flyttlassen :-) Det var väääldigt skönt! och solen tar ju om man så säger ;-) Nu har vi även tryckt i oss den obligatoriska flytt-pizzan! Tog hemkörning och fick extra dricka på köpet ju, Bambino är ju för söta!

Tusen TACK Rebecka för hjälpen med Panther idag, du är så underbar! 

Natti natt allihopa! Sussa gott!


Jag & Mamma på östra stranden (vi är lite brunare nu :-) hihi!


Pappsen får äntligen käk!                    Paps provligger min "gamla" soffa


Mammsen med den fina morsdag-middan!

Mors dag!

Goder morgon! Nu är jag vaken och har fått frukosten serverad av mina kära föräldrar :-) Nu ska vi åka ner till östra stranden och gotta oss i solen och i eftermiddag går första flyttlasset till Nyhem! Igår kväll hade jag en jättebra kväll, först var vi i stallet och kvällsbetade med P sedan käkade vi massa god mat och sedan var det fest hos Sandra, bilder kommer senare under dagen! För nu ska jag ut i solen och bli brun! :-)

Ha en toppendag i det vackra vädret!

Over and out


Min älskade i pyjamas


Kvälls-puss!


Mammsen vid stallet. GRATTIS på mors dag!

Soliga sommardag!

Vilken härlig dag! Jag startade den tidigt imorse i stallet. Mötte Rebecka vid åtta-tiden imorse för att rida ut en morgontur i solen.. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss dock, för när vi kommit en liten bit så går alla fina kossor och kalvar precis vid vägen där vi red, kanske en meter ifrån oss.. P fick dån-dimpen! han bara vägrade, jag fick ingen kontakt med honom över huvudtaget han bara sprang runt mig och kastade sig bakåt.. Men Rebecka peppade mej bra, så efter ungefär 40 minuter får jag förbi honom.. Men jag vann! ;-) Han måste vänja sig med kossorna så är det bara!

De fina kossorna som Panther är dö-skraj för

Efter stallet så cyklade jag in till staden för att fixa lite små ärenden och sedan änlände mina kära föräldrar.. Vi åkte ner till östra stranden och har legat där och lapat sol ända till nu, så himla gött! Nu ska vi snart fixa lite käk här och senare ikväll bär det av till Sandra och sedan till kåren.


Dagens somriga klädsel                      Glasses on! ;-)


Mamma & Pappa redo för straden      Jag & Mamma


Pappi pose!

Ha en härlig lördag kväll! Och missa för guds skull inte Robinson!!!
Puss & Kram

Superdag i Götet!

Dagen började redan vid fem-tiden imorse, mötte Rebecka i stallet tidigt, vi släppte ut hästarna i den härliga morgon och satte oss sedan i bilen och begav oss till Göteborg. Vi har varit på Conrad-träning i Härryda, första gången jag har haft möjlighet och det var så himla kul och lärorikt! Man lär sig så himla mycket på att titta på olika ekipage.. Så det blir många visiter på träningarna i sommar och framöver. Både jag och Rebecka höll dock på att frysa sönder inne i ridhuset, så vi fick gå ut för att lapa lite sol ibland :-) Johanna kom bort och gjorde oss sällskap med :-)

Jättemysigt och fint i Helgered!

Efter att Conrad var klar åkte vid hem till Johanna och fick oss en varsin härlig Latte från hennes fantastiska kaffe-maskin, jag vill med ha en sån! ;-) Sedan kom min saknade Ulrika förbi med och vi tog med oss hundarna och Peter för en lunch! Johannas förslag Beans and Bagels var super gott! Och varmt som bara attans i solen, så skönt! Är det sommar nu kanske? :-)

Johanna & Rebecka                             Den goda maten!

Vovvarna äter på varandra istället
                                     

Efter lunchen gick vi en mysig promenad längs med Hagagatan, kikade i lite härliga affärer också, det är så himla mysigt där! :-) Love it! Innan vi åkte tillbaka till Halmstad köpte vi lite glass med, för det var ju riktigt glassigt väder! ;-)

Ulrika, jag, Rebecka & Johanna


The man and the bitches ;-)

När vi var tillbaka i Halmstad efter att goa Rebecka kört både fram och tillbaka, mockade vi åt våra kära och sedan gick vi ut i kvällssolen och betade dem.. På väg hem svängde jag förbi Maxi, köpte godis samt bakpotatis och skagenröra ;-) Mumma! Nu har jag bara en lugn hemmakväll, laddar inför morgondagen, tidig uteritt, sedan kommer mina kära föräldrar hit och på kvällen är det inflyttnings ferre hos Sandra och sedan bär det av till Kåren tror jag :-)

Nu är det Berg flyttar in! Ha en superskön fredagkväll allihopsa!
Puss & Kram

En hemlis!

Nu ska jag ta kvällen, för tidigt imorgon ska jag möta Rebecka i stallet för vid klockan sju ska vid lämna Halmstad för att bege oss mot Götelaborg. Vi ska se på Conrad-träning i Helgered en bit norr om Göteborg.. Frågan är om vi kommer hitta alltså.. Men jag hoppas det ska gå bra! Efter Conrad ska jag, Rebecka,Johanna och Ulrika ses i Göteborg för en fika eller lunch, Mysigt!! :-) I övrigt har fredagen inga särskillda planer, vi får se!

Förut skrek någon mitt namn utanför mitt fönster med, det Ni!! Det hör inte till vanligheten vill jag lova! Det var trevligt, bjöd upp X-människan på en pratstund, kul med lite sällskap på kvällen ;-)

Sov så gott allihopa!
Puss & Kram

Jag är en turgumma!

Dagen har varit helt super! Träningen med P imorse gick helt galant, han var jätteduktig idag! Så skönt :-) Trots att ridhuset höll på att blåsa sönder, hade han fullt fokus på mej och träningen.. Det har blåst helt sjuukt mycket här i Halmstad idag, men som tur är har jag sluppit att vistas så mycket ute i den rådande stormen! Efter stallet hann jag hem en sväng för att äta lite lunch, sedan åkte jag till Lantmännen och köpte groov till P han kan ju nämligen inte äta havre och mineraler som alla andra i stallet för då blir han helt knäpp i bollen! Sedan var det jobb som gällde, var en lugn dag, men har gjort om ett skyltfönster lite, sånt är roligt! :-) Efter jobbet unnade jag mej att strosa runt lite i affärer för jag hade ingen tid att passa, så jag gick runt i godan ro och kikade. Hittade en helt underbar klänning men den var på TOK för dyr tyvärr, så jag köpte mej en liten brosh till min sjal istället :-)

Se vilken härlig och pris därefter!        En skön sailor-brosh till sjalen

Efter lite runtstrosande bagav jag mej till bilen och på bron över Nissan kommer jag på att min parkering gick ut för 45 minuter sen! Va fan! Så jag skyndar mej, och regnet tilltar rejält! Precis framme vid bilen börjar det ösa ner, jag hinner sätta mej i bilen utan att bli särskillt blöt, och det är ingen bötes-lapp på rutan heller! Vilken turgumma va? Jag borde köpa en lott!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gymma ett kvällspass eller om jag ska äta mat, tricky! Imorn ska jag upp jättetidigt också! Nu ska jag ta mej en funderare! ;-)

Hej så länge! :-)

Färdig!!!

Å vad skönt jag blev färdig med teoridelen till arbetet igår! :-) Jag är så nöjd! Det resulterade dock i lite sömnbrist men jag känner mej ganska så piggelin ändå! :-) Nu har jag ätit jättegoda frukostmackor a lá hotellfrukost, både ost,skinka och grönsaker, Mums! Nu ska jag åka ut till P  och idag ska jag försöka få till lite träning med min kära, för nu har jag inte allt för mycket kvar med arbetet i skolan. Efter stallet ska jag åka och jobba i några timmar för att sedan ha en skön kväll och förhoppningsvis hinna med att träna på gymmet en sväng :-)

Hoppas ni får en härlig dag, vi hörs lite senare!
Puss & Kram

Kvällsfika & nattplugg

Nu har jag precis kommit hem från min underbara Linda har varit där och sett på kvällens Tv-program samt fikat järnet :-) Linda hade bakat negerbollar idag ju och sedan hade hon goda hallon muffins och häst skor också, allting hemmagjort! Så duktig! Sedan grät jag som attan till Grey´s med, gud så fint det var! Linda blev helt fundersam över om jag verkligen grät bara till Tv-programet och Oh yes! Jag är bra på sånt! ;-) Nu sitter jag åter igen vid min dator för att försöka få lite plugg gjort nu innan jag ska lägga mej. Har redan min ny inköpta pyjamas a lá stor t-shirt på mej, sminket är av och tänderna är borstade, så det är bara att krascha i sängen så fort jag känner mej någorlunda klar men det kan vara skönt att bli så gott som färdig! För imorgon väntar en morgon hos P följt av jobb och förhoppnikngsvis lite träning med :-)

Sleep tight!!

Min nya pyjamas säger: I love my bed! ;-) But I´m stuck
with my computer....

plugg-spurten!

Dagen idag har även den används till bara plugg, seminariet i skolan gick bra, och vid lunch gick jag och tjejerna till skol-matsalen och åt smarrig firre! Jag var superhungrig, så jag tog inte direkt lilla portionen ;-)

MUMS med firre & spenat!

Efter lunchen fortsatte vi med vår självkänsla rapport, och nu har vi kommit riktigt långt! Snart är vi färdiga :-) När jag och Alex satt hemma oss mej och justerade lite delar i arbetet, blev vi så sugna på gottis, så precis innan vi var klara högg vi in på resterna av rabarberpajen jag bakade igår..

Rabarberpaj och pluggmaterial :-)

När vi var klara åkte jag ut stallet och gosade med P kände att vi behövde love-bomba varandra idag efter gårdagen ;-) Det blev tyvärr ingen ridning, istället pysslade vi.. Har lite tidsbrist nu i slutspurten på skolan så då får man prioritera!

Panther är nyfiken :-)                            Panthers pyssellåda

Nu ska jag slänga ihop lite mat och skriva lite på min sista teoridel i arbetet, sedan ska jag cykla till älskade Linda  för att se på TV, onsdagar är grymmaste tv-kvällen! Jag har även halvt tvingat henne att göra chokladbollar, dubbel sats!! :-) Så jag ska få gotta mej ordentligt!

Ha en sköön kväll kära läsare!
Puss & kram

Goder morgon!

Idag känner jag mej pigg och fräsch, jag har sovit nästan nio timmar och nu har jag precis duschat, avslutade kallt för att vakna till ordentligt, underbart!! Sitter och njuter av en smoothie och äntligen börjar solen tränga fram :-) Nu är det dags att snart bege sig till skolan för rapport konferens, hoppas det kommer gå bra! och i eftermiddag blir det att åka ut till P.

Ha en toppendag!
Puss & Kram

En pluggdag!

Stallet imorse gick väl fint, men P hade en riktigt dålig dag, och jag med.. Så dumt att det ska lyckas sammanfalla! ;-) Det började med att han blev tok-nipprig när alla de andra hästarna fick gå ut i hagen och han skulle ridas.. Det värsta är att egentligen bryr han sig inte, men just i dag var det en annan dag. P har verkligen två personligheter! För det allra mesta är han lugn,lydig, foglig och cool.. Men sedan får han dagar då han är som en blås-fisk! Frustar åt allt, är som en bomb att hantera och tycker liksom att han ska lattja järnet! Den jäkeln, så går det när dem blir kastrerade sent... Inte att rekomendera! Men men vi redde ut det bra, ridningen gick helt okej, trots att han var lite stursk ibland :-) Sedan fick han gå ut i hagen, där har han gått och käkat gräs hela dagen tills jag kom och tog in honom alldeles nyss! P drog igång alla hästarna med hans till dagen förfriskade humör. Så när jag tagit in dem kom Börje och tröstade mej med vackra blommor från trädgården! ;-) Så plockade jag med mej rabarber med, för nu ska det bakas paj! :-)


Nu känns det genast bättre, med fina färger och snart en smarrig paj!

Idag har jag och tjejerna även suttit i bibblan och försökt att arbeta på rapporten, idag var vi riktigt duktig tycker jag, så jag är så nöjd att jag tänkte ta "ledigt" ikväll tror jag :-) Nu har vi inte alls mycket kvar, igår mailade vi även in det första utkastet till vår läraree, och han tyckte det var jättebra, han blev till och med rörd sa han, och hade tagit sig friheten att maila det vidare till en kollega som arbetar med precis det som vi skriver om :-) Kändes jätteskönt och kul! Nu kan man vara lite lugnare! imorn är det rapport konferens med klassen, jag hoppas det går fint! Det låter så seriöst bara ;-)
 
Jenny & Matilde                                       Jag & Alex

Nu ska jag faktiskt ta och börja med maten, ikväll blir det kyckling och nåt, har inte bestämt vad än.. :-) Finns inte allt för mycket att välja på här i min kyl, men något ska jag nog klara av att hitta på, så blir det till att baka en rabarberpaj med som jag tänker ta med mej till Linda ikväll,vi ska se på desperata hemmafruar och fika :-) Idag blir det ingen träning jag är alldeles för trött efter gårdagens benpass!

Vi hörs lite senare, nu till grytorna!
Puss & Kram

Super solig morgon!

Nu sitter jag och äter frukost, och utanför fönstret skiner solen som bara den! :-) Så härligt! Ska åka ut till P nu på morgonen, rida och fixa allt. För klockan 12 ska jag träffa tjejerna i bibblan och skriva på teoridelen till arbetet. Hoppas vi får sommar-värme idag så kan man sitta ute och plugga!

Ha en bra dag i solen, så hörs vi ikväll!
Dags att kila! :-)

Äntligen tar jag kvällen!

Klockan är nu halv tolv och först nu får jag ta kväll! Jag är ingen natt-människa direkt så jag blir helt slut! Har pluggat, tvättat, plockat och städat fram till nu men har fortfarande inte duschat än! Herregud så SEG jag är! Men det var att riktigt skönt att jag tog mej tid att träna förut, det var väldigt skönt att få rensa hela skallen på alla dagens mastiga matningar. Min lägenhet ser ut som ett attans bombnedslag med! Jag har inte alls någon lust att göra fint i denna ruttna lägenhet, när jag flyttar om sex dar! Vill bara ha en ny mysig lya och plocka upp alla nya grejjer! Längtar efter mamma och pappa med! Ska bli så skönt att dom kommer ner till mej på Lördag :-) Längtar!! Jag har åtminstone fått i mej middag ikväll det blev wokade grönsaker, lite ris och kräftstjärtar från Ullared! ;-) Det var riktigt gott!!

Woken med kräftstjärtar,fisk sås,sambal oelek & Vitlök

Nu blir det en välbehövlig dusch för mej ;-) Sedan SÄNGEN!! Sussa gott, vi hörs imorn!
Crash boom bang!

Hektisk heldag!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, har i princip ätit min lunch nu som bestod av en äggmacka! Är det stressigt så är det, men jag gillar inte att slarva med maten! Där har mamma uppfostrat mej väl ;-) Skoldagen började tidigt idag redan vid klockan åtta skulle jag och tjejerna i gruppen möta en man som jobbar på sturegymnasiet som dramalärare. Honom skulle vi intervjua kring ämnet självkänsla som vi har valt att ha som slutarbete i kursen. Det gick super! Han var verkligen hur härlig som helst :-) Sedan fick jag kasta mej på cykeln för att liksom byta färdmedel. Hoppade in i pärlan och körde lite för fort till stallet, där P fick komma ut i hagen med det samma! Har så himla mycket och göra idag så tyvärr blir ridningen lidande, men P verkade inte allt för nedstämd över det ;-)

P Kör räser i hagen                                Prinsen spanar på mej

I stallet gick det fort som attan! Var tvungen att skynda mej som bara den för att hinna tillbaka till skolan i tid, då vi klockan halv tolv hade avtalat tid för handledning med vår examinator Bengt. Jag hann i tid och mötet gick finnemang! Efter handledningen var det dags för nästa intervju med en dam som är kurator på högskolan, och jobbar med studenternas självkänsla och självförtroende. Efter den sista intervjuen slog vi oss ner i ett grupprum i bibblan för att lägga upp hur vi ska gå vidare i arbetet, alla var så sjukt slut i huvudet, men vi fick till en bra planering tillslut, känns som jag börjar ana ljuset i tunneln nu :-)

Matilde är en sann pedagog och ritar
bilder på tavlan ;-)

Nu ska jag trampa iväg till gymmet för att rensa skallen, för ikväll står jag inför renskrivning av intervju samt teoridel till arbetet.. Ikväll ska jag även äntligen tvätta, inte en dag för sent!Sen är det Filip och Fredrik med dropp på Grönan ikväll, det vill jag ju se :-) Puh! Dax att sätta fart! :-)

Puss & Kram  

Tack & Gonatt!

Nej nu kapitulerar shoppingdrottningen för dagen, helt slut av en dag på Ullared! Tack för idag tjejer, super-najs! Jag är så trött efter idag så jag har inte gjort allt för mycket ikväll, bara legat i sängen och tittat på Gossip girl och söndagsparty.. Middagen bestod av nudlar i från Tokyo! Glamour på hög nivå, det gäller att hålla igen lite nu när jag så gott som eldat upp kortet mitt idag.. Sedan försöker jag rensa mina skafferier lite med, för om exakt en vecka går flyttlasset över Laholmsvägen! :-) Jenny tittade ner en sväng med, mycket trevligt med lite fint grann-besök på en slapp söndagkväll :-) Var hos P prinsen förut med och han fick lite presenter från Ullared dock är det nog jag som är mest glad åt dom, men det är så himla kul att köpa nya grejjer till honom! :-) Han fick bland annat nya benskydd, vilket han varit i behov av sedan jag så gott som köpte honom. Dom passa som handen i handsken! Tack Linda, som hittade dem och tyckte att det såg ut som  P´s storlek :-)

Nu blire bingen! Sussa gott


P´s nya saker, benskydd,lini-shampoo,arnika linement,
pälsglans,läderbalsam, ryktskrapa och bad-hinkar :-)


Perfect match!                                         P:sson är mer än nöjd, och jag halv-
                                                                   ligger intill nästan lika nöjd, men jag
                                                                   gillar inte hö, än..... :-)

Jag är som "dom"

Ja, då var vi hemma från Ullared, Vilket ställe alltså! Jag brukar ha skrattat åt "ullared folket" att dom är som galna och springer runt med sina knökfulla kundvagnar, vet ni!? Jag är precis som dom! Precis lika knökad vagn och precis samma koncentrerade blick längs med hyllorna (man vill ju inte missa nåt) Det är ju alltså sjukt smart att handla där, om man säger något annat är man lite dum;-) Haha! Vi fick alla tre med oss massa bra saker hem! Jag köpte en del saker till P och Linda köpte massa leksaker till Charlie. Ida var duktigast hon handlade massa bra saker, men ingenting kostade mer än trettio silver pengar, det är stark! Min dyraste sak gick till P såklart, den rackarnas dyra kärleken! Jag gillar Ulared! Så dit tänker det bära av fler gånger :-) Vi var helt slut allihopa i bilen hem, shopping är en hård livsstil ;-)
Nu ska jag åka ut till P och visa honom hans nya presenter!

Här kommer lite bilder från dagens shopping:

Ida & Linda i kassakön                         Jag och min knökade vagn


Bra grejjer till BRA priser                      


Dagens favorit-klipp fin tavla och härligt mjuka kuddar


Även denna sjal fick följa med hem
för en billig peng!

Ullared nästa!

Go morron, nu är det riktigt tidig lördag morgon! Jag ska nu hoppa i jeans och en T-shirt, sedan ska jag åka ut till P lite snabbt och fixa hans box och mat. För klockan åtta ska jag va hos Linda för då bär det av mot Ullared!! Tjohoo va roligt! :-)
 
Ha en go söndag, va hörs ikväll när jag shoppat klart! ;-)

Puss & Kram

Mysig middag

Nu har jag precis kommit hem från Linda för att ta kvällen. Kockarna Linda och Daniel bjöd på utsökt måltid med potatisgratäng, hel inbakad fläskfilé och café de paris sås! SUPER GOTT! Tack så fantastiskt mycket mina stjärnor!
Sedan åt vi min rabarberpaj till dessert och såg på Robinson...

Fasen va snopet alltså! så åker Blomman ut, jag blir så less... Nu är det bara GO GO GO för Jarmo och Anna!!! Ellinor ska ju ut!!

Tidigt imorn bitti åker jag, Ida och Linda till Ullared! Ska bli så jäkla kul, längtar som en tok så nu är det dags att hoppa i sängen så det snabbt blir morgon!

Sussa gott allihopsa!


Linda och Charlie har Muuusigt!

Daniel grimaserar tydligen....               Familjen äter paj

Dinner is waiting !


Nu ska jag cykla till Linda som fixat värsta gourmet middagen! MUMS! Ska bli fantastiskt gött! Hoppas du får en lika bra lördagkväll som jag tänker få ;-)


Lördags-myyyys!

En Helt vanlig lördag!

Jag hann färdigt i stallet imorse trots min mäktiga försening, Jag linade P på stallplanen och han var superduktig! Han har blivit så himla mycket bättre sedan Eva lärde mej hur jag ska linda honom och han har blivit så himla mycket mer "up hill"

Duktig och fin Panther imorse

Efter stallet bar det av in till stan och jobbet, det var en hel del folk som rörde sig på stan idag, trots att alla borde vara luspanka just nu, Det var ju inte överdrivet mycket kunder men det kunde varit sämre... ;-) Jobbade ju bara till två idag så efter det så åkte jag ut till stallet igen och tog ut hästarna i hagen, det blev ju så fint väder på eftermiddagen, så nu går dem i kvällssolen och myser. Jag hade lite extra tid så jag la mej på en bänk i stall-trädgården och njöt av solen, var så himla skönt att få lite strålar på min bleka hud.

Panther rullar sig direkt i leran, jag njuter av solen i trädgården och spanar på P från min bänk...

Ikväll är jag bjuden på middag hos min kära "extra familj" Jonsson/Körling. Så himla GOTT! Sedan ska vi givetvis se på Robinson och jag ska ta med mej rabarberpajen jag bakade :-)

Ha en toppenkväll!

Puss & Kram

Välkommen sköna lördag!

Go morron go morron alla ni morgonpigga lördags-fantaster! Jag har precis gjort mej en smoothie på hallon,blåbär,banan och vanlijyoghurt, som jag sitter och sörplar i mej. Riktigt gott! :-) jag är bara sisådär en och en halv timme sen... Skulle ju upp och rida P på morgonen innan jag börjar jobbet klockan elva, men det kommer jag inte att hinna alls! Var så trött efter gårdagens äventyr att jag tillät mej ligga kvar och snoooza väldigt länge! ;-) Jag har ytterligare en lugn och skön lördag framför mej, Jag ska till P nu innan jobbet och ta ut han en sväng, sedan blir det att jobba ett sånt lyxigt kort-pass för att åka ut till P igen och motionera han lite mer. Kommer nog kanske hinna med och träna en sväng på gymmet med, men det beror lite på hur den känns efter gårdagens galna löptur ;-)

Ha nu en härlig lördag allesammans!

Puss & Kram! Vi höres till eftermiddagen :-)

Blixtar & Dunder

Jösses Amalia vad en dag kan bjuda på! förmiddagen gick som smör, flöt på bra hos P och ridningen gick också bra! :-) Han är så duktig! På jobbet gick det undan, jag fixa iordningen lite på lagret idag, upp och ner på steg och mycket lyft över huvudet, var att lite ansträngande;-) Sedan cykla jag till Hemmakväll och köpte godis!! :-) Ringer Linda på vägen hem.. Hon och Charlie ska åka ut till Havredals naturreservat och gå, och undrar om jag vill följa med. Givetvis vill ja det, det är så himla mysigt där ute (åtminstone i vanliga fall) Men ack så vi misstog oss idag!

Vi tar allt från början....

Vi parkerar bilen och lägger spår till Charlie som han ska söka efter när vi gått klart promenaden. Sedan hämtar vi Charlie i bilen och börjar vandra, allt är grönt, fint, härligt och lugnt! Vi bara njuter av naturen
 
Linda och Charlie i fina skogen!             Charlie färdas säkert!

Vi går i godan ro, pratar om hur skönt det är, även om det småduggar lite, det är ju bara mysigt! Å jag tycker att de är så gött att slippa bry sig om att man blir lite blöt! Vi skulle nog aldrig ha sagt så för ungefär en minut senare tilltar regnet rejält och vi hör åskan! Jaja vi bara skrattar, lite regn har väl ingen dött av liksom! HAHA eller hur, rätt va det är bara Blixtrar det till och det SMÄLLER som v´bara tusan. Nu är den nära och mycket riktigt, nästan blixt slår ner precis framför oss!!!!!! Alla vi 3 bara tvärnitar! Jag och Linda ser på varandra,och säger: Vad fan ska vi göra?! Vi är livrädda båda två och är fasen nära att börja grina, vi velar lite men sedan inser vi att det bara är att kutta!!!!! Å fasen vilka långa kilometer! vet inte hur många gånger jag flåsade till Linda om att "är vi inte framme snart?" "Är det långt kvar?" Efter ett tag kommer Linda på att jag är nyopererad och springer på foten iförd toffla! Den får inte bli blöt ju skriker Linda! Nej jag vet skriker jag tillbaka, jag borde ha en påse på den! Linda är inte sen, utan drar upp en bajspåse ur fickan! Allt funkar i nöd!

Väl framme vid bilen, skrämmer Linda fasen halvt ihjäl mej! Hon hittar inte bilnyckel...... Nej det är inte sant!
Som tur var hittar hon den tillslut, dock hade vi ändå glömt låsa bilen... haha!

Väl inne i bilen släpper allt och vi bara börjar skratta! Hela resan hem är bara fylld av skratt och blöta trosor, rinnande mascara och genomsura skor! Vi inser att vi skapat ett  MINNE FÖR LIVET! Helt klart :-)

Jag fick skjuts hem, så fick jag plåstra om foten och tvätta den rejält samt ta en varm dusch och blåsa håret, helt genomfrusen av hagel och spöregn!  Mina vita trosor var färgade blå av jeansen och i min lägenhet hänger nu genomblöta kläder på tork!
 
Kameran min lagom immig av svett och regn!

 
BEFORE                                                       AFTER

  '
Min fossing

Nu är jag precis hemkommen från Linda & Daniel vi har käkat burgare och pommes från Feta-Greta det var vi verkligen värda efter vår nära döden upplevelse! Tack för idag gumman, vi har skapat minnen och förlängt livet! :-)
Läs Lindas verson av storyn Här

Natti natt allihopa, imorn är det upp med tuppen som gäller!
Sweet dreams!

Go morgon fina fredag!

Ja då var det redan fredag, gud så härligt! Fredag är mina riktiga mysdag, då är det soffhäng och tv-tittande som gäller :-) Nu har jag precis käkat frulle,ska nu göra iordning en lunchlåda med rabarberkrämen som jag gjorde igår. Sedan bär det av ut till stallet och P.  Idag blir det träning i ridhuset för oss, och sedan klockan 12 börjar jag jobba. Jobbar bara tre timmar idag, som nån sorts fredagslyx! Så efter det tänker jag gå till Hemmakväll och köpa en stooor götte-påse!

Vi hörs lite senare! Ha en underbar fredag!

Puss & Kram

Farlig och förbjuden sysselsättning

Vilken härlig kväll jag har :-) Jag har hunnit ta vara på rabarbern idag, har gjort både kräm och paj, så nu har jag gottis så jag klarar mej i några dagar. Har även suttit och surfat runt på nätet efter en kista att ha som soffbord i nya lägenheten, vill ha en som är ganska liten, låg och så där snyggt sliten ;-) Har hittat en som känns ganska rätt.. Sedan kom jag in på en fruktansvärt rolig men fantastiskt farlig sysselsättning, jag har kollat på en massa hästgårdar som är till salu! Herregud jag är helt tagen, har hittat två som jag är totalt förälskad i! Jag kände att jag var tvungen att kartlägga mina drömmar lite.. Jag måste ju börja planera snart om jag ska ha eget place vid 30 ;-) Haha! Drömma det är nåt jag kan! Sedan var jag över till Nyhem för att kolla, mäta och ta lite kort i lägenheten, himla schysst att jag fick komma över, å trevlig var han med! Tänka sej ;-) Nu ser jag på "inför Bonde söker fru" längtar så mycket tills det börjar igen, det är så roligt! ;-) Har även gjort iordning en så kallad "pluggburk" att ha tuggbarheter i som jag kan smaska på när jag pluggar, köpte den på IKEA tyckte att den var mycket sötare än en tråkig förpackning eller påse..


Den var väl lite söt va? Det blir så mycket roligare med lite sötsaker i livet

Nu ska jag fortsätta slöa ett tag innan det är sovdags, Å jag älskar Bonde söker fru! :-)
Puss & Kram

En rolig dag!

Åkte ut till stallet och P tidigt imorse, för att fixa hela stallet.. Som tur var ville Angela med så det underlättade jättemycket! Vi mockde och fixade i hela stallet, sedan linade vi Panther i ridhuset, han var vääldigt lugn, säkert lite trött sen gårdagens lugna dag i hagen ;-) När vi är i ridhuset och Angela tagit över p och linan, så ringer Linda och säger att hon och Ida ska till IKEA i Helsingborg, och undrar om jag vill följa med, å Om jag ville! Sådana telefonsamtal är så roliga! Jag och Angela var riktigt snabba i stallet så jag hann följa med! :-) Så kul med en utflykt!


Angela & Panther på väg till ridhuset

Skyndade mej hem, tog en "raggar-dusch" och målade på lite mascara, sedan kom Linda och Ida och hämtade mej, service! Sedan bar det av ner till Helsingborg och härliga IKEA! Först gick vi runt och bara spana, vi märkte att vi behövde få mat i våra magar för att kunna shoppa, och jäklar så bra det gick efter lunchen ;-) Jag hittade massa små-grejjer till nya lägenheten, så jag fick ihop en hel tung kasse till slut 


Törstig Linda och jättegod mat!


Ida inne på IKEA

Vi var klara i väldigt god tid på IKEA och vi hade ingen stress alls så vi gick in på Väla köpcentrum ett tag och kollade lite i butiker och bara myste runt och njöt av en ledig dag :-) Blev även nån påse härifrån... ;-)


Linda & Ida i godisland!

Tack vare godisaffären blev vi så sugna på sötsaker, så när vi skulle åka hem tog vi en sväng i Mc-driven och köpte varsin mjukglass! Himla gott!

Linda lassar in glass

Nu ligger jag i sängen hemma och bara tar det lugnt, jag är helt ledig hela eftermiddagen och kvällen, känns riktigt konstigt men skönt! Gymmet är inte öpppet heller så dit kan jag inte rymma iväg, rätt bra faktiskt! ;-) Så nu håller jag på att göra en lista över vad jag ska köpa i Ullared på söndag, för då ska vi åka dit och shoppa :-)

Vi hörs lite senare, dags att färdigställa listan! :-)

Här är mina shopping-erövringar
  
1. Ett jättefint armband i brunt läder som jag tänker ha runt ankeln.
2. En söt stor T-shirt som blir sval och skön i sommar
3. Min IKEA-kasse med alla fina saker som ska ligga där ända till 
    den 31:e maj.

Mysig Tv-kväll med dunderfika

Är precis hemkommen från gulliga Ida där vi varit och fått massa gott fika och sett på Grey´s och fråga Olle. Sandra hade bakat en jättego kladdis och Ida hade fixat supersmarrig rabarber paj! Kaffe och saft serverades med så nu är maggen min himla nöjd , var så himla gott! Har så goa och duktiga vänner som bakar och står i:-) En jättemysig kväll med så goa gummor :-) Nu ligger jag redan i sängen och ska försöka sova med det samma, imorn väntar en tidig morgon på mej..

Natti natti allihopa!


Sandra & Ida, så söta och glada!


Linda slevar vaniljsås! :-)

Glödheta fingrar och Kärlek på posten

Ja ni, som jag skrivit på mitt arbete! det har bara smattrat här på tangentbordet! Fick väldigt bra av energi av att träna(som jag sa att jag inte skulle) men jag kände för det :-) och så skulle Linda dit så då fick jag lite draghjälp och sällskap. Jätteskönt! Jag var för en gångs skull först på plats(händer inte ofta), så jag fick gå på crossen skit länge, jobbigt men bra! :-) Nu har jag nog snart käkat upp en hel honungsmelon med, som jag skivade upp när jag kom hem från träningen, tänka sig vad man kan hitta i El Kylino :-) Nu känner jag mig väldigt nöjd och klar med mitt plugg för dagen! Och som en underbar uppmuntran kom det ett tjockis brev på posten fyllt med kärlek från världens bästa mamma! Hon vet vad jag behöver :-)


Tack Mamma! Nu ska jag hugga in på chokladen! :-)

Vi hörs ikväll! Puss & Kram

P är en klok Panther

Hade en underbart lugn och skön morgon i stallet. När jag kom dit och tittade i min och P;s träningsbok såg jag att han inte haft en helt ledig dag på jättelänge, så bestämde att idag skulle han bara få gå i hagen och mysa :-) Han fick komma ut tidigt medan jag mockade och han såg verkligen ut att njuta bland allt fuktigt grönt gräs. Givetvis så rullade han sig inte i gräset utan i den ända leriga plätten i hela hagen, han blev väldigt fin! ;-) Han ville väl se till att jag har tillräckligt att göra i eftermiddag! Sedan mockade jag och gjorde extra fint i boxen eftersom jag inte hade någon tidspress. Satte mej sedan i morgonsolen och lade upp resten av veckans träning. Gick ut till P i hagen innan jag åkte för att fylla vatten i hagarna, och han var så jäkla skön, för när jag står och fyller vatten i dom andra hagarna så går han fram till staketet och tittar på mej som bara han kan. Han är en riktig ögontjänare om man säger så och så lägger han huvudet lite på sned, nästan som en hund. Det står skrivet i pannan att, "va fasen kom nu och ge söta mej vatten" och mycket riktigt, han var riktigt törstig, han är inte dum ni! ;-) Sedan kasta jag ut morötter i hagen och sa till han att leta, gissa om han var som en myrslok i gräset, det var ballt för jag tror inte så många hästar "spårar" riktigt så.. Men gillar man mat så gör man ;-)


Men va fasen; ta gärna kort på mej när jag skiter, har du aldrig sett en häst
förut eller? Han ser sådär lagom road ut... :-)


P myser i hagen

Passade även på att ta med mej rabarber hem idag, tänkte göra kräm och paj sedan.. Det är så himla bra att ha en egen bonde! Men nu blir det plugg, fram tills det är klart! Skröt ju även om att jag lyckats boka tvättid idag, tyvärr var det falskt alarm för jag hade återigen bokat fel eller snarare glömt vilken dag jag skulle ha, så nu får jag vänta ytterligare några dagar, blir så trött på mej själv ;-)


Rabarber!!

Have a nice day!

Go morron du lugna onsdag!

Nu har jag precis käkat frukost och sitter framför tv:n och ser på The voice, bästa väckningen ever! Ska åka ut till P snart för att grejja lite och eventuellt blir det att ha han på lina idag, för det var nästan en vecka sedan. P ska få ha en lugn dag idag för han har varit väldigt duktig nu en längre period :-) Det passar mej bra med för jag hade lite ont i halsen nu när jag vaknade, men nu har jag proppat i mej en c-vitaminrik frulle samt tagit massa såna där echinacea droppar. Efter stallet ska jag bara stanna hemma hela dagen och skriva på min "Life story" den ska bli klar idag tänkte jag. Sedan har jag äntligen lyckats boka en tvättid med så de blir några svängar ner i tvättstugan också :-)

En ganska trist dag och inte allt för händelserik, men vi hörs lite senare, ha nu en sköön dag!
Puss & Kram


Så här pluggigt är mitt soffbord nu :-)

En duktig kväll!

God afton! Jag var så duktig med mitt pluggnade förut så jag belönade mej med att jag fick gå och träna ändå, det var jäkligt gött att få röra lite på sej och rensa skallen. Kanske får tillbaka mitt ordinarie ordförråd imorn då om jag har tur ;-) På vägen hem gick jag in på hemköp och köpte plugg-snacks för mina sista slantar, annars hade jag gått åt de kommande dagarna om jag inte får tugga på nåt medan jag pluggar  ;-)


Torkad frukt och Cashews känns i alla fall nyttigare än godis, när man har
sockerbehov!

Nu har jag även käkat mat som jag lagade direkt jag kommit hem från träningen, blev tonfiskgryta med curry och mathavre till, kände mej sjukt nyttig! ;-) I brist på mat i kylen och skafferiet får man ju göra det bästa av situationen och det blev faktiskt riktigt lyckat! Har aldrig ätit mathavre förut, kanske hemma hos mamms någon gång, men det var väldigt gott när man kokade det med en buljong tärning. Nu ser jag på desperata hemmafruar och försöker bara slöa i soffan, det är något jag måste öva på! Är väääldigt dålig på det, drar gärna igång med nåt annat projekt då, men nu ska jag bara öva och slappa!

Ha en sköning-kväll! Och imorn är det redan lill-lördag :-) Veckorna flyger fram!
Puss & Kram

talproblem, idétorka och snubbelincident

Herre jösses, vilken knasig pluggdag. Ingen av oss hade vidare skrivglöd eller idékanoner idag, alla var ganska sega och trötta, hungriga och nötta! Vi försökte strukturera oss i ett bra tag och efter ungefär tre timmar så lyckas vi, bra gjort av oss! ;-) Jag har åtminstone skrivit en inledning till arbetet och nu tänkte jag ägna hela resten av dagen till att skriva på min Story samt om självkänslans betydelse för motivation. Har ni några idéer? Bring them to me! :-) Jag hade en sån där dag när det jag vill ska komma ut ur munnen bara försvinner eller fastnar i någon sorts felaktig omloppsbana, jag fick helt enkelt inte till det idag. Haha sedan ska Matilde gå och köpa lunchmackor till tjejerna och när hon ska gå så råkar hon fastna i axelremmen till hennes väska som stod på golvet, gissa hur väl det gick!? ;-) Såg så roligt ut sånt som man likosm bara lyckas med när folk ser på! Men hon klarade ut det bra, men vi skratta så vi grät! Nu ska jag försöka fortsätta plugga, får nog lägga träningen på hyllan idag till förmån för pluggeriet!


Alex torkar tårarna efter skratt-attack, Jenny leker apa och jag leker nåt ännu värre..

Dags att återgå till lite effektivitet! Vi hörs sen XOXO

Mysig morgonpromenad med kära

Vilken mysig morgon jag hade imorse! När jag åkte hemifrån skickade jag iväg ett sms till Linda för att se om hon ville med ut på skogspromenad med mej och P, tänkte att Charlie måste ju ändå ut och så tyckte jag att det kunde vara trevligt med sällskap :-) Panther tyckte även han att det var jätteskönt med sällskap, att ha Linda & Charlie framför var perfekt för då slapp han va så himla vaken på allt som hände. Vi red förbi dagiset idag med, och alla barnen hade rast så det var ett jäkla liv, men P skötte sig perfekt! Var en helt supermysig morgon med härligt sällskap! :-) Vi klarade oss från regn med, fast att det mulnade på fort.


Linda & Charlie


Panther & Jag


P:son och Challe vågade nästan hälsa ;-)

Nu sitter jag i skol-bibblan med Jenny & Alex vi jobbar på vårt arbete, jag har en liten bisyssla och bloggar lite samtidigt :-)

Puss & Kram, back to work!

Go morron du härliga dag!

Vilken härlig morgon! Solen skiner som bara den :-) Jag ska käka lite frulleri frullera nu innan jag ska åka ut till och rida ut nu på morgonen i det härliga vädret! Då kommer jag att ha sån jäkla energi hela dagen! Sedan väntar det plugg med min grupp.

Vet ni!? Igår fick jag min första hyresblankett till Nyhem, haha jag blev skitglad! Det är inte så ofta man blir glad över en räkning, så detta tänker jag lägga på minnet ;-)

Se så fint! :-)

Idag kommer jag även slippa se ut som en clown, för igår löste jag ut mina skossingar, så idag ska dom på när jag ska till skolan! Kommer va så snyggt! ;-)

På den friska foten, men
den är nästan lika fin på
den andra med!

Ha en skön dag nu! Puss & Kram

Full fart mot sommaren!

Herre jösses, vad mitt internet varit osamarbetsvilligt idag, därav den dåliga uppdateringen ;-) Men nu är ja igång igen och dagen har gått i ett! Känns som om allt har tidspress nu när det inte är länge kvar i skolan. Arbetet ligger verkligen i tryck och när det är klart är det Sommarlov!! :D

Började dagen med att åka ut till P och rida, vi tog vid där vi slutade igår kan man säga och det gick riktigt bra, Shit vad jag slet med min jäkla sits, för nu ska det bli ordning på fröken! P var superduktig och ridbar idag, himla mysig morgon hade vi, han va sådär super-gossig idag! Alltid lika härligt :-) Sedan bar det av till skolan för seminarie, som började attans segt, men mynnade ut i ett av de allra bästa på hela kursen tycker jag :-) Alla är så öppna nu, alla vågar dela sina känslor och uppfattnigar vilket leder till en så jäkla skön stämmning. Väldigt utvecklande kurs, rekomenderar verkligen att läsa pedagogik, så himla självutvecklande och sedan har vi nog världens bästa lärare med Bengt! Efter skolan cyklade jag in till Staden för att fixa lite ärenden, Jag älskar att cykla har jag kommit på, nu när jag har haft de lite knasigt med att gå, vilken grejj ni! ;-) Dagen blev riktigt fin med trots en molnig morgon, så jag njöt av den soliga eftermiddagen!


Så här härligt var det i eftermiddagssolen längs med Nissan!

Efter alla ärenden så åkte jag ut till stallet igen för att ta ut P på lite kvällspromenad och låta han beta lite gött nygräs! Mys-pojken blidde så glad när jag kom, han har varit riktigt mammig idag :-) Jag eftermiddagsmockade lite, så de förhoppningsvis går lite lättare imorn :-P ställde dit en ny dos med ögondroppar till P och spolade faktiskt av Pärlan med vattenslangen, hon skulle behöva en riktig tvätt men nu ser hon i alla fall för ögat ren och fräsch ut, som en nyponros! ;-)
(bra va mamma ;-))


Se så fin hon blev :-)


P:son och jag stog och njöt av den härliga kvällen, P njöt dock nog ännu
mer av gräset..

Till sist avslutade jag dagen på gymmet, tog mej ett kvällspass och körde på cross-trainern för första gången sen operationen, himla kul! Men vilken dålig kondis alltså! Puuh!

Nu sitter jag hemma och ska koka lite te till mej och mysa lite, regnet öser nu bokstavligen ner utanför mitt fönster, så då blir man lite sådär mysig tycker jag, man vill bara gosa ner sej under en filt och höra hur det smattrar utanför. Jag älskar när det regnar och jag inte behöver gå ut, det är underbart! :-)

Vill skicka en extra hälsning till mina älskade päron som ALLTID ställer upp, de är helt underbara, helt bäst! Jag älskar Er!

Gonatt allihopa, sussa gott så hörs vi imorn! :-)
Puss & Kram

Hjärtsnörp!

Go morron go morron!  Här i Halmstad är det riktigt mulet idag, så tråkigt... Ska åka ut till P och rida och grejja nu innan jag ska till skolan vid lunchtid för artikelseminarie. Jag tänkte även berätta att igår blev ja så satans skrämd att jag verkligen satte hjärtat i halsgropen. Jag gick och la mej i sängen ovanligt tidigt, låg och läste och lyssnade på musik. Precis när jag lagt ifrån mej allt för att lägga huvudet på kudden och sova sådär härligt trött, så precis när jag går över till John Blunds sida så ramlar min stora tavla ner från väggen!!! Det small inge dåligt vill jag lova! Snacka chockad jag blev usch och fy! Men inget gick ju sönder så det är jag väldigt nöjd med :-)

Ha en härlig dag! Vi hörs senare
XOXO



Cykling - My new thing!

Helt galet vilken underbar Söndags eftermiddag! Jag har funnit min nya grej, helt klart! Cykling i fina områden var en helt fantastisk sysselsättning! Jag märkte att jag cyklade runt och loghela tiden såg kanske lagom fånigt ut men jag ville inte sluta för det, ler ni också när ni cyklar? Jag tror det frigör massa lyckliga endorfiner! Jag har varit ute i två timmar, cyklade runt i naturområdet på Hagön, sedan cyklade jag in i skogen och sedan i sanden för att komma till stranden! Snacka svårt det var att cykla i sand, nästan farligt ju;-) kände mej rätt ball faktiskt, snacka cross country, tyckte jag! Tog inte med mej varken musik eller klocka heller, tänkte jag skulle lära mej att klara mej utan det ibland och det var tokskönt!

Nu ska jag dammsuga lite fort medan jag kikar på one tree hill, sedan är det ju Gossip girl och Best of Wipe out, skön kväll! Ska även läsa in mej på artikelseminariet för morgondagen med.

Här kommer lite bilder från min cykeltur! :-)


Me and bikeeey efter sand-ansträngningen ;-)

   
Snacka härlig cykling!


Östra stranden!


Vinden i håret, härligt!

Träning och pyssel med P

Tidig söndagsmorgon i all ära, men efter en sen kväll fylld av massa ätbara läckerheteroch härligt sällskap, tog det emot lite att stiga upp för att åka ut och ha träning med P. Men väl i pärlan, lyssnandes på radion på högsta volym var jag rätt så snabbt igång :-) Vi tränade för Eva idag istället eftersom hon var sjuk i torsdags på vår stående träningstid, så då bestämde vi söndag morgon istället, bra deal va!? Tur att jag vakna till rätt fort! Märktes även att P:son var morgontrött idag, han var helt nyvaken när jag kom och han gick i slow motion till ridhuset.. Träningen gick dock riktigt bra, Eva fick oss att vakna till illa kvickt! ;-) Idag lades mycket av träningens fokus på min sits, har "tappat" lite här och där sedan jag kom hit till Eva och ändrade om hela min ridning. Men när vi väl hittar rätt känns det inte bara lite rätt utan så jä*la rätt, vilket gör det så fruktansvärt kul! Men shit så slut vi blev både jag och P var genomsvetta!

(Ni som inte är hästfolk eller intresserade läs inte detta, ni kommer att dö!)
Vi red även mycket av en övning som jag har med i varje pass sedan jag kom hit ner till Halmstad. Denna tänkte jag dela med mej av till er hästfolk som är intresserade. Tips-övning 1:Den går ut på att rida på hela banan (fyrkantsspåret) och lägga 10 m volter vid varje bokstav. Förberedandet av volterna sker i svag öppna tanke eller skuldran in (shoulder fore). Lägg volt för höfter och ytter skänkel, på väg mot voltens slut och väggen (sargen) öka "sidvärts-tänket" flytta undan och fånga upp (sargen blir som en hjälp till naturlig halvhalt) och rid in i avbrott / fattning / igångsättning. Rid "svag öppna" till nästa bokstav och lägg 10 m volt, vid voltens slut går du tillbaka till den gångart som du hade innan. Rid svag öppna till nästa bokstav lägg volt och vid voltens slut rid in i ny gångart. Upprepa vid varje bokstav. En superbra övning som förebygger att hästen "rinner" iväg, ökar också din effektivitet som ryttare. Mycket att tänka på men ger bra resultat vid rätt genomförande :-)


Panther helt slut efter ett svettigt träningspass!

Passade även på denna lugna söndagen att Pyssla om Prinsen lite extra, han fick enkel pedikyr, massage med liniment, kli-massage, lite bad och rykt. Mysigt! Vanlig raps olja är en jättebra och billig hjälp till torra hovar! :-)


Inga konstigheter, bara vanlig raps!


P:sons lilla pyssel-kit!

Nu ska jag bege mej ut på en cykeltur, tack mamma för idén! Ska bli skönt! Vi hörs lite senare, Ha de gött så länge!
Puss och kram till er som orkat läsa :-)



 

I´m in love ! ! !

I´m in love with a fairytale! Vilken lördagsafton vi hade igår! Och vilken vinnare det blev, sikken kosli gutt fra Norge!! Vilken jäkla kille alltså, jag är helt förtrollad, Man I love him! SÅ satans charmig ni ;-) Snacka firande Norges gator bjuder på idag, nationaldag och vinnare av Eruvision, fräckt värre! Vi hade en himla trevlig kväll med härligt sällskap! Vi var hemma hos kvällen värdar Linda & Daniel och dessa vi jag snackar om var Sandra & Johan, Ida & Wiktor och jag då, vi snaska på massa gottis och satt och följde hela spektaklet. Det var ju synd för Marlena att hon inte fick några vidare poäng, men jag gladdes så åt våra kära grannar och charmknutten Alexander!

Sedan är det så toppen och vara hos L & D av ytterligare en orsak, de har en inspelningsbar box!! :-D Så sedan såg vi på Robinson! För det vill jag inte för allt i världen missa, haha! Det är så ruggigt bra i år!

Tack för en mysig kväll allihopa!


Hela gänget och Charlie!

God, he loves me today!

Jag måste säga: Vilken dag! Allt har gått min väg, hur härligt är det inte när det för en gångs skull är så!? :-) Jo. jag njuter! Kände igenom P i ridhuset imorse, bara skritt-arbete eftersom han gått så bra. Att rida att helt pass i skritt är väldigt underskattat, det ger enormt mycket! Jag sitter och vänder i både fram- och bakdelsvändningar, samt skolor och sidvärts rörelser under ca 30 minuter. Jag tycker det ger en avslappnad häst, med äkta lösgjordhet där nacken verkligen kommer från bakbenen utan att forsera fram en konstlad form. Sedan fick våra hästar vara inne idag, då de avmaskades igår. Detta för att hagarna ska mockas så mark och hästar inte ska få parasiter. Och idag har jag mockat skit i två av dem :-)

Åkte till jobbet där jag och Isabella rocka sådär lagom, då det faktiskt inte var så mkt folk som jag hoppats på, men dock väldigt glada och trevlig kunder, alltid härligt! Sedan till dagens höjdpunkt; Jag kunde idag för första gången på snart en månad komma i skor!! Alltså va grymt härligt att få traska i skor :-) Ett par superfina vita rem-sandaler från Vagabond! Super snygg "retro-bohem" sandal, om det nu kan vara en mix ;-) kommer bli kanon snyggt när jag fått lite färg på dessa bleka fötter.  


Här är min nya sandal, väldigt enkel och riktigt fin på
tycker jag, vad tror ni?
 

När jag sedan åkte ut till P igen för att ge honom hans medicin i ögat och gå en sväng, så hade Eva redan vait ute och rört på han, samt lagt den nya Ridsport till mej i stallet! Hon är bara för Bäst! Hur bra tränare? Grym!! Så jag behövde ju knappt göra någonting alls i stallet, för Eva hade redan fixat, TACK!

Och vilken skön kväll det kommer komma på denna härliga dag, ska nu cykla hem till Linda för ikväll ska vi se på Eurovision hemma hos L & D, vi blir ett litet gäng som ska götta oss i soffan. Innan det hela så ska vi köpa hem Pizza med, ska bli kalas Gott!!

Ha en riktigt superkväll! Puss & Kram

Hotell-frulle = pannkakor

En härlig lördag morgon och solen skiner! Riktigt härlig start på dagen att vakna till sånt härligt väder! :-) Som pricken över i:et har jag faktiskt ätit Lyxig frukost med både flingor, macka, frukt och nu pannkakor! Det känns som värsta hotell-frullen ju, men är det lördag så är det! Inte sant? ;-) Nu ska jag åka ut till P  innan jag ska iväg och jobba, är på riktigt jobb-humör idag, känns gött! Hoppas på mkt folk! Efter jobbet ska jag hem till Linda för pizza & schlager! Längtar till ytterligare en skön kväll i soffan :-)

Ha en härlig dag i solen så hörs vi lite senare!
Puss & Kram


Jag och Lovely Linda!

I´m in love with Friday night

Nu är jag färdigtränad och nyduschad! Underbar känsla det ni :-) Nu ska jag cykla till Hemköp och möta Linda, vi ska handla fredags-gottis! :-D  Sen blir det lugn kväll med soff-häng!

Ha en underbar kväll!
Puss Och Kram!


Mysig stickad tröja från Gina, helt super-gosig! Trevlig kväll :-)

Fredags energi!

Nu blev det lite ändrade planer här! Känner mej klar med dagens plugg har skrivit ytterligare en sida på min "Life story", så nu ska jag iväg till gymmet en sväng och rensa skallen på mina Story-tankar :-) Full Av energi känner jag mej, kan ha något att göra med att jag precis tryckt i mej två pannkaksrullar med bär! Nu messade Amanda precis, tror jag behöver åka ut till stallet och hjälpa till med avmaskningen, så det är bäst att jag kilar på en gång!
Ska passa på att köpa en godispåse på Hemmakväll när jag åker hem från stallet igen, för ikväll är det fredagsmys hemma hos Jonsson/Körling!

Hörs senare! Ha en toppenfredag! Over and out!


                                ready to go!

Från splittrad till samlad

När jag i mitt skyndande jag skulle åka för att hämta Angela imorse, så kunde jag inte hitta min nyckelknippa! Den var verkligen helt väck, fanns absolut ingen stanns! Borta! Tills det slog mej, Jag har gjort det igen! Glömt nycklarna i min egen dörr.. Hur jäklar disträ och glömskt korkad kan man va? Så med nycklarna i dörren har jag sovit hela natten, tur att man har ärliga grannar! ;-) Någon kunda ju dragit en runda med Pärlan eller gått in till mej jag vad som helst kunde ju ha hänt! Måste skärpa mej för det är inte första gången jag glömmer nycklarna i dörren! Tur att det gick bra igen, de rånade Nordea banken på nyhem istället, usch vad mycket skit som händer!

Väl i stallet tog Angela hand om allt med P och det gick super! Samtidigt fixade jag med Evas hästar. Sedan gjorde vi iordning P och tränade i ridhuset idag. Han var superduktig! Jag började rida, pratade hela tiden om vad jag gjorde och hur jag tänkte, Shit så anfådd man blir när man snackar samtidigt! Jättejobbigt ju, eller kanske bara ovant! ;-) Men han var riktigt duktigt, han tycker det är så härligt att få arbeta i galopp igen också, så han har en toppenbra bjudning och har därför mycket lättare till samling, jättekul! Sedan red Angela också, för andra gången och jag tycker dom fixar det riktigt bra, dom börjar hitta lite knappar tillsammans, och jag tror det kommer bli jättebra. Jag instuerade lite och gav tips och idéer på hur jag tänker, och mycket bra övningar som Angela kan jobba med för att hitta rätt känsla, Hon är duktig! Tror det kommer funka toppen mellan dem :-) P är ingen liten kakbit direkt! ;-)


Panther & Angela

Sedan tog vi ut hela gänget i det fina vädret, så nu får dom vara ute till fem-tiden då Amanda kommer och tar in och avmaskar dem, för det är det dags för idag!
 

P:son i sin rymddräkt, Sid och Ettan, alla gillar gräs :-)

Hej så länge! nu blir det lite plugg för min del.. Puss & Kram

Himla komiskt!

Sitter just nu och äter frukost, weetabix,macka och juice.. Ser på vakna med the voice, och de har precis sågat min nuvarande sko!! HAHA! De har precis sågat "foppa-tofflan" Totalt! Jag kan ju inte annat än hålla med dem, men samtidgt tvingas jag använda den.. Men men vad gör man inte, jag har den inte för snygghetens skull i alla fall ;-) I går när jag var iväg och handla mötte jag en tjej med likadana som mej, jag undrar om hon var seriös eller om hon också var invalido.. Vi hade samma snygga färg med, tok-rosa!

Nu ska jag åka ut till stallet och grejja fram till lunch. Eva är ju sjuk så jag ska fixa hennes hästar också, så jag tänkte låda Angela ta hand om P, Sedan blir det träning i ridhuset. De ska få gå ut och mysa lite i solen sen innan allihopa ska avmaskas i eftermiddag.

Ha nu en underbar fredag! Vi hörs lite senare :-) Puss & Kram



Panther utanför ridhuset

Gott gotti gott gott!

Nu ni, sitter jag mitt i pannkake-land och är rätt så nära illamåendets tröskel! Men himlars så gott det är med pannkakor och färska bär, eller ja vissa av dem var ju frysta innan ;-) jag kan ju inte riktigt sluta.. Linda hade lagat pannkakor igår såg jag på hennes blogg, så jag blev så himla sugen, så jag var bara tvungen att göra samma sak idag. Känns som det var hur länge sedan som helst jag käka pannkakor, förr när jag bodde hemma i Karlstad var jag hos farmor & frafar nästan varenda tisdag och hade pannkaks-lunch, saknar verkligen det! Snopet nog blev mina pannkakor riktgit lyckade, jag är inte alltid så duktig på det, även om jag alltid är bättre än pappsen som slänger typ hälften av pannkakorna i slasken medan han yttrar en hel del fina ord om hur jä*la idiotiskt det är med pannkakor ;-) haha! men idag hade jag verkligen snittsen om man säger så!

Nu ska jag ta kvällen bara slänga mej i soffan och njuta av att det är fredag imorn! Då ska jag köpa en påsegodis vill jag lova, som jag längtat ;-)

Ha en härlig kväll! Sweet dreams!

Ser ni vad gott! Och precis vid detta mästerverk sitter jag nu! Avis? ;-)

Ibland tar man dumma beslut

Idag var jag inte mitt smartaste jag direkt, tog ett korkat beslut om att gå ut att gå i mina sjukt snygga "foppisar" efter 15 minuters gång, upptäcker jag att jag faktiskt är nyopererad och fick satans ont.. Å vips så var det walking-humöret borta! Det var bara å gå hem igen, men det var ju lika långt hem som jag redan gått såklart, å va typiskt! ;-) På grund av att jag fick gå så jäkla sakta hem blev jag ju sen till stallet med.. Skulle ta in hästarna, och det var på håret att jag hann i tid! Himlen var riiktigt mörk och det hade börjat droppa, samtidigt skiner solen och regnbågen visar sej ovanför hagarna, jättefint! Jag å fossing skyndade så gott vi kunde å slängde in alla pållarna i stallet. och nu driver jag inte, men precis när jag tagit av alla täcken så öppnar sig himlens portar, det regnade nåt så kopiöst mycket! Då är det bra underbart att stå inne i stallet å bara titta ut på regnet som studsar när det träffar marken, ibland har man tur också! :-)


Precis innan störtskuren!

Efter stallet åkte jag till Maxi och handlade en del nödvändigheter hem , mest frukost grejjer, är så uttråkad på "min vanliga" frulle, är inte på gröthumör nu för tiden så jag var tvungen att komma på nåt nytt.. Och så hittade jag min gamla trotjänare Wetabixen! Å vad gott det är så nu längtar jag till imorn bitti! ;-) Det var ett riktigt kap med, både billigare och nyttigare än både musli och flingor! :-)




Äntligen hemma, sittandes utan dessa jä'ligt snygga skor!

Puss & Kram

Kasslern är underskattad

Är nu hemma igen, har lagat lunch och trodde att ja skulle tvätta idag vid 15, men det verkar som jag har lyckats boka tvättstugan med någon annans bricka! Inte undra på att den va svår att låsa och låsa upp sist! Jag tog verkligen i om man säger så för jag var ju SÅ säker på att det var min ;-) Jösses vad dumt! för nu fanns det ingen tvättid innan den 20:e.. Men är man klantig så är man!

Ska nu ägna några timmar till att börja skriva på min "Life Story" det är ett arbete kring självkänsla där vi ska skriva utofrån oss själva i den del av arbetet som inte är teroidel eller forskningsbaserat. Ska bli spännande att se vad jag kommer fram till om mej själv! :-)

Här kommer även ett super-tips!
Lagade kassler med frukt idag, Jennys mamma hade gjort något sånt så jag snodde idén direkt! Det var supergott, snabbt och enkelt!

Brynde kasslern i panna, hackade lök,paprika,annanas,clementin,banan & äpple. Slängde allt i en ugnsform, hade över matlagningsgrädde,mjölk,chilisås,mango chuney & sambal oelek, som jag rört samman i en skål innan. Shoff in i ugnen med lite ost ovanpå! Ruskigt fräsht! :-)

Nu blir det pluggstuga i några timmar! hörs sen, hade gött! Puss & Kram


Färgglad maträtt! "frukt-kassler"

Med livlinan till hands

Åkte ut till P id åtta tiden, är ju torsdag idag så då har vi alltid träning för Eva på morgonen. Men när jag kommer dit har hon preics ringt Amanda och meddelat att hon var spy-sjuk, usch stackars! Så det blev ju ingen Eva träning, så snopen man blir när man är så inställd på nåt... Men jag tog det lugnt i stallet och pysslade lite extra med P. Amanda red ut innan hon åkte, så hon inspirerade mej att göra det samma :-) Så skönt, en riktig superstart på dagen! och P blev överlycklig och full av energi. Stackarn har inte fått vara ute i skogen på en månad p.g.a min fossing, men idag trotsade jag min sko-löshet och red ut ändå, tog och satte på han en livlina, just in case ;-) Och nu är det dags att komma tillbaka till rutinen, då det är uteritt en gång i veckan som gäller. Så bra träning med allt som finns att titta på samt att bjudningen blir riktigt fin, så det passade jag på att utnyttja, P hade skitkul idag! Livlinan kom väl till pass ett par gånger ;-) Men han skötte sig enormt bra! Vi varvade ängarna och vägen ner till Frösakull, red sedan en bit i bostadsområdet, för att träna..Sedan red vi in i skogen och red den tillbaka, så vackert och avkopplande!


Från ryggen på Panther som spanar ut över ängen..


Rider förbi "äppelgården"


På gröna ängar! :-)


Jag & Panther, hemkomna hela och rena ;-) Bild tagen av Börje


P går nu i hagen och är nog mer än nöjd

Mitt superjag!

Idag är jag skitnöjd med mina insatser! Jag har självklart varit hos P idag med, om någon började undra ;-) Tidigt imorse var jag där och fixade allt samt att vi tränade lite lugnt på utebanan, blev ett kort, effektfullt pass, på grund av min tidsbrist idag. Men ibland är det de passen som blir allra bäst! P var värd att få ta de lite lugnt idag, han har gått super i två dagar och imorn är det torsdag och det innebär ju morgonträning för Eva. Längtar!
Efter stallet åkte jag in till bibblan ju, där var jag ruggigt duktig tillslut och blev klar med artikeln trots att vår dead-line är först i helgen :-) det tog sin tid snarare hela 7 timmar, men nu är den klar! Så himla skönt..

Sedan har jag vart på gymmet med har "power-cyklat" sjutton vilken dålig kondis jag fått, dags för lite skärpning, sedan blev de magge å rumpa med. Nu är jag placerad i soffan, ser på room service i väntan på Grey´s! Älskade onsdagkväll, jag är färdig med plugg,stall,träning,matlagning och duschning så ikväll ska jag till och med måla naglarna!

Nu blire slapp-kväll i soffan! Trevlig kväll :-)


Kvällens meny blev fiskgratäng, med lie allt möjligt i,
försöker rensa kylen och
matcha ihop nåt bra samtidigt
men det blev väldigt lyckat sedan blev det vindruvor
till efterrätt..


Bibbla dag!

Sitter just nu i stadsbibblan och pluggar.. Ja egentligen så pluggar jag men nu tar jag mej lite frihet att slänga upp ett inlägg här ;-) Mycket roligare! Jag är även Tok-trött! Tror jag fått en chock nu när jag suttit still sedan tio, ögonen är sådär lagom halvöppna, medan jag försöker tyda en cirka 80 sidor lång artikel om självförtroende och motivation på Engelska, det börjar bli tröttsamt nu, men jag ska bli klar idag! Nu har alla brudarna gått med, Alex kila precis för att åka hem och hälsa på familjen så nu är det bara jag kvar, wish me well! Jag som sa till henne att ja inte skulle blogga, gick sådär.. ;-)

Hörs senare! Puss & Kram


En liten hälsning från mej mitt i plugget..


Alex jobbar bra! Vad tomt det blev när hon med gick.. Sitter vid ett för stort bord :-)

Med solsken i blick

Go morron, go morron! Nu är jag uppe sitter och äter riktigt lyxig sommar-frulle! Havrefras, jordgubbar, banan och mjölk! :-) Mumsigt! Ska åka ut till stallet och ge P medicin, och göra allt jag hinner med innan jag ska träffa tjejerna och plugga i stadsbibblan kl 10. Så nu är det dax att fara iväg med pärlan!

Ha en mysig dag!
Vi hörs lite senare, up and away!


Mumsiga frulle!

Kvällscompani hos Alex

Efter vi varit hos P var vi inte allt för pigga, men vi kom på att vi skulle traska hem till Alex som precis flyttat in i en ny vindsvåning! Å jisses vad fint det var, dom kommer få det helt toppen när allt är färdigt! Nu vill jag verkligen flytta med det samma! Vi skulle ju då ägna lite tid åt plugg, det gick sådär... Har varit himla dålig disciplin på oss idag så imorgon blir det till att dra åt skärpet rejält! Vi satt i stället i soffan å bara tog de lugnt, snacka, käka och såg på när Sverige skämde ut sig i eurovisions semi-finalen! Av någon märklig anledning lyckades Marlena med konststycket att gå vidare... Hmm där ser man, men bra var det då rakt inte!
 
Nej nu blire natta för mej, upp tidigt till P imöra med..
                                 Puss & Kram!

 
Mysig tisdagsmiddag hemma hos Alex

 
Blev kär i badrummet deras med! Så himla
fint! (Resten fick jag fota när alla möbler kommit)
Dom kommer få det superfint!!

Visit hos Prinsen med stort P!

Nu har vi varit hos P och myst, håller nu på att värva Alex till hästklubben! ;-) Hon var riktigt bra i stallet alltså, totalt orädd och gosig med hästarna till och med den största och tuffaste!

Nu ska vi väl försöka att få lite plugg gjort samt få nåt smarrigt i magen :-)

 Hörs sen! Puss & Kram

    
Panther och Alex på eftermiddagsmys

dagens gång med Alex!

Direkt efter stallet körde jag till skolan, skulle träffa tjejerna i bibblan för att plugga.. Vi blev inte så många Stackars Jennys hund var sjuk och de var tvugna att åka till veterinären men det verkade ha gått bra :-) Matilde droppade av efter ett tag så kvar var Jag & Alex med en 83 sidor lång artikel på engelska! Måttligt roade, försökte vi läsa, men våra hungerskänslor var bra mycket större än läslusten, så vi gick och luncha Thai buffé som ett bra alternativ till läsningen ;-)

  
Se så motiverade vi är...

 
Mycket mer hemma här; fick vi energi med

Nu sitter vi hemma oss mej och pluggar faktiskt, hyfsat bra åtminstone, men nu är det dags för en break, vi ska åka till Panther och få lite frisk luft, titta vilka Simsons moln :-)


på väg hem från stallet!

Puss & Kram

Formidabla förmiddag

Så jäkla strukturerad jag är alltså! I denna tid behövs det verkligen när det är mycket i skolan. Stallet gick finemang! Men när jag kom hade P två JÄTTEbölder på halsen, från de dumma knotten som redan börjat komma! Red i ridhuset idag med, och P var så himla bra idag!! Bästa på hur länge som helst, Jättekul! TACK Eva för all hjälp! :-) Väl färdiga i ridhuset, fick han käka mat och få på sig sin rymddräkt för att gå ut å käka gräs..


Panther i sin sommar-mundering


Vi efter tränigen, nöjda och glada!


Puss & Kram

Go möra, go möra, dags att köra!

Ja då var det tidig tisdag morgon, and I´m heading for the stable! Härligt att komma igång måste jag säga, av någon konstig anledning är det så. Onormal tjej kasnke många tänker som vill åka ut å mocka skit tidigt som attans, men jäklar va ja gillart! haha! Det ger mej så himla mkt, kanske inte själva skiten då men Panther han är en sådan energibomb som boostar mej varenda dag! Vi ska fortsätta där vi avslutade igår, träna i ridhuset och försöka börja arbeta med galoppen igen, det är satans mycket lättare att rida tre-takt när man väl hittat rätt i skritten! Jag säger bara, Thank god, för fram- och bakdelsvändningar! Good stuff!

Efter stallet ska jag möta mina kära "familjemedlemmar" i skolbibblan kl 11.00, dags att skynda nu så ja blir i tid! ;-) Har ju fått en viss gen av mina föräldrar som kallas för tidsoptimism, det är den enda optimism jag inte uppskattar! ( en liten pik till er mina kära päron ;-) Saknar er!)

Dags att köra! Vi hörs sen, ha en Go dag!

Panther med Halmstads och stallets fina natur!

Plugg & tugg

Så då var jag färdigtränad med, vad himla skönt det är när man kommer hem från någon form av träning, Galet nöjd och lagom mysig känner jag mej ;-) Kvällen ska försöka ägnas åt plugg nu, men det är 2 ½ men på 6:an ju, så vi får väl se hur bra jag lyckas med att ha fokus i skolarbetet, med kunskapande metoder och vetenskaplig teori hit och vetenskaplig teori dit ;-) Men ska verkligen göra mitt bästa innan det blir sängen, för imorn är det upp och rida tidigt innan jag ska träffa La familia i bibblan klockan 11. Nu ska jag äta lite "Kvälls-frukost" ,åt ju så himla mycket till lunch så är inte hungrig på mat mer idag, så det blev till att skiva lite jordgubbar! ;-)

Ha en mysig kväll! Puss & Kram


Här är mitt sällskap i afton, dags att hugga in...


Mysmåndag!

ÅÅÅÅ kan det bli bättre!? Vi fick sluta två timmar tidigare och jag hade inga planer alls för hela eftermiddagen, LYX! Solen sken och med glada miner men hungriga magar gick vi hemåt för att lassa av skolböckerna, lika snabbt vände vi och gick in till staden!  Jag &  Jenny bestämde oss för att luncha på uteservering, för lata och oekonomiska en skön dag som denna.. Blev bästa salladen på Barmezzo! Sedan tittade jag in på jobbet och pratade lite, stackars Jessika har blivit av med sin mobil, och hon som har verkligen allt i den! Usch vad ledsamt det är när man tappar nåt sånt! Vi tog en sväng runt i  lite affärer och kikade lite, men sedan var det torget som lockade mer, vi skulle nämligen köpa frukt, och varför har jag inte handlat frukt och grönsaker på torget tidigare!? Här snackar vi pengar att spara! En ask med vindruvor kostar till exempel bara 12 silverpengar, istället för hela 39 som den kan kosta på ica ibland! Här har jag hittat mitt place vill jag lova, super najsiga frukter! Jag köpte en liter jordgubbar med! :-) Lagom nöjd med det vill jag lova...

Vi slutade inte att lyxa där utan köpte en varsin mjukglass med och satte oss vid Nissan och njöt i solen ett bra tag, bara pratde och glassade ;-)

Sedan traskade vi hemåt, och jösses vad frukt väger mycket!, blev ju baskemej trött i både händer och armar, vi svängde in på Hemköp med, var tvungen att ha frukostbröd!

Sedan var vi busiga och "pallade" lite fina blommor från några ställen på vägen hem, vi vill ju ha mysigt i våra lägenheter, så det är väl okej att vara lite finurlig ibland?


En mysig måndagseftermiddag

Nu ska jag cykla till gymmet, so long på ett tag!

Tidig stallmorgon á la Elin

Upp och hoppa tidigt imorse, dock lite försoven, så det blev ingen bloggning, men ni står ut va? För nu kommer det ju ;-)
Det var träning med Panther som gällde imorse innan skolan. Hämtade Angela vid 07.45, väl i stallet borstade hon och jag mockade, allt går så fort när man är två! :-) Sedan begav vi oss in i ridhuset... P var duktig idag, galoppade första gången sedan min operation 20/4, han tyckte det var riktigt kul vill ja lova!! Så härligt! Jag kände mej som en superfjant när jag red runt i strumor och talade om vad jag gjorde hela tiden för Angela, fin "clinic" liksom ;-) Men hon verkar ha tagit det bra, för hon gjorde ett bra jobb när hon fick sitta upp efter mej och arbeta lite i skritt.. Dom var duktiga båda två, P höll dock på att skita ner sej för två små pippisar, det verkar va hans nya grej ;-) En jättefin morgon helt enkelt, fick så himla mycket energi idag, så var helt speedad när jag kom till skolan, folk börjar ju undra alltså hur fasen jag orkar bete mej ;-)


Panther                             Panther & me                      P fick gå i gången vid hagarna

& Angie                                                                            idag, toknöjd med allt gräs!

Han löper linan ut !

Då var det dags för den dagliga visiten hos P också :-) Han mådde fin fint bland det gröna nygräset i hagen och fick vara ute ett tag till medan jag mockade och fejjade i stallet. Sedan fick han tränas lite lätt på lina idag, tränade på stallplanen för att få lite "miljöträning" då det är massa spännande saker att titta på. Det var riktigt mycket liv och rörelse idag med, så han tyckte de va bra spännande ibland och rätt var det är bara bär det iväg! Full galopp å gruset sprutar ( akta stenskott på pärlan var min första tanke) Men jag får verkligen inte stopp på han, utan han löper verkligen linan ut om man säger så! Det va på håret! Men väl inhalad, återfinner vi koncentrationen och han var riktigt duktig till slut!


Skrittar lugnt & fint

Men jag missade ju början på Gossip girl!!! och min vecko-dos av Chace Crawford! Men jag hann till efter första pausen, Thank god! ;-)


Candy man !

Jag slänge ihop en omelett med men blev inte helt mätt så nu har jag småätit massa annat gojj! men men va gör väl de, det är ju fortfarande helg, eller hur!?


Mumma, med skinka, tomat, majs, lök och fetaost! man tager vad man haver..

Nu blir det jäsning i soffan, Natti natt på Er, hörs imorn! :-)
Xoxo

Å mitt effektiva jag!

Det blev faktiskt träning, tro det eller ej! Bikade iväg till gymmet och körde intervallträning på cykel, inomhus vilket låter helt jä'la befängt med tanke på att solen sken utanför fönstret.. Men jag fick det gjort, var riktigt gött faktiskt. Sedan fick de bli lite mage + den fantastiskt roliga knä-rehaben ! Men riktigt nöjd rullade jag hem för lite lunch, thai från gårdagen :-) Så skönt när jag varit duktig å fixat matlåda.


Här är bildbeviset! Jag var faktiskt iväg och gymma ;-)

Väl färdigäten bar det av till Eurostop också, kände för att gå i lite inredningsbutiker å kika på idéer till nya lägenheten, det är så roligt, men mindre roligt när allt man hittar kostar därefter... Men tror jag hittat lite smått & gott som får följa med mej i månadsskiftet :-) Sedan syndade jag också.. Jag som inte handlat nåt till mej själv på jättelänge, utom ett ljus till toan då, kunde inte hålla mej längre! För där hängde den ju, den där sjukt söta sommarklänningen. Sedan var det klippt, helt kört, jag var totalt såld! Eller snarare klänningen var såld, till mej! Synd att säga att ju varit duktig idag när jag handlat men jag är åtminstone väldigt nöjd ;-)


Vad tycker ni? Visst va den väl fin! :-)

Puss & Kram

Ändrade planer x2

Amanda messade mej precis när jag studsat i ridkläderna och mina sjukt snygga "foppa-tofflor", hon var i stallet och hade gett P både mat och medicin i ögat och släppt ut dem i hagen :-) TACK!! Så nu behöver jag ju inte åka ut före 17 tiden...

Så jag tog och hoppade i min nya bikini för säsongen och tog filt,kudde och en bok med mej ut på gräset för att förgylla hudfärgen lite. Ångrade mej i princip direkt igen, för fasiken så kallt de blåste fick ju fasen ståfräs ;-) trots att ja hade shorts och tröja. Så nu funderar jag på att åka ut till Eurostop och strosa runt lite i butikerna, kanske kolla lite grejjer till nya lyan, eller så ska jag kanske träna? Just nu lockar Eurostop lite mer va, haha! vad tycker ni?

Oh Happy day!

Vill ni veta!? jo jag vaknade inte förrän klockan tio, av att solen lyste in som bara den! :-) Gissa om jag blev glad!! Så nu är jag på strålande söndags-humör. Har ätit goda mackor och smoothie till frulle, och skrivit ett PM till en vetenskaplig rapport som vi har som avslutande arbete i skolan, så skönt! Nu är det mindre än en månad kvar i skolan och om snart två veckor så flyttar jag till Nyhem! :-) Så man kan ju inte vara annat än glad nu, trots att det just nu är fullt upp speciellt i skolan.


Mina smoothies var ju med såhär fina! (nästan)

Nu ska jag åka ut till Panther busfrö, se om han är lika tokig idag, det är fint väder här idag så funderar på att longera honom och sedan låta han gå i hagen hela dagen..

Hörs lite senare, ha en sköön söndag! Puss & Kram

den stora ätardagen

Åååå vad jag är mätt! Magen min är riktigt rund å go nu :-) Jag har lagat hemmagjord Thai denna helgen med, fasen va duktigt va!? ;-) Till efterrätt blev det päron och annans i ugnen med choklad.. Jag börjar bli lite för bra på att skämma bort mej själv tror ja! Dagen har i stort sett varit en väldigt "vanlig dag" inte särskillt händelserik om man säger så, men jag har faktiskt jut idag uppskattat lugnet att inte ha 17 järn i elden, så jag bara ligger i soffan å mår riiktigt gött nu, på tv;n visas Se upp för dårarna den är riktigt skön att slö titta på.

När jag var på Maxi förut för att köpa lite lördags-gottis fick jag mej ett riktigt gott skratt med! Det var två snubbar som sprang å buttade på en bil medan en tjej i försökte få den att starta.. alltså dom sprang å sprang, helt röda i ansiktet, flera varv där ute på parkeringen, det såg så himla skoj ut! men schysst av dem att hjälpa till för till slut kom hon ju även iväg och då kunde jag äntligen gå in och handla jag med.. jag var inte direkt ensam med att stanna upp, dom hade en del publik utanför maxi, vilken lördagsunderhållning var det nog fler än jag som tyckte :-)

Nej nu ska jag nog poppa popcorn! :-) (stor skräll) Sedan så har jag sovmorgon imorgon med!! Det var verkligen inte förra veckan.. Men ni vet ju hur det brukar vara, när man väl får sova ut, ja då vaknar man ju verkligen i ottan!

Vi hörs imorn! Puss & Kram

Just de! haha Bonde-Börje kom åkande på gräsklipparen förut när jag var hos P han ville fråga mej nåt, å jag blev ju skitnervös först att ja gjort nåt fel! Men självklart inte ;-) Han ville ha min hjälp med att fixa honom ett par skor som han kan ha när han ska dansa! Du kan ju det är med skor tyckte han! hahaha tänkte jag ska Börje dansa..?! Men han har tydligen varit med i nån folkdansklubb här i Halmstad i många år berättade han.. Det tyckte jag va kul, han slutar aldrig att förvåna! Så nu ska jag fixa danspjuks till Bonden vår! Med lädersula, mycket viktigt så det går att snurra, du vet ;-)

over and out!


Fix med maten: Kyckling, paprika, gul lök, tomat, lime annanas, banan m.m


Det lyckade resultatet! så jäkla  gott! Ha även i Mango chutney, sambal oelek,
& paneng krydda.


Detta är min Gino, ser ju inte så flådigt ut men gött va de ;-)


Natti natti allihopa! Saknar er nära och kära hemma i karlstad :-)

Soliga Lördag

Dagen på jobbet gick riktigt fort, folk var glada av solen som kikat fram (för det mesta) Och dom har börjat äta mjukglass igen, gissa om ja va sugen när alla glassfrossare gick förbi utanör! Direkt efter jobbet så åkte jag ut till P, han var inne när ja kom så jag släppte ut han i kvällssolen och jösses va laddad och glad han blev! Titta på token :-) Såå härligt! Han fick bara leka, ingen träning för nån av oss idag :-)


Haha P´s röv


P i full fart


Laddad och busig

Ikväll blir en jättelugn kväll med mat och tv-tittande, Robinson!!!

Fredagsmys

Igår kväll åkte jag hem till Jessika med familj för att bara ligga i soffan å ha en lugn och skön fredagkväll. När jag väl kom dit hade Henrik redan gjort färdigt två stycken hemmagjorda pizzor!!! Så jäkla lyxigt att bara få komma till dukat bord slå sej ner i soffan å trycka i mej tiktigt god Pizza á la Henrik, fasen så goda dom va! Sedan hade ju jag som grädden på moset även köpt över ett kg smågodis som utan problem fick plats i våra magar. Det är som en fredag ska va de ;-) Sedan bara satt vi tjöta, och helt plötsligt är klockan halv två!!! Herregud jag som är uppe med tuppen idag för att hinna till P innan jobbet..

Så nu är det dags att fara iväg, vi hörs senare! Ha en skön lördag, och ikväll är det äntligen Robinsson!!!


Hela familjen


Massa Gajja!!


Godis-Nova, Jessika & bagare-Henrik

Välkommen du sköna Fredagkväll!

Äntligen är det fredagkväll, det e la för jäkla gött va! Jag har precis kommit hem från en eftermiddag i stallet med Panther och Angela som ska hjälpa mej i stallet lite så jag kan vara lite hästledig ibland när det är mycket i skolan och så. Känns helt toppen att jag hittat en tjej med så sjukt bra inställning och skön attityd till allt, hon känns toppen faktiskt! Vi har grejjat och fejjat och jag har gått igenom alla rutiner och varit lagom mammig, Stackarn! ;-) Men hon varkar ta allt med sådan ro, vilket känns så skönt! Jag & P har tränat lite och Angela har iakttagit oss, för att få ett hum om vad det är jag pysslar med..


Panther & Angela efter träningen

När jag var på väg hem kom jag på att jag fått ett sms från adlibris, så jag åkte direkt och hämtade första omgången  "sommar böcker" som jag beställt! ska bli så gött att läsa nåt annat än kurslitteratur! Hoppas att solen tittar fram snart igen så man kan lägga sig ute i solstolen med en bok i näven


Några goa pocketböcker, mycket psykologi och mänskliga samspel,
Me like!

Nä nu ska ja hoppa in i duschen å sätta mej på min pall ;-) innan det bär av till fredagsmys och hemmagjord pizza

Ha en Go kväll! Puss & Kram

Mellanlanding

Nu är jag precis hemkommen från skolan, sitter och käkar den berömda tonfiskgrytan med curry, Supergott! Hade mango chutney i denna gången med och det blev ännu mer super! (prova det mamma) Dagen i skolan har bestått av att vi skulle färdigställa vilket ämne vi vill göra vårt avslutande arbete i. Jag och mina brudar Alex, Jenny & Matilde bestämde oss för att det ska handla om självkänsla. Vi ska alla fyra utgå från oss själva och skriva varsin "Life story" ska bli skitkul! Det har jag alltid velat göra, sedan ska vi växla egna erfarenheter med vetenskaplig teori, göra intervjuer och observationer. Se upp ;-)

Nu ska jag hoppa i ridkläderna, hämta Angela och åka ut till Panther. Vi hörs lite senare :-)

Hej på ett tag!

Skratt-fest !

Är precis hemkommen från Harrys där vi käkat ruggigt god mat, hela styrkan! Alla 4:a pinglor från jobbet Jennie, Jessika, Isabella och jag. Var så himla gött och fasen va kul vi hade! Vi höjde verkligen upp hela stället ikväll, med mängder av galet roliga minnen och historier. Jösses vad vi skrattade, jag va ta mej fanken helt svettig när vi skulle gå! ;-) TACK för ikväll tjejer, inte långt till nästa gång nu ;-)


Lite bilder från kvällen! Jessika: lättare människa att fånga på bild finns ju ;-)

Mys med Prinsen!

Åkte ut till Panther på eftermiddagen också för att gå en promenad med honom och ge medicin i ögat. Väldigt mysigt att bara komma ut till stallet och koppla av i den lugna miljön.. Det är den bästa pausen i världen för mej, för att få ro och komma bort från en stressig vardag med skola och jobb. Han är min största ögonsten, han är alltid lika kärleksfull och glad varje dag oavsett hur mitt egna humör är, Älskar han! :-)


Panther-Puss

Dagens GRATTIS!

GRATTIS till Daniel! Lindas man som idag fyller hela 23 år! Och till Rebecca som fyller 21 år! HURRA HURRA HURRA!

Ha en superdag mina kära vänner!

Torsdag = Träning

När det är torsdag morgon så är det träning som gäller för mej & Panther. Vi har då träning för Eva i ridhuset, och idag var en bra torsdag! är väldigt nöjd med P som var mycket mer ridbar idag, tror jag börjar att hitta några av de nya "nycklarna" En superövning för er som vill och rider, övningen vi arbetade mycket med var att i skritt, rida sluta på diagonalen. skritta i sluta ca 3 steg, för att sedan vända ett helt varv på bakdelen, fortsätta 3 steg i sluta, upprepa vändningen etc.. SUPER-effekt! Jag är toppennöjd idag, för fick en så fin känsla och vändningarna skedde med i princip "bara" höftens hjälp. TACK Lekander. Som belöning fick P gå ut i hagen och rulla sej i leran, sedan fick han komma in i nymockad box med massa halm och mat, tror han mår rätt gött nu! :-)

Jag & Eva åkte och fikade på traditionella "Maxi-fiket", snackade lite teori och planering för kommande vecka, var superhungrig efter träningen så fick bli en matig macka



Nu är jag hemma igen och ska skriva lite på PM;et till skolarbetet samt tvätta lite kläder innan jag ska ut till P vid 17-tiden för att ge medicin.. Ikväll ska jag, Jessika & Jennie äta på Harrys! ska bli så satans gott, kycklingvingar here I come!! Det är jag värd, efter denna fullproppade vecka som jag fixat med bravur ;-) Lagom nöjd med mej själv.. Haha!

Hörs ikväll!

Ingenting kan stoppa mej...

....Nanana ni kommer hitta mej som död, jävel på kärlek! bam bam bam! Haha nja..., det där stämde väl inte helt just nu men en jävel på att strukturera mej det är jag! ;-) Trots denna dag som varit helt totalt fullsmäckad, har det gått så jäkla bra ändå! Stallet klockan 6 ! följdes av ytterligare ett besök hos sjuksyster, och där låg jag och vred mej i ca 40 min! Den satans jä*la kirurgen som opererat mej har nämligen sytt stygnen kors och tvärs så dom hade växt fast i huden, mycket skönt va!? EJ! men det var ja bara te att bita ihopa va, å sjuksystern var så himla gullig hon gjorde verkligen allt hon kunde :-) sedan bar det av till skolan, och det gick ju fint det me.. Sedan kom kämpiga uppdrag nummer två, fixa pärlan till sjukan för att sedan, hör här cykla till jobbet i totalt skyfall och orkanvind (mild överdrift, men inte långt undan) Jag var dock rustad för vädret om man säger så, helt regnställ med luva, kepa, handskar och dubbla lysgula plastpåsar runt fossingen, fattar ni att folk kollade rätt så snett på mej ;-) haha! Sedan va ja rätt så vacker när jag kom till jobbet med!
P fick besök på kvällen med för att få sina ögondroppar, han är nog världens snällaste kelgris! Trots denna dag så hann jag med en fika med Jessika när hon låst butiken, helt sjukt att ända dagen jag får tid över är när jag har som mest att göra, väldigt fascinerande måste jag säga, jag tror det kallas struktur och grym planering! ;-) Vi satte oss på Espresso house, meningen var även att vi skulle in på Peak performance VIP-kväll för deras öppning... men vi insåg att vi nog glömt något när vi såg alla fina & stora blomsterarrangemang som kom bärandes.. Hur fasiken skulle vi ha hunnit fixa det när dom bjöd in oss idag?! vi beslutade i alla fall att inte skämma ut oss så vi satt å tjöta lite mer istället :-)

När jag kom innanför dörren låg där en avi från posten! det var mina snygga skor som kommit redan idag :-) TACK mamma!

Imorn har jag ingen skola och inget jobb! så imorgon väntar en lyxig dag!

Sweet dreams! xoxo


Style á la inomhus & style á la utomhus, Mysig fika och en sönderklippt
och sjukt snygg sko!

Full rulle kanelbulle !

Go morrón Go morrón! klockan är tidig onsdag morgon nu närmare bestämt 05.18 och jag sitter redan här och käkar frulle... Idag är det full rulle! så det gäller att starta i tid för att hinna med allt. Nu ska jag till Panther, klockan åtta ska jag förhoppningsvis ta bort resten av stygnen, sedan klockan nio är det skola till 12. direkt efter skolan ska jag lämna pärlan på verkstán så hon äntligen ska få bli hel! :-) sedan cykla från verkstán till jobbet, efter jobbet till apoteket och hämta P´s medicin och sedan ut till stallet igen och till sist så ska ja se till att vara hemma till klockan 20 för då tänker jag slockna i sängen! ;-)

Vi hörs mer ikväll, ha nu en härlig dag! Puss & Kram!

Jag har precis lagt fram en påse med kanelbullar ur frysen med, dom tänker jag kalasa på efter denna dagen :-)


Smaskens!

Ett stort Tack!

Till min älskade vän Linda går dagens ros, tack för allt, alltid! och för hjälpen med mej och Panther idag

Passar på att andas och äta

Ja, det blev kväll idag med har precis käkat havregrynsgröt och stekta ägg på macka. Sådan lyxig middag blir det lätt när dagen är lite för hektisk.. Men det har gått fin fint! P var jätteduktig på träning imorse, han höll dock på att skita ner sig, och hjärtat var på väg att hitta ut,  för två sketna gräsänder! P är bra tuff ibland! ;-)

Dagen på jobbet gick fort trots dåligt med folk, jag & Jessica gjorde om lite i butiken och vi blev riktigt nöjda till slut! Sedan bar det av til stallet åter igen, knaprade i mej några riskakor på väg i bilen, sedan fixade jag iordning P med transport-mundering, och sedan kopplade jag och Linda på hästsläpet på lillla pärlan. P skötte sej utmärkt, med lastning och hos veterinären var han duktig, men lite otålig, tror han va kissnödig ;-) Vi fick träffa en veterinär som var ögonspecialist, Hon var riktigt bra, veterinärerna på Slöinge hästsjukhus är verkligen toppen! Anette konstaterade att P behöver ytterligare behandling av sitt öga. Tydligen behöver inte "revan" och den blå/grå liknande nyansen bero på ett sår på hornhinnan som tidigare veterinär kunde tro att det var. Det räcker tydligen att cellerna i ögats hornhinna inte är "placerade" rätt och att saltbalansen rubbas, då kan hästar drabbas av starr. s öga såg dock ut att kunna vara en mildare variant då han är väldigt obekymrad av det och inte har någon smärta. Man lär sej något nytt varje dag! Nu ska P medicineras i en månad med kortison i ögat, och så får vi hoppas på bra resultat! Är så stolt över han idag! väl hemma i stallet igen fick han en hel bal med halm så han sover riktigt gott :-)

Nu ska jag bara ta en sväng in i duschen innan jag ska sussa och ladda för morgondagen som faktiskt slår denna i att vara hektisk! önska mej lycka till! ;-) Sleep tight!

Här kommer lite bilder från hästsjukhuset:


Jag & Panther väntar på veterinären, P väldigt uttråkad 1 steg fram, 2 steg
bak, 1 steg fram...


Panther hittar ett par sekunders sysselsättning..


Jag & Panther Prinsen! Stolt över han idag :-)

Milk and toast and honey..

Vaknade till en riktigt ruggig morgon här i Halmstad, blåsigt, molningt och jävligt! Så det blev till att koka te-vatten och rosta brödet för att få lite myskänsla.. Grönt vaniljte med mjölk och honung är riktigt gott! Alldeles snart blir det att åka ut till Panther, för att sedan åka raka vägen in till jobbet.. Känns som det kommer bli en lugn dag i stan när vädret är så här tråkigt.. Ikväll så ska jag &min kära Linda åka med P till hästsjukhuset i Slöinge, för att kolla upp hans öga.

Så idag gäller det att ha med sig mycket mellis för att hinna få i sig lite energi mellan allt som ska göras, har till och med fixat en lunchlåda, NÖJD!


Mitt nya favorit mellis/fika är dessa riskakor gjorda på råris med lite mörk
choklad, Mums! Sedan har jag även med mej dessa supersöta små
Ramlösa flaskor, riktigt praktiskt!

Ha en toppendag! Så hörs vi ikväll :-)
Puss & Kram

Kvällen är här

Nu har jag precis käkat en härlig soppa med firre, riktigt gott! Mamma ringde mej med och sa att hon nu postar mina chock-rosa "foppa-tofflor"  Tack Mamma! Med lite tur så kan jag ha en sådan på min fossing om jag klipper sönder den lite, kommer bli så jäkla snyggt med! Jag tänker sätta trenden liksom! jaja jag är iaf lite mer positiv nu när jag fått mat i maggen :-) Nu ska jag faktiskt lägga mej i soffan och fortsätta se på en film om coachning med välkända idrotts coachen Kjell Enhager, filmen heter Jag AB, riktigt bra!! ska se del 2 fram tills att Ballar av stål börjar, för då blir det att knäppa över till det istället. Så nu är det slapp kväll på ingång för imorn väntar en fullspäckad dag med jobb och ett besök på djursjukhuset i Slöinge, för Panthers öga är inte riktigt i sin ordning.. Jag hoppas att det ska gå bra :-)

Vi hörs imorn, Puss & Kram


Fisksoppa med Lax, färskpotatis, vitlökspeppar och citron, Mumma!


Något gladare efter maten, Sussa gott sedan kära vänner & familj

bad day could end well

Fy Satan! så vill jag sammanfatta min förmiddag, ibland kan man verkligen känna sig uppgiven! Skulle ju ta bort stygnen idag, men så blev ju icke fallet! Dock var sköterskan jag fick träfa helt super gullig, och det har inte hört till vanligheten för mej och de ja träffat på sistone. Hon ville inte ta alla stygn för det såg inte ut att vara läge än.. kändes ju sådär och sedan tyckte hon att han hade vart väldigt hårdhänt när han sytt ihop mej, blir jag förvånad?! Ö NEJ! Sedan fick jag ju se hela eländet med blodigt å dant, med två spik-liknande föremål som ska sticka ut ur foten i en månad till. Jag vaknade dessutom med illamående imorse, å jag vill inte påstå att jag blev så mycket piggare av detta. Så det är bandage och skolös som gäller ända fram till nationaldagen!

Så, nu tror jag att jag klagat färdigt :-) I skolan gick det fint, men nu har vi ett jättestort arbete framför oss, en vetenskaplig rapport som är slutarbete i denna kursen, så nu har jag och mina gruppare lagt upp en mäktig planering fram till 4:e juni, då det är redovisning

Hämtade sedan upp en tjej vid namn Angela som följde med mej till Panther, letar nämligen efter någon som kan hjälpa mej så jag kan få vara lite ledig ibland. Och hon verkade helt perfekt! Största kontrasten till mej och det är ju galet bra! hon var lugn som en filbunke, medan jag kan vara speedad som en duracell-kanin ;-) Så Angela ska följa med mej på fredag också! Sedan blev det ju sol med så min önskan slog ju in! :-D
Nu blir det Soppa :-) Hörs snart



Vi grejjade med Panther och jag visade han på lina och under arbete i skritt.

Goder morgon

Idag var det lite konstigt att vakna utan att solen lyste in, istället regnar det utanför fönstret... Bonde-Börje önskade sig regn till åkrarna, å titta vad väl den önskan slog in, så nu är det jag som önskar mej SOL igen! Hade tänkt att åka och släppa ut Panther och polarna men det får vänta nu när vädret är såhär... Istället sitter jag i soffan sörplar en smoothie, ser på The voice och väntar nervöst på att få gå över till vårdcentralen för att ta bort stygnen på tassen kl 10.. snacka om att det vore bra gött att kunna ha nån sko på foten nu när det är så blött ute :) Efter vårdcentralen blir de till P  och mocka skit, sedan är det skolan som gäller, introduktion i sista delkursen idag :)

Vi hörs senare, ha en toppendag! För nu kommer jacob till studion med sin en veckas gamla dotter :) 
xoxo

Suprise!

Jag blev väldigt förvånad när jag klev utanför dören förut för att cykla till Linda det regna!! å där stod jag helt oförberedd i strumplesten och endast en tröja.. Men det var bara att trotsa regnet, jag tror till och med att jag njöt lite av det (jag vet det låter galet) men luften var så otroligt frisk så det var rätt skönt:) Vi såg på Gossip girl såklart, missar inte ett avsnitt! Det är så långt ifrån vår verkligehet, åtminstone min men Ack så bra! Sedan bikade vi bort till Sandra som nu mer bor på Nyhem :) Helt nyinflyttad och jättefint hade hon redan fått det! Gissa om jag började längta tills jag också ska få flytta, men det närmar sig nu är det inte ens en månad kvar! :) Vi såg på Wipe out å bara satt å snacka i Sandras fina soffa :) Sandra bjöd på choklad med, vilket var helt underbart för det var jag verkligen sugen på ikväll, Tackar!

Så nu började det klia i mina inredningsfingrar vill jag lova, gud vad jag vill köpa nya saker nu och få ett nytt hem, en lägenhet som bara är min, med BARA mina saker i! ÅÅ vad ja längtar...

Imorn klockan tio då smäller det by the way! då ryker stygnen på fossingen ska bli härligt, kanske jag med lite våld och vilja kan pressa ner den i någon form av sko, typ modell "foppa-toffel"  i strl 43 ;)

Sussa gott mina kära läsare
Puss & Kram


Lantlolla!

Efter att jag vart å tränat åkte jag ut till Panther, klockan halv tre kom tjejen som skulle träffa oss och hon verkade jätte trevlig och duktig, så hon kommer igen på tisdag :) Sedan red Jag och P i ridhuset, han var riktigt superfin idag, så kul! himla duktig va han, trots att ja rider me en prasslande plastpåse på foten.. Han är stencool alltså, han måste fått det från mej ;) Sedan gosade vi lite, och P fick massa ny halm idag, det gillade han såklart skarpt!


Panther myser efter träningen...

Sedan tog jag mej en liten mini-promenad upp till kossorna som dom släppt nästan precis vid andra stallet, ville så gärna hälsa på dom å jäklar vad nyfikna dom va på vad ja var för en filur


Visst ser det ut som bregott reklamen?

Nu ska jag cykla till Linda för snart börjar ju Gossip girl! Sedan ska vi gå över till Sandra som precis flyttat till ny lägenhet på nyhem, ska bli kul å se hur fint hon har det, så blir det ju Wipe out med såklart!

Puss & Kram

Slöa söndag !

Har tagit en lugn morgon idag, Amanda fixar stallet på förmiddagen så jag är liksom helt ledig vilket är väldigt ovanligt så jag blir rastlös så himla fort :) Har sysselsatt mej med att beställa böcker, den sista kursboken för denna terminen! Gud va fort det går.. Sedan beställde jag faktiskt även 4 böcker till, som jag ska börja med nu när jag inte har så mycket kurslitteratur längre.. Jag ska alltså läsa bara för att det är skönt, det är min tanke i alla fall (vi får väl se hur det går med de) men kan alltid va skönt att ha nåt att läsa på stranden, blir så tråkigt att sola annars :) Ska bland annat börja läsa Twilight böckerna, inte en dag för sent! Så jag beställde den första och 3 andra böcker.

Det är inte lika fint väder idag heller, är det inte typiskt bara för att jag hade bestämt att sola när jag är helt ledig?!
Kan ju inte ta någon promenad heller(satans fot) så jag funderar faktiskt på att cykla till gymmet, sedan ska jag ut till Panther och fixa,det kommer även en tjej och ska träffa oss som är intresserad av att bli medryttare. Har haft ute en annons i några dagar för jag känner att jag vill vara lite Stall-ledig någon dag i veckan och kunna åka hem på lite semester i sommar och då måste ju jag och Panther ha någon som hjälper till. Ska bli spännande att se om jag nöjer mej med någon, haha usch va hemskt mammig jag är med denna häst! Hoppas jag lärt mej att släppa tyglarna lite mer :)
 
Ikväll väntar Gossip girl! det får man ju bara inte missa! Hörs senare, have a nice day!

xoxo

Gårdagens familjekväll !

Igår kväll åkte jag hem till Jessika och fick jättegod middag som hon fixat, vilken lyxkväll! Jag jobbar tillsammans med Jessika och hon är lite som den systern som jag aldrig haft, trots att det skiljer 11år mellan oss är vi väldigt lika, så det är så himla gott att ha henne här :) Hennes sambo var på svensexa, så vi var ensamma med busfröna Viggo och Nova, på fyra och två år, helt underbara godingar... Dom visade mej runt i det nybyggda huset, jag fick se deras fina rum och fick se alla leksaker. Viggo sa sedan till mej: Det va längesen du var här Elin, och så väntade han lite och fortsatte, nej för du har aldrig varit här... Hur go?  Sen blev det middag, Robinsson och massa godis! Gud va Robinsson är bra!! Så gött att Christians plan bara trillar isär, och vilken jäkla mes han var! han kunde inte ta att han skulle bli utröstad på "riktigt" vis utan ber om det, bara för att inte "tappa ansiktet" Mes! Haha så får han gå omedelbart istället, så jäkla bra!
Sedan låg vi bara å snacka och myste i soffan till halv två. Viggo och Nova slocknade gott bredvid oss vid tio-tiden:)


Myskväll !

En inte alls så dum dag !

Efter en härlig dag på jobbet cyklade jag hem i det strålande vädret, käkade lite mellis och tog pärlan och åkte mot stallet och Panther. Det är faktiskt inte alls dumt att börja en lördag kväll i stallet när det är så himla vackert väder, väldigt rogivande måste jag säga :) Panther fick som sagt vila idag, han har jobbat bra nu i några dagar, så då får han lite belöning :) Jag hade gos-dag med han idag och bara myste.. Efter stallet tog jag en snabbis sväng förbri den nyblivna 23-åringen Linda och lämnade över en födelsedagspresent, tror hon gilla den :) Så jag är väldigt nöjd med den :P


Bilder från Stall-trädgården i kvällssolen


Soliga Lördag!

Åter igen vilket väder dagen bjuder på! Jag blir så glad av att vakna till solen, har nu ätit frulle och fixat iordning mej för en dag på jobbet, börjar klockan 11 idag, riktig lyx.. Ska jobba mellan 11-15 så jag klagar absolut inte på mina jobbtider heller, sedan ska jag åka till Panther och ta in samt fixa alla sysslor som ingår när man är med häst :) Panther ska dock få vila idag, bara gå i hagen och må gott i det fina vädret. Efter stallet ska jag åka till Linda som idag fyller år! Hela 23 år! Inte illa gumman.. ska bli mysigt!

Ha en toppendag, så hörs vi när vi alla fått lite sol i ansiktet !


Idag har jag till och med satt upp håret den vackra Lördagen till ära.
Har istället för att platta luggen kramat fram lockarna ännu mer och
förstärkt dem med spray.. Bu äller Bä ?

Bortskämd !

Ikväll skämmer jag bort mig själv totalt, det är jag värd!! :) Efter allt tvättande, så tog jag en lång dusch, börjar tycka det är rätt gött med en pall i duschen, kanske blir bestående :) Jag peelade och skrubbade, gjorde hårinpackning som suttit i ända till nu, och smörjade in mig med skimmrande bodylotion, Sedan fick ansiktet sig också en rejäl djuprengöring så nu är jag Super ren! Cyklade sedan bort till Maxi vid sju tiden och handlade lite nödvändigheter såhär en fredag, Sedan lagade jag egen Thai mat, blev riktigt gott! och nu är jag sedan en tid tillbaka parkerad i soffan med massa gottis på soffbordet så nu mår ja riktigt gott! så min "ta hand om mej själv kväll" är alldeles underbar, detta gör man för sällan ju!

Hoppas ni haft en mysig fredagkväll ni med! Puss & Kram

                                      En jätteren och välbelåten Elin :)

Fantastiska dag!

Idag är en sjukt bra dag, jag är på sånt gott humör och helt till freds! :) Hur mår Ni? I stallet gick det fin fint, red idag och med lite Eva-hjälp blev han riktigt fin! Hon måste köra in mej på rätt spår liksom, sedan klarar jag av att hitta feeling & timing åtminstone ganska bra :) Eva åkte iväg och köpte Kaffe åt oss medan jag och Panther tränande klart, Sedan fick Panther gå ut i hagen och må gott! Helt perfekt väder idag hög luft, lagom vind, soligt och inga insekter än, perfekt för hästarna.  Jag, Amanda och Eva satte oss i trädgården, fikade och la upp lite planering för maj, Super mysigt har vi bakom stallet, Gunnel som är Bonde-Börjes fru har gjort som en botanisk trädgård med små dammar, klippor och massa fina färgglada blommor som är som finast nu..


Eva i trädgården och planeringsblocket framme


Färdigtränad Panther

Efter vår fikapaus satte jag igång med att städa i stallet, foderboxen bredvid Panther såg rent ut sagt fördjävlig ut så jag fick ta ett riktigt ryck där! Har plockat sten i hagen med så jag är riktigt nöjd med mig själv idag! När jag satte mig i Pärlan för att åka hem har P3 världens bästa tema! sommar-plågor! Gissa om jag sjöng på vägen hem! vilken nostalgi, först var det Lemon tree, måste varit typ -96 den var riktigt het, och jag kände mej som barn igen, fast med körkort då, och som får hissa ner alla rutorna i bott (utan att ramla ut som man tydligen kunde göra när man var liten) å dunka plåt, haha! sedan kom Bailando, jag kände att det var klassdisco och jag var 10 år ungefär. Sedan spelades även Vill ha dej, med Drömhus, jag kommer ihåg att jag var på födelsdagskalas hos en klasskompis mitt i sommaren och sjöng denna för full hals! Till sist, precis innan jag var hemma kommer även vad som spås bli årets sommarplåga, alltså Svenne banan Sjukt vad jag gillar den, riktigt kul!
Väl hemma hoppar jag i bikinin tar med mej min filt, iPoden och en bok ner på gräset, LIVET är härligt kände jag då!
Nu håller jag på och tvättar, inte riktigt lika härligt, men dock välbehövligt. Sedan blir det en dusch! Och ikväll ska jag ha "ta hand om mej själv kväll"

Vi hörs lite senare! hoppas ni har en härlig dag i solen!

Go morrón Go morrón !

Är det inte otroligt!? Alltid när man får sova så vaknar man jättetidigt.... Jag vaknade av att solens sken sipprade in mellan persiennerna klockan 06.45, Super pigg! det är så underbart att i alla fall vakna av just solen.. Ska käka klart min mumsiga frukost bestående av smoothie, vattenmelon och en macka sedan ska jag åka ut till Panther, rida och ha en städdag i stallet, man måste plocka iordning lite extra ibland :) Sedan ska jag faktiskt bara Sola, och så har jag tvättid idag med, inte en dag för sent!

Ni har väl inte missat Panther i Menyn? Ni som är hästintresserade eller åtminstone Panther-intresserade, är det något mer ni skulle vilja ligger med i hans info? Något som ni undrar över, eller tycker vi har glömt?

Ha en skön dag i Solen!

Barnsligt bra eftermiddag!

När jag slutade jobbet cyklade jag för att hämta pärlan från sjukan, hon var helt underbar att löra sedan efter sin behandling, inte ett ljud sa hon utan gick helt tyst! Aahh, skönt! Det är så varmt idag så det är som högsommar. Jag har gått klädd i bara klänning idag samt räddat mitt ansikte med refreshing papers!


Så här somrig har jag varit idag: klänning/tunika - B-young, skärp - Monki.


Mina räddare i nöden! Servetter från Nivea går att köpa i vanlig matvarubutik.

När jag hämtat Pärlan åkte jag ut till Eurostop handlade liten tack för hjälpen - present till Linda för att hon hjälper mig så mycket, nu när jag är lite invalido! Nu till det barnsliga :) jag cyklar hem till Linda vi ska fixa käk inför Valborgskvällen, går sådär för Linda och jag kan inte komma fram till nåt, jag får i stället smaka på Chokladbollar som hon bakat idag, sen var jag fast, några minuter senare dimper Daniel in, kommer hem från sitt nya jobb med minst ett kg godis! Vi var inte allt för snabba och insåg att vi skulle vara vid Nissan om en bara 50 minuter för att se på brasa. Vi tar ett lysande beslut, näligen Macke Donkans Drive thru! Hahaha vilken valborgsmiddag! Det var gott och vi hinner i tid till brasan, så det var egentligen riktigt lysande! Vi tittar på brasan på Nissan sedan åker vi hem igen och trycker i oss, eller mest ja trycker i mej Lindas hemmagjorda chokladbollar och Daniels godis, jag gillar inte ens det godiset..... skumt det där, handen bara går av sig själv till skålen.. Sedan hjälpte dom mej att fixa lite med bloggen, ni kanske ser att Panther nu är med i menyn! TACK så jättemycket älskade vänner!!


Daniel hugger in på vår utsökta mat !


Linda & Daniel, glada och goa i väntan på brasan


Jag, Linda & Charlie, rolig bild ser att lite tokig ut, men det bjuder vi på :)


Fin Maj-brasa med kanotister, fint va Pappa ;)


Jag & Linda


Barnsligt gött Valborgs sancks!

Fri dag på psykavdelningen...?

Dagens bravader har varit fantastiska! Oj oj oj vilken dag jag hade på jobbet, det var riiktig komik idag.. jobbade i lite drygt 4 timmar och på den korta tiden hann jag ha följande fall:

Fall nr 1: En ung kille, som måste ha svåra besvär med att fatta beslut, samt att han allvarligt talat inte kan ha haft alla hästar hemma, trodde seriöst killen drev med oss! Han kommer in och vill prova skor, han vet självklart inte alls vad han är ute efter, men är fast besluten om att han måste prova båda skorna i både 44 och 45 av varje modell han gillar! puh! det slutade ju ändå med att han bara prövade en so av varje storlek för han kände ju om den passa eller inte ( hade vi ju redan listat ut ;) Sedan blir han helt plötsligt hunrig... Han säger att han bara ska gå att ta en mat paus för han kan inte tänka.. Eh va?! han lämnar butiken en ca 30 min och kommer sedan tillbaka för att forsätta prova, snubben prövar totalt 9 par skor, det är alltså en kille med 18 skor runt om sig! kan säga att historien är mkt längre än så här, men detta räcker väl för att börja undra vad som i helskotta pågår, har mamman gjort allt åt han tro? fick till och med spraya hans skor med impregnering!

Fall nr 2: En otroligt annorlunda dam som ska köpa vita converse,  Jag säger låna gärna strumpor att prova med där bakom dej ( hon hade så lortiga fötter) men hon gillade tydligen att vara utan strumpor.. provar i srl 39 men dom var inte bra, det var dock den minsta vi hade kvar så hon ber att få pröva det andra paret i 39, visst.... Och det paret var ju MYCKET bättre! vilken skillnad! jo visst.... sedan vill hon lägga undan dem, det går fint säger jag men bara till på lördag för dom säljer slut så fort... okej säger hon. sedan kommer hon på att hon inte kan få tag på pengar före måndag för hon missade banken idag, tro fasen när du suttit i vår butik i en timme! Tyvärr får jag ju säga och hon tar det. Sedan ytterligare några minuter senare när hon ska gå kommer hon med skorna och ställer dem på disken och säger vilket namn jag ska lägga undan dem på... va händer? Får förklara igen...

Fall nr 3: Ytterligar een ung kille, kommer in och säger att han behöver nya skor och vet inte heller vad han är ute efter, han vill bara ha dom snyggaste vi har! ja det beror ju på vad du ska ha dem till och i vilket ändamål säger jag.. Men det ska tydligen bara vara dom snyggaste... Jag tar dem dyraste så klart ;) vilken storlek frågar jag. Oj jag vet inte svarar han! eh.... sedan kommer det men jag har väldigt stor storlek typ 42 kanske... haha! härlig koll han hade!

Jag säger då det, vart kom dessa orginal ifrån?!