Grattis alla Elinar!

Idag är det min namnsdag, om man nu får fira sånt.. Men det tänker jag nog att göra på nåt litet vis i alla fall ;-) Så Grattis till mej och alla andra Elins!! Ska ta mej en morgonpromenad nu innan jag ska iväg till jobbet, solen kikar faktiskt fram nu, hoppas den får stanna där! Vad ska ni göra idag?

Ha en toppenfin fredag! Tänk vad fort veckorna går....!
P & K

Fantastisk avslutning på dagen!

Efter jobbet åkte jag direkt ut till stallet och P, där möts jag av en väldigt puss-sjuk P och en underbar Amanda! Amanda har fixat allt åt Panther så det var bara för mej att göra iordning och rida! :-) Så lyxigt, speciellt när man jobbat och är lite trött.. Vi red ut i skogen tillsammans jag, Amanda & Rebecka, och det var en helt underbar kväll! Under dagen har det åskat och kommit helt galna regnskurar, men lagom till att vi skulle ge oss ut i skogen skingrade sej molnen och vi fick en vacker kvällsol över äng och skog! Jag kände mej så lycklig och levande när jag tog mej fram på hästryggen en kväll som denna! Vilken perfekt avrundning på dagen! P var lika duktig idag jag kan i princip sitta och bara åka med, det är så sjukt gött! Ni som känner min kära P vet vad jag menar! Han har ju inte direkt varit en filbunke, utan nerverna sitter lite utanpå ibland ;-) Han blev lite rädd för en sådan liten väderkvarn som stod på en tomt, den snurrade väldigt mycket eftersom det blåste men sånt är det helt okej att reagera lite på, så idag får P ett stort A i uppförande! ;-)

Jag känner mej lite seg idag och eftersom det blev sent i stallet och jag har lite huvudvärk pga av det förbaskade åsk-vädret så jag ringde Blue thai på vägen hem och beställde mat! Så skönt att slippa fixa nåt, så jag skämde bort mej själv lite med scampi & grönsaker i röd curry med ris, Jättegott!!

Nu ska jag snart sussa!
Natti natti


Min skogsmulle Panther efter en härligt kvällsritt, se så nöjd!

Jobbdax!

Idag ska jag jobba, men blev så snopen när jag kollade på schemat.. Jag börjar vid lunch fast jag trodde att jag skulle öppna, vet inte hur jag fått ihop det så i hjärnan men nu fick jag ju lite extra tid innan.. Så ska passa på att städa lite och gå en promenad och lämna tillbaka en bok på bibblan.. Ikväll ska jag och tjejerna rida ut i skogen, ska bli mysigt! :-) Imorn kväll kommer Min bästa Linda hem till Halmstad och i helgen är det marinfestivalen i stán, kommer bli en bra helg! :-)

Ha en kanonfin dag!
Puss & Kram

Allt flyter!

Nu ligger jag i sängen och avrundar en helt underbar dag! Vi käkade lika god mat som vanligt på Harrys, sedan gick vi till Hemmakväll och hyrde filmen Allt flyter, hur härlig var inte den!? Har ni inte sett den rekomenderar jag den skarpt! Den var helt underbar,störtskön och lättsam, bland de bästa svenska fimler jag sett tror jag ;-) Nu har Tess, Adde & Atlas snart lämnat Halmstad och beger sej imorn till Gekås och Ullared på hemåt vägen.. Kommer bli tomt nu, det blir det alltid när man har haft sällskap och besök i några dagar tycker jag.. Men jag får snart åka hem till värmland igen :-)

Här kommer lite bilder från eftermiddagen & kvällen...
Natti natti!

 

Strandpromenad                             Lek med Atlas i vattnet


Lycklig Atlas                                      Hur vacker är han inte?! Adde du e med
                                                             fin ;-)


Sommar-fötter på stranden..           Sista gubb-skörden?


Snyggingar på Harrys!                      Tess är fin!


Glad Adde med semester-ölen!       Klubbat & klart vid Nissan..!

Skogsmullar & otäckheter

Jag har gått i ridkläder i princip hela dagen.. Tränade med P i ridhuset imorse tillsammans med Rebecka, det gick helt okej vi hade en sån där mellandag liksom.. Sedan fick våra pållar gå ut i hagen och mysa :-) Tess,Adde & Atlas kom sedan till stallet och vi tog oss en lång promenad i den underbara skogen, dock gick vi lite fel fast egentligen helt rätt bara att jag inte fattade det ;-) Så vi gick fram mellan täta hallonbuskar och brännässlor, över ängar och åar, men det var mest mysigt och vi fick oss i alla fall en rejäl promenad ;-) Så vi gick tillbaka till stallet och tog bilen till Möllegård och den fantastiska glassen! ;-) Fick tyvärr inte med mej kameran, men mobilen fick ändå till en "idol-bild" ;-)


Jag & en strut med latte & passionsfrukt!

Vi fick himla fint väder under vår promenad så vi bestämde oss att åka hem för att hämta strandmaterial och åka till västra strandenAtlas kunde följa med och busa.. Tyvärr gick solen i tjocka moln lagom tills vi var framme, men det var i alla fall helt vindstilla så det var skönt ändå :-) Vi busade massa med Atlas, han älskar verkligen vatten! Helt tokig var han! När vi gick tillbaka till bilen var det ett jäkla pådrag med ambulans och polis vid småbåtshamnen.. Pressen var illa kvickt på plats till och med innan ambulansen! Hur sjukt är inte det?! Sedan kom det även dykare och ledningsfordon, usch vad hemskt det är med olyckor! Tänk så skört livet är.... Helt jäkla sjukt är ju även hur "nyfiken" man blir, och alla människor blir som hökar och följer med ut till platsen, vi hejdade oss dock för det är ju bra hemskt att personen i fråga ska bli så iakttagen. Vi hörde sedan av taxichauffören som körde en av pressfotograferna att de hittat någon i vattnet ute vid piren.. Någon hade sett en hand där ute.. usch vad hemskt! Man blir så nedstämd på en gång... Men nu ska vi försöka glömma detta och ha en mysig kväll, vi ska till Harrys och käka ikväll, för imorgon åker mina gäster vidare... :-(

Mer bilder från dagen kommer lite senare..
Ha en härlig kväll allihopa! Var rädda om er...
P&K

Ledig dag!

Jag är ledig idag med! :-) Så himla gött och vi ska hitta på nåt mysigt såklart.. Nu är jag redo för att åka ut till P och stallet.. Ska träna lite i ridhuset och sedan kommer Tess,Adde & Atlas och vi ska gå en promenix längs med Prins Bertils stig. Sedan har vi ett mission som är Italiensk glass idag med, de måste ju bara få prova den! Sedan får vi se vad vi gör får nåt mer skoj!

Ha en härlig dag!
P&K

Mysig heldag!

Har haft en alldeles underbart härlig ledig dag idag! Har verkligen bara myst omkring runt om i Halmstad :-) Trots det lite märkliga vädret har va klarat oss från nederbörd när vi varit ute på våra utflykter.. Red P i ridhuset imorse och det gick riktigt bra i slutet! Tessan, Andreas & Atlas kom och hälsade på mej och P med, vilket Atlas tyckte var väldigt spännande! Tess tog även massa fina bilder på oss som kommer upp på bloggen inom kort! (!) Vid lunchtid packade vi in oss i bilen och åkte ut till den av mej så välbesökta kvarnen, poppis som attan! ;-) Ja gillárt skarpt! Mitt sällskap verkade också mysa, vi käkade både mat och fika, sedan shoppade Tess såklart med sej lite godsaker hem! Atlas skötte sej väldigt fint bland all rörelse med barn och hundar! Efter vårt besök vid Särdals kvarn, åkte vi till Havredals naturreservat och gick en promenad i den vackra naturen, Atlas stormtrivdes inte minst när han fick komma ner till havet och busa i sand och salt! Så lycklig han var och Tess med som sparkade av sej skossingarna och sprang som ett litet lyckligt barn! Hur söta!? Jag tror Adde passade på att njuta bra med ;-) Jag och Tess tog en sväng till Grizly med där Atlas fick lite nya saker, och så har vi gått i lite affärer på Eurostop :-) Nu har vi käkat räkor här hemma, jag köpte en låda på hela 5 kg, fattar ni hur sjukt mycket det va?! Så jag har minst 3,5 kg kvar i frysen ;-) 129 spänn på Maxi, helt klart värt!! Vi har såklart även spelat poker, dock va jag ju inte lika kunglig idag... ;-) Nu har vi sett på So you think you can dance också och nu är  jag ensam kvar i lägenheten igen, dax att sova nu!

Jag bjuder på lite bilder från dagen som gått, Enjoy! ;-)
P&K

Shopping i kvarnen                        Duktig i trädgården


Sikken fin liten familj de är..         Atlas & Tess in action!!


Jag & Atlas är  bra polare!              Vi har så sjukt kul här!


Myser vid havet!                                Så fin bild på matte & Atlas


Ett med naturen... Rätt så fräsig bild bland galna träd!

uteritt & bajs på Ica!

Äntligen är kvällen här och jag klarade av dagen på Maxi, trots att jag inte trodde jag skulle härda ut hela 10 långa timmar! ;-) Efter jobbet åkte jag direkt till stallet och P, där väntade både Amanda & Rebecka och vi red ut med hästarna i skogen, så himla mysigt och P är såå himla lugn och duktig, så jag kan knappt tro att det är samma häst som jag köpte för tre år sen... Jag bara njuter! Nu har jag och min älskade Tess varit och handlat på Maxi på högskolan, vilket resulterade i kväljningar och lite skratt trots allt! Någon hade Bajsat på golvet!!!! Det låg tre korvar vid frysdiskarna, uuh vad vidrigt! Personalen trodde vi skämtade när Tessan sa till.. Nu kommer de snart hit och vi ska beställa pizza & kebab för att fira deras hitkomst! ;-) Ska bli ruggigt gött! Sedan får vi se vart kvällen slutar! ;-)

Ha en mysig afton!
P&K

Testing testing!

Jobbet gick väl bra men jisses vad segt det gick, jag tycker tyvärr inte att det är särskilt kul och då har ju saker och ting en förmåga att gå väldigt sakta... :-) Ville bara ut till stallet och Panther hela tiden ju ;-) Ville andas in lite hästskit å bonna-luft liksom, va ju några dar sen sist! Väl i stallet pysslade jag om P han fick massage, linementering, streching, promenad, lite finputs och mys! Han var väldigt gosesjuk idag P:son :-) Jag passade även på att pröva kamerans förmåga på den nya telefonen.. Den verkade funka riktigt fint även inomhus, vilket är riktigt kalas så jag slipper komma ihåg kameran jämt och ständigt! ;-) Nu ligger jag bara och á la söndags slöar i soffan, imorn väntar en sjuuukt tidig morgon som jag inte är ett dugg van vid, börjar jobba sex!!!! Men förhoppningsvis går dagen fortare imorn, på eftermiddagen ska jag ta ut P på en skogstur och så kommer ju mitt finbesök från Karlstad hit! Ååååå va kul det ska bli ;-)

Ha en mysig söndagkväll!
P&K


P:son påväg ut på promenix             Lite pyssel & fjäsk....


Föehandling: 2 balar hö mot           Myser med min prins...
2 bitar choklad, Börja nappade
direkt! ;-)

Utvilad!

Jag har i princip precis stigit upp och käkat frukost nu, satt ju uppe igår och trixade med min nya telefon, så himla kul! :-) Så jag stängde ögonlocken rätt så sent.. Nu ska jag ta mej en liten promenad innan jag ska åka ut till Maxi och jobba lite, i eftermiddag ska jag åka till min älskade Panther också! Och imorn får jag besök :-) Ska bli så himla roligt, Tessan, Andreas & Atlas kommer hit! De har hyrt en stugaöstra stranden, vilket är helt perfekt! Kommer bli tokmys!

Ha en toppendag!
P & K


Lyckliga jag & underbara dag!

Jag är så trött nu me ack så glad jag är! Kändes riktigt tråkigt att lämna Karlstad så snabbt, men som tur är får jag åka hem en gång till i sommar ju! :-) Jag är så lycklig (och så bortskämd idag) Min förjäkliga mobil som jag haft nu har krånglat sedan dag 2!! Så imorse åkte jag och mina föräldrar in till Telia butiken och fixade en ny telefon till mej :-) TACK så jättemycket mamma och pappa!! Ni försår inte hur glad jag är!!!! :-) En stor guldstjärna går även till Telia-killen Kent som var fantastiskt hygglig! ;-) Nu har jag kanske för alla andra tagit ett litet steg men för mej ett väldigt stort! Jag har nämligen gått ifrån Sony Ericsson och bär numera runt på en Samsung.

Här är min nya skönhet & trotjänare

Sikken snygging!!

Efter vi varit inne i stán svängde vi ut till kära gamla torp och hälsade på underbara Britt! Hon är nog en av världens mest fantastiska människor och jag beundrar verkligen henne! Jag fick även rida på en av deras hästar, Britt och Anders äger underbara fyra-åriga valacken Lord Calvert. Vilken urmysig häst han är, jag har helt klart fallit pladask för denna goding här kommer en liten serie bilder på Lordi...



Härliga Lord Calvert hemma på banan på Torp

Tåg-/bussfärden hem till Halmstad gick fint, jag sov största delen av första biten vilket underlättar otroligt mycket! Nu sitter jag hemma i min mysiga soffa och är bara glad och nöjd! Jag bara myser med tidningar, bok, min nya telefon & lite godis! Ska snart krypa till sängs för imorgon ska jag göra ett pass på Maxi..

Sussa gott allihopa!
Puss & Kram

Kvalisorts-mys med kvaliteten

Hade en extremt mysig fredagkväll igår! Den var ju snudd på perfekt alltså! Till och med vädergudarna var på vår sida i Karlstad! :-) Det bjöds på urgod middag hemma av mamma och pappa, som by the way är världens underbaraste! Även Erik min käre vän fick en bit mat, var skönt att få bjuda igen lite för alla de gånger jag snikit mej in hos dom ;-) Efter maten åkte vi hem och ut till Eriks underbara casa! Där möttes vi upp av gose-hektor, Tessan & Jacob! Vi satt på uteplatsen och bara myste, som jag saknat dem allihopa! Så himla kul att bara vara med dom, och om tre veckor vankas det riktigt kalas i Karlstad! Glöm nu för allas skull inte detta mina kära! ;-)


Erik & Pappa under middagen        Erik försvinner nästan med dörren....


Fina hammarö!                                  Erik & Jag


Min vackra Tess!                              Underbara & Mysiga, Jacob & Tess


Mysligan Jake, jag & Tess               Jake & Jag


Tess & Erik                                         Jacob & Hektor


Gööör mys!!

TACK för en fin fredag!

Sola skiner allti i Karlsta!

Nu är jag hemma på ön äntligen, känns väldigt skönt! Glömde datorn hemma i Halmstad så det blev ju ingen rapport längs med min spännande resa från ett regningt Halmstad till ett soligt Karlstad! ;-) Jag praktiskt taget simmade till jobbet igår, så det känns helt fantastiskt att det varit bikini-väder här på ön idag! Jag har inte gjort många knop idag vill jag lova! Har sovit ut, ätit lyxig frukost, varit hos min sjukgymnast, Köpt favorit-sallad på Maché, slappat och solat på tomten med mamma, fikat och fått besök av mina härliga! Tessan & Atlas och Erik! Även en del av min släkt kom förbi och skulle låna våran båt, mina favvo-tjejer Ebba & Hanna samt farmor, faster Ulrika och Thomas, så skoj!!Vid fem-tiden kom även pappa hem från jobbet och nu har jag precis varit iväg och införskaffat lite gott att dricka samt snaska på till kvällen! Mina älskade päron står nu och fixar inför middagen, det blir grillad oxfilé och pappas hemmagjorda pepparsås med lite smarriga tillbehör! Så gött!!! Det var länge sedan jag käkade så "fin" mat nu ;-) Och efter detta bär det av hem till Erik! Känns som en perfekt fredag! :-)

Ha en fin fin fredagkväll!
Puss&Kram


Mammsen på altanen                     Det går bra för mej nu....


Hanna,  Ebba & Jag                          Liten del av nybygget....


Söta Tess & Atlas visar puss-trix     Erik lika busy som vanligt! ;-)


Gos!!                                                      Ta mej då!! Atlas leker med Erik

Slut, färdig, trög & känner mej överkörd!

Pust och stonk, what a day!! Jag är helt färdig, alldeles mör i hela kroppen.. De där två träningspassen har ju satt sina spår asså, jösses! Tror jag börjar bli krasslig med, lagom till mitt värmlandsbesök :-( Ni vet hur det känns när hela kroppen bara säger ifrån och inte orkar längre?!  Samtidigt är skallen inte alls i sin bästa form, och en liten vilopaus i den värmländska skogen kommer inte sitta fel alltså.. Så nu sitter jag äntligen i soffan och allt är nästan klart inför morgondagens hemfärd.. Och till på köpet är jag genom svettig i den kvalmiga värmen! Panther har fått en massa "vi ses snart" Pussar och en kvällspromenad, morötterna är införskaffade så söta Amanda ska kunna gulla ordentligt med honom! ;-) Jag har tvättat & packat lite nödvändigheter, köpt en tidning till tågresan och handlat ärtsoppa till lunchen imorn! Skulle ha lunchat med Jess och kidsen på stán men jag är totalt pank, så jag får vänta in lönen och äter ärtsoppa på jobbet istället, flashigt värre! ;-) Hoppas ja hinner träffa dem lite ändå! Imorn kommer det gå i ett och jag beger mej till stationen direkt efter jag jobbat färdigt imorn och sätter mej på den härliga 5-timmars tågresan hem.. Men det är det helt klart värt! Längtar så efter alla, och så ska jag träffa min bäste vän Erik!!! :-) Det var alldeles för längesen, så ska bli så himla kul! Jag hoppas jag hinner träffa alla andra härliga också... Jag kommer och hälsar på coopan också så Putte-glasskungen, gör dej redo för att skopa ihop den bästa glassen! ;-)

Ha de toppen allihopa! Vi hörs imorn, direkt från spåret! ;-)
Puss & Kram


Längtar till en sån här lugn dag vid havet!

Mitt onsdags-pyssel!

Goder morgon på er! Vilken härlig morgon! Här i Halmstad lyser solen :-) Jag ska precis åka ut till P och rida lektion för Eva, ska bli väldigt kul, hoppas på att han är på samma goda humör idag, och jag med för den delen :-) Efter stallet ska jag iväg till jobbet och ikväll ska jag tvätta, ta en promenad och packa för imorgon efter jobbet åker jag hem till kära värmland på en snabbvisit! :-) Ska bli riktigt skönt!

Ha en härlig dag och hoppas ni hittar på nåt kul!
Puss & Kram

Träning + kebab = Kärlek

Min dag har varit himla fin! Ridningen med P imorse gick hur bra som helst!!! Han har aldrig gått så bra :-) Jag bara red och log, jag har världens underbaraste häst! Jag var klar i stallet i god tid och hann hem och vila upp mej lite och äta lunch innan jag cyklade till jobbet! Och vilken motvind jag hade! Har ni någongång behövt trampa i nedförsbacke för att ta er framåt?! Det har i alla fall jag fått uppleva nu! ;-) Jobbet gick lika bra idag och försäljningen är fin! cyklade och gymmade direkt idag med! Mötte upp Ida på SATS och vi körde ett pass, sedan gick vi till hemköp för att köpa en grillad kyckling att göra en sallad på, men dom var slut så vi beställde kebabsallad istället! Vi är såå hungriga nu! Så nu sitter jag hemma i Ida´s soffa och ska strax hugga in på min kebab :-)

Ha en fin fin afton!
P&K

Så nördig!

Ja nu sitter jag i soffan och äter frulle och ska snabbast möjligt åka ut till P. Jag ser på tv4 nyheterna, vuxenpoäng till mej! Men samtidigt känner jag mej sjukt nördig! När chaten på facebook står på noll och Blondinbella inte gjort något nytt inlägg, ja då käns det ju som ja gått väl långt med mitt datari! Herre jösses vilken nörd jag känner mej som bäst att stänga ner datorn nu tror jag, och känna mej viktig på nåt sätt ;-)

Have a nice day!
XOXO

En nöjd turgumma med flyt!

Japp, jag är riktigt nöjd ikväll! På jobbet gick det riktigt bra, vi hade att göra om man säger så! Och nu har jag nämligen tagit tag i mej själv, för jag var iväg och tränade förut! Direkt efter jobbet cyklade jag till gymmet och körde ett ordentligt benpass! Har ju givetvis fått ont i halsen med efter att jag jobbat i kylarna igår (blir jag trött, ja visst!) Så det fick inte bli något konditionspass direkt.. Men jag är så sjukt nöjd nu när jag även lagat nyttig middag till mej själv! :-) Klapp på axeln!

Kolla här då! Galna flytet jag hade förut... Jag parkerade precis cykeln!

Vadå skyfall!?                                   Jag mycket nöjd med att precis hinna!

Ha en toppenkväll!!
P&K

Revolution!

Idag hände precis något makalöst! Min väckarklocka ringer och jag sätter mej upp för att snooza den och somna om! Är så trött så jag bara måste snooza, orkar ju inte kliva upp än, det gör jag aldrig! Här händer det märkliga: Jag tänker att va fasen, helt ärligt jag sitter ju redan upp så va fasen, Ta tag i dej människa och kliv upp! Sedan ett tu tre är jag uppe och nu är jag ju pigg :-) Sitter i soffan och äter en stor frukost med mitt nya gröna te som jag köpte på kvarnen i lördags, hima smarrigt! :-) Ska om en liten stund åka ut till P och rida, klockan ett börjar jag jobba och efter det skulle jag behöva ta tag i min träning! :-) Men vi får se hur det blir med den saken.. :-)

Ha en toppendag!
P&K

Söndags-LYX!

Nu har ni fått se vad min helg haft att bjuda på! Min söndag har även den varit riktigt bra! Det gick fint att jobba trots att det var väldigt längesen jag var och jobbade på flygstaden, men det kändes okej! Efter jobbet åkte jag ut till stallet, Amanda hade redan fixat allt med P så det var bara att rida! Hur lyxigt!? Vi red ut tillsammans allihopa Jag,Amanda & Rebecka superhärligt och P var hur duktig som helst! Han är the leader i skogen och han känner sig som en kung när han får bli följd av sina ston tror ja!! :-) När jag var färdig i stallet var det inte slut på lyxen, utan det bar av hem till Linda & Daniel där blev jag bjuden på räkor och smågodis till efterrätt! Mums! De hade även hyrt en film, som nog var den konstigaste vi sett! Haha jäkla hemmakväll som rekomenderar denna ;-) Kanske var det bara vi som inte fatta grejjen med den, men den var ju inte allt för bra alltså ;-) Men trevligt hade vi! TACK!

Imorn väntar en stall-morgon och sedan blir det jobb! :-)

Sussa gott allihopa!
Puss & Kram

En helg med Aless!

Jag och Halmstad har haft finbesök iform av fina Aless hemifrån Karlstad! Vi har haft fullt upp och gjort massor med mys och skoj.. Har ju inte ens hunnit blogga!! (Katastrof, eller hur?!) ;-) Men nu är jag tillbaka med en massa Goa bilder från helgen! Aless åkte hem i förmiddags innan jag började jobba, känns tråkigt att hon var tvungen att åka redan! Men har vart himla kul att hon varit här! TACK gumman! :-)

Fredagkvällen spenderades på Harrys! (såklart) Aless var tvungen att äta kycklingvingarna ju! Var helt underbart härligt med mat och vin i Aless härliga sällskap! Blev bara en massa tjejsnack! Sånt som man bara delar med sina närmaste vänner, många skratt fick vi oss! :-)


Jag måttligt nöjd på Harrys!           Aless gillade med vingarna trots kladdet!

Lördagen blev en härligt härlig dag det med! Här kommer den i bilder :-)



Fika på Espresso House



Fina Aless utanför Särdals kvarn!    Jag inne i kvarnens mysiga butik


Den goda saften

Vi åkte sedan ut till P och stallet, där tog Aless denna mysiga bild på mej och Panther prinsen


Prinsen & jag

Sedan åkte vi ner till Tylösand, och vilken underbar eftermiddag det var vid havet


Aless                                                    Jag


Snygg-Aless vid havet!                      Jag på väg ner, så vackert här är!


Aless & jag på stranden                   Vi igen! ;-)

På kvällen blev det middag, vin och utgång, förfest med Linda, Daniel, Sandra, Johan och många fler hemma hos Jimmy! Sedan gick vi ut på Mårtenson, var kanonkul, men galet varmt!! Var en himla trevlig och rolig kväll! Imorse åt vi stoor lyxig frukost med nybakat bröd och färska blåbär!


Aless & Jag Goá Å glaá!                   Frukosten!!!

Fredag med finbesök!

Gårdagens tänka festligheter blev ju inte riktigt som vi tänkt oss, det är så typiskt när man planerar det! För då är risken att kvällen inte kan leva upp till ens förhoppningar, så blev det vä lite igår, men vi hade det mycket trevligt ändå får man lov att säga! :-) Så nu satsas det på lördagen istället! Kom i säng sent och underbara Amanda & Rebecka i stallet har tagit hand om min älskade P idag så jag har varit stall-ledig! Dom är så himla Goa!! Jag fick sova ut och ikapp lite av all den sömn jag gått miste om den senaste veckan, jag hann cykla iväg till Maxi och handla och jag han även njuta av solen i någon timme i alla fall :-) jag åt varmrökt lax till lunch! Var så himla gott och somrigt, jag saknar verkligen den laxen som finns på vårt lokala rökeri hemma på Hammarö! Så jag hoppas att jag får massor med lax och het sås när jag kommer hem till veckan! ( mor & far, lägg detta på minnet) Sedan bar det av till jobbet och vi har idag gjort om på damavdelningen med alla nyheter! :-) Så nu sitter jag hemma i soffan och ska försöka få rumpan här ifrån och ta en liten promenad innan jag ska hämta Aless vid station! Hon kommer med tåget vid nio, då ska vi bara lassa av hennes väska hemma hos mej och sedan blir det ner på stan för käk och lite vin på någon uteservering! Ska bli sjuukt kul att få finbesök i form av fina Aless en underbar fredag som denna! :-)

Ha en kanonbra fredagkväll!
Puss & Kram


Min sommar-lunch!                              Myste lite i solen innan jobbet!

Avsaknad av rutiner...

Ja nu lär jag väl låta hur tölig som helst, men ibland känner jag att jag saknar mina rutiner litegrann! Allt blir liksom lite upp och ner & bak och fram så här på sommaren! Det är givetvis sjukt gött de med, men jag sover för lite, äter för dåligt och träningen blir oregelbunden... Kan någon ge mej en spark i baken!?!  Vore skönt att få lite rätsida på vanorna igen :-) Sedan vet jag att jag kommer gnälla till hösten då allt måste planeras och utrymme för spontanitet blir allt mindre, och dagarna kommer bestå i skola,jobb,träning,ridning, plugga, äta & sova.. Haha vi människor är väl aldrig nöjda av naturen kanske... ;-)

Nu ska jag försöka fixa ihop något bra käk, sedan ska jag gå över till Sandra och sedan åker vi ut till FiestaTylösand! Ska bli riktigt kul, hoppas på samma tryck som i måndags! :-) Jag sitter även och grunnar lite på kvällens outfit (intressant va?!) Haha! Funderar på att köra samma som jag haft hela dagen på jobbet, byter bara ut Conversen mot klackar, så lär jag väl vara kittat och klar va?! ;-) By the way är jag ruggigt nöjd med mit nitbälte tror det kommer bli lite av en hit i höst ;-)

Bältet till min lilla-vita volang             Bältet kommer från Bik bok (bra pris!)

Ha en super-kväll allihopa!
P&K


Stallmorgon!

Har spenderat morgonen i stallet och tränat med P i ridhuset! Han kändes faktiskt riktigt fin trots att han fick vila igår efter träning för Eva i tisdags.. arbetade mycket i skritt idag för att inte gå på för hårt och det ger mycket mer än man tror! Många tycker att det är svårt att få loss hästen genom att "bara" skritta, men då är det nog just det som man måste göra, tillåt det att ta tid och låt hästen komma genom ryggen och finna egen balans utan att du balanserar upp den och tar till handen för korrigering om nacken går upp.. Detta har jag förstått nu med Evas hjälp!

Nu har jag precis käkat mellis- bestående av vaniljyoghurt, keso, körsbär och cashews!, riktigt mums! Snart bär det av in till stan och jobbet för ett eftermiddags pass tillsammans med Bella. Nu har min kära Linda kommit till Halmstad också, kul att hon äntligen är här! Ikväll bär det av till Fiesta på Tylö & imorgon kväll kommer Aless och hälsar på, ska bli grymt kul! Så helgens festligheter börjar redan ikväll! ;-)

Ha en toppendag!
Puss & Kram


iklädd nya tröjan och örhängena från Vila

Sommarens stora hästfest!

Idag har vi spenderat hela dagen på Falsterbo horse show, det har vart otroligt bra väder och en trevlig och inspirerande dag med massor av folk! Det är helt otroligt hur mycket folk som ett häst-evenemang som detta drar! Alla åldrar, alla stilar, kvinnor som män, och tjejer som killar! Väldigt mycket folk som campar och festar hela dagarna, som en festival liksom, alla killar har väl förhoppningar på att träffa massa häst-tjejer kan jag tro! ;-) Haha! Vi tittade mest på dressyren såklart, men jag kikade även in lite på hoppningen, vilken jäkla arena! Sedan tog vi såklart en sväng i alla montrar! Det var hur mycket utställare som helst på plats och det fanns ju galet mycket fint till både häst, ryttare & till annat för den delen också! Är himla kul att gå och kika tycker jag och självklart så Fyndade vi! Jag & Rebecka hittade Hunter stövlar för halva priset! (eller Rebecka hittade dem..) Har alltid tyckt att det är lite för dyra och därför inte köpt dem, men med detta kanonpris var det ju inget att tveka på! Nu kommer vi vara riktigt snygga om benen även när det regnar! :-) Kommer användas flitigt i höstvädret med långa strumpor..

Tack för en toppendag tjejer!

Trevlig kväll allihopa!
Puss & Kram


En av de fina 6-åringarna                  ...och en enormt fin "mini-häst" i en kür


En riktigt hästfest med massor av folk och vackert väder, trots de lite skumma
molnen med de kom aldrig in och det var sol och 28 grader hela dagen!


På hopp-arenan                                  En Hästens!


Amanda & Rebecka                           Fyndet!! I den snyggaste färgen, brun!

Falsterbo!

Go morron!! :-) Idag ska jag, Rebecka & Amanda åka ner till Falsterbo horse show! Ska bli riktigt kul :-) Sitter nu och käkar frulle och kollar vädret i Falsterbo och det såg faktiskt inte så lovande ut... Hoppas prognosen är fel! Men men bäst att packa ner regnkläder i alla fall.. Idag är det semifinal för 6-åringarna, hoppas på många fina hästar!

Vi hörs ikväll, ha en toppendag!
P & K

Trött tröttare tisdag!

JaaA Elin man får ju ta och skylla sig själv när man vart ute på en spontankväll!! Jag tror inte jag sovit något alls i princip så nu har jag varit vaken sedan igår morse klockan sju! Jag grå på måttliga övervarvet nu! Jag sov nog iofs ca 2 timmar inatt, klockan sju ringde klockan och jag skulle ut till stallet för att rida lektion för Eva klockan 9!!! Men jag klarade det bra ändå måste jag säga, P var duktig, jag blev lite bitter på mej själv ibland bara för att min kropp är inprogramerad på gamla vanor så mina händer och ben gör inte som jag vill!!! Men det blir bättre sakta men säkert går jag åt rätt håll! :-) P är i alla fall Världens underbaraste häst!! Sedan bar det av till den lite större butiken för jobb! Jag klarade även det bra trots min kraftiga sömnbrist! Dock hade jag rätt bra hjälp av 4 liter vatten, 2 koppar kaffe och en huvudvärkstablett och en sisådär 100 cashewnötter! Efter jobbet bestämde jag och Bella träff på torget då hon stängde i butiken och jag i den andra.. Vi tog våra cyklar och stannade till vid Ricardos glassbuss, vi tyckte att vi lätt förtjänade en strut med hemmagjord italiensk glass. Där satt vi i den underbara sommarkvällen och njöt av varsin galet god glass precis vid Nissan! Jag älskar livet!


Fina fina Bella med en strut!              Våra glassar!! Choklad i båda (såklart)
                                                                  Latte & Hallon är också kanon!!

Nu ska jag bara slöa i soffan hela kvällen och bara mysa!!
Puss & Kram alla! Ha en toppenkväll!

Spontanitet då den är som allra bäst!

Min mådag blev inte alls tråkig och fattig på händelser, tvärtom! Jag hade den bästa dagen på så himla länge! Allt blir så lyckad då det sker helt spontant måste jag få säga! :-) Måndagen kommer här i bilder, jag förklarar längs vägen...


Söta Jessika ringde från jobbet och
ville luncha! Vi åt såklart på Barmezzo!
Bästa salladerna i Halmstad :-) Blev lite
tjatter och så hade vi fått VIP på jobbet
till måndagsklubben!



Sedan blev det en impulsrunda på stan efter lunchen, viilket resulterade i lite
fynd! Jag är jätenöjd men det var väl kanske inte så bra, jag som skrytit med
att jag blivit så duktig på att inte handla! ;-) Blev bla denna rendiga tröja från
Vila, nitbälte & leggings med nitar från bikbok samt ett riktigt kofta-fynd som
jag glömde ta kort på!

Bar sedan av till Tylö:

Bella & Jag, en dansk som ville         Gratis drinkar! :-)
fota ;-)


..och gratis käk, lagom nöjd nu!        NU till kvällens Höjdpunkt och sjukaste
                                                                 grej! Bella går och vinner en mobil, Samsung
                                                                 touch, så hon får hoppa upp på scenen med
                                                                 Sofie Fahrman!


Bästa & gladaste Bellan!!! Med sin nya
telefon!


Duktiga & coola Veronica Maggio     Stötte ihop med grabbarna Viktor,
                                                                 Fabian & Daniel på dansgolvet! :-)


Victor, Lars, Jag, Fabian & Daniel     Jag & Fabian i härliga miner!
svettas på dansgolvet!

TACK alla inblandade vänner för en galet bra kväll!!!!





Måndag igen!

Usch va det går undan! veckorna bara flyger fram tycker jag.. Idag är jag dock ledig vilket känns riktigt skönt! Ska försöka att ha en riktigt lugn dag, nu ska jag ut till stallet och rida P, sedan tror jag att jag bokat en tvättid med (jippie) och så blir det en sväng till gymmet också. Så det är inte direkt en spännande och händelserik måndag jag kan informera om ;-)

Ha en härlig dag!
P&K

Ska vi plocka körsbär i min trädgård!?

Har haft en av de allra mest underbara söndagar på mycket länge! Amanda väckte mej med ett sms om uteritt imorse, jag klev upp direkt, käkade och åke sedan ut till stallet! Gjorde iordning P direkt och sedan red vi ut i det alldeles perfekta rid-vädret! Var så himla mysigt, förutom att P fick för sig att leka rövare och blev väldigt plötsigt rädd för vattenpölar, vilket är något som han aldrig någonsin är rädd för eller reagerar på annars, tönt!! Så vi fick en liten dispyt, men jag vann och sedan var det inga som helst problem och han plaskade på i de allra djupaste med glädje! Väl tillbaka i stallet fick våra pållar gå ut i hagen och vi städade och fejjade i stallet, så skönt när man inte har någon tid att passa!! Underbara Amanda städade mina stallskåp med :-) Önskar att jag tagit en före- och efterbild för nu är det sjukt fint och städat! TACK!!! När jag var klar i stallet stannade jag till i "Körsbärsbacken" på gården och klättrade upp på en stege och stog högt upp och plockade underbart goda bigarråer, fick hinkar av Börje så jag plockade ungefär 3 liter!! Det fanns hur mycket som helst, så jag åt mej samtidigt mätt på dessa goa bär (bra lunch) Sedan ropar Börje att de finns kaffe med, så jag skuttar in till bonna-paret på fika, gissa om jag njöt, för Gunnel hade precis bakat bullar och kokkos-rutor :-)


Jag uppe i trädet                                   Kolla vad mycket!!!


Jag med min andra liter!!!                 Den underbara utsikten från trädet


Plocka, plocka, plocka! Jag är         Härliga fikastund!
fortfarande lila/röd om fingrarna
det går inte bort! ;-)

Nu har lagt mycket av bigarråerna i frysen har ju nog även ätit på tok för många! ;-) Men jag har också hunnit att träna en sväng på gymmet, vilket känns riktgt bra! Körde till och med lite armar idag (händer aldrig) Men många reps och lite vikt såklart! :-) Så nu ligger jag i min underbart goa soffa och försöker hitta nåt som är värt att se på televisionen men det verkar ju kört! Eller?

Puss & Kram på er!

Härligt trevlig kväll!

Igår hade jag och Rebecka en riktigt mysig kväll på Caféets uteservering! Det är så himla kul i stan nu när det är så mycket folk och turisterna och alla partyglada rullar till Halmstad.. Var himla mycket folk och vimmel på stan, är så himla kul att bara sitta och mysa med glatt sällskap och spana på folk! ;-) Så vi satt bra länge och bara tjata, blev en lugn lördag för nu laddar vi inför Fiesta på torsdag, och då kommer Linda hit också! :-) Vill ha torsdag nu!!!

Fin fina lördag!

Har haft en alldeles fin fin lördag! Hur har ni haft det? Sluppit undan regnet? När jag kom till stallet imorse så hade Amanda redan mockat och fixat allt till P, såå himla snäll! och Rebecka hade släppt ut han i hagen.. Vilka fantastiskt underbara tjejer! Så jag bara lallade runt lite och gav P hans ögondroppar.. Sedan bar det av till jobbet för lite jobb :-) När vi jobbat klar tog jag och Jessika en efterlängtad fika! Riktigt skönt på en lördags eftermiddag :-) Ikväll bär det av ner på stán för att möta up Rebecka för lite tjatter på nån uteservering med ett glas vin!

Ha en härlig kväll med ståhej!
P&K


Vilar våra Converse-klädda fossingar under en fika


Jag prövar Jess coola brillor, vill med
ha sånna! Dock är hon mycket snygg-
are i dem.. Men va tror ni kan jag med
ha glasögon?

Slänger med lite bilder från en kväll med Grästorparna!


Goa Lördag!

Go morron go morron! Är lite trötter idag  för det blev inte soffläge igår.. Söta Ida hörde av sej på kvällen så ja g cyklade hem till henne och Viktor. De hade besök av två stycken andra herrar från Grästorp, så jag var på på Bulls med fyra Grästorpare, händer inte varje dag som de sa.. Väldigt trevligt! JagIda mötte även upp Goa Sandra & Johan med vänner, de gick till Morfars där vi också hamnade tillslut :-) Hann knäppa lite bilder så dom kommer i eftermiddag, nu måste jag åka till P, sedan ska jag jobba :-)

Ha en sköön lördag!
P&K

Wiiihooo!

Jag kom in!!!!! Nu blir jag kvar i härliga Halmstad i minst tre år till och kommer väl få alla möjliga psykiska bekymmer under tiden, med tanke på mitt val av utbildning ;-) Psykologi!!! :-) Ska läsa psykologiskt promgram i kommande tre år, ska bli grymt kul! (hoppas jag) Känns väldigt skönt att ha fått ett besked så man slipper gå i ovisshet.. Fick reda på antagningen imorse och fick sådan bra fredagsenergi! Har varit pigg och glad hela dan, och på jobbet går det också bra ;-) Min fredag ska firas i soffan med mej själv och massa godsaker, jag jobbar även imorn så jag tänkte kojsa gasnka så tidigt... Jag är inte van att jobba så mycket, så en sex-dagars vecka har satt sina spår ;-) 

Glá fredag på er!
P&K

Morgon walking!

God fredagsmorgon allihopa! Vad pigg man blir när det är fredag :-) Jag gick upp lite tidigare än vad jag behövde idag för att ta en morgon walk, det var så himla skönt och luften såhär på morgonen är så härlig! Nu sitter jag och äter en redig frukost med havrefras & jordgubbar, smörgås, te och melon! Ska alldeles strax åka ut till P och träna lite lugnt innan det är dags för jobb :-) Ikväll har jag inga stora planer, men en uteservering kanske.. ?

Härlig fredag på er!
P&K

Fredags-glad!!

Försoven som satan blev bra tillslut!

Imorse försov jag mej nåt så in i bänken mycket! Som jag skrev igår att jag kände mej så himla trött och det var väl precis vad jag var för jag va fasen som i koma! Jag har 2 stycken väckarklockor som ringer galet högt! Ändå bara skiter jag i dem fullständigt och vaknar inte... Vad är mitt problem!? Kom i alla fall upp hela 2 timmar för sent, vaknade 5 minuter i åtta, då skulle jag hinna till P innan jag började jobba vid tjugo över nio!!! Fattar ni att jag hann!? P fick va i hagen och tjejerna hjälpte mej med in och ut! TACK!! Fick köra som en liten blå med bilen (förlåt polisen) in till stan, men jag hann i tid! :-) Dock såg jag ut som jag precis klivit upp ur sängen, vilket var den bistra verkligheten! hade slängt på mej nåt omatchande i stressen och hann inte ens tvätta fejjan, fräsch tjej!!


Såhär pigg & stressad var jag imorse!

Väl på jobbet blev det en riktigt bra dag! Den gick hur fort som helst och jag hade massor att göra :-) Så skönt när Isabella äntligen kom vid ett! jag var såå varm och hade huvudvärk! Så på lunchen fick jag springa över till Apoteket och köpa huvudvärkstabletter.. Märks att det är mycket turister i stan nu, riktigt kul :-) Efter jobbet gick jag en sväng i lite butiker, behövde en liten handspegel att ha i väskan (märkte att jag saknade det imorse) så det införskaffade jag från Lindex för en billig peng! När Isabella bommat igen på jobbet tog vi en välbehövlig latte och muffinEspresso house Var himla mysigt och vi var nog ganska övertrötta båda två och vi pratade om allt från dammsugar-skräck, fåglar och  läskigt serietidningspapper till träning och höstens skor! Många skratt blev det, Tack tjejen!


Hallon & kardemumma muffin!


Isabella & koppen!                              Jag gör också smygreklam!

Go kväll på er!
P&K

Trötter!

God afton! Jag känner mej riktigt trött och sliten idag mina vänner.. Vet inte riktigt vad det är men huvudet är lite väl tungt och benen som bly! Trots detta har jag haft en duktig dag! Tränat med P, jobbat, vart på gymmet och nu lagar jag mat! Blir Lax i ugnen med pesto, lime, lite grädde och riven ost. Hoppas det blir gott! :-) Och ikväll är det So you think you can dance på 5:an, det är såå bra!! Imorgon jobbar jag heldag vilket jag inte är van vid så jag ska nog sova ganska tidigt ;-)

Ha en härlig kväll!
P&K


Träningspjucksen på!!


Laxen med pesto,lime,grädde & ost! Nu är han inne i
ugnen och gottar sig!

Ensam igen!

Nu har jag preics kommit hem från stallet och har en liten mellanlandning innan jobbet! Äter en liten matlåda som blev över sedan mamma och pappa var här.. Känns tomt nu när dom åkt, och jag sitter ensam i min lägenhet.. Det är tur att jag har P i alla fall! ;-) Ridningen imorse gick bra men han börjar bli lite sliten nu av värmen och träningen så imorgon ska han få en välförtjänt vila!

Have a nice day!
Xoxo

Ritt under regnbågen & jobb

Önskar att jag hade haft med mej en fotograf i stallet imorse, då hade ni fått se riktigt schyssta bilder! Jag tog nämligen ut P och red honom på stallplanen idag, det småregnade lite så jag tyckte det var skönt för honom att bli lite svalkad i värmen samt slippa alla broms. Regnet tilltog ganska friskt ett tag medan solens strålar skapade en jättetydlig regnbåge, så vackert! Efter stallet svängde jag in på Regnbågens bageri (ironiskt!) och köpte med mej en massa olika fikabröd hem till mej, mamma & pappa. Vi fikade lite innan mamma & pappa åkte hem mot Karlstad igen, känns tråkigt! Tar ett tag innan vi kan ses igen nu.. Sedan har jag spenderat eftermiddagen med att jobba, har varit i en större butik idag och jisses vad trött jag är i ben och fötter nu! Ligger med uppslängda ben i soffan och en skål med jordgubbar på magen.. Ska snart försöka ge mej ut på en liten promenad trots allt för det ser ut att bli riktigt pissigt väder resten av veckan :-( så nu ska vi nog passa på att njuta av en härlig sommarkväll!

Ha en härlig kväll allihopa!
P&K

Omväxlande måndag!

Har haft en riktigt härlig måndag i det knasiga vädret! Var uppe tidigt i stallet och tränade P i ridhuset, det gick riktigt bra, vi var duktiga idag :-) Sedan åkte jag med mamma & pappa ut till Grötvik där vi käkade lite lunch och jag fick njuta av lite sol och havsluft i någon timme. Sen åkte jag hem bytte transportmedel och cyklade in till jobbet där möttes jag såklart av söta Jessika men också av en invasions-patrull av mindre söta bananflugor!!! Dom är överallt! vad gör man åt dom? Finns det någon bra huskur tro? Eller är anticimex den enda utvägen..!? Efter jobbet tog jag en sväng till Åhléns, jag behövde en ny Take away mugg och jag hittade en ganska söt randig som fick följa med hem :-) Fick hämtning av mina kära föräldrar i stan så jag slapp cykla den så lååånga vägen hem (det regnade lite ju) ;-) Jag och mamma fick även ett kvällsryck och traskade iväg till gymmet för lite träning, och mamma passade på att reka lite såklart! ;-)  Var jäkligt varmt men skönt efteråt :-) Efter träningen lyxade vi till det med pizza från Lilla Helfwetet som var sjuukt god, men den kostade också därefter! Men det var det väl värt ;-) Träning + Pizza = 0, inte sant? ;-)

Ha en skön afton!
P&K


Operation pizza hämtning!!

Molnig söndag med shopping!

Iag hade vi en molnig himmel här i Halmstad, vilket var rätt skönt :-) Kanske lite hemskt att säga men de va rätt gött asså! Var ju fortfarande varmt! Vi har även fått lite härligt sommarregn som fräschade upp luften rejält!
Jag var uppe tidigt imorse hos P, han fick gå ut en sväng i hagen medan jag mockade, men han blev jagad av Bauta-broms  så han fick komma in fort och vi tog lite träning i ridhuset istället! Vid lunchtid åkte jag och min mor & far ut till Halmstads söndags-sysselsättning Eurostop, det var fler som tänkte så kan jag säga då molnen tågat in på Halmstad-himlen.. Vi har shoppat lite kläder och jag har köpt en ny och hälig outfit :-) Tack Pappa! Efter shoppingen åkte vi till Halmstad fältrittklubb där Conrad håller träning hela veckan och kikade på lite ekipage :-) Sedan bar det av ut till stallet där jag tog en eftermiddagspromenad med P och tittade på när Conrad kikade på Evas hästar och Rebecka red jättebra! Nu har vi precis ätit köttfärssås och spagetti hemma, Mums!


Mamma & jag söndagströtta utanför Eurostop!


Fin vardags-outfit, linne med              Blev enkelt riktigt party med denna
schyssta detaljer upptill & svart       korta paljettop, också från Jc!
penn-kjol - från Jc!




Jävligt roliga bilder  på min & P´s promenad ;-) Amanda & Sid gjorde oss
sällskap! De va la roligt va ;-)

P & K

Möllegårds italienska glass!

Idag har jag jobbat öppning-stängning på jobbet, det har gått riktigt bra trots den enorma värmen.. Trodde det skulle vara stendött! Men det var att en hel del folk som behövde skor också :-) Fick en man i övre medelåldern som köpte hela fyra par och inget från rean, gillas skarpt!! Jag & Isabella tyckte det var riktigt skoj för det gick undan för honom också! Sedan kom det in en brudgum som skulle gifta sig idag men glömt skorna hemma i staterna (!) Skönt att vi kunde hjälpa till!

Efter jobbet åkte jag, mamma & pappa ut till Möllegård och åt Ricardos goda Italienska glass, hur mysigt som helst & kladdigt!

Ikväll ska vi äta räkor här hemma, ska bli riktigt gött!!
Ha en toppenkväll mina kära vänner!
P&K


Latte-& chokladglass!                          Pappa tog after 8 & choklad


Mamma mumsar en Mölle-special    Söt liten maskot på gården
med after 8, hasselnöt & choklad

Hallands väderö & Båstad

Idag har vi varit på en liten utflykt till fina Torekov, därifrån tog vi båten över till Hallands väderö, var mysigt! Men enligt mej är den lite överskattad, eller så hade jag såna förväntningar bara, för jag tyckte inte de va så märkvärdigt ;-) Men har man aldrig sett kor, får eller en fyr så visst ;-) Hihi! Vi fick oss en ofrivillig promenad över ön med, för far min skulle ju givetvis hitta en "egen" liten väg men de var i och för sej kul att se ön men jobbigt konkandes på alla grejjer i värmen!Var ändå lite mysigt att hela ön i princip är en ko-hage (och får) Där man kan kliva i koskit och flugorna surrar, då känner ja mej som hemma vettni! :-) Man får inte var känslig för botten när man badar heller, mycket sten, tång och sjögräs.. Men jag rekomenderar att gå vänster när man kliver av båten, klart bästa sidan med mycket finare strand! :-) På väg hem stannade vi i Båstad och strosade runt, var ju tvungen att kolla hur dom fixar inför tennisveckan och alla stockholmare ;-) Såg mycket bra ut! Vi gick i mysiga affärer och köpte stora räkmackor och satt vid hamnen och käkade i solen, En helt fantastisk dag!

Ikväll har vi ätit middag på Yoss, det stället är grymt bra! Väldigt gott, och mycket mat! Vi gick även förbi Hemmakväll och köpte en stor påse godis så nu är jag sprängfull! Svettas som en gris i värmen och kommer inte kunna sova ju!

Imorn ska jag jobba också, längesen nu!
Sussa gott!
P&K


Jag på väg ut till ön                              Fyren


Bästa sidan!                                         Mammsen solar


Nu är jag mättad på sol & värme för dagen! Vill bara
bada och äta glass i mängder!


Pappi & Mammi med galet goa        Mammi  & jag i stán
& stora räkmackor i Båstad


Mamma & Pappa på Yoss                  Den goda varmrätten!

Svensk sommar då den är som bäst!

Idag har jag, mamma och pappa varit på lite härliga utflykter! Jag tog efter stallet med dem till Särdals kvarn, som är så sjukt mysigt! De har en fantastisk butik, härligt café med underbar trädgård och världens godaste flädersaft! Det känns som man åker tillbaka i tiden och man finner sånt skönt lugn! Jag skulle vilja bo där ett tag, då skulle man jag bli sjukt harmoniskt! :-) Vi handlade massa godsaker som saft,te,skorpor, och sylt i butiken, min sylt var en hallonsylt som heter Jag älskar dig fint va!? :-)Efter besöket på kvarnen åkte vi ut mot Steninge och kikade på fina hus och sedan stannade vi till på en parkering och gick ner till vattnet och låg på klipporna hela dagen, så galet gött att slippa all sand ;-) Innan vi åkte hem åt vi våfflor och drack kaffe på Steinge restaurang & café, även kallat Göstas café, jäkligt gott och med en underbar utsikt över havet. Nu ikväll har vi även gått en långpromenad längs Nissan

Imorgon ska vi ut till Hallands väderö och må gött hela dagen! :-)
Ha de så gott kära vänner!
Puss & Kram


Kvarnen och caféet som är ett          Jag & mamma i butiken
gammalt stall


Jag & mamma väntar på lunchen i den ur-mysiga
trädgården


Jag & sylten solsken på burk


Havet...                                                  Pappa i plurret!


Njuter av havet!


Våfflor & kaffe på Göstas

Härm-apa & underbar dag!

Vi har haft en alldeles underbar dag idag med! Legat å mått gott på klippor ute i Steninge! Imorse red jag lektion för Eva i värmen, helt galet varmt! Det gick toppen och Eva tyckte helt klart att det var det bästa hon sett oss.. Kul!! :-)
(dagens härliga bilder kommer i kvällens inlägg)

Igår kväll kunde jag inte hålla mej längre då jag på bägge mina underbara tjejers bloggar sett en ursnygg bikini som båda köpt! Jag var tvungen att härma er mina älsklingar! Linda & Tessan vi kommer se sjukt snygga ut om vi kan bada tilsammans snart ;-) Jag tog en Lila/vit för att inte vara för härmig ;-)



P&K

Semester-onsdag!

Idag har jag haft en fantastiskt bra dag! Mamma och pappa kom hit vid halv två-tiden och då hade jag hunnit vara i stallet och rida samt fixa klart allt :-) P och jag tränade i ridhuset imorse och han var duktig, men det var redan varmt och kvavt så han fick ett bad efteråt idag med :-) Plockade sedan en bukett blommor och åkte hem och bakade en rabarberpaj..



Jag, mamma & pappa åkte sedan ner till östra stranden och sol-badade i några timmar! När vi är i plurret så börjar pappa springa in mot stranden i vattnet och jag hakar på och kutar allt jag har, tävling såklart! och kommer ifatt! Rätt va det är så bara försvinner pappa! Hahaha han vurpar på det grunda för det blev lite djupare igen :-) Måste sett så sjukt kul ut och fasen som vi skrattade och gissa om han var sandig överallt sen eller! Vi åkte hem vid lite efter fem tiden och duschade av oss och jag fixade en svalkande sommardrink till oss, riktigt gott! Känns verkligen som semester :-)


Drink med Bacardi apple, cider kaktus/lime, lite sprite, pressad lime &
lite fina jordgubbar för somrighetens skull! Mums!

Vi begav oss sedan in till staden och käkade middag på Harrys, jag tog såklart The wings, vad annars! :-) jag och mamma drack härligt rosé och pappa en öl såklart :-) Mätta och belåtna gick vi en liten omväg hem och kikade på lite båtar vid Nissan.. Mysigt! Nu sitter vi hemma och äter godis som vi stannade till på Hemköp och handlade på vägen hem.


Mamma & Jag                                      Mamma & Pappa vid Nissan


Mammsen & Pappsen                        Jag hugger in på vingarna

Natti natt allihopa, sussa gott!
P&K