Helt sjukt trött!

Herre min je! Jag är så trött idag så mina egna ögon aldrig tidigare skådat en tröttare människa än mej själv! Skulle bara vilja skaka om mej, men är som sagt för trött... ;-) Vi ligger här i min soffa som två strandade sälar i soffan med täcke, äter lite godis och ser på nån smörig film på tv;n :-) Jag har trots min brist på energi varit hos P och äntligen ridit lite idag, så himla skönt! Och på eftermiddagen har jag även tvättat, pluggat och handlat, så lite cred ändå! ;-) Imorn börjar allvaret med! Då är det skola och vi börjar redan vid 8.00 så det får bli sängen alldeles strax!

Hörs imöra allihopa!
Sussa gott!


Charmigaste söndagsbilden någonsin! ;-) Myser lagom!

Kändes riktigt kul att börja me plugget faktiskt!
Jag undrar hur många dagar den känslan sitter i? ;-)

 

Final & finsittning!

Japp igår var det sista dagen på nollningen... Det känns ganska skönt måste jag säga men samtidigt väldigt vemodigt, man saknar liksom redan alla karaktärerna och vill ha allt tillbaka! Vi har haft tio sjukt intensiva dagar med väldigt mycket skojjigheter som det kommer talas länge om! När vi ser tillbaka på nollningen nu fattar man hur jäkla roligt det har varit! Dagen bestod i tävlingar i Laudbils-rally och sedan regatta med flottarna! Vi är väldigt stolta över våra insatser och även om inte vår lådbil var den allra bästa så var den helt klart den allra snyggaste! Och vår flotte som Kalle designat funkade riktigt bra, och vi bröt AP/SVEP´s dåliga tradition av att sjunka! Vi gick i mål riktigt bra! Vid femtiden var det dags för stabens avtäckning och vilken chock det var att se många av dom utan beklädnad! Riktigt kul och vilka härliga människor :-) Kvällen var också väldigt trevlig och här bjuds det på bilder från hela dagen! Enjoy!

Laudbils race! Jonte & Hans        Regattan! Våra grabbar precis vid fontänen ;-)
ger järnet!


Hela vår stab!


Madde & jag utanför kåren

Fin fina förrätt!                         Allihopa!


Madde & Janne


Kim & Jag


Helena, Kalle & Madde (kolla Maddes fina blomma!
vi fick en varsin av Janne & Björn, så kul)

Björn & Jag                               Helena & Kalle


Kalle posar på hemvägen med Maddes klackar!

Next runway diva coach!             Skobytet!



Sista dagen & gårdagens ståhej!

Gomöra alla härliga! Idag är det sista dagen på nollningen och jag kan inte hjälpa att jag tycker det är rätt skönt faktiskt! Klart att man säkert kommer sakna det men jösses vilka intensiva dagar, jag orkar verkligen inte mer!!! Förkylningen börjar nog iaf ge med sig lite nu har jag mest fruktansvärt irriterande rethosta.. Igår hade vi en väldigt hektiskt dag! Jag åkte ut till P på morgonen och fixade allt åt han, sedan åkte jag direkt in till Picassoparken och fixade ihop en flotte och en laudbil till dagens tävlingar! Sedan satt vi på ett fik i några timmar ;-) Sedan hamnade vi i ett galet regnväder, fick åka hem och byta om för att inte bli ännu mer sjuk och sedan åkte vi in till stán igen för att vara lite behjälpliga :-) Kvällen avslutades med att Björne lite spontant lagade middag åt oss, jättegott var det med! Sjukt härligt! Idag är det full rulle som ikväll avslutas med att staben avtäcknar sig och sedan är det finsittning!

Jag återkomer med uppdatering så fort jag kan!
(bloggen låg nere igår..)

Ha en härlig Lördag!
P & K


Vår sjukt snygga Laudbil             Kalle & Jocke testar.


Staben snick-snackar!                Ståhej i parken!

Jonte under fikat                          Madde inne på Skånskan

Trötta spex-tjejer i parken!       Madde och Björn vid middagen!

Gomöra Host, host gomöra!

Herregud vad jag hostar idag! Ursäkta att jag klagar så mycket över denna jäkla förkylning som intagit min kropp, men fy satan, man får ändå gnälla lite när man är sjuker väl ? ;-) Nu har jag precis gjort underbart fräscha smoothies till mej å Madde, så nu ska vi äta frukost :-) Sedan åker jag ut till stallet och fixa till P, kanske försöka rida lite lugnt med om jag känner att jag orkar.. Madde ska ner till östra stranden och mysa med nollningen idag och jag ska jobba en sväng vi får se hur det går att kraxa runt på jobbet ;-) Rösten min kommer väl skrämma alla stackars kunder..

Ha en toppenfin dag allihopa!
P & K


Putte på fältet

Vilodag & myskväll

Idag har jag varit riktigt kraxig alltså, jösses jag låter som en kråka i målbrottet minst sagt! Ej så fagert vill jag lova! ;-) Så jag har tagit det väldigt lugnt idag, var i skolan imorse och betalade kåravgiften och gick runt på mässan och fick lite tips och vägledning, väldigt bra! :-) Sedan fixade jag och Madde lite lunch här hemma och sedan mötte vi upp en mäklare för att kolla på två lägenheter till henne, men tyvärr var de väl inte som vi hade hoppats :-( Så vi letar vidare, något bra ska nog dyka upp till henne snart.. Sedan köpte vi lite mellis på Hemköp och sedan åkte jag ut till stallet och fixade till P, var så himla skönt att få komma ut i den härliga lant-luften och bara lalla runt lite och äta lite blåbär, P fick vila idag för jag känner mej så himla hängig och vill inte utmana ödet och rida på som vanligt, så vi bara gosade i stallet jag och P:son.
Nu på kvällen har vi ätit en delikat måltid bestående av potatis, morötter, böner och fiskbullar- sjukt gott va de! Jag fixade ihop en hallonpaj med till kvällsbesöket, riktigt smarrigt! ;-) Vi har bara suttit och degat här i min lägenhet och sett på Bachelorette och So you think you can dance.. Nu har grabbarna gått hem och tagit natten och nu ska vi med slumra in till lite härlig mys-musik!

Måste även passa på att Gratta Linda & Danne till förstahandskontraktet!! Grattis goingar till den fina lägenheten precis vid Nissan! Räkna med besök från mej! ;-) Är så glad för Er!

Natti natti


Guldgossen!                                        Måttligt blek & trött, skyller allt på den 
                                                            rejäla förkylning jag dragit på mej! ;-)


En väldigt mumsig och välbehövlig hallonpaj!


Ett väldigt trevligt sällskap fick vi på kvällen! Janne, Björn
& Anders kom över och fick i sig lite fika :-)

Ett besök hos doktorn!

Började med att ringa vårdcentralen imorse och boka ett läkarbesök och se så jag inte åkt på nöff-nöff-influensan, jag fick en tid efter lunch så sedan åkte jag ut till stallet och red ut på P tillsammans med Ettan & Rebecka, det var en väldigt vacker och behaglig morgon i det tidiga solskenet och skogen och åkrarna var bara helt galet vackert! Jag blev dock helt slut av att bara skritta ut! Infektionen i kroppen känns verkligen, och jag hade nog glömt hur jobbigt det är att vara krasslig! Efter mockning och utsläpp av hästarna var jag i princip genomsvett.. Så det blev en sväng hem för att duscha och äta lunch.. Sedan knatade jag de låånga 60 metrarna till doktorn ;-) Det är galet bra service på Nyhems vårdcentral och de är hur trevliga och snabba som helst! Doktorn konstaterade i alla fall att jag inte hade "Nöff-nöff" Vilket var befriande! Utan jag har ett virus i kroppen, bihålorna är påverkade och något hög sänka, så jag fick recept på en kortison-spray som jag ska spraya strategiskt i näsan.. Det var med värsta instruktionen på hur jag skulle stå när jag sprayade och i vilken hand jag skulle hålla sprayet när jag sprayade i vilken näsborre, Haha avancerade saker det här ni! ;-) Efter doktorn cyklade jag över till Lindas bakgård och hälsade på lite och fick en Hallongrotta! Vilken bra tröst till en sjukling ;-) Och vid femtiden cyklade jag och Sandra till Linehed och kollade på när alla nollor hade turnering i spök-boll, mina klassisar var superduktiga, men domarna är ju måttligt mutade så vi vann inte ändå! ;-) När vi åkt ut ur turneringen tog vi oss till Maxi och handlade lite nödvändigheter och bestämde med grabbarna att ses hemma hos Björn vid åtta. Jag och Madde åt hamburgare här hemma innan hur gott som helst att göra iordning så själv, vi glömde dock hamburgerbröd, men vi tog vanligt grovt frukostbröd och det gick j hur bra som helst ändå, supergott! Nu är mina goa klassisar ute på kåren och är kungar i baren och på dansgolvet kan jag tro, den 25:e som det är, jag tog dock och samlade mina kloka hjärnceller och bestämde mej för att inte följa med utan gå hem och kurera mej så jag förhoppningvis kan vara med på allt kul i slutet på nollningen! Jag är stolt över mej själv nu, och ligger faktiskt redan nerbäddad i sängen :-)

Natti natt på Er
P & K


Mysig middag för två!                           En väldigt fullproppad burgare!


Lill-Carro, Madde och Henke sitter och myser på Björnes
inglasade veranda..


Haha Bjöörn é schöön!                     Simon var gladast!


Jag pimpade min Nolle-tisha lite extra
ikväll och satte på nitbältet, hade ju varit
kul att få dansa lite i det, men det får bli
lite senare i veckan! :-)

Sjuk & glad eller kanske sjukt glad!

Idag har det varit en jättebra dag! Imorse samlades vi i klassen för att ha upprop och lite info om programmet vi ska läsa de tre kommande åren.. Det känns så himla rätt och jag tror inte jag gjort ett val hittills i mitt liv som kännts så rätt som det här! Ville bara hoppa och skrika när jag kom ut från klassrummet, känns helt skräddarsytt! Sjukt kul faktiskt! Efter skolan tog jag och Madde oss in till stan och tog en lunch på Barmezzo för att "fira" lite, himla mysigt och gott! Sedan åkte jag ut til min älskade P och fixade lite.. Idag longerade jag honom på utebanan för jag ska nog inte rida för känner mej jättekrasslig! Usch nästäppa och fruktansvärt mycket halsont och kroppen är helt slut! Nollning är ju galet! ;-) Nu på kvällen har vi lagat lax i ugnen med fäskpotatis, morötter och bönor från Kullagård, jättehärligt! vi har även tvättat vilket var väldigt välbehövligt! ;-) Vid halv nio tiden fick vi även sällskap några av våra klass-grabbar här hemma, jättekul! Vi har bara suttit och snackat och tagit ett varsitt glas vin, skrattat och myst, det känns som vi kommer bli en toppenklass! :-)


Barmezzos urgoda sallad! med kräftor & räkor         Madde myser!


Vår fina middag!


Simon, Anders & Madde                Björne "posarn" Öberg

Natti natti allihopa!
P & K

Söndagströtta!

Ja herre jösses idag är vi bra trötta vi PSY-nollor! Tagna av dagarna som gått, sitter jag och min nya inneboende Madde mätta och belåtna med Pizza och godis i magen, väldigt härligt! Nu går nog ögonen snart ihop av sig själva och en rejäl förkylning börjar ta fäste ordentligt, jätteont i halsen och en snuvig näsa och snart kommer nog hostan med, och sen är det över hoppas jag! En klassisk förkylning... Nu sitter jag med smärtstillande halstablett på tungan och ska ta mej två Panodil innan jag studsar i säng och bäddar iordning till 08:an Madde på soffan! Imorn har vi upprop i skolan med, ska bli himla kul att få träffa alla i klassen! Alla har ju inte varit med på nollningen så nu är jag nyfiken på att se vilka de andra är! :-) Nej nu får de bli lite sömn!

Sweet dreams!


Satt mycket fint med Pizza...         Med fröken Corazza!

Nolle-puben & en vanlig fullspäckad dag!

Usch vad jag har stressat idag, helt galet!! Det här med nollning passar inte direkt in i mitt schema-lagda liv! ;-) Men jag gör så gott jag kan, men det är fasiken inte lätt skulle helst villa klona mej själv i tre så jag kunde vara på tre ställen på samma gång! Jobbade heldag idag och det var riktigt bra med folk så dagen bara flög fram, sedan åkte jag direkt ut till stallet och P, jag fejjade i stallet, men P har bara fått vara i hagen idag för jag hann tyvärr inte rida, då schemat är måttligt pressat! Han var nog ganska nöjd med det trots allt... :-) Ikväll har det varit nollning såklart och vi har spenderat aftonen på Bolmens och på Kåren, första för året! Det har varit en ritkigt bra kväll, vi har sjungit och dansat för glatta livet och jag, Madde och Lill-carro avslutade med korv å brö, sjuukt gött! Nu ska ja nanna...

Hörs imöra allihopa!
P & K


Några av klassisarna! Gurra, Anders, Henke & BjörnE!


Några av oss Brudar Linda, Jag, Lotta & Carro!

Nolle-bowling och Bulls

Ikväll har vi som sagt bowlat upe på Rejmes! Var riktigt riktigt skoj bra jäkla länge innan jag snuvades på min ledning ;-) Nedå, det var sjukt kul och vi var väldigt jämna på vår bana! Jag snuvades på segern i det sista och Madde tog hem segern och äran med 3 raka strikear på slutet! :-) Sedan bar det vidare av in mot stan och lila torg, till sist hamnade vi på Bulls där vi satt och minglade/kikade och snackade runt, himla trevligt och nu är jag jättetrött och det är dags för sängen! imorgon är det en lika fullspäckad dag minst sagt som jag börjar med stallet och jobb för att sedan avslutas med Kårpuben på kvällen :-)

Natti natti på Er!
P & K


Carro, Anders, jag, Björn & Madde vid bowlingbanan


På Bulls! Även Linda är med här...


Carro & Madde - goa tjejer i nya klassen!


Andreas & Jocke från programmen ASP & SVEP som
vi nollas tillsammans med..

Morgon-mys!

Nu har jag äntligen orkat gå upp, det var jobbigt idag! :-) Dåligt med frukost har jag hemma nu med märkte jag så idag bara måste jag bege mej till affären och handla! Men först blir det ut till min älskade P och rida och pyssla lite...

Ha en toppenfin fredag!
P & K


Puss!

Nollning dag 1

Ja nu är jag hemkommen från den första nolle-kvällen! Lite trötter efter allt stå-hej och nya människor! Vi har haft det riktigt kul, tyvärr missade jag ju lite på dagen då jag jobbade men jag fick i alla fall vara med nu ikväll :-) Leka lekar, grilla korv och skämma ut oss ;-) Men det var inte så illa utan mest kul, vi har en schysst stab!! Och alla av de nollorna jag pratat med verkar toppen och vi i "lilla nya psyk-klassen" Har funnit varandra fort och håller lite samman, vi vann även tävlingsleken "norsk fylla" Ni vet när man kutar som en dåre, snurrar tio varv runt en av stabarna och sedan tillbaka, Galet!! Imorgon kväll ska vi bowla med alla tre klasser i vår Nolle-grupp, ska bli riktigt kul! Men först ska jag till P på morgonen och rida på den nyskördade åkern om vädret är bra och sedan jobba ett litet pass mellan ett och fem.

Här kommer lite bilder från kvällen, alla korten är tagna av vår gulliga Mamma Lillemor.

Natti natt på Er!
P & K


Här är vi 0:orna 09, jag & carro          Här är vi igen och har tagit maskinarnas
längst till höger..                                 flagga och ska bjudas på jyckel..


Grabbarna med erövringen!              "Norsk-fylla" Jag näst längst till höger ;-)


Trött & varm i min nolle-markering!

Nollning & full rulle!

Ja det var ingen vila här inte!! Väl tillbaka i Halmstad är det dags att tuta och köra igen! Red Lektion för Eva imorse och P kändes riktigt fin, trots att han vilat nästan 5 dagar :-) Efter stallet var det dags för Nolle-inskrivning och möte med nya klassen, pirrigt men roligt! Jag hann bara vara med en kort stund innan jag var tvungen att sticka till jobbet, men det verkar bra! :-) Ikväll är det grillning på Bolmens, ska dit med några av tjejerna från klassen som jag träffade i förmiddags.. Det har som sagt gått i ett idag, tyvärr så fort att jag inte hunnit äta ordentligt heller så nu har jag slängt i mej makaroner och köttfärssås i en stor portion, vilken satt jäkligt fint i maggen vid detta laget!

Ha en härlig kväll allihopa! Jag hoppas jag hinner skriva lite mer imorgon ;-)
Dags att kila...
P & K


ingen mera vila nu på några dagar....


Fixade lite mysigt hemma med       Den fina orkidén från Britt klarade
smarta spottar från Ikea!               tågresan trots allt! :-)



Min nya mocka-paj! Köpt på Vila

All inclusive & alldeles för trött...

Nu har jag kommit hem till Halmstad igen! Märkte när jag passerade havet i Varberg att här mår jag så himla bra! Vill för evigt bo nära havet! Väl på stationen i Halmstad fick jag hämtning av min privata Taxi, taxi Linda! Så snällt att jag fick hjälp, gratis var taxin dessutom, bra skit! ;-) Väl i lägenheten packade jag upp lite och fixade iordning.. Cyklade sedan bort till Linda igen och blev bjuden på mat! Allt var färdigt, bara att slå sej ner! :-) Alldeles för bra egentligen! TACK så jätte mkt  gumman! Jag, Linda, Sandra och Daniel käkade massa gott och såg på TV, väldigt härligt! Tyvärr har jag inte orkat med att lägga in alla bilder från visiten på Hammarö, det får bli imorn för nu är jag så trött så trött! Det är dax att välkomna John Blund, Natti natti!

P & K

Fika, fika, fika & mys!

Idag har jag fikat fikat och fikat ihjäl mej i princip! Först skjutsade jag mamma in till jobbet och sedan åkte jag förbi mormor & Cesar, var mysigt att snacka ikapp lite och njuta på balkongen, sedan åkte jag till farmor & farfar där det bjöds på de obligatoriska tisdags pannkakorna! :-) Så mumsigt!! Vi satt ute i det fina vädret och jag fick nyplockade bär till mina pannkakor, så lyxigt! Efter detta åkte jag till Britt & Anders där hälsade jag på alla pållarna och fikade lite till ;-) Vi gick ner i växthuset och busade med Bernard (hund) och jag fick en så himla fin orkidé med en fin kruka av Britt! Hon är så fantastisk! Så imorn ska jag åka tåg med den, hmmm.. jag hoppas den inte blir förstörd! Jag har ju inte direkt gröna fingrar heller... Efter besöket hos saknade Britt åkte jag in till stan igen och hälsade på mamma på jobbet! De har fått jättefint på Livskraft! Och jag är så glad för mamma! Och stolt över att hon fixad så fint i lokalerna! :-) Imorn tänkte jag göra ett litet inlägg om Livskraft och visa lite bilder.. Jag passade även på att sola, vilket jag inte gjort sedan knäoperationen så jag unnade mej det, det är så skönt att slumra till i "solen" Jag och mamma tog en sväng på stan och handlade lite tyg till ett stycke gardin till min lägenhet occh sedan blev det en mocka jacka till höstgarderoben :-) Som mamma sponsrade med! TACK älskade mamma! Lägger upp bild på jack-jäkeln imorn ;-) För nu orkar ja inte fota mer idag! Jag och Tess tog senare ikväll en mysig promenix ner till båten och Atlas busade som världens lyckligaste hund i sanden och i vattnet! Underbart mysigt!! Nu ser jag givetvis på So you think you can dance! ska snart ta kvällen!

Sussa gott allihopa!
P & K


Pannkaksmys hos Fami & Faffa.. Hur gott är det inte med nyplockade bär till!?


Tess & Atlas på väg ner till vattnet!    De underbara på sandpiren!


Atlas var så full av lycka att det var helt sjukt! Helt tokig kille!! :-) Going!


Vi hade visst sönder ett jävligt           Jag och min Goa goa tös! ;-)
ostabilt bord me! snyggt jobbat!


Jag, miss rötott!                                 Fantastiska fina Tess!

En måndag i Charlestown!

Efter att jag fått håret fixad gick jag på stan en liten sväng, men jag hittade inget så det var väldigt bra! ;-) Mamma hämtade mej och vi åkte till Vedugnen och käkade lunch ute i den härliga solen! vi åt jättegod rödspätta :-)


Mamma & maten!

Sedan fick jag skjuts till Ikea där jag hälsade på min Tess och handlade lite accentfärger till min lägenhet, massa roliga saker fick jag med mej, men satan vad lurad man blir!! Man går ju där och plockar på sej för "gud va billigt" den tar jag! Och den tar jag, och den tar jag... Sedan blir det ganska så dyrt ändå. Ja ni på Ikea vet de hur vi kunder ska snärjas ;-)

En påse med färg från Ikea

Väntade på att Tessan skulle sluta jobbet och sedan hämtade vi Atlas på dagis :-) Så gulligt! Och senare åkte vi ut till Bergviks köpcentrum en sväng och jag fick med mej ett turkost fat för halva reapriset!! FYND! Sedan handlade vi lite godsaker inne på Forum till kvällens lilla kräftkväll! :-) Väl hemma på ön åkte jag förbi Hammarö ryttarförening och tittade på när Britt & Lordi tränade för Johan, det gick jättebra!! Det är helt galet att undret till häst bara är fyra år!!! :-)


Britt & Lordi efter träningen!


Sötaste Atlas protesterade inte!       Atlas och jag på kräftskiva!


Hatti-fnattarna! Sara, Jocke & jag


Godingarna utan hatt.. Adde,Tess & Aless

En jättemysig dag i Karlstad, Tack allihopa och speciellt till TESS!

Ny tid - Ny Färg!

Var hos bästa Pia igår och fick håret fixat! :-) Så himla skönt och jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån hon är så himla duktig!! Köpte med mej lite produkter hem också, en creme som sluter håret så man slipper frizz och en "färg-bomb" ett balasam med rött färgpigment så att färgen håller sig fräsch! :-)

Här har ni förvandlingen:


Sommarens solblekta verk...           Miss carrot head i frisörstolen!


Här är det nya resultatet!                  fortfarande stor lång lugg kvar..

Hundbus & fikamys

Idag har det varit en slappdag på landet på hög nivå!! Jag har inte gjort någonting i princip, bara fikat, fikat & fikat! Mina bästa tjejer Linda och Tess var här och busade med Charlie & Atlas, så himla mysigt nu hade det suttit fint med en fralla vid  min sida! ;-) Har även hunnit umgås med Erik en sväng, sett på lite friidrott såklart och nu har vi precis ätit hemmagjord pizza här hemma på Lövhöjden! Så jäkla gött! Nu blir det till att fortsätta slappa för imorn ska jag in till PiaClipodrom och fixa håret! Förändring på G, alltid lika kul! ;-)

Här kommer lite bilder från dagen..
Ha en mysig söndagkväll!


Fika med Mams & Paps                 Byggmästarn i nya delen.


Fina som få! Tess & Atlas!               Charlie & Atlas är bra polare nu!


Bland det vackraste!                            Charlies fint - under magen!


Fika igen! Med mina underbara damer!


Så jävla söt!                                       Mamma poserar vant! ;-)


Sjukt smarrig pizza!                        ....Time to eat!!

Välkomnande värmland!

Fick ett underbart välkomnande när jag anlände till karlstads centralstation igår! Min goa Tess hämtade mej i regnet och vi åkte ut till Öa där god mat och nybakade bullar väntade hemma hos mamms & papps :-) Senare på kvällen åkte vi in till Adam, de var himla kul att få träffa mina härliga pojkar! Erik, Adam och Jacob! Nu ska jag och mina päron ha lite bull-kalas på altanen i det fina(!) vädret :-) Och snart kommer både Tess & Linda ut med vovvsarna som ska få busa runt här i skogen! :-)

Hörs lite senare!
P&K


jag och fina Tessan hemma i torpet!


Jag, Paps & Tess                            Mina fina vänner!!


Saft & bullar!

Packat & klart!

Nu är jag färdigpackad för hemresa till Hammarö! Ska strax bege mej på promanad till jobbet och efter mitt pass på jobbet bär det av till stationen :-)

Ha en härlig lördag, vi hörs ikväll!
P & K


Redo för jobb och tågluff! I linne från HM och jeansen är
gamla från J.Lindeberg.

En bild säger mer än tusen ord...

Fullspäckad fredag minst sagt! Men ack så härlig :-) Jag älskar fredagarna! Har ni haft en bra fredag?


Tränade med P imorse, Nästan såhär häftiga moln var det på himlen på väg hem! Helt klart superväder för hästarna att gå ut i :-)


Från stallet...                                     ..... till jobbet!


Så äkta det kan bli! Bara känslor inga spel...


Prinsen gottar sig i kvällssolen...    Och jag med efter att ha stressat runt på lite olika ärenden åt P då jag åker hem till Värmland imorn i 4 dagar, så behövde han ju lite grejjer nu när Amanda ska ha hand om min prins!


Goa Sandra & Ida!                           Körv me brö, galet gött!


Ida, Sandra & jag                               Malin & den goa korven..


Att spilla lite hör till! ;-)                        Kungarna av kubb! Malin & Sandra! 
                                                             Jag & Ida var för dåliga för att ens få va me
                                                           på bild! ;-)


Sommaren med Göran var en perfekt
fredagsfilm helt i min smak! Skrattar
så fort jag ser dem! :-)

Fantastiska fredag är nu till ända och jag håller på att packa väskan för värmland! Imorn går hemresan direkt efter jobbet och jag ska sitta på tåget och läsa psykologi, väl hemma väntar mina älskade föräldrar och mina underbara vänner.. Som jag längtar! Ska bli gött med några dagar i den värmländska skogen.. 

Vi höres till morgonen, ha de gott så länge & sussa sött!
P & K
 

Torsdags resumé!

Idag har det gått ganska så mycket i ett skulle man kunna säga, därav den något sena uppdateringen ;-) Jag var uppe med tuppen imorse och tränade med P för Eva! Han var riktigt fin! :-) Han är fortfarande lite kockobello ute men som tur var så va vi inne idag och då är det bara bra om han är lite laddad för då finns det mer energi att lägga i träningen och övningarna! Jag är nöjd idag! Sedan var han kocko igen efteråt, men han har väl fått nån sån fas nu.. ;-) Pga av P´s små upptåg så blev jag lite sen från stallet så det blev snabb-lunch hemma och sedan cykla in till jobbet... Efter att jag slutat gick jag och reklamerade linnet jag bytte till här om dagen för det började också att gå sönder! Så tråkigt, men jag fick ett nytt, så nu får jag verkligen hoppas att det kan hålla mer än en gång iaf! Sedan trampade jag direkt till gymet och hann precis under tak innan det börja åska & blixtra som attan! Körde effektivt i gymet idag, var på riktigt träningshumör för en gångs skull! ;-) Himla skönt! Sedan blev det dusch och mat här hemma, fick bli lite rester då jag inte vill köpa massa mat nu innan jag åker hem till Hammarö på lördag.. Avslutade kvällen med att cykla hem till Johan där vi avrundade med att kolla på Ice age 3! I goda vänners lag det var Jag, Sandra & johan, Linda, Daniel & Charlie!

Nu blir det bingen! Imorn är det stallmorgon, sedan jobb & fredagsmys som gäller!
Sweet dreams!

Lång dag med fin kväll!

Dagen idag har varit vääldigt lång! På jobbet gick allt fort men sedan efteråt cyklade jag som en stölle hem, hoppade i stallkläderna, tog med mej Linda & Charlie och körde ut till P. Vi tänkte att vi skulle tagit en mysig skogstur med stor & liten, men helan (P) Var inte allt för pigg på de, han var rent ut sagt tokig och nerverna satt verkligen utanpå! Så trött jag blir, hade behövt en lugn skrittur i skogen efter en heldag och bara få filosofera och rensa skallen, men icke! Försökte få han lugn på stallplanen men det var ingen idé och det slutade med att vi fick gå upp i ridhuset istället, väl där inne blev han lite lugnare, skönt!! Linda ringde Daniel som kom ut och vi tog alla en härlig kvällspromenad i den fina naturen och sköna kvällen, dock utan P som fick stanna i stallet! ;-) När vi snart gått klart får jag skoskav och blir ap-hungrig! Mindre bra kombo! Så vi stannade faktiskt till vid Burger King och köpte oss varsitt Meal! Jag var så hungrig så jag skaka!! Sedan kraschade vi i soffan hemma hos min underbara extra familj Jonsson/Kjörling! Linda hade även bakat, hon är för go! Så jag åt nog upp det mesta, både chokladbollar & hallongrottor, så nu är magen mätt & belåten.. Nu ligger jag i sängen och måste försöka sova för imorn ska jag upp tidigt och träna för Eva! Tack för ikväll mina goa!

Sussa gott!!
P&K


Lite lugnare Panther & jag i ridhuset..


Panther, Charlie & jag i stallet..     Enda gången han står still på alla fyra..

Jobb, jobb, jobb! :-)

Nu sitter jag i soffan och myser med en kopp te, ska strax göra mej iordning för jobbet. Idag jobbar jag öppning-stängning i butiken och det händer inte allt för ofta så jag kommer väl säkert vara trött ikväll ;-) Men ska bli skoj! Efter jobbet bär det av ut till stallet för att ta en promenad med P.. Och senare ska jag träffa min kära Linda, det va längesen!! Eller kanske inte så jätte, men det känns som det va längesen iaf ;-) Jag tror vi ska baka nåt! Kommer sitta fint!

Ha en toppenfin lill-lördag!
P & K

I det nya slapp-linnet!

En bunt med vuxenpoäng!

Jag hann uträtta mina ärenden på stan förut och kände mej riktigt stolt när jag cyklade hem därifrån, utan att gjort något onödigt alls! :-) Jag var på banken och fixade med mina konton och en ny e-legitimation samt en dosa, fixade också till så att jag nu har en stående överföring som förs över till sparande varje månad, känner mej stolt! Sedan gick jag till HM och reklamerade två toppar jag köpt där, båda hade gått sönder och jag har använt dem en gång styck! Inte ens tvättat dem... Visst det var sådana billiga bastoppar i väldigt tunnt tyg, men ändå efter första gången, då tyckte jag faktiskt det va dåligt så jag gick tillbaka med dem och fick ett tilgodokvitto :-) Så hem fick ett nytt linne, örhängen och ett armband följa för 19,50! Det tyckte jag att jag var värd :-)



Jag har även börjat rusta inför skolstarten nu också! Igår beställde jag en ny almanacka samt första kurslitteraturen och idag inhandlade jag två fina mappar och ett kom-ihåg-block från Lagerhaus, det känns lite roligare när man får ha plugget i lite fina tillbehör! :-) Billigt var det också, så då får man ju passa på, ett tips! :-)



När jag va på stan fick jag även en inbjudan av Sandra på att käka hämt-Thai hemma hos henne! Tyckte jag var en underbart bra idé, så nu är jag proppmätt och har även två matlådor, så mycket mat man får!!!! :-) Sandra har sin vän Madde på besök så de skulle in till Lilla torg och ta något glas, jag avböjde tyvärr då jag känner mej lite seg och inte allt för rik! ;-) Så jag sparade in lite på både pengar och min energi för imorn jobbar jag heldag och det är jag inte van vid, men ska bli skoj! Nu har jag faktiskt två maskiner tvätt som snurrar i tvättstugan och alldeles strax börjar So you think you can dance!

Ha en skön afton!
P & K


Sandra & Madde mitt i maten :-)

Mysig ledig morgon!

Sov lite längre imorse, när jag klev upp hoppade jag direkt i stallkläderna och åkte ut till stallet och P, anade att det skule bli en kalasbra morgon i stallet eftersom jag inte hade några planer för resten av dagen, alltså ingne stress alls! :-) Jag och P tränade i ridhuset idag, och äntligen, äntligen lossnade det!! Idag gick det faktiskt helt super! Han var superfin att rida, så nu är jag så glad, nu vet jag att det finns kvar! ;-) Men nu ska vi inte hoppa högt för det kommer ju en dag imorgon också! ;-) Haha!! När jag var färdig med P gick jag bara runt lite på gården och ute i hästarnas trädgård, så himla härlig luft nu när det regnat under natten.. Gunnel har odlat blåbär i stall-trädgården, såna jättestora på buske! Å dom är såå goa! Nu tror jag att jag ska samla lite vuxenpoäng och hinna in till stan på lite ärenden som bör fixas!

Hörs lite senare! P& K





Såhär fint är det i utanför P´s fönster nu! Jag åt massa blåbär & passade
på att plocka med lite blommor hem.. Blir så glatt med nya blommor hemma!

Vilken jäkla man!

Nej nu måste ja verkligen sussa snart! Men fasnade vid någon repris av Ett herrans liv med Filip och Fredrik på 5:an.. Det var när Kjell Bergkvist var där, och jag säger då det vilken man det är!! Hur jäkla skön är han inte, jag bara skrattar så fort han snackar i princip! Vilken Profil han är! Han är verkligen ett orginal rakt igenom! Gillas skarpt ;-)


Vi stötte ihop med Kjell när vi övade inför en visning för
polisen.. Han ställde mer än gärna upp på bild och erbjöd
sig tro det eller ej att medverka i visningen med uniform och
allt! Han var verkligen likadan i "verkligheten"

Soppa!


Min goda Broccoli-soppa med skivad färskpotatis
& räkor toppad med cayennepeppar & flingsalt!

Gör så här: Koka upp broccoli med en buljongtärning, gärna hönsbuljong. Låt en koka lite längre än vanligt, då blir den lättare att mixa. Jag använder en stavmixer och kör sönder broccolibuketterna med, väldigt smidigt! ;-) Ha sedan i lite matlagningsgrädde för en rundare smak och mixa den lite till, sedan är den klar att hälla upp! Skär ner färskpotatis och strö i räkor, smaksätt sedan med cayennepeppar och flingsalt.. Rostat bröd till är såklart nästan ett måste ;-) Väldigt enkelt & väldigt gott!

Kram från Kock-Elin! ;-)

Skön måndag med explosionsartad häst!

Min dag har varit väldigt lugn, för omväxlingsskull har jag inte stressat minsta lilla! :-) Jag klev upp i god tid imorse, hann till och med skugga ögonen med lite mixade glimmers från I.d, innan jag cyklade in till jobbet! Jobbade bara ett kort pass idag, så efter det hade jag ju en massa timmar på mej att uträtta mina sysslor! Åkte ut till stallet vid tre-tiden, och det är så fanastiskt att vara där ute speciellt när man inte har någon tid att passa! När jag kom dit hade Amanda fixad allt, jag blir inte ens förvånad längre, men är henne evigt tacksam!! Hon är så Gooo! Så jag pysslade om P lite extra och när jag tog av han täcket var han genomblöt!!!! Han stod och gäspade hela tiden när jag grejjade med han så till slut fick jag hämta feber-termometern! Han hade högre temp än vanligt, men ingen direkt feber så det berodde väl på att han var så varm... Amanda berättade senare att han levt rövare i hagen på dagen, den token!! Så när vi red ut var han minst sagt som en bomb redo att detonera vilken sekund som heslt! Men men jag får väl skylla mej själv för att jag nästan klagat på att han varit så lugn! Börje hade idag skördat havre med, inge dåligt med havre asså!!


Inget dåligt lass med havre!            Älskade P pratar :-) Hur söt?!
Och det var inte bara ett!

När jag kom hem gick jag ut på en liten promenad, eftersom jag bestämt att inte träna förrän imorn, då kroppen känns lite trött! Promenaden var väldigt härlig och jag slapp även regnet!! :-) Nu har jag precis ätit jättegod soppa som jag lagade till middag! Broccolisoppa, med räkor & skivad färskpotatis toppad med cayennepeppar! Mums! Nu blir det till att slappa i soffan, och imorgon är jag ledig!

Ha en härlig kväll!
P & K

Övning ger färdighet!?

Det går jäkligt bra med min ta hand om mej själv kväll! Det var lite jobbigt först, så P fick ett till besök för Evas brorssöner skulle komma till stallet och rida så det kunde jag ju bara inte missa! Men de var riktigt duktiga!! :-) Jag och P var med ute på stallplanen som "psykiskt stöd" ;-)
 

Oscar, Ettan & Rebecka                   Axel på Ettan

Nu har jag kvalitetskväll för mej själv, med mej själv! Väldigt härligt :-) Jag har fixat från topp till tå & ligger nu i soffan och ser på underbara filmen Casanova med fantastiskt snygga Heath Ledger!


Jag har fixing-kväll!                            Fixad både händer & fötter färgglada!


Bästa inpackningen kommer        Avslutade min ansiktsbehandling med
från Joico tycker jag! Idag har     Blemishing-serum från Juice beauty.
jag använt bägge sorterna!


I torsdags köpte jag ett nytt torr-shampoo
från Proffs! Mkt billigare än de andra på
marknaden och super-bra! Såg att även
Blondinbella köpt ett likadant nu, så då
måste de ju va bra! ;-) Inhandlade även
deras glansspray..
Fixar håret på ett Kick!


Nu är fossingarna super-mjuka & nu
har naglarna fått färgen rosa också!


Mitt nyinhandlade te, ägg, knäckemackor med makrill
& en med färskpotatis, gurka och flingsalt! Supergo
söndagsmat!


Gonatt & sussa gott!
P&K

Hur gammal är jag egentligen?!

Jag börjar allvarligt undra och det kanske ni med gör snart!? ;-) Hur gammal är jag egentligen alltså?! Det börjar ju snart bli pinsamt men jag kan inte hjälpa det, men jag bara älskar små utflykter till mysiga ställen runt om i Halmstad.. Ni vet sånt som pensionärerna gör på söndagarna tillsammans med alla turiser... Så idag har jag varit i Kvarnen igen! ;-) Jag skyller på att Bella så gärna ville åka dit, och de skulle ju aldrig hitta utan mej, så jag fick väl ställa upp som guide! ;-) Men bra mysigt är det faktiskt och jag kommer fortsätta åka dit ;-) Tänk er vid jul, hur mysigt kommer det inte vara då!? Längtar nästan redan! Efteråt svängde vi in på Möllegård, för varken Daniel (bellas pojkvän) eller deras vän Alex hade ju ätit den italienska glassen, så där fick jag en fin anledning att få äta ytterligare en sådan strut denna sommaren! ;-)

Nu ska jag öva på att inte göra någonting, hur jäkla gammalt och tråkigt låter inte det ?!? Fy och usch men det är tydligen nödvändigt har mina nära och kära lärt mej... Vet inte om jag för stunden håller med, men jag vet vad de menar... Men jag vill bara cykla iväg och träna, ska idag dock inte tillåta det!! Ikväll ska jag pyssla om mej själv istället, lägga ansiktsmask, peela, fixa fötterna, göra hårinpackning och fixa naglarna. Det var väldigt längesen!

Ha en mysig söndagkväll!
P&K

Bilder från dagens utflykt följer nedan! :-)


Bells & jag i bilen! En liten road trip med rutorna nervevade
och varma sommarvindar, Livet är härligt!!


En hylning till Daniel som inlevelserikt
granskar kvarnens utbud! ;-)




Grillning och tjejsnack!

Igår hade vi en väldigt mysig kväll här hemma på Nyhem! Jenny & Bella kom över vid åtta-tiden och vi grillade lite gott käk! Dock tog det en jäkla tid innan det började glöda ordentligt.. Ja vi var kanske inga grillmästare i att få fyr, men gott käk blev det i alla fall till sist! :-) Vi satt länge ute, men till sist blev det lite kyligt så vi gick in till mej ett tag innan vi traskade över och joinade en förfest på fartyget.. Där var många i gasen och skulle vidare in mot stán men jag var alldeles för seg så jag valde att gå hem till sängen istället! :-) Vilket kändes som ett bra val när jag vaknade imorse och skulle ut till stallet och rida! :-) Jag tror P och jag åtminstone börjar klättra upp ur formsvackan, idag kändes det lite bättre! Vi tränade i och för sig ute vilket han gillar mycket bättre.. Men i sådana här lägen ska man göra det så lätt för sig som vi bara kan! Snart är åkrarna stubbade med, så till veckan kan vi nog rida på stubbåker!! Hur härligt är inte det!? :-)


Jenny & Bella                                      Den goa maten!


Alla tre!


P & K

Lördags-trix & en fixidé..

Jag vaknade lite trött imorse av någon konstig anledning, men jag hann till P och vi tränadeutebanan innan jobbet, han kändes mycket bättre idag, tror han tyckte det var kul att träna ute igen! :-) Sedan bar det av direkt till jobbet, där var det inte allt för mycket folk om man säger så, men de tro fasen, jag hade nog också mycket hellre legat på playan än traskat på stan i detta fina och varma väder! Efter jobbet fick P:son ett litet besök till, tog in honom och polarna från hagen och pysslade lite i stallet, ingen tidspress för en gångs skull, vilket är såå himla skönt!! Precis när jag fått in dem i boxarna började det mullra ute över havet, så jag var helt säker på oväder men det verkar inte bli av så nu är det grillning som gäller ikväll, med Jenny & Bella! :-) Färskpotatisen står på spisen och kokar, tzatzikin är klar och likaså köttet!

Sedan allihopa, (ni som känner mej avlid inte nu) har jag kommit på att jag vill ha en vovve! Inte för att tiden, orken eller pengarna kanske egentligen finns, men jag är bara så himla sugen!! Vore så sjukt härligt att ha sällskap med en liten Fransk bulldog! Se så fina dom är, visst!?


visst är det som en mini-Panther? Jag har sett en valp
som även är vit i pannan precis som P! Hur ballt vore
inte de!?


Pantisen på utebanan!

Ha en trevlig lördagkväll!
P & K

Fredags degning

Jag har inte gjort många knop idag som sagt! Legat på stranden nästa nhela dagen solat, badat, ätit, läst och sovit! Så himla underbart gött va de! På kvällen red vi ut en skogstur och nu har jag bara varit hemma och degat hela kvällen, man blir trött av solen konstigt nog! Man gör ju inget mer än att slöar men de kasnke är just därför.. Vad tror ni? Nu ska jag i alla fall krypa ner för imorgon väntar det stallmorgon och sedan jobb! :-)

Sleep tight!


Mosig och nöjd i solen!                     Steker på stranden & njuter av havet!!!! :-)


Ser ni nyckelpigan på min vänstra stortå?                     Tagen av en hel dag av slöande, dax
Den var hos mej hur länge som helst! Sedan              för sängen! Natti natti!!
flög den sin kos och jag önskade mej nåt! ;-)

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Igår var en sådan dag som man inte kan förutse, ingenting blev riktigt som jag tänkt mej.. Intet sagt att den var dålig utan det var en bra dag ändå.. Jag & P red för Eva på morgonen och det gick väl okej i alla fall, men det känns som vi har en liten svacka.. När jag är i stallet ringer Bella, och sitter fast på ett tåg mellan Kungsbacka och Varberg för att någon hoppat framför ett tåg så hon hinner inte i tid till jobbet.. Så då blev det att lägga i gasen om man säger så, men jag hann precis! :-) Men jag jobbade inte särskilt länge så jag kan inte säga att det var särskilt påfrestande ;-) Dock var jag så varm och törstig efter allt stressande så jag tog svängen in på Espresso House och köpte mej en Frapino med granatäpple och hallon, som jag njöt av under cykelturen hem igen :-) Jag han faktiskt ner en sväng till stranden där jag somnade i eftermiddagssolen i nån timme, så gött! Sedan trodde jag att kvällen skulle bli lite tråkig och lat för min del, men icke! :-) Det blev grillning med Sandra och sedan gick vi bort till Bolmens och mötte upp alla andra och sedan bar det av till sista Fiestan för året på Tylösand!

En mycket trevlig men varm kväll ute på Leffes! Så idag har jag tagit förmiddagen ledig, så jag sov lite längre än vanligt, tog det lite lugnare än vanligt och har precis tagit en morgontur på cykeln, stannade till vid Östras och köpte mej nybakade frallor till frukosten, en tonfisk baguette och fredagsfika i form av en klet-bulle och en hallongrotta! :-) Mums! Så nu ska jag bara skiva upp melonen och sedan drar jag till stranden! Sol & bad hela dán!!! Som jag längtat efter en sån här dag! I eftermiddag/kväll ska jag och Amanda rida ut i skogen och klättra med hästarna.

Ha en toppenfin fredag allihopa!!
P&K


Frapino & jag vid nissan                   Vackert väder!!


Som jag saknat havet!                    Grillning och choklad-drink med Sandra!


tuff för Fiesta! ;-)                            Jag & Sandra taget av självutlösaren ;-)


En del av gänget på Bolmens

Som på räls!

Idag har allt gått som på räls! Började dagen med att vakna precis innan väckarklockan, och kände mej utvilad (!!) Åt god frukost i lugn och ro innan jag åkte ut till stallet.. P verkar dock tyvärr inte helt kry än utan det märks att han har något i kroppen, tog det därför lugnt och vi körde bara ett skrittpass ute på stallplanen, men han kändes riktigt fin! Var klar i stallet i god tid och åkte hem en vända innan jag cyklade in till jobbet, från jobbet idag följde även ett par nya blå Converse :-) Så nu har min lilla skokoloni fått tillökning, jag hoppas dom ska trivas!


Tyvärr är jag väl lika galen som de allra flesta andra men jag bara älskar
Converse, så i detta fallet är jag ingen utstickare utan jag bara följer strömmen...
Denna gången blev det ett par blå!

Jag har även plötsligt fått nåt sjukt ambitiöst infall, så jag cyklade direkt till gymmet efter jobbet idag oxå, vilket kändes väldigt duktigt ;-) Nu har jag även lagat mat, idag blev det köttfärssås & spagetti! Riktigt mumsigt! Just nu går även några maskiner med ridkläder i tvättstugan och nu ska jag snart se på Bachelorette när jag torkat tårarna från Extreme home makeover, kanske låter fjantigt men jag grinar faktiskt varenda gång! ;-)


Köttfärssås & spagetti!!

Vill idag även ge stort cred till vaktmästarenHFAB, vilken sjukt bra service jag får varje gång! Det är en del som krånglat med lägenheten sedan jag tog över, men varje gång jag gjort en felanmälan har de kommit samma dag varje gång och fixat det! Idag ringde han även innan för att dubbelchecka hur det exakt stod till med mitt avlopp i köket som totalt gett upp.. Nu funkar det kanon och min badrumsdörr knischlar inte heller längre! TACK!!!

Ha en toppenkväll!
P&K

Rutiner kära rutiner!

Som jag saknat er kära rutiner, med risk för att låta tråkig... Men vad skönt det är när dagen rullar på och allt enligt min plan ;-) Började min morgon i stallet, i tid också för en gångs skull! Träningen gick tyvärr inte särskillt bra idag heller, så jag börjar undra om P har något i kroppen, han är lite snorig och hostar även lite så han har kanske en liten förkylning jag får ha koll på.. Dessutom är underlaget i ridhuset riktigt dåligt nu, vår kära Börje har vattnat på tok för mkt, så det är lätt för hästarna att mista balansen, och så är det tungjobbat som attan, så man får ha det i åtanke.. Vi avslutade i alla fall helt okej :-) 

Sedan mellanlandade jag lite här hemma och gjorde mej iodrning för jobb och käkade lunch som jag hade färdig, så duktig va!? ;-) Jobbet gick brutalt bra!! ;-) Långt över budget idag, vilket alltid är kul! När jag bommat igen hade jag min träningsbag redo och cyklade direkt till gymet, idag blev det kondition, samt bålträning det fick räcka gott! Rodd är underskattat hörni, Sjukt jobbigt! När jag kom hem ställde jag mej direkt vid spisen och kokade potats och gjorde min supergoda fiskrätt! Gillar ni fisk, men inte är så bra på att tillaga den så är här ett sprättlätt recept!

någon form av fisk, ex. Lax / Torsk
Räkor (inget måste alls, men gott)
Rivna morötter.
Lägg i ungnssäker form och krydda lite med salt och vitpeppar.
Rör ihop lite räkost med mager matgrädde och eventuellt lite mjölk,
häll detta över godsakerna i formen och skjutsa in det i ugnen på
225 grader i 15-20 min. Servera med potatis och pressa citron över.


Superlätt & jättegod middag!

Idag är jag väldigt nöjd med mej själv :-) Så nu ska jag ha myskväll i soffan med lite vindruvor & nötter..

Ha en toppenkväll allihopa, å imorn är det redan Lill-lördag!
P & K

Hemmafru vs late night out

Ännu en måndag avklarad och snart är det fredag igen, så som veckorna flyger fram! Jobbet gick kalas och allt kändes väldigt lätt för att vara måndag, dagen gick väldigt fort och när jag slutat åkte jag ut till min älskade P och red ut en skogstur med Amanda & Sydney, jättemysigt! Måste försöka motionera bort P's något för stora mage så idag har han motionerats 2 ggr, tränade honom på linan imorse och nu en rejäl skrittur på kvällen.. Jag hade ju tankarna på att avsluta måndagkvällen ute på Måndagsklubben på Tylösand, men regnet vill ju inte riktigt ge med sej å då kändes 160 spänn som onödiga pengar. Men dock hade det säkert blivit kul trots lite regn, men men bytte ut mina High heels mot mysbyxan och  har ju nu tvättat och lagat mat som blev en jättegod kasslergratäng med ris, samt plockat undan lite här hemma och nu känns det underbart bra när jag tänt mina älskade ljus med doft av nytvättat! Älskar Yankee candle, med doften clean cotton, tyvärr är de lite ör dyra när man är student, men IKEA har bästa kopian i ett set om 3 st som heter Tindra ljuv.

Nu ska jag nog ta mej lite kesella och hallon som kvälls-gottis! Jag har fått Dille på lite nya grejjer som jag tänkte dela med mej av :-)


Hallon och 2 msk vaniljkesella     Räkost på Fazer crisp eller kalkon och
blir typ världens goaste mellis.    cornichoner (små gurkor) ett annat galet
                                                          gott mellis.


Min fina kasslerrätt som var jättelätt! ;-) kokade fullkornsris, brynde kassler och gullök. La i Röd paprika, annanas och majs i ungssäker form. Hällde över kasslern, löken och riset och avslutade med matlagningsgrädde. Sedan bara skjuts in i ugnen i ca 15 min på 225 grader! Svinbra ;-)


bara jag.. igår var det mycket finare
väder!! ;-) 

Nu tänker jag ta kvällen imorn väntar stallmorgon och träning med P följt av jobb och träning 
Ha en toppenkväll!
P&K

En helt vanlig jävla måndag igen ;-)

Japps då var det måndag igen! Veckan börjar fin fint med ösregn och att jag försovit mej lite med... Dags att bege sej ut till stallet och röra lite på mej och P i det så otrolgt vackra vädret! ;-) Sedan ska jag bege mej till jobbet för några timmars arbete :-) När jag slutat har jag faktiskt tvättid oxå! Så allt måndagsgöra är på plats! Sedan pratas det om club monday med! SÅ det kan ju bli en fin avslutning på dagen om det bara ville sluta och vräka ner!!

Hoppas ni har finare väder!
Ha en skön måndag!
P&K

Löpning & mysig promenad

Linda kom och hämtade upp mej i sin ursnygga bil vid strax innan tre, vi åkte ut till Havredals naturreservat och gick en promenad med lille Charlie såklart! :-) Är så himla fint där ute, och den gången slapp vi få en nära döden upplevelse som sist med blixtar och dunder! Ja tog massa fina bilder med mobilen, men tyvärr sa han gonatt förut, ska batteriet redan krångla, ja ni det är min vanliga tur med teknikaliteter! ;-) Men nu lever han men ligger på laddning så får bjussa på bilderna imorn!

När jag sedan kom hem från promenaden kunde jag väl varit nöjd och haft en skön söndag i soffan, men icke!! Jag bestämmer mej för att åka upp till Galgberget och dra en löprunda! Imponerad av mitt eget initiativ, sjukt glad och pigg för nu måste jag igång tänkte jag och åkte iväg! Väl i spåret får jag en tråkig överaskning som egentligen inte var någon överaskning men ändå! satan så otränad jag är, helt sjukt vilken dålig kondis jag slipat till! ;-) Så nu får det att bli att liva upp jogging-dojjorna! Det här går ju inte! Höll ju fasiken på att kola där i spåret! Men men nu har jag i alla fall spräckt nollan!

Go kväll allihopa!
P&K


Skit laddad.....                            Vet inte vad jag tänkte när jag var så här Glá
                                                   för löpning är väl inte direkt min grej..


Färdig!!!! I dubbel bemärkelse ;-)    Nu jäklar kör vi dojjorna! Torsdag nästa
Sjukt vad jag va kass, men bra gött
efteråt!! :-)

Mat å myskväll!

Efter att jag slutat jobbet igår så bar det av ut till P, jag linade honom ett pas på stallplanen, han var väldigt duktig även fast de var första gången jag linade han med kandaret på.. Passade även på att putsa alla mina och Panthers saker, då Amanda redan hade gjort allt annat åt mej :-) På kvällen cyklade jag hem till Linda och Daniel med en vinflaska.. Daniels syster Karolina lille Frode var på besök och sedan kom även Totte och vi beställde mat från Verona! Jag tog en Pizza den var hur god som helst! :-) Sedan bakade Linda sin goda hallonpaj som vi vräkte i oss med vaniljsås, sjuukt gött! Sedan var det meningen att vi skulle gått in till hamnen eftersom det är marinfestival i Halmstad, men vi kom aldrig riktigt så långt... Ingen av oss orkade och vi sa Gonatt istället ;-)

Nu har jag vart i stallet och ridit men de gick skit! Haha jag var inte alls bra idag, men men inte gräva ner sej så är det ju ibland.. P var inte heller i toppform, har var mest trött och ville gå ut i hagen, så efter att vi avslutat träningen okej så fick han som han ville, så nu går han ute och myser i hagen.. Jag ska snart träffa Linda, så får vi se vad vi hittar på :-)

Ha en skön söndag! Hörs ikväll!
P & K


Allihopa! Totte, Karolina, Frode, Daniel & Linda äter


Linda bakar & Charlie tittar på :-)   Fina Frode och Karolina


Alltid en massa bus med grabbarna grus! Charlie,Totte & Daniel leker ;-)


En glad kille!                                      Frode & Totte, välrigt söta ihop!

När man får oväntat besök!

Igår när jag slutat jobbet cyklade jag hem för att snabt byta om och åka vidare mot P.. Skulle bara byta till mjukis och äta en knäckemacka, så jag låste inte dörren..! När jag står där och klätt av mej byxorna dundrar det in en stooor kille, bara öppnar dörren utan att plinga eller nånting sånt... Konversationen försigår ungefär såhär:
-Ö Heej (jag med jävligt skeptisk ton)
-Hej hej! Säger han, tittar på mej och börjar ta av sej skorna..
-VA GÖR DU?! (jag börjar få adrenalin)
-Jag ska gå på toa ( väldigt simpelt så där..)
-Jaha men INTE HÄR!!
-Jo, Eller va? Killen tittar på mej väldigt förvånad ser sig omkring och sedan går det upp ett litet ljus!
-OjOJoj, jag har nog gått väldigt fel, förlåt och innan han hann prata klart var han borta!
Haha han fick verkligen eld i baken!!!

På kvällen sedan när jag och Bella sitter i soffan och sett klart på filmen Changeling, plingar det på dörren, och där står han igen, lite fredags berusad denna gången och vill bara be om ursäkt tillsammans med en vän... Haha fan va han skrämde mej å han va inte en liten kile heller! JIsses!! ;-)

Dagen i övrigt beskriver bilderna här:


Tog på mej klänning namns-         När jag kom hem hade jag fått ett lime-
dage ntill ära ;-) Längesen        grönt kuvert i posten! Å vad glad man blir
denna användes..                     av riktiga brev! Tack mamma & pappa!



Panther Ferdinand Dahlström        Bella hos mej på fredagsmys
luktar på blommor under
kvällspromenaden..

   
Fredagsmys med räkor, vin, film & godis med Bella!

Nu ska jag iväg och jobba! Hörs ikväll, ha en fin lördag allihopa!
P&K