Sista dagen...

God morgon allihopa! Det ser ut och bli en fantastisk nyårsafton, jag har precis varit i stallet och fodrat hästarna i en fin & kall morgon med -12 och fullmåne :-) Har även fixat håret lite inför att det faktiskt är nyår idag samt varit på Statiol och tankat lilla både med bensin & k-sprit, så hon inte får en isklump i magen!Nu ska jag fixa mej lite för att sedan pulsa på mej ordentligt med kläder och cykla in till jobbet! Efter jobbet blir det direkt hem till Linda & Daniel för att hjälpa till lite med förberedelserna inför kvällen!

Ha en riktigt härlig dag & jag önskar er ett riktigt gott slut och ett gott nytt år till er alla!
P & K

 

Ända in i kaklet!!

Ja ni då var det strax att säga "snipp snapp snut så var år 2009 till sitt slut" Men det är en hel dag kvar imorgon så det hinner kanske hända mycket, vem vet!? ;-) Idag har det i alla fall gått i ett och jag bara kör nu känns det som, tänker inte särskilt mycket utan bara kör! :-) Började dagen med en härlig morgon i stallet, en morgon som bjöd på både minusgrader och solsken - underbart! Red ett pass på P som var laddad som få, men riiktigt fin att rida! Efter det var det raka vägen till jobbet och sedan från jobbet vidare till systemet, åååå neeej! Var det enda min tanke kunde forma.. för jag var ju inte direkt ensam - Såklart! Men men det gick ganska så smidigt, blev sedan en snabb-visit hos Linda & Charlie för att hämta lite julklappar som Linda så snällt transporterat ned hit åt mig :-) Innan jag satte mig i soffan här hemma till Victoria secret fashion show så hann jag med en sväng på gymet också, så nu är mina muskler mycke trötta!! Så nu ska jag efter att även ha duschatstädat och rensat lite i mina garderober gå och lägga mig i min fantastiskt underbara säng - God natt!

Just det! Det var ju detta med nyårslöften också, jag ska faktiskt ha nyårslöfte detta året!
1: Det lilla- Lära mig äta sjukt bra med pinnar! (jag innehar total oförmåga för tillfället...)
2: Det klyschiga- Stressa mindre (För hälsan ;-)...)
3: Det stora- arbeta ideellt med något för att göra något litet i den stora världen... Jag citerar prinsessan Madeleine i senaste Elle - "Man behöver inte flytta berg, men man kan kanske plocka upp ett gruskorn" Så det ska jag göra, genom att hjälpa andra ger man också något till sig själv!

Ha nu ett riktigt gott slut & ett gott nytt år!
P & K

Härlig morgon i stallet!


Lite mer julklappar - smart & snygg låda till att förvara skor i - perfekt
för mig, så nu är hallen lite renare & ett underbart överkast!

Nu ska jag gossa ner mig, sov gott!

Snö & Brodd

Imorse vaknade jag till otroligt stora snöflingor som singlade ner utanför mitt fönster, snacka om att jag blev glad! När jag väl skulle ta mig iväg till jobbet på cykeln runt elva-tiden var det ju minst sagt halt, så jag cykla som en gammal kärring! Väl framme var det bara att köra på :-) När jag slutat gick jag in hos grannen Twilfit och fixade mig en ny BH som jag önskat mig i julklapp - fick riktigt bra service, och jag har aldrig någonsin haft en så skön BH på mig - så hälften hade jag nog nöjt mig med, men detta är perfekt!! Ett tips till er brudar är helt klart Seductive comfort från Calvin Klein - magnifikt! Sedan var det dags för en kväll med P och när jag kom dit höll jag på att få hjärtsnörp när P inte stog i sin box!! Men det var bara snälla Gunnar som flyttat honom till andra sidan stallet medan han mockade åt oss :-) Det är väldigt isigt runt om stallet och i hagarna så det gick inte att dra på broddningen längre idag! Jag försöker alltid dra på att brodda in i det sista för skaderisken blir ju så avsevärt mycket större, men nu fanns det stor risk för streckningar i halkan så det var bara att sätta igång! Tur att P är så himla snäll för jag är ju inte den snabbaste broddaren direkt! Meningen var att jag skulle rida när jag broddat klart men blev tyvärr väldigt trött i ryggen och fick måttlig huvudvärk av att stå "upp&ner" så länge, så ridningen får vänta till imorn bitti. Istället fick P gå in i nyhalmad box och äta sin kvällsmat, han verkade minst sagt nöjd!

Ha en skön kväll allihopa!
P & K


Inköpet! underbart material, hittas på Twilfit            Iklädd nya tunikan från Hunkydory

för 399:-

 

Det lider mot sitt slut...

Ja då var det dags igen, ännu ett år lider mot sitt slut och det är snart dags för år 2010 att kika ut ;-) 2009 är helt utan tvekan mitt hittills mest händelserika år, så jag har ingen aning om hur jag ska kunna sammanfatta detta underbara år! Hur mycket kan egentligen hända på ett år? Det undrar jag! Hur mycket nya människor kan man träffa? och hur mycket nya erfarenheter kan man få? Livet är bra härligt!! Det är inte bara dags att avrunda 2009 utan också hela 00-talet - vad har egentligen hänt och hur mycket har vi lärt oss? 9 år går fort, väldigt fort - så ta tillvara på dom på bästa sätt, gör det du vill, må bra och var nöjd! Lättare sagt än gjort i vissa fall kanske, men nu finns ett ypperligt tillfälle att göra just dessa saker som får dig lycklig & nöjd - så kom igen! Nytt år, med nya möjligheter! Nu tar vi avstamp för att göra avtryck i framtiden - Vad vill du göra?

Jag har små som stora idéer om nyårslöfte, men de brukar kanske inte hålla, eller hur är det? Jag ska i alla fall delge er mina löften lagom till nyårsafton :-) Vill avsluta detta inlägg med 2 starka & fantastiska individer som haft huvudrollerna under 00-talets år för mig - Arcas pärlan & Panther prinsen, mina största vapendragare har gett mig livets lyckligaste dagar!


Arcas - på Strömsholm                      Panther -  i Arvika

Den lilla vita...                                Den stora svarta...

Julklappar & lägesrapport

Oj oj oj kära vänner vilken dag!! Det har gått undan kan man säga så nu är jag strandad i soffan helt jäkla finito!jobbet var det galet!! Stackars Jessika var helt nersprungen av folk när jag kom så jag ryckte verkligen in så fort det bara gick och körde järnet, jag vill lova att vi båda är väldigt möra nu! Efter jobbet så var det bara att trampa hem för att byta om till ridkläder... Asfalten glänste som attan då temperaturen gått ner och det var total is-gata! Tog mig i alla fall både hem och ut till stallet utan några olyckor. Panthers vänstra öga är fortfarande grått, men nu har jag pratat med veterinären och vi kom överens om att fortsätta med medicinering så ofta det verkar behövas... Känns lite trist, men huvudsaken är ju att min ögonsten mår bra!! Vi tränade lite försiktigt i ridhuset, med tanke på om han har nedsatt syn  just nu - men han verkade opåverkad och kändes riktigt fin! :-) Efter en sen kväll i stallet var det bara att köra vidare till Maxi för att handla, då både kyl och frys var riktigt fattiga innan, men nu har jag fyllt upp mitt matförråd här hemma, så nu ska jag nog klara mig ett tag :-)

Ikväll blev det kycklingsallad, vilket är toppen för nu har jag lunchlåda tills imorn också, alldeles kalas!! Imorn är det repris av idag, det vill säga - jobb & stall, sedan hoppas jag på att hinna med lite annat också :-)

Vi hörs imorn, ha de gött så länge!
P & K

Här får ni se lite bilder på några av mina underbara julklappar!


Allt möjligt av det bästa!                      Superfina kudfodral - älskar det stickade!
inpackning, shampoo,balsam,serum,
värme-spray, 8 hour creme, tvål,
body butter-Moringa, mascaror, 
sällskapsspel, sängkläder m.m


Supersött & härligt underlinne         Min absoluta favorit - tunika från
från norska By Ti Mo                      Hunkydory


Underbart söt skjorta från              Härlig & basic tunika från Lindex
Bondelid

(Mamma du har grym smak - Tack för alla fina klappar!)


        

Ny vecka med nya tag...

Ja då var det redan måndag igen och jag ska strax sätta mig på cykeln in till stan för att jobba lite i mellandags rean, ska bli trevligt! :-) Sitter här och trycker i mig den berömda ärtsoppan, var inte alls särskilt gott idag... Men men äta bör man ;-) Är precis hemkommen från P oxå, nu ser hans högra öga jättefint ut! Vilket känns såå skönt men samtidigt när jag kom idag ser jag att hans vänstra "sjuka" öga ser värre ut än vanligt så det var ju bara att ringa djursjukhuset för att se vad vi ska medicinera med nu... :-( Varför måste det alltid vara nåt med våra älskade djur?! Nu har jag gjort lite research på nätet och börjar fundera på om P kanske fått gråstarr?? Han har ju liksom som en grå hinna över ögat och fläckvis är denna hinnan tydligare, men i övrigt att dömma är han obesvärad... någon som kan något om detta? så snälla skriv!! :-)

Nu måste jag sticka till jobbet så vi hörs lite senare med något roligare inlägg...
P & K

Den stora Pulka-dagen!

Annandagen var galet fin den med för när jag vaknade fick jag & pappa ut och skotta all snö som kommit under natten! I  ungefär 2 timmar försökte jag få tag i mina troligtvis utslagna vänner - för jag ville åka pulka!! Snacka att barna-sinnet väcks till liv nåt så in i väggen när det kommer mycket snö! Efter en ganska lång stund senare börjar mina kära vänner ringa upp mig när de inser sina ca 10 missade samtal - killarna bangade utom Adde för han Tess & Atlas kom trotts trötthet och även Aless ville följa med :-) Vi åkte pulka på Kilene medan mamma & pappa tog en promenad genom skogen till oss barn i backen! Backen var full med barn när vi kom - och tom när vi gick... Hmm, kändes ju inte så bra men kul hade vi!!

TACK för en underbar julhelg mina nära och kära hemma i Värmland, längtar redan tillbaka till Er och snön!! Nu är jag hemma i ett barmarkat Halmstad, men hoppet är väl det sista som överger en, så jag hoppas på snö till nyår! :-)

P & K



Min näst intill 20 år gamla Bobb höll fint för tre!


Adde efter några resor med Bobben    Tess & Atlas!


Klockrent!! - Atlas drar Husse på stjärt-lapp!


Aless i full karriär, efter något som skulle               Pulsa i snön - underbart!!

liknat ett hopp! ;-)


Gruppfoto: fr v: Atlas, Tess, Aless & jag ;-)

Juldagens resumé...

Juldagen var en härlig dag, men det känns alltid lite tråkigt när liksom det hela är över... Vad ska man längta till nu liksom? På förmiddagen åkte jag med mamma in till Livskraft & var med på Body balance-klassen som mamma skulle ha, riiiktigt skönt var det efter all julmat! Har inte kört Body balance på flera år efter knä-skadan, men nu kom jag på hur mycket jag gillar det!! Sjuukt gött var det och inte minst vad jag behöver :-) Sedan var det lite kvalitetstid med mamma & pappa hemma innan det bar av hem till Tess för lite julklappsbyte & mys! Fick ju såklart värdens finaste och mest genomtänkta julklapp i färgtema av min älskade böna! ;-) TACK!!! Efter att vi bytt lite klappar fick vi skjuts av snällaste Andreas bort till Adams place, Adde körde även hem mig ända till Hammarö i nattens snöstorm, jag är evigt tacksam!!! :-) Kvällen var härlig, rolig och trevlig i mina älskade hjärtans sällskap! Natten dansade vidare på Månen, eller ja alla andra dansade sjukt nice medan mina sjukt snygga men ack så obekväma skor nära på dödade mina fötter - dumt val såhär i efterhand, så ja, man blir nog klokare för varje år ;-)

Lite pics från kvällen...

Julklappsbyte med Tess!


Tess hade fått knep&knåp manicker av sin farbror   Bästa Erik!!

i julklapp - vilket höll mig och Adam sjukt fokuserade

ett bra tag.. Kanske inte så bra förfest grejj?! ;-)


Snygg bild... ;-)


Dom bästa!! Saknar er redan...


Tess & jag :-)



JULAFTONEN!

Julafton firades alldeles härligt & underbart lugnt i Hammarö-skogen med mamma & pappa! Vi började såklart med julefrukost och jag checkade min strumpa för att se om tomten varit där under natten ;-) Sedan var jag & pappa tvugna att göra en liten insats för Julens hjältar - inom vården! Så det blev ett gästspel på kära gamla coopan för att fixa lite festliga fat... Efter att vi var klara blev det hämtning av lilla mormor som kom över på jullunch. Resten av julafton spenderade vi de tre musketörerna tillsammans med härlig promenad i snön och mys i soffan - vid halv åttatiden efter att vi öppnat paket låg vi utslagna i varsin soffa med mjukisbrallor och jag tror vi sa gonatt nån gång innan elva ;-) Jag är så himla nöjd med vår lugna jul & så har jag ju blivit bortskämd med massa superfina klappar också! ;-) Tusen tack mamma & pappa!!

Hoppas ni haft en härlig julafton ni med & Goo fortsättning på er alla!
P & K

Jag kollar strumpan...                 fina morgon-klappar


Festliga fat till några av julens hjältar på karlstad sjukhus...


Jag & pappa mitt i maten                                      Mamma & pappa på promenad..


Jag & pappa, starkast i stan!          Jag & mamma äter kvällsmacka...

 

Uppesittaren...

Dagen har varit en underbar & typisk dan före dan! Nu är det ju bingolottos uppesittarkväll och den är given här i stugan, men nu börjar vi bli bra trötta... Å imorn är det självaste julafton! Vill passa på att så här kvällen innan önska er alla en riktigt riktigt GOD JUL! Gilla varann & gilla julen ;-)

Stora julkramar!!


Vi tjuvade på lite av julmaten som mamma & jag    Sitter bra här framför brasan...
fixat idag :-)

Vi har klätt vår lille gran :-)

Trötta päron...                            Tröttast i ligan...

Gött me paradis!                         På den andra lotten fick jag till och me BINGO! ;-)

 

Dan före dan!

Hej mitt vinterland nu är jag här! Nu är jag hemma i Värmland igen, gårdagens tågresa gick oväntat fint med tanke på allt jag konkade på, trodde för några sekunder att jag tappat bort en av påsarna med klappar men återfann den ganska så fort igen :-) Efter att fått stressa för att hinna med Karlstadtåget i Götet då tåget från Halmstad var försenat, damp jag ner bredvid min gamla gymnasie-klassis Maria, som sagt världen är bra liten ibland! Det blev en trevlig resa hem till Karlstad och jag tror inte jag och Maria snackade så mycket som vi gjorde igår under hela gymnasietiden - komiskt... Nu har jag och mamma fikat med Lussebullar samtidigt som vi skickade in skinkan i ugnen för griljering! Skinkan blev utsökt god och nu har vi precis kommit in från skogen där vi huggit ner en liten liten gran, som ska kläs ikväll :-) Nu ska jag ta mej in till staden för att sötta mej i stolen hos Pia & bli snygg i håret :-)

Ha en mysig dag allihopa!
P & K

Hem ljuva hem...


Den lille skinken...                                                Mamma é glad med en jäkligt tafatt
                                                                          liten gran! (pappa kommer bli besviken
                                                                          på oss att vi inte fann en bättre ;-)

Skridskor & varm choklad!

Idag har jag haft ännu en härligt härlig dag! Tidigt imorse åkte jag ut till stallet, och eftersom P bättrat på sig såpass fort i ögat tog vi oss en liten ridtur idag :-) Väldigt lätt träning, men det gick även väldigt fint! :-) Väl färdiga fick P äta en tidig lunch för att sedan kunna vara ute hela dagen i det vackra vackra vädret! Catta kom även med vinterns hittills bästa idé & lånade ut sina skridskor till mej :-) Så jag gjorde fort lite varm choklad på termos & hämtade sedan upp henne och körde vidare till Tylösands golfbana och åkte på en av de stora dammarna, det var så sjukt härligt!! :-) Sedan fick jag åka ut till P igen för att ge honom medicin & sedan tillbaka till Catta för att var med på det årliga "julmys med Catta" som hon och hennes kompisgäng har. var himla kul att få träffa alla hennes vänner och träffa nytt folk och riktiga Halmstad-infödingar dessutom - mycket trevligt! Nu har jag även packat väskorna för Värmland och tåget rullar från Halmstads station imorn vid ett tiden :-) Lägenheten är även ordentligt städad nu till och med skurat och dammtorkat - vackert värre!

Imorn blir det upp tidigt till P & sedan så kör Catta mej till tåget så jag slipper konka på allt! :-)
Sussa gott nu - P & K

Mer nöjd än på länge!                   Skridskor är ju riktigt kul!

Konståkerskan Catta in action!

Jag är lite mindre graceful...         Mycket nöjda & glada!


Cattas killar konstruerar egenändigt pepparkakshus!    Full koncentration...

Även egen kristyr blandades...     Å ölflaskorna funkade fint som stöttepelare...

4:e advent... Redan!

Ja då har ja snart gjort mitt denna advents-söndag! Har haft en dunderbra dag & så har jag fått en hel del gjort också :-) Jag var i stallet riktigt länge idag och bara fixade, käkade till och med lunch i fikarummet vilket jag nog inte gjort sen jag var 13 år eller nåt! Gissa vad jag åt?? Jo, 3-kronors nudlar - snacka nostalgi ;-) Jag rent utav levde på det när jag bodde på Hammarö ryttarförening som liten.. Efter att både jag och P käkat lite lunch gick vi på en liten adventspromenad - var himla mysigt! Nu är jag hemma och sitter bredvid ett berg med nytvättad tvätt som måste vikas fint och läggas in i garderoben eller hängas på galgar. Under tiden maskinerna snurrade slog jag in lite julklappar så nu är alla klara! Meningen var att jag skulle städa idag också så jag slipper möta en stökig lägenhet när jag kommer tillbaka från Karlstad.. Men det får kanske bli  imorn, jag har ju ytterligare en dag på mej innan jag sätter mej på tåget hem till Karlstad :-) Nu ska jag åtminstone åka ut till P och ge honom hans medicin & sedan stannar jag nog till vid Elin lite...

Ha en skön kväll!
P & K
 


Vi                                               P snor rampljuset ;-)


Sperlingsholm...


Några små klappar :-)

 

Tidig julklapp!

Japp då var man uppe efter en skön sovmorgon & det är dags att sätta igång med dagens bestyr :-) Ska börja med en adventsfrukost, tänka sig att det redan är den fjärde advent och bara fyra dagar kvar till julafton :-) Så myyysigt!! Strax ska jag åka ut till P för att medicinera och fixa i stallet sedan tänkte jag ta mej en promenad i fina Sperlingsholm, får se om jag kan ta med mej P... Sedan ska det bökas & stökas här hemma! Jag måste slå in mina jullklappar, städa lägenheten, tvätta inför hemfärden, börja packa och åka till Lantmännen för att köpa två säckar mat till P...

Igår glömde jag ju säga att jag fick en tidig julklapp! Jag & Linda insåg att vi nog inte skulle hinna ses innan jul så vi bytte julklappar igår över vår fina middag! :-) Jag fick ett jättefint armband i läder av Linda! Tack så jätte mycket - I love it!

Ha en härlig fjärde advent allihopa - mys järnet!!
P & K


fina armbandet!

Både och. . .

Har haft några trubbliga dagar, därför ni inte hört av mej på lite väl länge ;-) I fredags hade vi "avslut" I skolan som avrundades med en grymt rolig personlighets-labb, där vi delades in igrupper utifrån våra personligheter, så sjukt kul & intressant det var! I pausen hade vår underbara lärare Andreas med sig jule-gottis till oss! Så där satt vi och festade på bland annat pepparkakor och julmust när vi samtidigt knådade med lera, som en liten fritidsklass! ;-) Efter skolan åkte jag ut till P & stallet i tron om att avrunda en härlig fredag med en härlig sväng på P... men så blev inte alls fallet! Istället möts jag av min älskade P med ett höger öga lika stort som en tennisboll! Han hade en sån enorm svullnad och kunde inte titta över huvudtaget pga av den enorma svullnaden. På grund av den totala isgatan var det idiotiskt att ge sig ut med min ögonsten på vägarna! Istället fick jag ringa på distriktsveterinär som fick komma ut till oss - för hjälp, undersökning och medicin var ett måste! Veterinär Magnus kom riktigt snabbt och var en helt fantastisk människa och veterinär, lugn och behaglig vilket jag väl behövde, då jag blir totalt förtvivlad och förkrossad av att se min ögonsten Fighta mot smärta! Usch min stackare- idag tack & lov såg han redan mycket finare ut- bra antibiotika!! På kvällen bar det ändå av hem till Anders för lite festligheter - som var mycket trevliga! Idag är det lördag och jag har gjort ett pass på jobbet, vart hos P två gånger och gett medicin och nu ärj ag precis hemkommen från Linda & Daniel där vi käkat mat och göttat oss framför Tv:n! :-) Nu blire sängen för mig innan en produktiv söndag tar sin start!

Sussa gott!
P & K


Ljushövve 1                                Mitt gäng med ljushövven! ;-)


Ett gött gäng! :-)

Tomtegröt & julstök!

Ååå julen står snart för dörren & det ser minsann ut som att vi kanske kan få en riktigt vit jul i år! Hur härligt vore inte det!? :-) Just nu är jag inte riktgit här & nu, jag är snarare där & sen  - hemma i värmland och bygger en snögubbeLövhöjden och värmer mig sedan vid brasan inne i stugan :-) Idag har det dock varit en ypperligt fin dag, med skolan, kyla, stall & julklappskväll :-) I stallet var det väl kanske inte den bästa dagen för när jag började borsta på P hade han sparkat sig på vänster framben så han hade ett "jack" & var liten svullen från det slag som måste ha blivit.. Det verkar, som det såg ut idag inte vara nåt jätteallvarligt men det är alltid tråkigt när ens ögonsten drar på sig små skråmor.. Så det bev ingen ridning idag, istället hämtade jag upp Catta & vi åkte och handlade lite jule-gottis till kvällen. Jag, Björn, Simon & Catta bestämde nämligen för ett tag sen att vi skulle ha julklappsbyte med varandra - faktiskt killarnas idé! :-) Så ikväll var det dags! Vi mumsade på allt möjligt gottis & drack glögg plus julmust. Middagen vi åt bestod av tomtegröt och korvmackor - mumsigt värre! Imorn fyller Simon även 22 år så då får vi fira honom ordentligt! Simon får lite besök från vänner hemifrån och vännen Kristoffer hade hunnit komma redan idag så han var också med ikväll :-) En väldigt trevlig & rolig kväll me goa vänner!

Nu ska jag ta å hoppa till sängs! Imorn är det nog en spännande dag i skolan tror jag ;-) Sedan blir det ut och kolla läget med P & förhoppningsvis rida innan vi ska vara hemma hos Anders klockan 19!
Ha de gött så länge! Kan ni inte få nog så kolla in min & Tessans julhälsning som hon så fint gjort! Ni finner den på hennes blogg här!

P & K


Catta myser med glögg på soffan, i väntan på grabbarna!


Kristoffer, Simon, Björn & Catta mumsar gröt...       Min julklapp! :-)

Snygga små svarta plagg! En vanlig basic svart tisha med fina detaljer
på axlarna, ett par sammetsshorts och en kort svart tröja med transparent
tyg vid axlarna. Tröjorna är från Jc & shortsen från Hm.

Vitt är vackert...

Vitt är vackert och inte minst när det förekommer i form av SNÖ! Jag blev så glad imorse när jag såg att snön verkligen låg som ett täcke på marken :-) Gjorde mig en hastig frukost och hoppade sedan i luffs-kläder, droppade sedan förbi expeditionen på skolan för att hämta ut min tenta innan jag åkte ut till stallet i vårt vackra vita vinterland! Tentan gick bra by the way, VG vilket kändes sjukt gött med tanke på att det var min feber-vecka :-) Jag & P fick träna i ridhuset idag för snön fastnade som attan i hovarna så det gick inte att rida varken på vägarna eller på banan för han fick sånna jäkla styltor! Men passet gick riktigt bra idag & han kändes riktigt fin och mjuk! När vi tränat klart slängde jag på ett täcke och vi tog en liten lätt promenad i det underbara vinterlandet! Så himla vackert med snön på alla träden. Innan jag åkte släppte jag åter ut P i hagen och han busade i snön som bara den!  i eftermiddag tog jag och Catta oss en visit på Eurostop för att se om vi kunde hitta nåt nice! Faktiskt hittade vi ju mer än vi borde och jag tror att jag hittat nåt som jag kan ha på jul/nyår och faktiskt känna mej bekväm i :-) Det där med spets och paljetter är trots allt kanske inte min grej...Slänger upp bilder på inköpen imorn - svarta sammets-shorts & topp med transparenta detaljer. Nu på kvällen har jag givetvis sett på bonde samt skrvit klart min konsekvensanalys inför valet jag ska göra till termin två, det har varit svårt som attan men nu blir det nog ändå med inriktning mot arbete...

Nu ska jag sussa & imorn kommer bli en bra dag! :-)
P & K

Det är sjukt vackert ute i vid stallet nu med all snö :-)


Stoltheten!

Träning, tacos & spel!

God afton allihopa! Hoppas ni haft en fin tisdag :-) Det har jag, trots att värdet är så dystert att man knappt vill titta ut! Nu saknar jag att befinna mej lite mer norrut, kanske på hemort till och med för ni verkar ju ha snö många av er, och så avis jag är på er!! Idag har det varit en vanlig halvdag med föreläsning och sedan stannade vi i vår grupp kvar i bibblan för att söka artiklar... Vi var nog så gott som värdelösa en stor del av tiden, tiden gick mestadels åt till annat snack och med varsin näsa i pepparkaksburken Elin hade med sig, diskuterade vi mest smeknamn och namn för vår kommande stab! Efter bibblan åkte jag ut till stallet och pyssade lite samt gick en liten promenix med P medan Gunnar mockade... Lyx-tisdag! Direkt när jag kommit från stallet bytte jag istället om till träningskläder och tog mej till gymet, inte en dag för sent!! Shit vad slapp jag blivit efter allt plugg & sjukdom, men nu ska jag igång igen!! När jag var färdigtränad bar det vidare av hem till Björn där det bjöds på tacos & glass med frukt som grabbarna fixat, sedan satt vi hela kvällen och spelade spel & hade för jäkla kul! TACK Bella, Björn, Simon & Tobbe x2 för en härlig tisdag-kväll som livade upp veckan rejält :-)

Nu ska jag krypa ner och nanna! Imorn är jag ledig från både skola och jobb så ska ta en sväng på P imorn förmiddag, sedan ska jag nog ta ett litet besök på Stenalyckan & Eurostop samt skriva på min konsekvensanalys över valet och inte minst häma ut min tenta som ligger och väntar på expeditionen- nervöst!!

Vi hörs imöra! Sussa gott!
P & K


Rapparkalja
med Simon, Tobbe, Björn & Bella :-)


I soffan från fredagens shopping - Björn har fått iordning riktigt fint i

sin lya nu - GRATTIS!


Stolt över lyan & Bella!

Luftslottet som sprängdes!

Ikväll har jag var på bio med Bells, som tok-tvingade med mej! ;-) Vilket var riktigt bra, bra trevligt va det & fy fanken vilken jäkla dunder-rulle! Så bra den va!!!! Jag gillade den grymt mycket - och dessutom ett bra slut! Tacka fasen för det så man kunde kliva ur biostolen med ett någorlunda lugn... Även Björn & Simon kom och mötte upp till Bion och bakom oss satt inte mindre än Sandra, Johan & Daniel! :-) Så kul! Det stora plusset med en små-stad! Att man kan springa på nära & kära även i röda kvarns biosalong en måndagkväll :-) Innan bion köpte jag & Bells oss lite snaskHemköp och vid lösgodiset har de införskaffat fenomenala burkar med lock! "bio-burk" Sjuuukt bra tyckte jag och inget prassel heller! Stooort plus :-)

Är det någon av er som inte sett Luftslottet som sprängdes så rekomenderar jag starkt att gå & se den på närmaste biograf! Nu måste det bli sängen om jag ska orka upp till skolan imorn bitti :-)

Sussa gott!

Jag & Bells kalasar i godishyllan!    Bella & Bio-burken!

Fjäderlätt & vit...

Igår kväll när jag åkte hem från Elin singlade det ner små små snöflingor och jag har aldrig förr känt mig så löjligt glad över något så litet! :-) Imorse var jag nästan säker på att marken skulle ha ett tunnt vitt täcke, men icke! Jag åkte ut till stallet lite smått besviken över barmarken, men på vägen ut ser jag hur gradantalet sjunker till -2 grader! Så när jag rullar in mot stallet är det minsann en mark som är fjäderlätt och vit! Snacka energi-boost! Träningen för Tytti gick jättebra och det var verkligen precis vad vi behövde :-) Nu fick vi lite "nya" saker att öva på tills nästa gång vilket känns riiiktigt kul! Var alldeles för länge sen vi tränade sist :-) Efter ridningen tog jag & P en promenad på den fina vita marken :-) Nu ska jag cykla in till jobbet för ett litet pass ha en fin fin dag!

P & K

Tripp på egen hand!

Efter min promenix åkte jag som sagt ut till Särdals kvarn & turen ut var underbart härlig - själv i bilen och skyhög musik på radion! Tajmad var jag också, då Diggi-listan kunde följa mej både på ditvägen och hemägen, med en hel del julmusik :-) Glad som ett litet barn på självaste julafton strosade jag runt i kvarnens butik bra länge... Fick med mej några fina julklappar hem & en fin liten plåtburk med pepparkakor till mig själv :-) På vägen hem stannade jag även till på Heagård & butiken på landet. Den butiken är verkligen fantastisk jag bara älskar allt där inne och skulle mer än gärna bosätta mej där inne ;-) Nu har jag precis käkat lite "mat" eller ja, jag slängde ihop något liknande broccoligratäng, för det var vad som fanns hemma :-) Och jag behövde verkligen varm mat efter att varit ute i stallet hos P i några timmar. Vi tränade i ridhuset idag och det gick hlet okej, vi har en liten kulle vi måste över nu men i slutet var han riktigt fin! Imorn ska vi har "riktig" träning för Tytti på morgonen ska bli spännande! :-) Nu ska jag och mina långkalsonger pallra oss iväg hem till Elin för lite film-mys :-)

Ha en mysig söndag-kväll allihopa!
P & K

Kvarnen...                                 Göttigt godis!

Myyyys                                      "Saft saft mera saft bättre saft har ingen haft"


Butiken på landet                                                  Här kan jag va...


Å här kan jag va.... Så galet vackert!!                    Å här skulle jag ju utan problem bo...


fint fint fint...                                                         Gillar!


Många fina!                                                          Klappar till några av er... :-)

Lucia - elva nätter före jul!

Lucia & tredje advent, välkommen! Härliga härliga morgon, jag gick upp vid nio-tiden och hoppade i walking-kläderna & tog en Lucia-promenix, jag avslutade rundan med ett litet besök på Konditoriet. Köpte mej mitt favoritbröd och en lussekatt, lussedagen till ära! Nu har jag druckit kaffe och tänkte ta en sväng ut till Särdals kvarn, just bara för att mysa till denna dagen lite extra :-)

Ha en underbar Lucia-dag!
P & K

En härlig dag!

Lediga Lördag!

Idag har jag haft en efterlängtad hel ledig dag där jag inte har haft något direkt inplanerat, så skönt! Det blev ingen kvarn idag för jag var alldeles för seg imorse, istället trampade jag in till stan. Traskade runt i lugn och ro bland allt folk och fixade ytterligare några julklappar, nu är så gott som alla klara! Bara mammsens som inte riktigt är fulländad än... Konstigt det där, mamma brukar alltid vara lättast att köpa åt, men i år har det varit knivigt! Gick även runt för egen räkning för att se om det finns någon fin jul-outfit att ha på sig, men det gick i ärlighetens namn sådär... Hittade kanske ett par grejjer som kan funka, bla en spetsklänning från Vila som va rätt fräck! Tror jag... Efter min lilla runda på stan cyklade jag hem och svidade om till stall-utstyrsel istället och åkte ut till P. När jag svängde upp på stallplanen lyste det jättefint, med nya fasad-lamporstallet :-) Jag hade en riktig mysdag med P idag och vi bara pysslade. P blev riktigt snygg idag då jag gjorde en välbehövlig liten frisering på man, öron, svans &hovskägg.. Även hovarna fick sin dos med matolja och pälsen fick massage och lite avslutande glansspray så när vi var klara glänste han att Panther prinsen! Min kväll har sedan spenderats mestadels i soffan med naturgodis, popcorn & julmust och på Tv har jag sett på lite Robinson. Sedan har jag faktiskt tvättat, bäddat nytt i sängen (bästa som finns!) Peelat kroppen och ansiktet, lagt ansiktsmask, hårmask & nu har även tårna fått en ny fin julfärg :-) Tänkte strax sussa faktsikt för imorgon ska jag upp i vettig tid & ta en uppfriskande morgonpromenix, sedan hoppas jag på att ta mej ut till kvarnen kanske en sista sväng på stan & ett ridpass med P innan det nog blir filmmys-söndag med Elin2 ;-) Tycker att jag faktiskt är riktigt aktiv trots att jag är så ledig ;-)

Ha en härlig lördag kväll!
P & K


Dålig hårdag... Knuten is da shit!    Prövade spetsklänningen på Vila...

                                                   Va tycker ni, Bu eller Bä ?

                                                   (givetvis med underklänning)


Ny beslysning på stallet...             P:son Myser i nyhalmad box...


Gött med hemma-mys!                Vid min säng; små julänglar & Durance Vanilla


Andra änden av sängen; Ljus på tavellist.

Julmarknad & shopping i Götet

Vilken dag vi hade igår! Bilen rullade tidigt till Göteborg och vi hämtade upp en släpkärra för att Björn skulle få med sig soffa och grejjer från Ikea. Vi ställde sedan av släpet i Kållered innan vi tog oss in i city :-) Blev till att tyvärr stressa runt en del på stan, men jag hann få ihop en hel del julklappar i alla fall, nu har jag bara några få kvar som jag ska fixa nu i helgen :-) Vid lunch mötte vi upp Victor och det blev lunchbuffé på Pizza hut - går alltid ner ;-) Sedan tog vi spårvagnen till Liseberg och gick runt och myste bland allt julmys! Blev såklart brända mandlar, godis i form av kolor, karameller och remmar och varm choklad med grädde :-) Magen stod så gott som i åtta hörn när vi promenarade till bilen för att åka vidare till Ikea. Vi var riktigt trötta när vi gick runt i varuhuset men ändå fixade vi ihop allt som Björn skulle ha till lägenheten och när vi hjälptes åt med in- och urlastning gick allt väldigt smidigt! TACK Simon som satt bakom ratten! Och Tack för att man har så fina vänner i klassen!

Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon & ska nog strax ta mej en sväng ut till kvarnen och sedan blir det nog en liten tur i stan eller ut till Eurostop innan jag ska till P. En riktig Elin-dag ska jag ha och ikväll blir det kanske lite hemmaspa & hemmafix om det inte dyker upp något roligare :-)

P & K


Grabbarna utanför...                                            Köper brända mandlar!

Så mysigt med alla ljus....           Vi dricker varm choklad med grädde :-)





Fick göra ett litet impuls-köp till mig
själv för jag glömt vantar och mössa..
Å ska man gå på julmarknad vill man ju
inte frysa så köpte detta på Kappahl!
Vantarna är superhärliga med mjuk fleece
inuti :-)



Glädje & Lycka...

Ja vad finns det mer att säga än att vara sjukt jäkla nöjd med att det är fredag imorn och jag går en tre-dagars-ledighet till mötes, varken skola eller jobb! Nog kommer jag ha att göra ändå, men vad skönt med lite spontanitet i livet igen! :-) Idag har det varit en seg dag i skolan och gästföreläsningarna var inte riktigt så givande som jag hade hoppats på... Men men genomfört blev det i alla fall och vi hade en rolig dag :-)  Åkte ut till P & red lite tillsammans med Emelie, som är en ung tjej som ska börja hjälpa mej lite med P någon gång i veckan så jag får lite avlastning :-) Superhärligt! Efter stallet tittade Simon & Björn över lite, vi har ätit tomtegröt, mackor, ägg och te samt planerat lite inför rastlösa själars tripp till Gbg imorn :-) Måste ju hitta på nåt extra när vi äntligen är lediga på en fredag! Många av girlsen är borta men Simons bil går åtta imorn bitti och jag och Björn ska i alla fall roffa åt oss varsin plats, kanske följer Tias med också! :-) Ska julhandlas lite, lite julmarknad och lite Ikea, vi får se hur vi lyckas med vårt tajta Schema! Så mina nära och kära önskar ni er nåt särskilt i julklapp släng in en snabb kommentar! För imorn ska det mesta inhandlas till er ;-) Sitter och försöker lista ut nåt bra till er samtidigt väcks mina känslor till liv för hur mycket jag saknar er och längtar tills i jul! :-) Fick en liten pik på min dialekt idag också av vår gästföreläsare, Peter från idrottsförbundet, när jag snackade lite utanför klassrummet.. Jag bredde väl på lite mer än vanligt för att skojja till det lite, och vips dyker ett garv upp från vår föreläsare som påpekar min värmlandsdialekt. Han tyckte de lät verkligt roligt, men när han fattade att jag var från Karlstad var det tydligen inte lika beundransvärt längre... ;-) Jäkla Dal-mas!

Tog en kik bland sommarens favoriter, och jag känner sån glädje och är lycklig över att snart få träffa er! :-)






Det var det.... Blir tvära kast tills imorn då ska det bli mer julstämning

med bilder från bla Liseberg :-)

Sussa så gott inatt!

Oh hej vad världen är bra liten...

Jaha då var det redan läggdags igen, i vanlig ordning sitter jag här och delar med mig av mitt så fantastiska liv! ;-) Jag har haft en del att stå i sista tiden om man säger så men nu börjar de snart ordna upp sig inför jul och jag ska försöka bli lite mer aktiv här igen! :-) Red tillsammans med Tytti på Banan imorse (hon som äger stället) Var riktigt kul med sällskap och lite feed back från någon tränare igen, kändes väldigt kul! :-) Blev snabbt hem för att fräscha till sig lite och sedan vidare till skolan. MEN tänk att även denna helt vanliga onsdag kunda bjuda på något oväntat! Och så snopen jag blev när jag kliver ut från huset och möter blicken hos en så sjuuukt bekant tjej. Vi tittar på varandra ordentligt en och två gånger innan någon yttrar ett hej! Haha Helt sjukt komiskt när vi inser vilka vi är och vad fasen vi båda gör på Nyhem i Halmstad! Jo det var nämligen Camilla en tjej från min gymnasieklass första året på Tingvalla! Galet härligt, hon läste redan tredje året på socionomlinjen här på högskolan, Kul! Med ett leende över hur tokig världen är skyndade jag vidare till skolan och efter föreläsningen stannade vi kvar läänge i bibblan för att söka vetenskapliga artiklar till seminariet, gick ju sådär lagom bra, dock tror vi att vi till sist hittade några vi kan använda oss av :-) Nu har jag haft en riktigt skön kväll, lagat riktigt mycket köttfärssås! slappat lite till Bonde och tagit mig en lååång varm dusch med massa levande ljus & en ny lista på spotify till det - Lovely! Nu blir det till att kojsa, imorn har vi 2 st gästföreläsare så det gäller att orka!

Sov så gott alla ni!
P & K


Ljus- hur mycket betyder dem inte? Ger lugn, glädje, lycka & ro jag vill ha ljus överallt!


Ett badkar hade varit ännu bättre...                        Dags att sussa! Sov så gott :-)

Trötta trötta tisdag...

Jäklar i berget vad seg & trött jag varit idag, tror att det måste vara vaccinet! Tog mej i alla fall upp i tid imorse så jag hann fixa lunchlåda till skolan med lax & spenat - vuxenpoäng, Tack! ;-) Förmiddagen i skolan var hur bra som helst!! Vi hade en helt sjukt inspirerande förläsning av en kvinna som arbetar som konsult med bland annat ledarskapsutveckling - precis vad jag vill göra! Så var hon så himla himla BRA på att hålla föreläsning och jag gick därifrån jätteinspirerad :-) Eftermiddagens föreläsning la sej verkligen i lä sen, ett gäng trötta studenter orkade inte alls vara särskillt delaktiga, jag missade att lyssna titt som tätt och med en näst intill sovande Catta bredvid blev jag ju inte mer motiverad ;-) När vi äntligen slutat var det bara hem för att byta om och köra ut till stallet. Tur att Gunnar är där på tisdagar så han mockade åt mej, för gissa om jag har ont i armen från nöff-sprutan! Red ett litet pass i ridhuset iaf som kändes helt okej :-) På vägen hem svängde jag in på Maxi för att fylla upp kyl & frys lite, vilket var väldigt välbehövligt! Nu ska jag dra en liten städrepa innan läggdags :-) Imorn är det en vanlig dag med stall & skola och i övrigt inga stora planer! Längtar till fredag då jag är ledig och ska hitta på nåt kul!

Just det, mitt nya favorit-motto från Telia reklamen, "Livet är som en godispåse man vet aldrig vad nästa karamell kommer att smaka" Det ska jag leva med ett tag! ;-)

Sweet dreams!

Stallklädd...                                 Jättemysigt vid slottet nu med en Stor julgran! :-)

Ännu en måndag...

Jahapp då var ännu en måndag till ända, och jag är så sjuukt trött! Började dagen med att ta grissprutan så det är möjligt att det är därför jag är så dåsig nu... Och minsann fick man ont i armen ni! Som den mest galna träningsvärken! Efter sprutan åkte jag ut till P och det blev en liten tur i skogen tillsammans med Tytti & Oliver, jättemysigt att komma ut i naturen och få lite energi på förmiddagen innan resten av dagen skulle spenderas på jobbet, som näst intill var lika lugnt idag som igår... När vi bommat igen gjorde jag och Jess ett besök på Monki där jag fann en mycket söt kjol som har lite potential! ;-) Sedan gick vi vidare till Åhlens och jag köpte två nya nagellack :-) Sedan köpte jag en liten firre på Hemköp och spatserade vidare hem till Linda & Daniel för lite middag och såklart Ullared! Så sjukt bra det är :o) Nu har jag knaprat i mig en Panodil och ska faktiskt hoppa i säng och kika klart på Paradise, imorgon väntar en heldag i skolan och sedan ut till P :-)

Sussa gott!
P & K


Ny favorit - Mulberry wine

Redan 2:a advent...

God afton allihopa! Sjukt så fort tiden går ni, redan andra ljuset är tänt och nu är det bara liter mer än två veckor kvar till jul! :-) Jag har som sagt jobbat idag & det var baskemej den segaste dagen på jobbet någonsin! Förra söndagen var det ju jättemycket folk så jag hade ju peppat upp mej själv rejält inför dagens vad jag trodde skulle bli en strålande försäljning! Meeen icke.... Jag sålde två par skor på heeeela dagen och lite annat smått krims krams :-( Tur att lite kära ansikten i alla fall kikade in och gjorde mej glad! TACK ;-) Efter att jag jobbat en såå slitsam dag åkte jag ut till P och red lite, riktigt fin var han idag, när jag var färdig ringde jag runt lite till mina kära och rekade deras läge för kvällen, Bella & Daniel var inte sena att nappa på Pizza så jag slutade hemma i deras soffa med en hemkörd kebab-pizza från Sperlings lite Cola, och sedan avslutades en fin söndag med glögg, pepparkakor och lussebullar samt lite Robinson :-)

Nu ska jag krascha i sängen och ladda batterierna, imorn är det stall-morgon :-) Tänkte ta mej en tur ute i skogen med P om det inte öser ner vill säga, var för längesen nu! Sedan ska jag jobba & på kvällen har jag planerat ett besök hos Linda!

I övrigt ser veckan som kommer lovande ut.... ;-) Jag ska till och med ta tag i träningen igen nu när tiden blivit lite mer medgörlig :-)

P & K

Peppad för jobb, iklädd Favvo-     Jäkligt nöjd Bella! :-)

jackan från Levi's


Mycket mindre peppat men jäkligt mysigt!

Julbord och vad i helskotta händer...?

Ja herre jösses ni vilket julbord! Får lov att säga att sällskapet var fantastiskt, men maten var då bannemej under all kritik! Det är inte ofta jag tycker illa om mat, men detta var nog något bland det värsta! Galet dålig service och kall mat och FEL mat och GLÖMD mat... Hahaha jag vill lova att vi hade ett väldigt brett samtalsämne under kvällen & kul var det med tjejerna från jobbet :-) Och ur allting dåligt kommer väl alltid något bra, inte sant!? Vi fick gratis efterrätt så vi var rätt nöjda trots allt, men jag kan tyvärr inte rekomendera detta julbord till någon annan av omtanke! Efter ett antal timmars snack och skratt bylsade vi på oss ytterkläderna och började bege oss hemåt.. Jag, Bella och Jess fastnade lite vid Jess bil innan jag och Bella skulle cykla vidare hemåt. Vi står där och snackar i godan ro, fryser som idioter men har trevligt! Men rätt var det är blir Jessika helt stel! Hon säger något i stil med Elin, vänd dej verkligen inte om nu! Verkligen inte det får du bara inte! Viskande pratar hon precis som det är påväg någon mot oss bakom min rygg! Jag blir ju as-nojjig och bara men va fasen, Varför då??!  Nej det går tydligen inte alls för sig, men rätt var det är knackas det på ett fönster inifrån en av lägenheterna på bottenvåningen... Ja nu kunde jag ju vända mej om; varav både jag och Bella blir helt jäkla chockade i fönstret står det en kille i mankini och kör någon dans för en annan tjej och en kille. Han i princip gnider sig mot rutan och åmar omkring inför oss! Vi blir obekväma och skrattar på samma gång så vi bestämmer oss för att bege oss, varav när vi vänder på klacken kommer denna killen utstormande ur dörren. Han och hans kumpaner måååste ha varit höga på något för dom var helt seriösa att det fasen blev ruggigt! Gissa om min cykel fick sjuka turbon för att hinna ifrån! Vi cyklade som idioter, Bella var ganska lugn men själv var jag ju as-nojjig över att han skulle komma ikapp!

Hujedamej vilken galen grej! Flåsig cykeltur blev det hem i mörkret också! Imorgon väntar det ytterligare en skyltsöndag på stan och jag ska jobba, hålla ställningarna på Nilson & försöka sälja bra med julklappar. När jag slutat blir det ut till P och rida lite innan det blir en riiktig slappar-kväll! Är bra sliten efter allt!

Sussa gott!
P & K


The Crew
; Jag, Jennie, Nathalie, Jessika & Bella


Bells & jag! (usch att du ska flytta till Italien kära du

men jag hoppas året kommer gå fort & att jag får uppleva

Italy med min egna expert!


Nathalie & Jessika goa & glada!                            Jag & bossen - väldigt nöjda med
                                                                         desserten ;-)

TACK för en trevlig och minnesvärd kväll tjejer! ;-)

Fasen vilken afton med PSY!

Ja ni vilken härlig helg det är!! Igår genomfördes ytterligare en tenta inom kort tid, så nu är jag ju lagom mör! Vill jag lova, den värsta tentan jag än så länge varit med om, var det ju också så vi får verkligen se hur detta går, hoppas, hoppas, hoppas på det bästa! Efter tentan fick P såklart sitt besök i vanlig ordning riktigt mys! Vid strax innan sex var jag klar och åkte ut till Catta där kvällens tentafest höll till hela kvällen :-) Jag,Catta och Malin började kvällen med finfin sushi & öl innan alla andra kom över. Å vilken kväll & vilken klass!! Fasen så kul vi hade, jag är så galet glad över PSY09, gött gäng! :-) Hoppas jag kan få upp ett litet filmklipp från kvällen inom kort som jag bara älskar;-) Emil hade med sig guran och snacka om drag vi hade och killarna glänste hela kvällen, mycket förmågor i klassen!

Så länge får ni hålla tillgodo med lite bilder! Imorse var jag uppe omänskligt tidigt för att fixa stallet, sedan blev det en härlig frukost och lång havspromenad med Catta! Sol dagen till ära med snacka om att energinivåan bara sköt i höjden av att få komma ut till hav och sol igen :-) Sol, vind & vatten - no shit! Ted Gärdestad visste vad han snackade om minsann! ;-)Nu sitter jag och degar i soffan innan jag ska bege mej bort till Chefen! Sedan ska vi på julbord, vilket ska bli mums fillibabba ;-)


Malin, Catta & Elin mitt i glöggen!                            Om ni inte har provat årets Blossa

                                                                           glögg, kall med is- så måste ni!

                                                                           Fantastiskt gott!!


Anders, Emil & Björn i bild, sjunger för fullt!           Kärleksfullt i PSY09, Tias & Simon

Jag lovar att ni inte vill missa filmklippet, en liten julhälsning kan man säga! Så håll koll! ;-)

P & K

Jag längtar...

ja om jag längtar, kära vänner, som ett litet barn på dan före doppare-dan! Jag har pluggat sönder själen, skrivit så smått så smått så att man av texten till och med läser pipigt när man försöker läsa den! då är det lagom illa! Men imorn smäller det! Då ska den förbaskade tentan skrivas så det ryker och sedan så ska jag bannemej dansa ut därifrån :-) Innan jag ska till min älskade P - tur att jag har honom som ger mej sådana sköna och naturliga pauser i vardagen! Det är underbart som attan att vara där och bara VARA! Rida och låta alla andra tankar skingras, försvinna och bara fokusera på rytm och balans, fantastiskt så mycket detta intresse ger mej nästan allt vad jag behöver :-) TUR för mej ;-) Haha så blev det lite djupt idag också, inte allt för ofta här va? Imorn kväll ska vi hem till Catta efter dagens tenta och såklart fira att vi alla är så duktiga! :-) Men nu ska jag strax sussa, ska bara kolla så jag kan läsa min "fusk-lapp" det är ett stort jäkla minus att vara vänsterhänt när man ska skriva yttepytte smått med blyerts, det börjar bli lite suddigt på sina ställen ;-)

Ha de fint allihopa och en skön fredag imorn :-) Hörs snart igen
P & K på er / urtrött Elin

Natti natt!

Äntligen får jag skrapa is från rutorna!

Åååå äntligen äntligen har det kommit minusgrader till Halmstad, inte en dag för sent för det är ju bannemej december nu ju! :-) Mys pys även om det för med sig innebörder som att frysa häcken av sig i stallet, få blåa fingrar & en röd näsa så är det lätt värt det! Dagen startade tidigt med att kika lite på julkalendern med äckligt trötta ögon, den slutade att med en liten spännande cliffhanger ;-) Sedan gick jag till skolan för en föreläsning med ytterligare ett roligt rollspel - vi skrattar så vi gråter! Smet iväg tidigare från skolan för att åka ut till P som skulle få nya skor idag, var tvungen att fjäska lite för min kära hovslagare ;-) Fick stå och mata P med hö för han var lite nipprig idag - kanske är kylan som biter i pälsen...? Stannade kvar i stallet ett bra tag och grejjade, allt för att slippa plugga ni vet ;-) Red ett lugnt pass  och under tiden kom stall-Gunnar och mockade åt mej - LYX! Goa Catta hörde av sig och ville bjuda på mat, så himla härligt så jag begav mej ut till Söndrum fick köttfärssås & spagetti - smakade galet bra! Vi var även flitiga å pluggade en hel del! Å startade en ny trend, långkalsong-ligan! Sjukt skönt klädesplagg måste jag medge, även om det inte är det snyggaste :-) Nu är jag precis hemma för kvällen och håller på att fixa biblioteks-picknick inför morgondagens helpass :-)

Hoppas ni haft en fin fin dag & sov så gott!
P & K


Långkalsong-Catta fixar morgondagens lunch          Nyttigt blir det också :-)


Även jag har strukturerat mig inför en tidig morgon & en lång dag,

jag står för fikat :-)


Eftersom tentan kommer så snabbt in på har lärarna      Sov-dax! Sussa gött :-)

beslutat att vi får ha en mind-map på en A4-sida...

Så man får ju inte vara dum ;-) 1/3 klart = ont i handen!