Prinsens nya kläder!

Nu har vi varit ute hos P i ruskvädret! Vi har gosat massor & provat det nya täcket, ridningen fick vänta tills imorn bitti... Täcket satt som ett smäck och det känns så bra med ett nytt regntäcke nu när vädret verkar gå mot gråa tider. Ikväll blir det lördags-mys hemma med god mat & melodifestival, det hör liksom till!

Ha en underbar kväll allihopa!
P & K


Täcke i modellen Rhino Rug från HorseWare, bästa regntäcket!

Har haft samma modell innan och det höll helt tätt i fyra år!


Gött med morot!


Mumsar                        Pussas

Gått loss i Gbg!

Igår gick jag ju som sagt i en del butiker i väntan på mor & far, man kan säga att jag gick loss...

Söta sommar-sandaler från Gino Ventori - införskaffades på Jerns


Tröja & kofta med puff-ärm, från HM

Min nyfunna KÄRLEK!             Härligt linne i organic cotton, HM

Underbar klänning, Sisters

Lovely thisha från Lindex          Superskön byxa fr. Casall som jag fick
                                             från mamma

Göteborg horse show

Igår hade jag en fantastisk dag i Göteborg! Jag kom dit vid elva tiden och sprang en sväng i affärer innan mamma & pappa kom och plockade upp mig.. Det blev stående pizza slize med alltid lika glada Britt & Anders innan dressyren började. GHS är alltid underbart, jag vet inte vad det är som gör det egentligen men förmodligen allt som jag älskar! Hästar, inspiration, människor, utställningar, spänning, gamla bekantskaper & godsaker! Efter showen gick vi i slasket till Avenyn & Lilla London där det blev god mat & vin innan vi åkte hem till Halmstad igen :-)

Nu ska vi pyssla lite & ha en skön lördag!
P & K


Love it!! Anky & Painted black


mera inspiration...                                                 Mamma & pappa


Mat på Lilla London

Blev ju såklart lite shopping på mässan också, men det blir mindre och mindre med åren... ;-) Men blev ett nytt regntäcke till P & en väst till mig, sedan trillade det ju med lite småplock också såklart!

The girl next door

Har varit över hos Lotta ikväll och haft mysig tjej-fika! Blev bjuden på helt underbar glasstårta som Lotta döpt till svärmorsdröm, tyckte jag var så bra! Nämligen hennes pojkväns mamma som sitter på receptet :-) Det blev en massa prat om allt möjligt men till slut slutade det med att vi bytte recept med varandra som ett gäng damer över 40 ;-) Haha lagom livat kan det ju tyckas men sjukt kul och trevligt! Fick även träffa Lottas Sandra som jag inte träffat förut vilket var himla trevligt! Nästa gång är det jag som ska stå för fikat dock har jag inte en aning om hur jag ska toppa Lotta!

Nu har jag även röjt klart i lägenheten så nu känns den representabel för föräldra-besök! Imorn går tåget till Göteborg vid nio - Längtar!

Sov gott & dröm sött !


PERFEKT!

Lotta!                                           Sandra!



Spontan braklunch!

Efter mötet i skolan där vi diskuterade programmets framtid och vår tänkta arbetsmarknad så kom Catta på den briljanta idéen att luncha på stan! Med god hjälp av NJUTA-häftet så åt vi en riktig lyx-lunch med stor räksallad som vi avslutade med Kaffe & sötsaker! Sedan fortsatte jag mätt som attan till jobbet där det fortfarande  är relativt lugnt! När jag slutat tog jag en sväng in på Bokia för att kolla Bok-rean... Två böcker fick följa med hem, sådana som man kan slå upp när som mellan kurslitteraturen, nämligen Karisma koden & Duktighetsfällan.
Nu har jag röjt lite här hemma igen, ätit lite mat och sett på Brolle i förkväll, ska strax kila över till Lotta vägg i vägg!

Ha en Go kväll!
P & K


Gött NÖJDA!


DAGENS:
REA-fyndet tillsammans med puder-

rosa tunika, kornblå leggings &

farmors brosch.

Hockeymorgon!

Go morgon! Jag hör till dem som faktiskt sovit under natten trots at det spelats bra OS-hockey under natten, dock knäppte jag på rutan nu imorse lagom till Sverige - Slovakien. Himla roligt med lite annan morgonunderhållning :-) Strax ska jag sticka ut till stallet, sedan är det möte i skolan och efter det jobb!

Ha en härlig torsdag! Återkommer ikväll :-)
P & K

Andas - nödvändigt för existensen, glöm aldrig det!

Idag har varit en sådan dag då pauserna inte är många och definitivt inte heller långa! Idag har jag fått mecka för att få ihop det, vilket i och för sig inte är nåt fel - hellre det än att gå och vänta på att något ska hända! Aldrig ödslar man väl så mycket tid som när man går och räknar minutrarna?! Började dagen med en härlig morgon i stallet, P fick ha en "hag-dag" och när jag åkte gick han med mulen i marken och käkade snö! Vi har även en liten arab-prins på tillfälligt besök i stallet och P älskar honom. Han är fruktansvärt lik min förra Arcas och det är inte utan att ögonen tåras när jag tittar på den hästen! Saknar lilla A ibland! Efter stallet blev det ivrigt plugg innan det var dags för jobb - väl på jobbet var det ju tyvärr väldigt lugnt så då kunde jag passa på att andas lite, vilket jag näst intill glömt innan... Nu är det ju finalen i s.y.t.y.c.d samt att de svenska skidherrarna är otroliga!!!!!!!!!!!! Ännu ett OS-GULD!!!! :-D Hur härligt är det inte!?

Nej nu ska jag försöka packa ihop datorn och bege mej till sängen för imorn väntar en dag väldigt liknande denna, men med en härlig kvällsfika hos grannen som avslut :-) Efter det så är det ju helg och jag åker till Göteborg nästa morgon :-)

Sweet dreams!




LIlla A! Älskade Arcas                Så här mysigt har han det idag, hos Mita i
Var i min ägo under 5 år.         Norrtälje får han vara den arab-prins han förtjänar!

What!??!!

Skrev precis ett långt och tidskrävande inlägg som sedan bara försvann!!!! Å så måttligt roande sånt är, speciellt när man är trött! Jaja... what to do... Som sagt full rulle kanelbulle är vad det är just nu; stallet, rida, plugga, jobba, äta, sova - ja ungefär så! Tur att jag ikväll fick åka hem till Catta och bli bjuden på köttfärssoppa och mysa ner mig i deras nya riktigt snygga och enormt "krypa-upp-vänliga" soffa. Blev såklart S.Y.T.Y.C.D & lite OS, och imorn är det final i So you think you can dance, missa nu inte det om ni gillar programmet! Imorn kan vi även ana att helgen tonar upp sig på himlen och jag kan börja längta! På fredag åker jag upp till Göteborg för att möta mamma & pappa samt Britt & Anders. Det kommer bli en hög av inspiration på Göteborg horse show och förhoppningsvis även lite glädjande shopping! Sedan följer mamma & pappa med ner till Halmstad över helgen, ska bli riktigt härligt!

Nu måste det fixas inför morgondagen som är fullspäckad med stall, plugg & jobb sedan SOVA!
Sweet dreams!!


              Natti natti

Mellanlandning

Mellanlandar hemma en snabbis innan jag ska dra vidare ut i solskenet! Har precis kommit hem från en mastig kursstart och vi började med fösta arbetet redan idag, så nu är det ett litet härligt virrevarv i härnan! Högvarvet är även påkopplat för att komma på ett bra ämne till den individuella skrivningen som är denna kursens examination. Lutar åt nåt med mindfulness och välmående på arbetsplatsen, i alla fall nåt i den stilen... Tycker mindfulness är intressant som tusan och det kommer stort, mindfulness kan beskrivas som medveten närvaro, att vara uppmärksam och medvetet sinnesnärvara. Nu ska jag få i mig lite mellanmål innan det blir en sväng förbi Granngården & sedan vidare till P.

Ha de gött & njut av solen!


Keso, honung & frukt!

Det är dags att gasa igen!

Efter en väldigt lugn helg och en ledig måndag så är det dags att sätta plattan i mattan och köra! Vi startar ny kurs idag, i emotionspsykologi. Kursen verkar absolut väldigt intressant men det märks att vi kommer få slita som djur så nu är det bara att köra, tagga till tänderna och ta tag i det! Ledig får man vara nån gång i framtiden ;-)

Nu blir det skola fram till kvart över tre & sedan blir det ut till P för att kurrera denna långdragna förkylning!
Ha en underbar dag! Passa på och bryt av med något kul - det förgyller verkligen tisdagen och helt plötsligt kommer det vara helg igen ;-)

P & K

Rödvin till övers


Hällde i rödvin i den så vanliga köttfärssåsen blev så ruggigt mycket

godare!

Ha en mysig måndagkväll!

P & K

Seriös fika

Blev en fika.

Försökte förklara.

Trötta.

Skratta.

Spåra ur.

 


Läckra


Hypnotiserade


Häftiga


Snorkiga

Jag tror ju inte på spöken...

Idag har jag upplevt nåt väldigt märkligt! Iförmiddags åkte jag ut till stallet för att fixa och rida, innan jag bestämt fikaträff på stan. Denna helt vanliga förmiddag i stallet, blev inte alls så vanlig! Det var någon konstig atomsfär över Sperlingsholm idag, och stallet kändes lite märkligt. Ida kände samma sak och när vi står och pratar om det så sticker en av hundarna till skogs! Han bara drar och jägaren finner honom tillslut på andra sidan Nissan mot Vallås. Sedan plockar jag in P och han beter sig mycket märkligt och vibrerar som bara attan! Jag tar temp, men den visar inget onormalt. Visst är han uppe i varv av någon anledning men det borde inte ge så stora utslag. I stället för ridning fick han gå in och äta mat i boxen med dubbla täcken. När vi sedan ska plocka in resten av hästarna är alla otroligt nippriga! Amie som brukar vara lugn som bara den beter sig som förbytt och lugna Io sliter sig och fäller Ida som blir liggandes i snön! Som tur är gick allt bra, men djuren kände av något som vi människor inte ser!

Nu till det läskigaste: I ett av rummen i stallet är det på en specifik liten plats som det doftar av någon form av cologne! Är det inte väldigt märkligt?! Det sägs ju att det spökarSperlingsholm, men jag har alltid undrat om det ens kan vara möjligt - nu är jag inte lika tveksam längre...

Gött med frukost & ledig dag!

Drängarna!

Vid lagom tid hörde Simon & Björn av sig och ville följa med mej ut till stallet, alltid lika välkommet när någon vill göra en sällskap! Killarna är även perfekta som drängar och hjälper gärna till med sysslorna, jag hoppas snart jag får dem upp på hästryggen med, å det verkar inte allt för långt borta! De blir modigare & modigare för varje gång :-) Idag fick vi rida inne för trots kylan blev det väldiga styltor på P för han har inga snösulor. Träningen gick bra, jag fick upp värmen ordentligt medan killarna satt och huttrade på läktaren! Ikväll har det vart lite gott käk hos Björn & nu ska jag ta och hoppa i säng så jag vaknar utvilad & glad imorgon! Kanske eventuellt att jag ska orka sätta på OS-hockeyn som börjar vid sex...... Vi får se.....

Sussa gott allihopa! Kul med lite förändring på bloggen va?! Alltid nåt! ;-)
P & K


Simon, Björn & stallmissen på en höbal!                  Putte P!


Mysigt för hästarna!


Solen på väg ner i Sperlingsholm

Önskelistan !

Idag är det precis en månad tills jag hade tänkt att bli ett år äldre! Dagen i sig är magnifik, då jag sitter & ser på OS-bragden från igår med Olsson & Hellner! Det är fantastiskt, känslomässigt, rörande & historia! Jag tror jag sett det fem gånger nu inklusive live igår kväll och jag njuter lika mycket varje gång. Glädjetårar är underbara tårar! Å vad kul det är med OS!!

Jag har lite mycket tid idag så jag har precis arrangerat min önskelista inför våren!


Vårblommor, cykelturer, vackert porslin, Ray Ben - Wayfarers , Klocka

från Triwa, i.d - summer bisque, frisörbesök, massage, kamera, fräck &

vårig träningsjacka!

Helgen- skön & vacker!

Helgen är fantastisk, det är metervis med snö & det är så mycket att det inte längre går att vara ledsen på den trots att jag satt fastkilad som attan med bilen i lördags morse ;-)
Fredag: efter tentan blev det en välbehövlig ridturP sedan tog jag det lite lugnt hemma innan det var dags att gå bort till klassen! Catta kom hit, vi hade lite förfest för 2 innan vi pulsade bort i snön :-)


Catta & jag

Lördag: Som sagt vi kämpade loss bilen på lördag morgonen med hjälp av en fantastisk dam som stannade och kämpade med oss! Hon gjorde verkligen dagens stora gärning! Sedan blev det lite helgjobb i butiken. Jag är faktiskt chockad att vi ens sålde en enda sko, med tanke på vädret så har vi ju inte direkt rätt modeller inne! Canvas, ballerinor och klackar är ju inget att traska med nu direkt! Men vi har en hel del snygga gummistövlar som är ett hett tips när detta börjar töa ;-) Blev en sväng i stallet också hos älskade P & på kvällen hamnade jag hemma i soffan hos Elin & Mange, med lite tapas, melodifestival & ett euforiskt OS!


Elin, Polly & tapas-bordet!

Söndag: Jag spenderar hela början av dagen i sängen med frukost, TV & tidningar! Ska snart springa ner med tvätten och sedan blir det ut till stallet & jag måste säga att jag är glad att det är kallare så att snön inte töar på en gång för den är ju trots tiden på året, förbaskat vacker!


NJUTA !


SNÖN!



Lite bilder om hur vi har det här i Halmstads vinterland! Snöänglar, snöbollskrig, promenader
& mys!

En skön söndag önskar ja er alla!!

P & K

Done!

Nu var det äntligen över, tänk att så himla många timmars slit kan avklaras så snabbt - känns bra sjukt! Men så himla skönt att tentan äntligen är gjord & att jag i någon vecka kan ägna mig åt lite roligare saker! :-) När vi satt och diskuterade tetnan efteråt (vilket jag avskyr egentligen) så insåg vi att vi var många som svarat olika på en av frågorna, det oroar mej lite men förhoppningsvis så har jag klarat mej igenom tentan ändå! Nu är ju det trista att vi får vänta tre veckor innan vi får reda på resultatet, men men inte mycket att göra! Snön vräker fortfarande ner och jag ska hoppa i stallkläder + thermobrallor och åka ut till P, där ska jag bara ägna mej åt att skingra tankarna och njuta av att vara ute i stallet! Har inte vart hos P på två dagar så nu längtar jag!! Ikväll vankas det lite tenta-/inflyttningsfest hos Anders & Matthias! Funderar även seriöst på att joina face book - gruppen "1 mars häller alla varmvatten på snön , ok?"

ÄNTLIGEN FREDAG!! HA DE GÖTT MINA VÄNNER!!
P & K



Panther & jag

Cooping eller ångestdämpande?

Som sagt skulle hela dagen innan tenta användas till just plugg! Men det bara gick inte, gjorde litegrann här och där och det känns som jag i alla fall har en måttlig koll! Istället tog jag & Catta en lunch med Gulaschsoppa och pannkakor med kaffe! Sedan gjorde vi stan istället & jag fyndade som bara attan, cooping strategi eller ångestdämpande?! Ja, något av det i alla fall ;-)

Här är vad som fick följa med hem!


Pannkakor med Catta!

Nya pennor: blyerts, bläck &         Fyndade dessa två till priset 150:-
överstrykningspennor då alla
är slut. Även ett torrshampoo
& lock-spray

Fräck tischa!                               väst med volanger!

Nu tror jag att jag tar kvällen, sussa gott allihopa & håll era tummar imorn!
P & K

När jag behöver dig som mest då är du där...

Jag har precis gråtit av glädje!! Jag vet inte om det är all stress och tryck som är inför imorn eller kanske de nya prillrerna eller så är det bara för att DU är en så fantastisk vän! Du gör mej så fantastiskt glad och jag vet att du alltid finns där när jag behöver dig! Det kunde inte passat bättre än att bästaste bästa hade skickat en underbar gåvaposten! Detta bara för att visa sin kärlek & uppskattning, det bor en otrolig vän i DIG TESS!

TACK!!


Vad som låg i postfacket: Plugghästgodis i form av mjuka sockerbitar,
pirrpiller, kärleks-tuggummi, snyggpiller och ett "du är bäst kompis-block"
Till min förvåning hade även en ny Cosmo anlänt - Mycket angenämt det me!

Tess & Atlas på Lövhöjden!          Vi på Tylösand i somras!

Nu orkar jag inte mer!

Nu har jag lagt ner plugget ligger halvdöd i soffan med Tentaångest & ser på störtloppet. Är nervös över Anja och hoppas hon ska stå på benen - NU är det hon!! "Kör jag så kör jag för guld-Anja" Ja, det gick ju vägen! Puh!

Oj vilket konstigt inlägg det här blir, men jag är som sagt inte helt hundra i huvudet, det bara far en massa kognitionstermer fram och tillbaka, hela tiden kommer jag på ett nytt mantra att köra.. Har ni sett hur det snöar?!? Här i Halmstad åtminstone, det vräker ju ner och det är snart mars! Jag börjar bli lite less på det faktiskt - Sure, det är vackert men nu vill jag ha vår!! Jag sitter inne bland mina tulpaner och bara önskar att det ska sluta snöa!!

P & K !

Sista rycket!

Nu jäklar är det plugg som gäller så här dagen innan tenta! Ska hoppa in en sväng på jobbet och göra ett litet lunchavbyte också, ska bli skönt med ett litet break faktiskt :-) Sedan blir det en lunch för att fylla på depåerna innan jag ska ta tag i plugget igen, så kul ska jag ha idag så tyvärr blir det ingen mer intressant läsning!

Ha en toppenfin torsdag!
P & K


Låter dessa tala för sig själv

Dags för sängen!

Tyvärr har jag inget kul alls att rapportera till er läsare, jag är djupt försjunken i pluggträsket inför fredagens tenta! Hur mår ni? Händer det nåt skoj? Idag har dagen fyllts av korvstoppning för hjärnan! Allt far kors & tvärs i något sorts försök till organisering! Dock är jag väldigt nöjd med mitt strukturerade upplägg så jag har i alla fall koll på alla papper samt renskrivna anteckningar! Fick hämta pärlan från sjukan idag också, blev mot förmodan en inte allt för hög "sjukhus-räkning" vilket kändes så härligt! När jag såg min lilla bil stå där insåg jag hur mycket hon betyder. Trots att det gör lite ont i själen att säga att hon är bra risig om man jämför med min lånebil som jag haft under närmare en veckas tid.. Såg ju Anja krascha i störtloppet med, himla trist & fy fasen vilken jäkla vurpa, man kan nog påstå att hon hade änglavakt!

Nu blir det sängen!
P & K


Natti natt!

Dags för plugg!

Vaknar imorse och startar all teknik här hemma, inser snabbt att jag har missat att Ferry har tagit OS-guld igår kväll! Herregud så dant, det är ju Live man vill se det ju... Men sjukt kul med ett OS-guld till! Nu ska jag ta och göra iordning mej lite och bege mej till skolan för en frågestund inför tentan. Våra stackars lärare kommer ju bli helt nerköttade av frågor med tanke på att vi är några stycken och själv har jag nog ca 20 frågor på det här jäkla ämnet! ;-) Efter frågestunden blir det bara att sätta ner näsan i böckerna och gilla läget! Jag vill ha fredagkväll NU!!!!

Have a happy day!
xoxo




Här hade jag behövt vara nu, för lite cooping! Stranritt med P hade suttit

som ett smäck!

Nöjd med dagen!

Det blev faktiskt en riktigt effektiv dag! Pluggade i bibblan mellan 10-16, sen fick det räcka! Istället stod det träning på schemat och det har sällan suttit så fint! Gick tillsammans med Catta på en 40 minutare Core på TK. Klassen var riktigt bra och magen var lagom skakig mot slutet! Direkt efter träning styrde jag ut till min älskade P för lite ridning! Blev ett svettigt pass i ridhusetP inte var fullt så arbetsvillig som sist, så det tog ett bra tag innan han kom loss och vi kunde rida "ordentligt" Vi tränade även Leo i stallet med "paraply-tricket" Leo åker nämligen till Göteborgs rytteri på fredag och ska nog troligen bli polishäst om han pallar trycket! Visst är det fräckt? Han är helt klart den coolaste häst jag stött på samtidigt som han inte är slö - det måste ju vara perfekt för en polishäst! Samtidigt är min lagom tuffa Panther ibland blir rädd för sin egen spegelbild ;-) Nu har jag parkerat i soffan och sett på Curlingen i SVT, det är nämligen så att en vän till mig är med! Viktor Kjäll närmare bestämt! Viktor gick i Lindas klass under gymnasiet och sa då att år 2010 skulle han vara med i OS, ganska fränt att vi idag kunde se han prestera grymt bra i TV-rutan! Linda har skrivit ett fint inlägg om Viktor på sin blogg också! :-)
Nu ska jag försöka läsa lite till på tentan, men det är svårt när mitt favvo-program är på TV - So you think you can dance!

Ha en mysig kväll!
P & K

Just det på tal om nåt annat så segrade fruktsalladen idag, trots fettisdag! ;-) Dock slank det ju ner några godisar, men ingen Semla! ;-)


Snodde bilden från Linda, Viktor längst till vänster!

Idag kommer bli en grym dag!

Nu sitter jag framför Tv:n & får i mig sista frullen, sedan ska jag fixa lite matlåda, packa träningskläder och ridkläder för att sedan bege mej in till stadsbibblan för tentaplugg! Blir plugg fram till 16 för sedan har Catta bjudit med mej till TK för en Core-klass :-) Efter det ska jag åka ut till P och rida ett pass! Så idag blir det effektivitet på hög nivå :-) Nu är det eviga repriser på Kalla på SVT, vilket är helt underbart - jag får gåshud varenda gång!! Nej nu är det dags att skynda, vi får se om jag faller för semlan idag med när det är fettisdag, har ju faktiskt inte ätit en enda semla i år eller om jag håller mej till den fruktsallad jag hackat iordning ;-)

Ha en härlig dag allihopa!
P & K


Semla vs frukt, egentligen så är ju faktiskt frukten bra mycket härligare! Vi får se vad

karaktären kan ta när det börjar närma sig eftermiddag...

Ordet "borde" är ett ont ord!

Idag bara borde jag ha pluggat precis hela dagen! Men inspirationen är verkligen inte det den borde vara! Jag borde ta mig i kragen och sätta mej med näsan i böckerna! Egentligen är det inte mycket jag borde göra, men plugga är en enda sak som jag borde göra, ändå så lyckas det inte! Det är många i klassen som tillsammans med mej fått den nu mer berömda "kognitions huvudvärken"  - den är otroligt smittsam & när den väl anlänt är den näst intill obotbar! Den kanske kan botas med allt sånt som inte innefattar det man borde, så som gå en promenad, äta godis, färga håret, städa, göra fruktsallad, sitta på facebook eller slipa på lite andra brilljanta idéer som är bra mycket roligare än det man egentligen borde ägna sig åt! Så idag har det blivit lite av det vi borde, Catta har varit här och vi har i alla fall pluggat så där lite lagom! Lagom är bäst, vill jag tro! När jag hämtade Catta efter stallet blev jag även stoppad av polisen i min hyrbil och fick blåsa & visa körkort, det var ren tur att jag hade med mej plånkan! Nu på eftermiddagen har Catta varit så gullig och färgat min utväxt, vilket var minst sagt något jag borde gjort för längesen! Men nu är det faktiskt bra mycket friskare än innan, trots lite hemmafärgning - Catta var bra med brödpenseln! ;-)

Nu kanske jag borde göra det där jag borde gjort hela dán!
Ha en mysig kväll allihopa!

Catta lunchar i sin nya ur-snygga         Fruktsallad, kesella & nötter! Observera

Adidas-jacket! Vill också ha! ;-)         även sugrören! Allt för att förgylla plugget lite!


Under färgningsprocessen, nojjiga värre! Både frisören & jag ;-)


Resultatet!                                   Nöjd!

The ugly truth!

Nu är jag precis hemkommen från en ur-mysig kväll hos Catta & Jesper, vi lagade lite mat köttfärsgryta á la Elin Hallberg , gött blev det! Sedan hade vi även hyrt film & köpt godis - så här på hjärte-dagen måste man ju få lyxa till det lite :-) Filmen blev en rekomendation från min bäste vän Erik, han nämnde nämligen i förra veckan att jag borde se The ugly truth, det skulle tydligen vara en Elin-film :-) Å det var det också, jag tyckte den va jätterolig, men under filmens gång började jag lite grann undra om det var en pik till mig?! Nå Erik, ser du detta kan du ju ge mej ett ärligt svar ;-) Men som sagt en riktigt skön söndagsfilm som jag rekomenderar Er!

Sleep tight!

En blandning av sött & salt

Igår blev det en skön slö-kväll hemma hos Björn. Jag, Janne & Björn fixade med lite mat och Gino till efterrätt innan vi slängde oss i soffan som tre överjästa degar! Imorse var det riktigt tungt att gå upp, jag tror jag fått för lite sömn i några nätter och det enda min långdragna förkylning behöver är väl just sömn.. Men men väl uppe var det ju nemas problemas! Hästarna var hungriga när jag klev in genom dörren, medan de käkade sin frukost fixade jag med allt som hör till och blev lagom hungrig jag me! Men det var bara att härda ut lite till för hur gött är det inte att komma in i värmen efter en tidig morgon ute i stallet och sedan värma sig med en stor kopp te och massa frukost!? Jo underbartP har ju vilat så gott som hela veckan eftersom jag känt mej så krasslig , men idag var det dags att sätta igång träningsapparaten igen - så det blev ett jäkla intensivt pass i ridhuset! P var tok-laddad, men jag krävde inte så mycket utan försökte bara att vara lika engagerad som P ;-) Han var duktig idag, och jäklar vad han jobbade på - ibland stämmer det faktiskt att man vilar sig i form! Efter stallet blev det plugg ett tag, Björn drog med mej till Bibblan vilket var grymt bra, så jag fick nåt gjort! Bjöd mej på tonfisksallad gjorde han med, snälla vännen! :-) Nu har jag handlat lite på Maxi, bara det nödvändigaste för jag är så trött :-P

Den hjärtliga dagen till ära har jag köpt blommor till mej själv - det gjorde mej väldigt glad! Så nu står det fina färska blommor på bordet, så ska jag alltid ha det en dag! ikväll är jag hembjuden till Catta & Jesper för lite mat & film - känns perfekt!

Ha det underbart!
Stoora kramar en dag som denna


Fixa fixa fixa!                                                       Janne hugger in!

Mat!                                             Nöjd Björn!

Janne gillade att glida i glajjor!       På bordet :-)

 

En hjärtlig dag!

Vill bara önska er alla en glad alla hjärtans dag! Hoppas ni har en alldeles underbar dag bland blommor & choklad! Ha en mysig kväll men ät nu inte allt för många Gelé-hjärtan ;-)


Att sprida kärlek & omtanke till alla man gillar kan väl aldrig gå fel? :-)

Lugna lördag!

Idag har jag jobbat ett kortpass i butiken, som tyvärr var himla lugnt! Det var inte allt för många shoppingsugna själar som rörde sig på Halmstads gator idag inte.. När jag slutat blev det en fika med Simon, Sanna & Björn lite senare rullade även Tobbe x2 in på Skånskan och joinade - mycket trevligt med en eftermiddagsfika! Sedan skjutsade jag hem Simon & Sanna innan jag åkte vidare ut till P och myste runt lite i stallet. Nu halvligger jag i soffan oförmögen att ta tag i plugget och väntar på att min tvätt ska bli klar! Sedan blir det en snabbis i affären innan det blir lite middag och soffhäng i afton!

Ha en härlig lördag allihopa!!
P & K

I´m in love with Friday!

Trots förkylning & krångel med bilen blev det en riktigt bra fredag! Fick lite plugg gjort så nu börjar jag se ljuset i tunneln på mängden av instuderingsfrågor. Vid halv fem ringde de från verkstan och hade trots omständigheterna fixat mej en lånebil, så gött! Så det blev en rask promenad i kylan för att hämta bilen, väldigt uppfriskande! Även min älskade Mamma ringde mej och bad mej kolla min post, då blir jag alltid lika glad och skyndade fort ner för trappen! Mamma hade skickat en Alla hjärtans dag present så jag kunde ligga på soffan och läsa en GLAMOUR samt ett tillskott till helg-kassan :-) TACK mamma & pappa ni är bäst! På kvällen blev det då en spontan helkväll på Fox & anchor med Catta. Maten avnjöts till halva priset för att att Catta hade ett Njuta-häfte, väldigt fint att hon ville dela det med mej! :-) Jesper & hans kompis Fredrik gjorde oss sällskap under maten innan de skyndade bort till Röda kvarn för lite Bio. Jag & Catta satt kvar hela kvällen, snicksnackade &  smidde planer över några glas av både öl & vin. En helt underbar fredagkväll! Idag väntar det stall, jobb, plugg och tvätt innan det blir ytterligare en härlig kväll!

Ha en skön lördag!
P & K


Fredrik & Jesper


Catta & jag övar på att bli bra på bild!


Väldigt fina! Catta & Jesper på väg hem...

Conversen tågar in!

Vi går mot vår!! Varmare och ljusare tider står för dörren och vad känns egentligen mer rätt än ett par nya klatschiga Converse!? Visst, de må sitta på varenda shomme, men det är svårt att vara mer rätt! ;-) Funkar i stort sett till allt och vi kan matcha med varandra då dessa skor inte är några du bär ensam! Butikerna är fulla av härliga färger och fler är på väg! Kika in & frossa i färg så som Oceanblå, limegrön eller hallonröd!

Blått & grönt står högt på min lista i vår!

Upp & ner, ut & in

Som rubriken beskriver har de sista dagarna varit lite både ut & in och upp och ner! Saker och ting har ju inte riktigt gott som man allra helst önskar och nu snackade jag precis med killen på verkstán och de har ju även lyckats med konststycket att beställa hem FEL startmotor till min bil! Jag blir så in i bänken trött och vad de kunde se så hade de inte en enda lånebil till mig heller... Hmm nu får vi se hur jag ska lösa detta, låter ju fruktansvärt illa att säga, men jag är helt klart riktigt beroende av bilen för att fixa dagarna! Även jag hade lyckats med bedriften att ha bokat en tvättid för idag som var igår! haha försår ni hur tappad jag känner mig?! har minst sagt vart lite mycket nu ;-) Som tur är så har dagarna som gott även bjudit på trevliga saker med för att jag har så fina vänner - så TACK än en gång alla mina nära! Ni är bäst!

Nej nu måste jag att slå upp böckerna och göra mig välförtjänt av en kommande fredagkväll!
Ha de gött allihopa!

Bara plugga!

Usch det är ju inte alltid roligt! Men det är tur att man har en underbar klass & underbara vänner samt en fantastisk hästskötare som tar han om P när jag inte har någon bil! Tyvärr är bilen inte alls kry så jag är utan den i några dagar & hoppas bara på att den inte ska ruinera oss! Imorn får jag låna Simons bil för att ta mej ut och rida efter seminariet!

Nu kan det väl snart hända nåt roligare snart!!! Jäkla typiskt att det är tentaperiod!!
P & K


Elin pluggar seminarie...               ... Teknisk psykologi för fulla muggar - Pascale, Elin

                                                   & Malin


Catta & Pascale i Fantastiskt fokus!!                       Tentaplugg med Catta - lagom uttråkade

                                                                           Observera toa-rullen! Så snorig är jag nu!

Hur kan det hända?!

Go kväll allihopa! Idag har jag inte direkt haft min bästa dag snarare tvärtom! Idag har jag:
- Vaknat med obeskrivligt halsont
- Upptäckt att jag försovit mig
- Varit på en väldigt oinspirerande föreläsning
- Stressat som fasen för att hinna äta innan jobbet
- Försökt starta min bil under stress för att lättare ta mig till jobbet, varav bilen är STENdöd och inte startar
- Fått elda upp mitt cykellås som frusit
- Försökt cykla i snömodd med en KASS cykel vars kedja hoppade tre gånger på väg in till stan
- Börjat med en annan sorts p-piller och är såklart redan lite som en hormonell berg&dalbana
- Sprungit runt på Lantmännen med Simon för att köpa hästmat i galen takt
- Bogserat bilen till Volvo i halkan med Simons hjälp
- stressat ännu lite till för att hinna till P

Så jag vill bara säga att det är enorm tur att man har så fantastiska vänner som hjälper till, ställer upp och engagerar sig för att man ska klara av sådana här dagar då olycksvågen sköljer in! Tusen TACK ni är underbara!!

Nu har jag fått mat i magen & sitter i soffan så just nu känns det lite bättre. Nu ska jag fortsätta med plugget samtidigt som jag ser på Vinterspelen & S.Y.T.Y.C.D. Sen ska jag sova & hoppas på en bättre morgondag!

P & K

Forgive me father for I have sinned

Måndagen var åter en dag fylld av saker 2 do! Började med en visit hos P som tyvärr har stämplat sig själv på insidan av höger bakben så han har fått vila och gå i hagen idag. Benet & såret är väl omhändertaget och sådan himla tur att det är så bra väder ute så såret håller sig rent och kan luftas så att det läker fortare! Efter stallet blev det in till stan för att ordna en rad ärenden, allt gick finnemang tills min fingrar inte kunde hållas i styr längre! Det är nämligen så att jag hittat en alldeles underbar liten militärgrön vårjackaHM till ett riktigt pangpris, så jag köpte med mej den hem på öppet köp! Sedan var även lyckan gjord då en av mina absoluta favorit-tunikor återigen finns i butik efter ett bra tag! Vet även att jag fått en del frågor angående min tidigare tunika, vart den är ifrån osv. Så nu vet ni att den kommit i repris på Vero moda, i 100 % bomull i färgerna blekrosa, Latte & svart, underbar är den! Ett litet tips ;-) Tänkte även tipsa om att Kappahl har denna veckan ett pang-erbjudande på BH:ar – ALLA BH 99 :- veckan ut! Bäst att passa på!

Idag måndag flög även bästa Bella sin kos till Italien, kommer sakna henne enormt! Som en liten tröst hittade jag även en kopia på hennes så underbara armband, även det på Kappahl ;-)

Här kommer lite bilder!
P & K


Lite kass bild, men ett smakprov!   Blev en blekrosa för min del...

(Nu har blogg.se tydligen tagit kvällen för nu fungerar det tydligen inte att lägga upp fler bilder..)

Bilder & rapport från helgen!

Nu är jag hemkommen efter några härliga timmar i den småländska skogen! Helgen har varit härligt omväxlande & vilka skiftningar det kan finnas på bara en dag! :-) Började lördagen med jobb, och sedan en sväng i stallet innan vi styrde bilen mot småland. Kvällen spenderas med god mat och dryck i en underbar atmosfär och känsla av fjällstuga med grabbarna grus! Vi sov länge och gott innan vi orkade gå upp i förmiddags, Simon fixade god frulle och sedan blev den en pulsa-promenad i meter djup snö över fälten! Innan vi lämnade stugan fick vi även besöka den egenhändigt byggda salonen med inspiration från High chaparall! Ett besök hos Simons mormor hann vi också med och hon var hur gullig som helst och bjöd oss på värmande god soppa, hemagjort bröd och hembakad sockerkaka med kaffe, ett underbart avslut på smålands vistelsen! På vägen tillbaka stannade givetvis till hos P, killarna agerade stalldrängar och jag och P tog en sväng i ridhuset! Nu har det även slunkit ner en pizza söndagen till ära - dags att sussa!!

P & K


stugans ingång...                          Simon hälsar välkommen!


Matdags: Simon fixar potatisen & Björn slänger ihop en sallad!


Dans-kamp med radiomusik!                                  Simon laddad till tusen tidigt imorse ;-)


Jag är er trogen! :-)                      Spexarn!


Simon utanför salonen!                  Baren.. :-)


Killarna pulsar!                                                      ... Och ramlar! :-)

Rapport från småländska djupskogen!

Här kommer ett litet levnadsbevis! Jag sitter just nu ute i en mysig liten stuga i den småländska skogen med utedass! Nu ska vi bege oss ut och pulsa i den metervisa snön! Jag hör av mej när vi kommit hem! :-)

Ha en härlig söndag!
P & K

Fina fredag!

Idag har dagen bjudit på labb i skolan som faktiskt var rätt så tråkig men sedan så övertalade Catta & Malin mej ganska lätt att följa med på en fredags-fika istället för att träna. Det blev en härlig fika på skånskan innan det blev lite ärenden på stan så som systemet & te-boden. På hempromenaden tog jag svängen inom Hemköp och handlade lite plockmat till rödvinet. Nu ikväll har det varit riktigt fredagsmys med postkodmiljonären, Let's dance, mat, vin, godis och sällskap av Simon :-) Nu får det bli sängen, imorn väntar det jobb i butiken, stallfix och ridning. På kvällen blir det även en utflykt med övernattning :-) Ska bli skoj!!

Sussa gott!
P &  K


Stans bästa Chai-latte!                                           Malin!


Catta myser!


Grönt Te från Te-boden med smaken Kustfägring samt

lite nytt från systemet.


Plockis!                                                                Nöjd gäst!


Heliga härliga fredag!

Plugg & roligare saker...

Idag var tanken att hela dagen skulle ägnas åt plugg, åkte ut till Catta efter att jag fått i mig lite frukost. Lite senare kom även Elin & Polly och vi var flitiga fram till lunch! Sedan kom den alltid lika underbara solen fram och då mår i alla fall jag dåligt om jag måste sitta inne! Så vi tog oss en härlig promenad i snö & sol! Sedan åkte Elin & Polly hemåt samt medelade strax efter att vi klarat sista tentan på förra kursen! GÖTT!! Jag och Catta skulle gå in och plugga igen var tanken, men vädret bara tillät inte sådan tråkig inomhus aktivitet! Istället tog vi bilen och en liten utflykt till Heagård fick det bli istället! Sedan svängde vi förbi Maxi Flygstaden och köpte med oss massa fikabröd och kaffe för att bjuda Jesper & Pamela på i Jespers studio. Ruggigt gott var det och riktigt kul att se Jespers fina studio! Efteråt åkte jag med Catta till Träningskompaniet en snabbis för att kolla läget där, funderar nämligen på att kanske byta tränings-place... Fick lite Livskraft-känslaTK vilket är positivt, mammas ställe kommer alltid vara det bästa! ;-) Väl färdig där styrde jag vidare till gymet för att köra ett ben pass. Ganska så nöjd med dagen sitter jag nu i soffan och ska fortsätta plugga samt smälta maten som blev rotmos & ugnsfalukorv!

Imorn har vi labb i skolan och efteråt blir det ett träningspass innan det är dags för den heliga fredagkvällen! :-)
Ha de gött allihopa!!

Polly, Elin & Catta i vinterlandet!     På väg ner till havet...


Härligt!                                       coolt va!?! :-)


Här sitter jag nu... Vilar benen & ska
börja aktivera knoppen igen!

Skidor på stranden!

Har haft det fullt upp i någon dag konstigt nog, för egentligen har jag inte dundermycket att göra...Har tränat ordentligt med P både idag & igår så nu är både han och jag lagom möra. Men idag har jag i alla fall haft en undrbar & lite lugnare dag! God & stor frukost med Björn & Simon imorse, sedan åkte jag och Simon ut till Söndrum och Catta! Vi vallade skidor och satte sedan på oss skidorna direkt på gatan! helt sjukt kändes det, som att vi var bosatta i Norrland eller nåt! ;-) Vi tog oss ner mot havet och stranden och efter många om och men i den djupa snön tog vi oss fram! Simon åkte först och la spår efter kom jag och Catta i ett betydligt lugnare tempo! Sjukt kul & fantastiskt vackert var det! Varma & svettiga bjöds vi på rykande nybakt bröd av Cattas pappa! Vilken lyx - åka skidor intill havet och sedan komma in i en varm villa som doftar nybakt bröd & nybryggt kaffe, man mår sällan bättre än så!

XOXO!

Om & men - snön är djup!           Vännerna på väg mot havet!


Catta var i gott sällskap! Vi vurpade allihopa!           Simon på "toppen"


Jag blickar ut över havet!                                      Simon & Catta på väg hemåt...


Catta fångade även när "mästar-Simon" la sig i snön!


Söta Molly ville leka!                     Bagaren med sitt mästerliga bröd!

Tacksamhet & ljuva dofter!

Idag har jag en lite dålig dag, jag känner mig helt överkörd fortfarande men nu har jag fixat en kopp te efter maten & ska  bara krypa upp i soffan och njuta! Himla skönt att jag i alla fall började dagen bra med min älskade P, vi red ett riktigt bra pass i ridhuset! Jag gjorde några ärenden på stan efter att huvudvärken vunnit över plugget. Apoteket bockades av först på listan och sedan blev det lite goda dofter från Yankee candle, sånt mår man alltid lite bättre av tänkte jag :-) När jag öppnade postfacket här hemma hade min Bästa Mamma skickade ett brev igen - jag blir alltid lika överraskad och glad! Ett bensinkort bättre, så nu kan jag tanka igen för det andra hade blivit avmagnetiserat i brevet hade underbara mamma även vikt ner en härlig Mys-tröja och ett gulligt kort!
- "Det omöjliga tar bara lite längre tid" stod det skrivet på kortets framsida och det fick mej faktiskt genast att må lite bättre!

Nu är det måndagsmys nästa!
Ha en härlig kväll


Älskade prinsen!                          Mys-tröja från mamma!


Självklart fick favoriten Clean Cotton följa med hem i påsen!


Prövade 2 nya dofter också! Lavender/Vanilla & Macintosh spice

Det går trögt...

Nu är jag helt slut, efter en tidig morgon på hästryggen. Jag kände mej väldigt pigg när jag och P tränat klart och jag svängde förbi en snäll tjej här i Halmstad som hade den kursboken jag skulle ha till ett bra pris och sedan blev det en blixtvisit hemma för att duscha av mig och ta med mej böcker, dator och mat till Elin! Nu sitter jag, eller snarare ligger jag i hennes soffa med datorn i knäet och lyssnar på The story. Många av frågorna i kognitionspsykologin är riktigt tröga så jag unnar mej en kort liten paus. Magen gör ont med, svullen och dan likt 6:e månaden - ni fattar vad jag menar, helt fel vecka! Med andra ord så känns plugget såå trist, vädret är vidrigt och jag vill hellre baka en kaka & gå ut i fantasi-solen, knappt så den ens existerar i fantasin så grått är det ute ;-) Flummar gör jag också känner jag nu skulle nog även behöva en huvudvärkstablett...

ska gaska upp mej snart, men ibland får man faktiskt känna sig lite ynklig :-)
P & K


Några veckors avkoppling i värmen hade minst sagt suttit fint!

Söndagsmiddag & nattgäst!

Nu ligger vi i soffan och har ätit oss mätta & glada på grönsakssoppa, pannkakor, godis & popcorn! Väldigt mysigt att ha en "sleep over - gäst" Snart ska vi ta kvällen och krypa ner för imorn väntar en tidig morgon :-) Kommer sakna Bella väldigt mycket när hon åker till Parma om bara någon vecka :-( Men jag hoppas ju på att kunna göra en vår-weekend i Italien så jag kan hälsa på henne och förhoppningsvis även få lite sol på min bleka hud! Imorn ska jag upp och rida, sedan står det plugg på schemat för resten av dagen..

Sov så gott! P & K!

Fina vännen!                              Nyduschad & varm soppa=Underbart!