Ett besök på fenomenet...

Pust & stonk nu ligger vi som tre strandade sälar här i min lya, en på soffan och en på sån uppblåsbar säng ni vet... Jag har behållt sängen för mej själv :-) Idag har varit en härlig dag! Började med morgonpromenad till konditoriet och köpte gott bröd och goda kakor! Det är helt klart så man SKA börja en helgdagsmorgon :-) Sedan åkte jag ut till P och strax efter kom mamma & pappa för att hämta upp mig! Bilen tog oss vidare till fenomenet, Ullared! Jag kände att jag var tvungen att introducera mamms & papps i detta fenomen som kommer på Tv til veckan, vilken galenskap det är! Men sjutton vilka fynd man kan göra asså :-) Det är ju helt sjukt hur mycket man tjänar... Så jag får väl förstå att folk är som galna! Men vi hittade en hel del bra och fina grejjer, nu på kvällen har vi haft hemma-mys med god mat och gott vin :-) Så himla nice att faktiskt strunta i kostymer och galna utklädningar, det har såklart sina ljusa sidor och alla ni som ska ikläda er rollen som pumpa eller va det nu må vara kommer ju få skit kul, själv säger jag gonatt nu! :-)

Vi hörs imorn! Då väntar det flytt för P :-)
P & K


Haha turister i Ullared - glammigt vare!


Käkar på BK, bildbevis att mamma faktiskt äter där ;-)


Så här har vi det nu! :-)                                         Ett av dagens inköp - tyckte den va
                                                                           härlig, båtbarn som man ä!

Fredagkväll, och nu är dom här!

Nu är det heliga fredag kväll och jag har varit hos Elin & Mange tillsammans med Karin och Nicklas som också va me :-) Vi har ätit Thaimat som Mange stod för, bara att sätta sig till bords :-) Så himla snällt! Sedan har vi såklart sett på idol, druckit rödvin å ätit godis. Tyvärr var det ett lite tråkigt tema idag, men jag tyckte ändå det var rätt att Erika & Eddie hängde löst, enligt mig... Nu har mammsen och pappsen anlänt också och vi sitter i min lägenhet och myser! Jättekul att dom är här och imorn får vi se vad vi hittar på för kul, återkommer då! ;-) Har shoppat lite på stan idag tillsammans med Catta, jättehärligt att kunna ta en dag och gå runt och strosa utan stress, men dock tyckte plånboken att det var mindre bra! Ett par leggings, en jeansskjorta, en blus/tunika, en kofta och en halsduk fick följa med hem! Ujujuj, här kommer lite bilder på några av grejjerna... :-)


Urmysig stickad tub i höstiga         Fina leggings - från Gina

färger - från Vero moda


Gråsvart jeansskjorta, även den

från Gina


Polly, Elin & Karin                                                  Mange

Jag ha haft en hemlis...

Det är en underbar fredag, solig och vacker! Jag har precis varit och skrivit på ett hyreskontrakt för boende... Inte mitt eget för jag trivs kanon i min lägenhet men P ska få ett nytt hem och det ser ut som vi flyttar redan nu på söndag med prinsen. Jag vet att några av er nog ville veta :-) Nu ska jag ner på stan och möta upp Catta och även Elin.

Ha en finfin dag!
P & K

Här följer lite bilder på P´s nya place!


Panthers nya hus...

Omgivningen är helt underbar!


Här kommer jag åka många gånger :-)

 

Råmaterialet klart!

Gomorron allihopa! Här kommer det lite uppdatering från gårdagen :-) Hela dagen och kvällen spenderades till plugg, ett litet besök hos P hanns såklart med innan men från tio till strax innan 00 var det bara plugg! Usch jag mådde i princip illa på det när klockan började bli mycket, men nu har vi allt råmaterial färdigt! Nu är det bara lite justeringar och rättning av texten samt upplägg av presentationen. Tjohoo!!! :-) Nu ska jag åka till stallet en sväng och ikväll eller tidigt imorn kommer mamma & pappa hit! :-) Ska bli så himla kul!

Ha en skön dag i solen - & fredag som kronan på verket!
P & K

P fick gå ut i hagen och mysa!      Elin mitt i plugget


Ett hav av böcker och papper...

blev kötbullar med lite spagetti     Nu börjar klockan bli mycket...

á la special!

Jag har inte drunknat...

God natt allihopa! Här kommer ett litet tecken på att jag lever, jag har bara nästan drunknat i mina böcker, men bara nästan... ;-) Efter att jag varit i stallet imorse har jag avverkat ungefär nio timmars pluggstadsbibblan. Jag har i alla fall kommit någon vart idag och det är jag jäkligt glad för så nu börjar jag ju se ljuset ;-) När uret visade 19 bestämde jag och Catta att vi skulle ses utanför röda kvarn och hämta ut våra biljetter till filmen Bröllopsfotografen och sedan gå för att käka en bit mat :-) Det blev en perfekt avrundning på en dag fylld av plugg. Det var himla skönt att bara äta god mat och snacka om massa annat än bara skola... Efter att ha tjatat ett par timmar på Gastons fortsatte vi in i biomörkret med poppisar! Jag tyckte faktiskt filmen var bra, men Smala Sussie klass höll den tyvärr inte, men jag tyckte den var skön ändå.. Den var lagom för mej idag och är man från värmland så blir man ju inte direkt "stolt värmlänning" Men jag tyckte den var fin, ganska rolig och samtidigt ganska tragisk.. Nu måste det bli sängen för att orka hålla uppe farten på plugget imorn!

Sussa gott!
P & K


Tog en sen fika/lunch med Simon & Björn på Halmstads nya Hang out - Roberts coffee

sedan var det dags att återvända till glashuset...

Fina Catta myser på Gastons        Supergod pastarätt med serranoskinka

Det började ju så bra...

Dagen började ju så himla bra, jag klev upp pigg och glad av en vad jag kunde ana av morgonens dunkla ljus, klar himmel. Åkte ut till stallet och red utP i den underbara morgonen! Solens strålar gjorde trädens färger galet mäktiga och daggen över ängarna låg sval och jag kände att detta kommer bli en bra dag!! ;-) Freak, tänker ni kanske - men nu är väl ändå nauren extra härlig! Klockan kvart i tio var jag klar i stallet och åkte till skolan för att plugga, då vänder jag totalt! Jag blir låst, får inte ut nåt på pappret - det står bara helt jäkla still igen! Jag blir så jäkla less då, för tyvärr är jag en sån jäkla prestationsmänniska, så jag blir ju lagom rolig att hänga med... Tur att jag har så sjukt underbara klassisar som uppmuntrar en, och trots allt får mej att bli glad! Jag har i alla fall lyckats skriva klart den första aspekten gällande kön och identitet, kan ju inte påstå att jag är nöjd men det får nog faanimej duga! I lite frustration över min dåliga produktivitet blev det ett stenhårt pass på gymet, var väldigt längesen jag var så slut i kroppen efteråt, himla gött!! Nu ska jag väl försöka ta tag i emotionell utveckling medan jag smygkikar lite på desperata hemmafruar med en skål fruktsallad i knäet :-)

Vill GRATTA Linda & Daniel som idag börjat flytta in på riktigt i sin nya fina lägenhet! Längtar tills jag kan komma och hälsa på dem! Kanske tar jag en sväng förbi imorn :-)

Ha en skön kväll allihopa!
P & K

Brist på inspiration, vad gör man!?

God afton allihopa! Hoppas ni haft en fin dag :-) Min får man väl säga varit fin, men finare än så blir det inte idag... Har varit lagom kass idag också, jag får liksom inte till denna jäkla tentan! Jah är fruktansvärt fattig på både inspiration och motivation så jag MÅSTE ta mej i kragen, och jag avskyr att jag måste så jag lever fortfarande på hoppet att jag till på fredag har rockat över emotionell utveckling, ekologisk utveckling & utvckling av identitet och könsroller. På hoppet så kommer man väl i alla fall halvvägs?! Eller va tror ni?? ;-) Det gick ju åtminstone bra i stallet imorse ;-) Försökte få ur mig lite frustration på spinningcykeln förut det var nog ganska så bra för nu har jag varit lite mer produktiv i pluggandet. Just de!! Catta visade mej hennes smultronställe på stan förut, och vilket ställe sedan jag tyckte det va ruggigt härligt, Vintage room heter det och ligger på brogatan. Jag fyndade också med hjälp av Catta, hittade en riktigt nice skepparkavaj i strl för stor ;-) 200 ynka riksdaler fick jag ge - dagens fynd! Sedan hade jag sådan jäkla tur idag med. Min parkeringstid i stan hade nämligen gått ut 40 minuter innan jag kommer till bilen, när jag sätter mig i och ska köra kommer P-lisan!! Snacka om att jag borde köpt mej en lott! :-)

Nej nu måste jag inspirationssova! Om någon skulle kunna ge mej en paus i värmland skulle jag bli bra jäkla nöjd! Har sån hemlängtan!! Har aldrig sedan jag flyttat längtat hem så mycket... - Saknar Er!! Snart kommer jag :-)

P & K

 


Tog en Kaffe med Catta när vi "pluggat" klart. Hon

är bra go denna tjejen ska ni veta! :-)


Här har vi fyndet... Gillart skarpt! ;-) Tycker helt klart det var ett kap!

Tack Catta!

Heliga söndagkväll!

Avslutade dagen riktigt härligt med Filip & Fredrik tillsammans med Thaimat från Halmstads bästa ställe, hemma hos mysiga Catta & Jesper! Go mat och gött sällskap :-) Kan ju knappast bli bättre ;-) Sedan har vi kalasat på clementiner! Denna fantastiska frukt och vilket underverk som förgyller hela hösten och vintern! Love it! Blev en ganska tidig kväll dock för imorn ska jag upp tidigt och rida innan hela dagen ska ägnas åt plugg. Jag kommer hålla till på stadsbibblan så hälsa gärna på! ;-)

Ne, dags å nanna... Hörs imöra!
P & K


Nu ska jag mysa ner mej under täcket

& se det sista på Love actually :-)

Största rycket!!

Jag har precis varit så duktig och oduktig man kan vara på samma gång... Hur går då det till? Jo efter att jag kommit hem från stallet där jag var hela förmiddagen och bara tog det lugnt! Ingen stress utan bara lugn och ro i regnet... Vi tränade i ridhuset och när P var i hagen en sväng passade jag på putsa all utrustning. När jag då väl var hemma var det meningen att jag skulle plugga efter att jag gjort mej lite soppa i höstrusket, istället börjar jag Rå-städa! Har nog aldrig haft ett sånt galet städ-ryck! Har omorganiserat under vasken, torkat och sanerat både på toa och i köket! Plockad bort massa överflödigt krimskrams, rensat tidningar, dammtorkat ALLT! damsugit, skurat och plockat om i kökshyllorna och till och med putsat fönstren! Är det inte bra galet!? Så det har ju gått sådär med plugget... Helt ärligt börjar jag få lite smått panik så nu måste jag göra ett litet ryck innan jag ska åka hem till Catta för söndagsmys med film & thaimat!

Ha en sköön södagkväll!
P & K

Puss efter träningspasset!           Nu är det väldigt gult utanför mitt fönster...


Keldas soppor är toppen! & extra gott blir det med
lite egna favoriter i :-)


Nu MÅSTE jag ta tag i detta!!!

Tjejmiddag!

God afton! Nu är jag precis hemkommen från en superhärlig kväll hos Linda tillsammans med Ida & Sandra. Vi har lagat middag, som Ida & Sandra varit och handlat. Det blev fläskfilé, klyftpotatis & rotfrukter med kantarellsås och sallad! Kantarellerna stog Linda Och den värmländska skogen för :-) Maten var hur god som helst! Sedan sneglade vi lite på TV men tjatade mest och Linda slingade Idas hår, som blev superfint! Sedan spelade vi spelet "Med andra ord" drack rödvin och snaskade lite sötsaker! Var en galet rolig kväll med många skratt om felläsningar och felsägningar, jösses vad galet kul det kan bli! :-)

Tack för en härlig kväll tjejer & Charlie :-)
Vill passa på att gratta och önska min vän Johanna stort lycka till med sin nyöpnnade blomsterbutik Bellis i Göteborg! Kommer bli helt super! Jag skulle varit där i eftermiddag på invigningen men tyvärr hade jag lite svårt att få ihop allt så jag ska åka upp så fort jag bara kan! :-)

Sussa gott!
P & K

Linda bjöd på GT som lite              Tjejerna & den goda maten!
fördrink!



Charlie tycker att det börjar bli dags

för sockar så han tog på sig en.. ;-)

Joggingtur & gos med prinsen!

Det blev en riktigt bra dag på jobbet och det var fullt av folk på stan & massor att göra! :-) Det är himla skoj, å hej va det går undan då :-) När jag stängt åkte jag ut till P för att ha lite kvalitetstid med min prins.. Han kommer tyvärr lite i skymundan när jag har mycket i skolan. Så idag när jag inte orkade ta för mig några speciella planer för kvällen, pga av redig sömnbrist så åkte jag ut på landet och gosade med en kelsjuk pålle! Sedan tog vi en promenad / joggingtur tillsammans, nästan som med en hund :-) Linda ringde och bjöd in till middag hemma hos henne med, vilket var helt perfa! Precis vad jag hade på önskelistan! En lugn kväll med mat, vin, spel och goa tjejer!


Knäppte en bild med mobilen på mig & P...

Middag & Molly!

Go kväll alla goa! Fredagen har minst sagt varit full av härligheter! Var ute hos P imorse och fixade, idag fick han en vilodag, mest för att jag hade så mycket att göra så jag tyvärr inte han annat. Sedan väntade det skola med föreläsning om genus och könets betydelse eller icke betydlese. Efter skolan var det raka vägen till jobbet för att försöka sälja lite pjucks! Det rullade iväg en del, men mest går jag bara och drömmer och klurar på vilka jag själv vill ha ;-) Vi har himla massa fint i butiken nu! :-) När jag bommat igen åkte jag och handlade lite grönsaker och sötsaker för att komplettera Cattas underbara Lassagne! Hemma i Cattas urmysiga lägenhet har vi ätit gott, sett på Idol och tölat järnet. Även världens sötaste Molly var med ikväll, en sockersöt blandning av pudel och cocker spaniel, bedårande!! Så vi har lekt och gosat lite också :-) 

Tack för en mysig kväll Catta & Ewa! Nu blire sängen för imorn väntar det jobb! :-)
Sussa gott!!
 


Fina kocken Catta!                      Catta & Ewa i fredagsläge :-)

Gulle-gos!                                    Molly busar med Nicke!

Det hade ju en mening...

Nu missade jag ju hela poängen med min rubrik, Ritsch Ratsch fillibombombom! Grejjen var nämligen så här att jag red ju i ridhuset... Var lite lat idag så jag "orkade" inte byta från jeans till ridbyxor så när jag skulle hoppa uppP så säger det bara RITSCH!!!!! Mina favvo-jeans spricker i hela jäkla röv-sömmen! Snacka om att det kändes snopet, dragit blev det också... ;-) Så nu måste jag ju försöka fixa ett par nya Insight jeans, det är enligt mig dom skönaste och snyggaste jeansen, tyvärr lite kniviga att få tag på... Och dessa går verkligen inte att laga, inte på något sätt... :-(

P & K igen...

Ritsch Ratsch fillibombombom!

Jajjemen då var det torsdag kväll redan å imorn är det redan fredag, heliga dag!! ;-) Idag har det varit en sjukt effektiv dag som började med skola. När jag kom dit fick jag höra att tentaresultatet hade kommit och min puls skenade rätt så kraftigt så det minst sagt måste varit rent utav farligt så där på morgonen! Men när jag hämtat ut den och kollat resultatet blev det en sjukt bra start på dagen! Gjorde ett glädjeskutt inklusive skrik för mitt VG! :-) Sedan var der tre timmars föreläsning om anknytningsteorier. Hur bra och inspirerande föreläsning som helst! Sedan påbörjade vi någon nu "extra-kurs" som kallas Life skills- jag vet inte riktigt vad jag tycker än för idag var det väldigt flummigt men man får det ge väl nån mer chans! :-) Efter skolan åkte jag ut till P och vi red lite i ridhuset och väl färdig i stallet åkte jag till gymet och "dansade" lite Afro! Var skönt att röra på sig men jag känner mej väldigt seg i kroppen så det blir en lugn fredag och lördag, ingen träning! Imorn är det stall, skola och jobb som gäller innan det är kväll och då vankas det girls night hemma i Cattas nya lägenhet :-)

Sussa gott allihopa!
P & K


Nu blire läggdags, för jag är illa    En liten bild från gårdagens lekrunda

nog väldigt väldigt trött!              på Galgberget, härlig skog!


Elin tog även med mej hit, till Villa Älde! En fantastiskt mysig inrednings-
butik hemma hos en kvinna, ganska så nära sjukhuset.. Bättre kan jag
tyvärr inte förklara. Men den är helt klart värd ett besök, jag ska dit
sanrt igen! Perfekt som presentshop! Älskar att alla fina saker är så
unika, ingen massproduktion :-)

Kom som du inte är...

Igår kväll var det ju som sagt Gasque med tema, kom som du inte är! Var ju himla brett egentligen men det blev riktigt kul och många med olika idéer & kostymer var på plats :-) Och middagen var riktigt rolig! Senare bar det vidare till Kåren, tyvärr bjöd inte kåren på fullsatta dansgolv direkt.. Så Emil som jag hette igår tog sig en tidig kväll och gick hem runt halv ett tiden för att orka med föreläsnigen imorse :-) Jag vill ge en stor eloge till Kalle alias Lisa som klarade hela kvällen i klackar! Han gick till och med riktigt bra ;-) Jag sminkade Björn-Viola, Simon-Simona & Anders-Andrea till kvällens donnor!  

Här kommer kvällens vackra bilder! ;-)


Jag förvandlar Björns face...                                 Till Viola!


Det var himla kul att höra "killarns" ojjande             Detta är tro det eller ej Björn & Kalle

över hur jobbigt det var med tajta kläder

& smink! Jag kände mej riktigt bekväm i min

utstyrsel :-)

Fransmännen!                               Och rosa bandet! Kvällens bästa
                                                    & mest idérika konstym!


Hippie-Madde!                            Rock-Carro!

Kim kom som clown!                  Jonte som Lillemoooorrrr!

Läckerbitarna! ;-)


Ombytta roller! Emil & Viola, Haha!


Härliga härliga hippie Madde! :-)

A nice day...

Imorse klev jag upp i hyfsad tid och åkte ut till stallet och red ut med P, vi tränade på fältet och det gick finemang! Alltid mycket lättare att träna i sådana miljöer där bjudningen blir helt annan! :-) Efter stallet åkte jag raka vägen hem till Elin där vi suttit och pluggat några timmar & sörplat soppa! Sen åkte vi till en jätemysig inredningsbutik och tog en liten promenad på Galgberget. Nu har jag precis sminkat grabbarna och vi ska iväg på Gasq :-) Mer info och bilder kommer imöra!

Ha de bäst
P & K

Hovslagare, seminarium & träning!

Go kväll allihopa, hoppas ni mår bra! Idag har det varit en "fullt upp" tisdag! Började dagen med besök hos P, som idag fick nya skossingar! Det är helt sjukt vad bra det funkar med den hovslagaren jag har nu! Han är såå synkad med P som ofta är ett litet nervknippe när det är das för skonning.. Tommy är snabb och arbetar smidigt och med lugn röst :-) Egentligen undrar jag om det är jag eller P som är mest nervig, men bra går det ju i alla fall n-) Direkt efter stallet var det dags för seminarie i skolan över filmen Mitt liv som hund det var ett himla kul seminarium och dialogerna var roliga och givande, sedan är ju alltid psykologin en smula överanalytisk och man kan ju analysera sig ut och in utan att komma fram till något riktigt svar.. Men jag tyckte vi höll det på en lagom nivå! ;-) Efter skolan åkte jag ut till P igen och plockade in dem från hagen och gosade lite, sedan åkte jag och Elin runt på lite smågrejjer, lämnade hennes bil på Magnus snabbservice, handlade en ost på Lidl, försökte besöka en inredningsbutik som var stängd och tog en runda till apoteket på sjukhuset. Väl färdiga så hade jag lite dö-tid innan träningen så jag gick med upp och slöade lite innan det var dags för Satscorepuls som är en hård konditionsklass där man använder sig av en slags "vipp-bräda" Som även kan rotera, lite enkelt förklarat. Det är himla rolig träning faktiskt men idag var min kropp helt slut!! Tror jag ätit på tok för lite idag men nu har jag fyllt på depåerna efter träningen och ska hoppa i säng med det samma för att orka hela morgondagen!

Sussa gott så hörs vi imöra!

P & K


Sov gott & dröm sött!

Det ä la inte dumt å plugga asså...

Min måndag har mest bestått i plugg, åtminstone har den varit bokad för det sedan har ju vår effektivitet varit sådär - men alla har vi våra dar! ;-) Imorse var jag ju ute hos P och tränade i ridhuset och han kändes väldigt fin idag med :-) Direkt när jag var klar i stallet åkte jag hem till Elin för att plugga! Hemma hos Elin kan vi säga att vi mest var två övertrötta studenter med ständiga hungerskänslor! Vi började med lite soppa samt gick igenom morgondagens seminarium, lite övergripligt... Sedan försökte vi lägga upp examinationen och det gick bra men inte alltför fort! ;-) Vi har idag lyckats färdigställa utskrivningen av intervjuen åtminstone! Vi har gått en promenix med Polly längs med Nissan och när vi kom in igen gräddade Elin våfflor som vi ätit med glass & sirap :-) Sedan kom vi på en revolution också! Elin glömde ha i mjölk i smeten å hon tyckte att den såg konstig och tjock ut, som en deg liksom! Men attan va gott det blev ändå! Som scones i våffeljärn blev den första våfflan, det var sjukt gott så de kasnke kan va nåt att satsa på ;-) På kvällen har vi ätit tomatsoppa med korvmackor och sett på en av filmerna ur serien med Johan Falk :-) Skitbra film! Så nu blir det en stående tradition efter en heldag med plugg! :-) Nu ska jag sussa efter att ha haft lite hemmaspa här hemma.. Att duscha med släckt lyse och bara en massa levande ljus är underbart avkopplande :-)


Fint vid Nissan..                          Polly bland löven

Plugg-platsen                             Flitig åtminstone delvis...

Flitigaren ändå...                        Inte dumt alls! Jag kunde inte ens hålla

                                               mej en sekund! ;-)

Som terapi att fläta Elins hår...    Hade kvälls-spa hemma, underbart!

Sleep tight!

Breeders på Flyinge!

Imorse åkte jag, Elin & Cissi ner till Flyinge för att kolla på breeders! Efter lite svårigheter med vägen och några virrevarv inne i Lund kom vi tillslut på rätt spår och hittade till Flyinge - ett ställe i hästväg ;-) Vi gick runt i de fina stallarna, stod och njöt i solen, satt och tittade på fantastiskt fina unga hästar, åt dagens lunch och snaskade lite godis - en helt underbar dag! Och jag vet som sagt inte riktigt vad det egentligen är som gör en tävlingsplats så fantastisk! Men jag bara älskar att vara ute på tävlingar,det är nåt speciellt, det är det verkligen! :-D Väl hemma i Hstd igen åkte jag ut och red P i ridhuset, fylld av ny inspiration var det ett sant nöje att träna trots mörker och en sen söndag eftermiddag :-) Nu har jag sett på Gossip girl & vem kan slå Filip & Fredrik så nu blire faktiskt sängen är toktrött efter en underbar dag!

Sleep tight!


Framridningen för dressyren                                   Riktigt nice ridhus! :-)

Cissi & Elin i stallarna                   Här snackar vi riktig tungkyss! ;-)



Härligt!

Middag & inflyttningsfest på Klammerdamm!

Igår kväll var det ju som sagt bjudning i våningen på Klammerdammsgatan hos Anders & Tias med deras room mates. Kvällen var supertrevlig & vi bjöds på gott käk och gott vin att dricka! Himla lyxigt att bara få komma, sätta sig till bords och bli bjuden och servad under hela kvällen! En av Tias & Anders roomies utbildar sig till sommelier så vi fick urgott vin å duktig på att fixa god mat var hon också! Tias hade gjort en jättegod paj till efterrätt och kvällen bjöd på underbar mat & dryck i nya härliga personers sällskap och lite klassisar! Urkul att träffa lite nytt & härligt folk :-)

Här kommer kvällens bilder! Enjoy!

Liten outfit - transparent blus       Långbord i tidningspapper, smart som
& spetssjal, båda från Lindex     attan när man ska käka räkor! :-)


Sommelieren & Kim är roomies, i mitten sitter Kims
vän som jag tyvärr glömt namnet på men jag tror det
var Carl-Johan el. liknande ;-) (förlåt)

Björn, Tias, Jocke & Kalle


Anders, Tias & Vic ä glaá                                       Anders är lagom road... ;-)

Björne..                                      inga konstigheter!

Haha jag låter dessa tala för sig själva - men räkna med att dessa bilder
 kommer
hänga med ett tag:-)


Victor ser helt klart livsfarlig ut!

Early report...

Gomöra! Jag är väldigt tidigt uppstigen en söndagsmorgon som denna. Gårdagens kväll var hur kul & trevlig som helst, dock så tog jag mitt förnuft till fånga och följde inte med ut på stan. Jag cyklade hem och sov istället för att jag skulle upp redan nu - pensionärsvarning på den tyckte många! ;-) Men nu ska jag i alla fall ut till P och fixa innan jag, Elin & Cissi ska till Flyinge och titta på fina hästar! :-)

Ha en skön söndag! Vi hörs ikväll :-)
P & K

Härliga helg!

Godagens allihopa! Hoppas ni mår bra och har en fin lördag :-) Jag har precis kommit hem efter stall & jobb, känner mig helt slutkörd! Så jag funderar faktiskt på att ta en liten tupplur vilket jag aldrig gör såhär mitt på dagen så det är fasen kors i taket! P och jag red ut en kortis imorse innan jag begav mej till jobbet, väl på jobbet blev det full snurr i butiken. Är himla kul när det är mycket att göra och dagen går så sjukt fort så när jag tittade på klockan hade jag slutat tio minuter tidigar egentligen ;-) Jag undrar om jag kanske börjar bli sjuker för jag är inte på topp idag heller, huvudvärk å grejjer så det är nog bäst att jag vilar lite innan jag är bjuden till Tias & Anders ikväll och ska orka det :-) Men det är ju trots allt lördag och helg, då orkar jag allt! ;-) Jag är helt klart förälskad i helgen!

Hoppade illa kvickt ur klänning & klackar när jag kom hem från jobbet och gosade ner mej i baggyjeans & slapparlinne - MYCKET skönare!!

Ha en härlig lördagkväll!
P & K


Nu blire en power nap!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Go kväll kära läsare! Idag blev en sådan dag som inte alls blev som planerat... Vaknade på strålande humör och med massa fredags-energi! Men steg upp lite sent och insåg att jag inte skulle hinna med allt i stallet innan skolan så jag fick skjuta upp stallet till eftermiddan. Väl i skolan är jag först på plats, men sedan rullar de allra flesta in men det har stått fel tid på nätet så vi börjar dryga timmen senare än vad alla trodde, visar tv-skärmen i skolan! Så fick sitta i caféet och såsa av en timme.. Så där hade jag ju kunnat vara hos P istället, himla dumt! Klockan går och går tillslut visar det sig att vår lärare har glömt oss är i Götet och strosar runt... Måttligt tröttsamt! Så vi fick ha ännu mer rast och invänta filmvisningen vi skulle ha inför seminariet på tisdag. Vi såg filmen ; Mitt liv som hund. Filmen var i alla fall en bra, fin & tänkvärd film! Väl hemma i min lägenhet för lunch får jag hemlängtan, känner mej fruktansvärt sällskapssjuk! Jag slog Elin en signal och hon & Polly gjorde mej sällskap i stallet vilket var väldigt kul! Efter visiten hos P åkte jag direkt till gymet och körde spinning & core som en kick-start på helgen :-) Efter det tog jag svängen in på Hemköp och inhandlade lite gottis till kvällen. Till middag slängde jag ihop en köttfärspaj med fetaost-sallad till det, var riktigt gött! Pratade lite i tele med pappa och fick ännu mer hemlängtan, vet inte alls vad det är med mej! Sedan snick-snacka jag lite med Erik och blev på bättre humör och kvällen räddades senare av idol och underbara vännerna Rebecka och jonathan som kom på besök :-) Jag är åtminstone nöjd med utgången av kvällen idol! ;-) Så nu ska jag väl inte gnälla mer! ;-)

Imöra är det jobb & stall som gäller, sedan får vi se vad kvällen bjuder på, många bud nu ;-)
Sweet dreams!

Fantastiska fedag!

Go morron allihopa! Nu är det fredag igen & som jag älskar fredagar! :-) Idag är det skola som gäller mellan 9-15 och sedan ut till P och mysa lite innan det blir ett fredagspass på gymet innan det blir att stranda sig i soffan med fredagsmys & idol!

Ha en galet bra fredag!
P & K


Ha en superdag! Kram!

Här kommer det lite bilder från gårdagens kvällspromenad :-)


Elin & Elin Leker i lekparken medan Polly är sådär lagom road...


Träden speglar sig fint i Nissan.


Nissastrand by night! ;-)

Fullsmäckat 7-23!

Go natt alla mina kära! Idag har det varit helt brutalt mycket att stå i så det blir ingen mer bloggning än såhär! Dagen har varit super-duper men väldigt fullproppad! Började dagen hos P imorse, mockade och fixade medan P fick njuta i hagen & få en välförtjänt vilodag! Sedan var det direkt till skolan på föreläsning. Sedan kastade jag & Elin i oss thai-lunch på fem röda innan det bar av på intervju med vår intervjuperson till "Life storyn" - Det gick finemang! Sedan direkt från intervjuen till jobbet och sälja, sälja, sälja! :-) Gick ändå över förväntan ;-) Efter jobbet var det tänkt att jag skulle åkt ut till P igen, men söta Amanda fixade det åt mej så jag kunde varva ner lite :-) Gick över till Elin & Mange och blev bjudenmiddag som Mange fixat, så lyxigt! Elin hade även skrivit ner så gott som hela intervjuen under eftermiddagen när jag jobbat, så himla underbar!! Vi tog en liten promenad  med Polly och passade på att leka lite i lekparken! Himla roligt de är ändå ;-) Vid elva tiden tog jag mitt pick å pack och knatade hem från Elin. Ringde Simon & Björn som kom och mötte mej, för goa vänner man har!

Sussa gott!
P & K

2 förvuxna dagisbarn!

Vi är rastlösa, flummiga, söliga, släpar fötterna (åtminstone vissa av oss), barnsliga, älskar doften av grillad korv och fascineras av olika djur (vissa andra av oss). Men satan va gött vi mår, som två förvuxna dagisbarnutflykt har Elin x2 spenderat en eftermiddag vid havet med varm Pucko & grillad Chorizo! När vi slutligen fått tag på bandare till morgondagens intervju startade en händelserik onsdag! Vi handlade lite korv och bröd med tillhörigheter på Maxi. I kassan fick vi bevittna en stöld och en flyende gärningsman som Elin var med och halade in, själv stod jag mest och undrade vad fasen de va som hände! Han bara gick rätt igenom kassan med en full kasse! På något skakiga ben satte vi oss i bilen och körde ut till Söndrum och gick ut med den största hunden i stan! Hujedamej de var en närmare bestämt en björn! Men sjukt söt va han att Elton! Sedan körde vi vidare ner till havet där vi tog en liten promenad och satte oss på en stock och grillade korv, drack Pucko och avrundade med Mariekex! Precis så som en dagispicknick ska vara! ;-) Jag roade mej med att ta kort på allt, speciellt på vatten, stenar och djur ;-) Elin däremot bjöd på vad som kunde blivit årets roligaste ögonblick! Precis när vi får möte på Prins Bertils stig snubblar Elin på en stubbe och börjar falla i slow motion men lyckligt-/olyckligtvis lyckas hon få tillbaka balansen och klarar sig från att landa på magen! Såg väldigt roligt ut, men tur att det gick bra!

När jag kom hem fanns det en ledig tvättid så nu håller ja på med lite hemmafix - tvätta, städa, bädda nytt och sedan ska jag lägga mej på soffan och läsa Cosmo som låg i postfacket idag! Ikväll blir det självklart Bonde & Grey´s! Den ultimata TV-kvällen samt lite förberedelser för intervjuen!

Ha en härlig Lill-lördag!
P & K


Polly, Jag & Elin har picknick vid det underbara havet!


Polly poserar!                                                      Picknick - korv & varm pucko! :-)


Fridfullt...                                                             Elin spiller!


Hopp & lek!                                                         Polly spanar...

Tisdagstripp & isiga rutor!

Ja ni är det vinter på intågande tro?! Imorse när jag skulle åka ut till stallet fick jag minsann skrapa rutorna på lille pärlan som var helt täckt i is! Väl ute i stallet hade vi en sadelprovare på besök och hon kikade även på P och hans sadel som hon tyvärr inte tyckte låg helt optimalt men heller inte allt för illa, så vi får stå ut ett litet tag till kanske med nådon pad under (vilket jag annars är helt emot) Så får vi kanske åka upp och försöka konstruera om sadeln lite :-) Sedan blev det att snabbt skynda sig till skolan och föreläsningen som var en kort en på 2 timmar, så efter det var det dax att åka ut till stallet igen och ta in P och polarna från hagen.. Som en skänk från ovan ringer Elin och undrar om jag inte vill ha hjälp! Jag ljuger lite och säger att, jo men det gör jag att bara för att få sällskap i kylan! ;-) Himla nice blev det och vi tog en tripp ut till Heagård där vi ska äta julbordet med klassen. På Heagård har de öppnat en urmysig inredningsbutik med helt ljuvliga saker som vi gosade runt lite i innan vi åkte vidare på vår spontana utflykt som tog oss vidare till Maxi flygstaden. Så nu ska jag nog ha handlat färdigt fram till nästa löning. Sedan åkte vi runt och letade lite bilverkstäder för att fixa upp Elins bil lite, väl framme vid rätt ställe står det på deras dörr att de flyttat ut till flygstaden!! Där vi nyss var, snacka oflyt så då orkade vi inte mer! Jag blev dumpad hemma och trampade raskt iväg till gymet och körde ett corepuls pass!

Nu blir det en skön kväll på soffan, ha de gött!!
P & K


Elin utanför butiken på landet                                Elin på väg in :-)


Hur vackert som helst! Å jag bara älskar spegeln!   Så himla fint! :-)

 

 

En härligt härlig dag!

God afton allihopa! Hoppas ni haft en härlig dag :-) Jag själv har haft en väldigt mysig måndag! Dagen började helt underbart med den bästa ridturen någonsin!! Red ut i det fina vädret för att träna ute på ett av fälten som såg ut att ha riktigt bra underlag, och idag var det mäktigt hörni! Hela fältet var i ständig uppförsbacke, vilket kanske låter sjukt tråkigt för er som inte vet nåt om hästar men ni som rider fattar vad jag menar! ;-) P var så fanastiskt fin, ingenting i handen, skummande mun och sjukt bra tryck i bakbenen, svinkul!! Efter stallet åkte jag hem lagade lite lunch och rekade runt om lite julbord för klassen, så nu är det så gott som fixat ska bara få me alla klassisar också! ;-) Sedan blev jag på tok för rastlös så tog en riktigt rask promenad eller som man säger nu för tiden power walk ;-) Gick ner till östra stranden och njöt av havet och alla snäckor man kan trampa sönder, det knastrar så härligt! Lagom hög på livet nu va? Men det satt galet fint med en helt ledig dag utan några större planer.. Nu har jag även gjort storkok med köttfärssås och spagetti och ska ha en lugn och skön kväll, så måste jag ju se på hollywood fruarna me! ;-)

Ha en härlig kväll!
P & K

Passade på att leka lite med kameran nere vid stranden, det var ett så himla fint ljus! :-)



Haha gissa hur cool jag kände mej - borde ha en systemkamera jag

ser ju ut som en nörd förutom brillorna då ;-) Men det var riktigt fint

nere på stranden & så gott som vindstilla...

Super sunda söndag!

Jag måste säga att jag haft en super söndag! jag har även imponerats av mej själv och min effektiva "slappar-dag" Imorse var jag ute i stallet och jag tränade med P I ridhuset och han var superduktig! När jag var klar i stallet åkte jag hem å fejjade lite innan jag skulle bege mej till gymet för dubbel-pass, både spinning och core med Bella Och på coren kom även Linda med! :-) Var supernice att träna idag och jag var riktigt taggad så träningen blev nog extra effektiv får jag hoppas ;-) Kul var det i alla fall! När jag kom hem blev det dusch, städ och matfixing. Gjorde en härlig laxsallad till middag och sedan när det är söndag måste man ju få gossa ner sig lite extra med de lite mer kalorigivande vännerna så som godiset, osten & kexen ;-) Nu på kvällen har även Simon & Björn varit här och vi har sett filmen Gran Torino - som var för jäkla bra asså! Den rekomenderar jag skarpt att se! Nu börjar John Blund bli jobbigt påträngande så vi hörs mer imöra mina kära!

Sussa gott!
P & K


Middag för mej!


Simon & Björn - movie night, my place...

 

En Riktigt Rolig fest med R!

Dagen har varit kalas och vi sålde i alla fall över förväntat på jobbet! :-) Vid strax innan sex kom världens snällaste Simon och hämtade mej, Malin, Sandra & Johan för att köra utt oss till Wapnö IP där det bjöds på 25 års kalas x2! Viktor och Jimmy skulle firas ordentligt och grabbarna hade fixat en så sjuukt bra fest! Vi fick till och med mat, efterrätt och fri bar! Hur goa är dom inte och käket var dessutom urgott! Vi var nog närmare 70 pers och det var himla kul med många nya & roliga ansikten! Maskerad är verkligen sjukt kul, och killarna hade satt tema R vilket var sjukt lyckat med ett väldigt roligt resultat och med bred variation, det var allt från boxer-Robert, till Rumpnisse, till rödluvan, till reseledare! Men Roy & Roger samt Ronny & Ragge var nog mina absoluta favoriter tillsammans med Ida som var en äkta resenär ut i fingerspetsarna! ;-) Var riktigt skoj!!! Själv hoppade jag i tävlingskläderna och var ryttare, kanske inte det mest kreativa ever men jag hade definitivt allt jag behövde! ;-) Det var en massa skoj med tävlingar, fotbollen, sång, dans och tjöt!

Tack för en superkväll och tack till alla som förgyllde kvällen och speciellt till värdarna och födelsedagsbarnen!

Sweet dreams! Här får ni lite härliga bilder från kvällen, Enjoy!


Ronja, ryttare & macken- Roger


Ronja, Ronny & Reseledaren var en del am mitt bords-
sällskap!


Ronny & Ragge fixar med polisongerna ;-)             Romaren & Rasmus på luffen!

Rosa rockbruden Vicky vann        Rockiga Sandra med en musche!

tävlingen och fick pris av mej!

Vilket gäng! Rambo, ryttare x2    Jag och söta Malin som rödluvan!
& rumpnissen!

Per som Roger Pontare!              sötaste Ida som världens mest klockrena

                                                resenär! :-)

Födelsedagskillarna! Jimmy &       Killarna hade snickrat ihop en fin sång
Viktor lyssnar till sin hyllnings-      och killen till höger en av mina lärare!
sång!                                         Kändes sådär kul när jag gick fram och
                                                 snackade med honom och undrade om vi
                                                 setts på en fest för ett tag sen.. Men icke!
                                                 han var bekant för att han var min lärare! ;-)

Killen med kvällens största röv!   En av reseledarna släpper loss!

Yjiiihaaa! Jag hittade även en      mister nästan kontrollen på pållen!
kär vän på festen - Hästen!

Vilken inspirerande fredag!

Trots en någor brokig start på morgonen med Panthers nattliga upptåg blev denna fredagen något alldeles extra! Föreläsningen i skolan var över förväntan, jag trodde det skulle vara jättekrångligt att förstå hela alltet med Piaget och utvecklingspsykologinenegelska men det gick förvånansvärt bra :-) När vi slutat åkte jag och tjejerna direkt upp till Falkenberg och Skrea strand vi stannade till på Laxbutiken och köpte lite lunch, sjuukt gött! Vid 13.30 var vi på Elite hotell strandbaden och föreläsningen med Nisse Simonsson började, det var några fantastiskt bra, roliga och givande timmar i konferenssalen. Nisse var en otroligt duktig och inspirerande person och jag blir så taggad på att lära mej mer och mer och mer!! :-) Föreläsningen handlade i stort om att må bra och vara lycklig! Hans senaste bok med titeln; varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? lade mycket av grunden och är helt klart en bok att läsa! I Sverige är vi de friskaste och sjukaste människorna i världen på samma gång, men vi kan faktiskt välja hur vi mår för tankens kraft är stark och med en positiv attityd kommer man långt, i genomsnitt 7 år längre än en pessimist ;-) Nisse talade mycket om att känsla vinner över förnuft och om Flow i livet, att ha balans mellan förmåga och utmaning för att må bra, men vi måste sluta vara rädda för att misslyckas! Nisse sa något väldigt bra som jag gillade skarpt och det var att, det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som avgör hur vi väljer att må... Mycket av föreläsningens tog också upp hur dåligt många mår just nu och man kan inte säga till en deprimerad person att ta sig i kragen för det finns varken en krage att ta i och inte heller en hand att ta det med os en person med depresion... Vi jämför oss allt för ofta med andra och hur andra har det, konsten är att kunna jämföra med rimliga saker och inte alltid med de "bättre" För behov kan tillfredställas och behov som är tillfredställda tar slut men begäret är utan slut! Mera humor, mera skratt mera kreativitet och vi mår bättre! Det var en kanonhärlig eftermiddag och jag rekomenderar starkt att lyssna till Nisse om ni får chansen!

Efter förläsningens slut tog jag och Madde in lite härlig havsluft i lungorna och njör av en vacker eftermiddag! Vi tog svängen förbi P för att kolla hur han mådde, sedan skjutsade jag hem Madde och handlade sedan lite nödvändigheter på Maxi! Till fredagsmys-mat har jag gjort potatisgratäng och kycklingfilé och när jag står mitt i middagsfixandet så står Simon & Björn utanför så de har varit här och sett på idol och tjötat lite! Himla härligt en slapp fredagkväll!

Imorgon väntar det stall och jobb på dagen!
Ha en toppenfin fredag kväll & sussa gott sen!
P & K


Elin, Madde, Catta & Ewa gottar sig i pausen!          Jag & Madde på piren


Just det Madde fick sin bok signerad   Väldigt fint vid stranden :-)
av Nisse och jag förevigade såklart
detta ögonblick! ;-)

Nöjd, nöjdare, nöjdast!                Madde myser!

Fredags-mysis på hög nivå!         Jag & Simon passade såklart på att spexa lite ;-)


Simon & Björne kom över på spontanbesök - alltid
lika kul!

Nattlig upptäcksfärd!

Imorse åkte jag som sagt ut till stallet och P för att fixa allt innan en heldag med föreläsningar när jag kommer dit ser det ovanligt stökigt ut i stallet och det är väldigt mycket halm utanför P´s box och då kommer Amanda och berättar att när hon kom så stod P´s boxdörr på vid gavel!! Och hon såg inte P någonstans, men han stog inne i boxen och kissade ;-) Vilken uppfostrad kille jag har som lärt sig att man gör sina behov i boxen! Nu måste jag ju säga att jag är väldigt glad att allt gått bra för grejjen är att ytterdörren till stallet var öppen även den och repet vi brukar ha för var inte heller uppe så han hade lika väl kunnat ha traskat ut, blivit skrämd och sprungit ut på bilvägen.. Tack gode gud att jag har världens snällaste pålle som stannade i stallet och åt upp i princip en hel back med päron och ett antal kilo extra hö, som tur är så verkar P må bra trots sitt nattliga upptåg lite trött verkar han men magen låter och han står och går, så jag hoppas att natten ska gå bra och tidigt imorgon bitti åker jag ut igen till min älskade buse!

Puss & kram med min älskade Panther prins!

Wohoo fredag!!

Wohoo kors i taket jag är vaken, pigg och på G! Ska alldeles strax sticka ut till P men ska se till att få i mej en ordentlig frukost först :-) Sedan är det föreläsning i skolan, på engelska idag så nu gäller det att jag vässar mitt fokus lite :-) Sedan blir det lunch med tjejerna innan vi åker vidare upp till Falkenberg! Ska bli riktigt kul idag och ikväll är det planfritt!

Ha en fin fredag allihopa!
P & K


Har blivit totalt fäst vid mammas gamla guldhalsband som jag vaskade

fram i smyckesskrinet! Nu är de med mej varje dag :-)

Det blev en lyckad dag trots allt!

Efter morgonens lilla missöde med försovningen så blev det ju en jäkligt effektiv dag ändå trots allt! Hann ju inte käka nån frulle eftersom min käre klassis Elin ringde och väckte mej och frågade om jag var vaken.. I solklar förnekelse om att jag var vaken svarade jag mindre trovärdigt ja och försökte låta väldigt övertygande.. Hon genomskådade mej helt och hållet såklart ;-) Tur att man är född med eld i röven för jag var på plats illa kvickt! ;-) Sedan blev det en bra förmiddag i skolan och i pausen hann jag köpa kaffe och macka så jag blev människa igen! När vi slutat så åkte jag direkt ut till P och red i ridhuset och han var riktigt härlig idag också! :-) Efter stallet direkt till gymet för att möta upp Bella och gå på Corepuls.. Bella är sen, senare än mej till och med - himla märkligt tänkte jag men när jag ser henne fattar jag varför jag fick ett sms med godmorgon klockan tre på eftermiddagen! Haha milda makter hon såg inte allt för pigg ut så jag blev sjukt impad att hon kom och genomförde hela passet! Ansiktsfärgen skiftade till dramatiskt ibland med efter klassen hade hon bra mycket mer färg och var både piggare och gladere! Sjukt bra jobbat gumman! Just de, sats corepuls var en himla bra och rolig träningsform så nu kommer den bli stående på torsdagar! När vi var färdiga blev det hem en snabbis för att duscha och käka, sedan dirket in till stan och Morfars för att möta upp Elin och lägga upp lite angående intervjuen till veckan. När vi hade gått igenom det mesta blev det lite snicksnack över en chailatte och sedan for jag vidare till Linda, Daniel & Chralie! Var väldigt längesen jag såg dem nu igen så det blev en liten kvällsvisit! Vill också passa på att skicka en hälsning till min älskade karlstadtös Tess som är underbart duktig där hemma och idag har deras Atlas blivit av med kulorna så nu springer han runt med en tratt, så gulligt! Härligt att allt gått så bra till slut gumman! :-)

Nej nu måste det bli bingen för imorn måste jag upp tidigt för jag måste till P innan skolan för sedan åker jag, Madde, Elin, Catta & Ewa till Falkenberg på föreläsning! Ska bli himla kul att lyssna till Nisse Simonsson som skrivit boken varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? Mycket måsten nu men morgondagen ska bli riktigt spännande och på kvällen ska jag faktiskt bara göra ingenting!

Sussa gott nu!
P & K


Goa Elin på Morfars!                    Känner ni igen den? :-)

Så söt bild!! ;-)

Fullspäckat för flera!

Hej å hå vad dagarna går! Det är riiiktigt skadat hur fort veckorna flyger fram och det händer så mycket hela tiden att jag inte ens hunnit delge er på ett par dagar ju ;-) Men nu så, äntligen är den korta väntan över ;-) Gårdagen blev totalt fullspäckad på nåt mycket märkligt vis trots att jag egentligen var helt ledig.. Hur kommer det sig egentligen? Att man nästan alltid har som mest att göra när man är ledig?! Åtminstone så började jag dagen med en försovning vilket jag gjorde idag också - riktigt pinsamt!! Men tränade sedan med P för Eva och det gick super! Han var helt toppenfin att rida och fy sjutton va skoj det är då! Efter det så väntade det en stor hög med tvätt på mej hemma så de blev några vändor till tvättstugan innan jag begav mej ut på promenad med Elin & Polly vid Sperlingeholms slott... När jag kom hem blev det lite sporadiska knacka-dörr besök hos lite vänner, lämnade bland annat tillbaka en palll till Lina som jag "lånat" I typ ett halvår - även det pinsamt! Men nu är den i rätta händer igen och sedan gick jag över och kollade till Björn och Simon och då blev jag ju medsläpad på försenad tentafest! Vi tog bussen till Emil, sedan hem till Björn igen och sedan till kåren! Blev en riktigt rolig & spontan helkväll ute :-) Tyvärr resulterade detta i ännu en försovning, usch vad hemskt illa! Så nu är det skärpning på Dahlström som gäller!

Lite bilder från dagen!

Mycket nöjd P:son efter träning     Lille linslusen!


Emil fixade ihop tjejigt rosa        Bästa grabbarna grus!

& bebis blåa drinkar ;-)

mycket nöjd med chipsskålen!      Tias & Anders filosoferar...

Bjoerne B as Benny A                Björn & Simon é på gång! ;-)


Jag försökte mej också på Guran -
helt utan framgång!

Krussiduller i vardagen!

Har haft en underbart mysig och höstig eftermiddag, direkt när jag kommit hem från skolan och insåg att jag var helt ledig resten av dagen fick jag lite spått panik och cyklade över till Elin och vi gick ut på en underbar höstpromenad runt Nissan med Polly. Det har vart ett fantastikt fint väder idag och galet är det hur fint det börjar bli ute med alla färger!! :-) Efter promanixen tog jag ju även det utlovad passet på gymet, blev inte så grisigt som jag tänkt mej för jag tänkte bara på hur jäkla hungrig jag var! Väl hemma igen slängde jag ihop en pastagratäng med köttfärsås och grönsaker - väldigt kreativt ändå får jag lov att berömma mej själv med ;-P Väldigt gött! Lite senare mötte jag upp BellaHemköp och vi handlade massa frukt och gjorde sedan en måttligt stor fruktsallad som är helt slut nu! Samtidigt pratar jag med Simon på tele och Simon har nu myntat ett av min nya favorit-uttryck! Han sa nämligen; Åå va mysigt med myskväll å fruktsallad du har så mycket krussiduller i vardagen Elin!Jag bara älskar hur roliga uttryck han kommer med hela tiden :-) Såhär i efterhand börjar jag inse att det där med krussiduller kanske inte var något positivt för man brukar ju säga, inga krussiduller i olika sammanhang.. Men jag står fast vid att jag älskar att dagarna är fyllda av små krussiduller! :-)

Bella och jag har även haft en väldigt rolig afton och skrattat en hel del då jag berättade att jag inte kunde forma tungan till olika former och så kom vi på lite andra "under" i munnen exempelvis att man har en undre läppband ;-) Vi skrattade en hel del åt varandra, för man ser sjukt kul ut när man försöker göra konster med munnen! En lite tråkigare sak är att idag fick jag det bekräftat att min goa vän & kollega, som Bella är förmodligen flyttar till Frankrike till vårterminen, skjutsingen vad jag kommer sakna dej Bella!

Sleep tight!


Jäpp läppband på plats!               Gött vare!


Fantastikt fint längs med Nissan - vilka färger!!

Gött nöjd!

Tokbra tisdag!

Vaknade alldeles för sent imorse, men ack så trevligt ändå! ;-) Elin ringde och väckte mej! Så jag fick rent ut av flyga ut ur dörren och in i bilen för att hinna ut till P innan jag skulle vara i skolan till 12... Men det gick fin fint, hann med allt och jag och P tog oss en Tjohoo-tur på ängen! P var minst sagt överladdad och hade väldigt kul, så kul att hans käre ryttare i sadeln knappt klarade av alla jämnfota hopp... Men jag lyckades bibehålla balansen och sitta kvar :-) Sedan fick han komma ut i hagen & den underbara höstdagen som förgyller Halmstad idag! Skolan gick oxå bra och snacka om att vi har världens mysigaste examinator i denna kursen! Mys-mormor nr 1 fattas bara att vi får bullar på nästa föreläsning;-) Hon var en helt fantastisk människa och väldigt inspirerande och för varje dag som går så förstår jag varför jag valt att läsa det jag gör! Jag är så himla glad idag, egentligen har det inte hänt något särskillt men snacka om energiboost jag fick i värmland och allt blir bara ännu bättre när jag trivs så bra här och klassen är underbar! Vi fick tillbaka hemtentan och seminarieuppgiften idag med och det var fin fina omdömmen och inga kompletteringar - så gött! Basgrupp 6, behöver jag säga nåt mer? ;-) Ni är underbara! Nu ska jag bege mej ut i det vackra vädret och sen tänkte jag köra ett riktigt gris-pass på gymet! Ikväll blir det kvalitetsmys med Bella!

Ha en toppendag och Le!! ;-)
P & K

Linslusen P! Min absoluta ögonsten som gör mej så sjukt glad med sin livsglädje!

Skräckblandad förtjusning...

Nu är jag hemma i Hstd igen efter fyra störtsköna dagar i Kd med mina nära & kära! Började min dag med att skjutsa mor & far till respektive jobb och sedan åkte jag hemma och slocknade i soffan innan jag var tvungen att vara på sjukan vid tio för att bli invalid - what a day! Nu fick jag ju tyvärr inte veta hur invalid jag är idag men det kommer på ett papper om en tid och det ska ju sjuttsingen bli intressant ;-) Men åtminstone var knäet stabilt och doktorn tyckte jag tränat så bra så! ;-) Efter avslutat besök på Karlstad centralsjukhus åkte jag ut till min puma TessIKEA och dejtade lite över en köttbullelunch - simpelt skönt! Sedan handlade jag en hel kasse med massa olika ljus, färger,former, dofter, hållare, stakar m.m är det höst så är det! Å då måste man ju mysa ner sig ordentligt! Vid två träffade jag underbara Katharina som har massage & kroppshälsan hos mammaLivskraft och fick mej en sjuhelvetes välbehövlig massage! Jisses kära ni... Det var med skräckblandad förtjusning vill jag lova! Snacka spänningar och knutor, väldigt märklig upplevelse denna gången, gjorde så ont att ögonen tårades och sedan rätt var det var så började jag skratta! Himla lustigt! Nu antar jag att jag kommer vara lagom mör imorn men de ska väl åtminstone vara bättre än innan :-) Har precis avverkat 4½ timme tåg också men nu är jag hemma i soffan och har lekt fakir! Fick en spikmatta av min kära mamma, jag har alltid varit väldigt tveksam till denna såkallade uppfinning men nu tyckte massören att det var jättebra om jag gjorde det... Så nu har jag legat i 10 minuter och det är ju sjukt vad man går in i en "annan" värld - även detta mycket märkligt!

Tack alla underbara för en fantastisk helg!
P & K

Vinkar hejdå till Lövhöjden           Behöver väl knappast nämna att jag
för denna gången, ses snart!      gillar höstmys...


Älskade mamma skickade med mej middag,          Lagom mör efter dagen..
Wilmas urgoda sallad med salami & chevré!
Jag saknar motsvarighet till Kd´s salladsbarer
i Hstd..

Jag gjorde ett ärligt försök och jag måste tyvärr erkänna att mina

fördommar falnade lite... ;-)

Underbara vänner!

Dagen har spenderats med att hjälpa pappsen med lite virke för huset och lite skjutsning och hämtning av föräldrar :-) Men framförallt har jag umgåtts med Tessan, Atlas & Jacob! Vi har åkt bil ;-) Varit i stallet, frusit halvt ihjäl, ätit bullar, vart på stan, fikat mer hos farmor & farfar och haft en skön dag! Ni är helt underbara!!! På kvällen har jag varit inne hos mammaLivskraft, meningen var att jag skulle träna men jag bara degade istället, solade och mådde gott ;-) Nu ska jag slänga mej i soffan och imorgon ska jag upp till sjukan för att mitt knä ska invalidiseras och sedan innan det bär av hem till Halmstad ska jag få massage!! :-)

Sussa gott!!
P & K


Härliga Tess, Atlas & Jacob           Jacke & Atte


Vilka guldgossar! Sasse & Dorre


Småttingarna & jag


Lite posande vid hagen...              Jacke & hans nye vän Sasse!


bullar i bilen!

En bildmara!

Gårdagens kväll var himla härlig! Min älskade underbara vän Tess har ju som sagt fyllt hela 22 år, och allt börjar gå utför ;-) Nej det har knappt börjat såklart men jag är alltid tvungen att pika mina äldre vänner lite för annars blir de ju bra jäkla töligt å va minst! ;-) Tessan bjöd på tårta och en mängd andra ätbara saker så jag var minst sagt i paradiset! Vi lekte lekar och hade himla roligt! Är så kul att komma hem och träffa alla goa värmlänningar! ;-) Efter kalajset bar det av till Blue moon bar eller månen som man tydligen säger ;-) där dansade vi hela natten och fick stå i jordens kö för att komma ut! Men kul var det, här bjussas det på kvällen i bilder! Enjoy!


Tessie & tårtan!                         Fullt fokus & lektajm!


Mika kan!!!!                                                         Tre gossar på rad! ;-)


Älskade vänner!!!


Jag & min sköna böna!


Älskar denna bilden av mina tre musketörer!


Jag, jacob & Adam!


Mitt älskade födelsedagsbarn!

 

Jag gör som löven...

God afton kära läsare! Hemskt dålig uppdatering av mej, men det är ju så mkt jag vill hinna med när jag är hemma! :-) Det är full rulle kanelbulle! ;-) Å jag har det helt underbart! Nu tänkte jag bjussa er på höstens förändring, som sagt; kylan blir mer påtaglig och mörkret börjar sakta lirka sig in på eftermiddagarna och då gör jag som löven ändrar färg, till något eldigt som lyser upp i höstmörkret! ;-)


Färgen Wild red med 3 nyanser till för att bringa liv i längderna!
Väldigt rolig förändring! :-)


Hemma i stugan på Ö:a!

Go kväll kära ni! Nu sitter jag hemma på Hammarö och har precis sett på inspelade idol! Sjukt bra det är när man kan spola förbi all reklam, såhär borde man alltid göra! :-) Nu brukar jag aldrig göra statements här på bloggen men helt ärligt vad händer i idol!?! Samma visa som förra året en av mina favoriter åker ut och istället så får en väldigt intensiv, störande & jobbig människa gå vidare.. Åtminstone är det den bilden jag får genom rutan, nu må det hända att hon är mysig privat men fan asså! Jag vill ha tillbaka Jon! Det handlade ju om Mariette, Tove, Erik & Jon åtminstone för mej! Nu ser jag på roast på Berns de e himla trevligt ;-) I övrigt har jag haft en underbar kväll! Promenarade genom karlstaden när jag anlänt till centralstationen bort till Alfie för mor och far var lite sena... Där möttes vi och hade lite kramkalas och åt underbar mat och drack gott vin! Härligt att vara hemma och hälsa på och nu sitter jag vid brasan och njuter av lugnet efter tentaperioden... Imorgon ska jag sova lääänge, ta en morgonpromenad (hoppas jag, men det ska tydligen bli pissväder) sedan ska jag till frissan och bli ompysslad, dessvärre är Bästa Pia sjuk :-( Stackaren har fått magsjukan å så himla typiskt när jag äntligen kan komma hem. Så nu är jag lite nervig att det inte ska bli bra för Pia är ju bäst av alla... Sedan blir det lite annat syssel och pyssel!

Sussa gott! Vi hörs imöra!
P & K


Min underbara mamma & pappa!


jättegoda plankan på Alfie!


Väldigt nöjd men trött!                 Här sitter jag så Jä*la bra! :-)

Ack värmland du sköna!

Äntligen! Vilken lättnad att man gjort första tentan på utbildningen, nu är det bara att hålla tummanra för att man klarade den också! ;-) Nu tar jag mina väskor och åker hem till Karlstad över helgen och ska göra en massa härliga saker! Rapporterar ikväll ;-) Nu ska jag sitta på tåget och dega i över fyra timmar...

Ha en härlig dag mina vänner och en speciellt härlig dag önskar jag min underbara Tess som idag fyller år! Glöm inte att gratta henne nu alla ni som känner henne! ;-)


Nu kommer jag somna göddigt gött
på tåget...

Då var det dags!

jahapp då var det dags! Strax ska jag bege mej till skolan för att tenta, usch jag är nervig nu... Men har laddat bra med superfrukost - havregrynsgröt, macka & smoothie och i väskan ligger det lite snask och dopingdrycken - Focus! Hörs i kväll kära vänner!

P & K

Hoppas denna drycken håller        min ordentliga frulle...
vad den lovar - skärpa!

Jaha ja då va man nervös då...

jajjemen då var man nervös nu då för imöra smäller det ju, TENTA! Jag har varit läskigt lugn hela dagen å nu är jag toknervös istället ingen balans här inte... Har suttit och gått igenom det jag kännt mej osäker på idag, å visst jag känner inte alls att jag kan allt men jag vet inte heller vad jag inte kan så det är sjukt svårt att veta vad jag ska plugga mer! Så jag lägger ner, det som sitter det sitter och jag ska göra mitt allra bästa!! Imorn efter tentan sätter jag mej på tåget hem till Karlstad och det ska bli så himla härligt! Har köpt med mej två Girly-blaskor och med i väskan följer en vanlig bok ;-) Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda mina batterier! Allt är fixat för imorn, sköna kläder framlagda, frullen är kirrad, matsäcken är ordnad och packningen hem till värmland likaså! Som jag längtar till imorgon eftermiddag!

Natti natt allihopa!