Tok-trött Te-kväll

Nu säger jag god jäkla natt!! Är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, blää så trist de ä! Jag längtar till fredag så jag håller på att bli tokig :-) Vill bara ha ledighet & hitta på massa roliga saker, tur att det snart är jul!! :-) Och tur att det är pepparkakstid så man kan få i sig lite extra energi, vilket är skadat välbehövligt när det regnar 24-7 och jag har en last med plugg! Nu ska jag krascha i sängen och drömma om nåt roligt!

Har precis druckit en stor kopp Rooibos Te som jag köpt ute i kvarnen, perfekt på kvällen då det är koffeinfritt & nu hittade jag en härlig sida med en massa mysiga Te-sorter, kryddhyllan.com kika in om ni vill ha härliga te sorter i mörkret vettja ;-)

Sleep tight!

 
Rött & mumsigt Rooibos te            Te´t finns på krydhylllan.com tillsammans med en mängd

                                                 andra roliga sorter... Det kliar i fingrarna! ;-)

Ett Himmelskt helvete!

God dag! Sitter stationerad på bibblan och sände precis iväg min hemtenta!! Himmel vad gött det är, känner mig helt befriad, åtminstone kände jag mej lite befriad i nära två minuter när jag sprang iväg på toa! ;-) Väl tillbaka vid bordet inser jag den bittra plugg-verkligheten... Nu är det nämligen bara att ta tag i fredagens sals-tenta! Undra om de tänkte på att vi är helt vanliga männskor när de satte upp planen för denna kurs!? ;-) Men men trots allt plugg är det en underbar dag ändå! Fick världens bästa start på dagen, ett härligt morgonpass med P fick mej att vakna till ordentligt! Han var riktigt fin idag, dock fortfarande som en tickande liten bomb ibland ;-) Red i ridhuset lyssnandes till Tracy Chapman i CD-spelaren - riktigt nice start och P var mjuk och fin idag! :-) Nu ska jag ta tag i helvetes-plugget & längta till fredag eftermiddag som en apa!

Hörs ikväll!
P & K


Kommer va Gla på fredag!!

Rejält trött...

Efter fredagens dunder-succé har vi varit bra trötta många av oss igår, lördag blev det hemmakväll och städning och lagom till Robinsson kom Björn & Simon över och vi fixade lite mat, snick-snackade ite och hyrde någon b-film :-) Men det var gött å ta de lugnt! Imorse var jag uppe tidgt i stallet och red med P på utebanan! Äntligen sken solens strålar och gav oss en extra fin morgon :-) P var lite överladdad idag, men vi hade det skoj ändå! Blev en liten lunch-landning hemma med Idol-reprisen innan jag begav mej till jobbet. Idag har det varit första skyltsöndagen här i Halmstad, kanske det samma i resten av Sverige också? Har varit himla mycket folk som rört sig på gatorna och i butiken var det mysigt med julmusik och maschaller utanför! Det gick i ett idag om man säger så men då går ju dagen fort i alla fall :-) Och resultatet blir ju långt över förväntan så det var en bra dag! Med trötta ben och fötter traskade jag genom den mysiga julkänslan bort till bilen, satte mej ner och körde raka vägen till mitt favorit thai-hak här i Hstd och beställde den godaste röd curry-grytan ever!! Det kände jag mej mer än värd idag! :-) Catta ringde precis när jag hämtat upp min mat och kom upp och sällskapade med mej!  Så mysigt! Vi har haft lite advents-mysis med glögg efter att vi tagit oss en liten kvälls-promenix till Maxi :-)

Nu blire sängen för imorn är det en tidig morgon som väntar! Först till P och sedan plugg i stadsbibblan heela dagen! Hoppas ni haft en go helg!
P & K


Gårdagens middag - kräftpasta!

Mysigt utanför jobbet när jag        Myspys hemma :-)

slutat för dagen...

Julbord & fest!

Redan söndag kära vänner! Hur fort går det egentligen? I fredags var vi på dunder mysiga Heagård och käkade julbord med klassen inklusive några av våra härliga lärare som ville följa med och festa till det :-) Hela kvällen var fantastisk, galet kul hade vi efter all god mat tog taxis & vänner oss vidare in till staden igen för en riiktigt nice fest hemma hos Anders & Mattias :-) Kvällen var så rolig att jag skulle kunna lägga upp alla 146 bilderna från kameran, men ska försöka sålla lite och dela med mej av lite smakbitar ;-)

Bildmara - Enjoy!

Simon & Catta!                            Tias & jag

Ett bord med klassisar                  Catta e Glá!

Hallands fläder i Anders strupe...    Simon hugger in på godiset!

Björn drar en historia om en         Snyggt värre!

kottes öde...


Simon drar en rövare!                   Ewa, jag och en chockad Elin ;-)


Catta & Jag                                 Glatt vare här! Vic, Catta & jag


Björn, simon, Elin & Pascale in action!


Lärarna, jag och Charlotte                                       Birgitta & Elin


Ska nog föreställa skönsång Anders & Birgitta          Madde!

emellan!


Ja de va dans, dans, dans....

Nu får det vara nog me bilder! :-)

Fullt ös & shoppat lös!

God afton allihopa! Idag har det gått i ett men på ett alldeles lagom sätt :-) Hade en dunderbra föreläsning imorse där mer än halva tillfället ägnades åt rollspel, gissa om det var kul! Min & Simons grupp hade det sjukt kul! Mina, Lottas och Carros tårar sprutade medan Simon körde på i barsk stil - sjukt kul! Ännu roligare blev det när Simon ringde och "skämdes" när jag slutat jobbet ;-) Efter skolan begav det sig alltså av till butiken, jobbet gick fint men när jag slutat blev det dyrt! Eller ja egentligen inte för så fina tillskott som nu utökat min sko-familj är jag mycket nöjd! Ett par dunder-varma vinter pjucks & ett par underbara partydojjor! När jag handlat klart av Jennie bar det vidare för kontokortet - hon behövde nog vädras, va längesen sist! Så på apoteket handlade jag välbehövlig Nezeril samt ett helt underbart ansiktsvatten i spray form samt lite Listerine. Sprang in i älskade Alex under min runda så vi kramades och tog lite sällskap innan jag gick ner på Form och utnyttjade ett presentkort jag fick från Linda & Daniel i mars. Meningen var att jag skulle gå på en behandling, men jag har ju fasiken aldrig tid så nu köpte jag mej lite nytt smink som var slut - underbart bra! Tog mej bort till Body shop också för dit hade vi fått en inbjudan, så när jag kom dit tog jag mej en fin liten korg, glögg och pepparkakor och gick runt och doftade och kletade in mej i diverse olika krämer ;-) Slutade med en ny efterlängtad body lotion till mej själv och några underbara julklappar! Efter en ensam promenad längs med Halmstads gator (inte en kotte ute i regnet) så åkte jag ut till P och hade lite kvällsmys :-) Väl hemma i lägenheten fixade jag en god lax-pasta och så har jag julpyntat lägenheten lite :o) Nu ska jag ta en go dusch och smörja in mej med min gooa lotion och måla naglarna i någon go färg innan det blir sängdax!

Ha en Goo kväll!
P & K

Fullt av belysning i staden...         P är tröttis & har vilodag...


Påsar, påsar, påsar, bara vanliga    Innhåll: Underbart doftljus från Durance, Soft focus-
påsar men så jäkla härligt det         warmth från id (warmth har utgått), ansiktsspray från
är!                                                Avéne - säljs numer på apoteket för bara 95:-, body
                                                    lotion med soft shimmer - Black velvet Apricot från The
                                                    body shop. Ja, å resten ser ni ju ;-)

Mina nya gosiga vinterskor!          Väääldigt sköna :o)

 


Kanske inte riiktigt lika sköna men

nog så snygga!


Juligt myspys! & på söndag är det ju första advent... :-)

Pizza på slottet!

Go kväll allihopa! Har haft en alldeles underbar eftermiddag ute i Sperlingsholm det vill säga i stallet :-) Jag har bara myst med P och ridit, men idag märktes det att han var trött i kroppen så imorn så ska han få vila! Vid sju var det dags för stallmöte som sagt om det var ju mest att umgås och ha trevligt det resulterade i :-) Dock inget fika men däremot Pizza vilket var sju resor bättre! Cola och pizza med dessa underbara stall-kompanjoner! Jag är helt tagen av hur bra detta stället är, P trivs som fisken, alla är urtrevliga, sociala och roliga- sjukt vad jag trivs! Under mötet kom vi även på att i samband med vårt "julkul" ska vi ha Loppis! Haha så e ni sugna på att fynda till hästen eller er själv, håll utkik! ;-) En liten resa kan nog även komma att bli av framöver för oss, samt massa träningar - låter galet bra i mina öron! Jag hann ju absolut inte hem till min Tv-kväll så får väl se de på webben nu istället men först ska jag titta klart på So you think you can dance!

Imorgon blir det skola & jobb, efter jobbet troligtvis ett besök på Eva-salongen för lite omhändertagande och myspys innan det bär ut till en liten visit hos P.
Ha en go kväll!
P & K


Vackra Prinsen                             Jag & P


Sperlingsholms slott

Föreläsning x2 + stuprör, ingen bra idé!

Herre jösses kära vänner, vill bara säga er att idag har jag varit så trött så trött! Efter en heldag med extra insatta föreläsningar och gråregnigt värre, så är jag helt slut i skallen! Och sittandes i antalet timmar i ett par nya svinigt tajta jeans är inte att rekomendera! Detta har ju säkert de flesta av er redan fattat men för mej tog det tills nu ;-) Seriöst har jag fasen ont av dem! Va är det för galet med dessa stuprörsjeans!? "Träng på dej ett par mindre om du kan" Kan man det så gör man det, de tajta jeansens måste! Försäljarens bästa argument, du vet dom töjer ju sig så... Jag vet inte jag... Tur att dom är snygga! ;-) Nu ska jag studsa i betydligt skönare kläder - stallkläder! Ska ut till P för att rida och fixa innan vi har stallmöte ikväll kl 19 ska bli kul . sånt brukar resultera mest i fika :-) Sen ska jag skynda mej hem till Bonde & Grey´s...

Ha de gött! Vi hörs ikväll...
P & K

Ännu en tenta bakom mej...

Jahapp då var ännu en tenta avklarad! Kan någon åtminstone ge en lite andrum här?! En hemtenta till måndag och ny salstenta samma fredag, förvisso inte så stor men ändå!!!! Bläk, tur att man börjar kunna se fram emot jul och på söndag är det ju första advent och allt :-) Efter tentan hade vi såklart mer skola med målavstämning och utvärdering, jag menar varför ska man få gå hem och vila? Bra onödigt va, och tentafester när var det man skulle hinna ha det?!? Jaja vissa tider på terminen ser tydligen ut såhär, så de e la bara te å bita ihopa! Efter skolan åkte ja ut till stallet och tog en härlig eftermiddag tillsammans med min Panther. Tisdag som det är så har vi ju ”Stall-Gunnar” i stallet så Gunnar mockade och halmade, så då är det bara till att pyssla om P och rida för mej- lagom lyxigt! Sedan ringde Simon och Björn och sjöng en sång för mej i luren när jag satt på hästryggen, lagom roliga ni grabbar! De sa att de ville ha ”sällskap” när de skulle handla en tältsäng plus mat, jaha men jo det kan jag väl sa jag.. Väl färdig i stallet och påväg inser jag att det egentligen inte var mitt sällskap de var ute efter, utan mina tjänster – det vill säga min bil! Taxi-Elin nästa ;-) Haha som tur var så blev vi nog nöjda med varandras sällskap till slut ändå och Björn bjöd på hemmalagade piroger med chokladpudding och vindruvor till efterrätt ;-) Sjukt gott! Vi lyssnade på Melissa Horn hela kvällen (mitt val), Simon prövade Björns foundation och hade ont i hjärtat medan Björn har något liknande ögoninflamation på G och gick och åmade sig över det, tålade inte ljus och gick runt med feting-brillorna hela kvällen – Lagom tuffa killar detta ;-)

 

imorn onsdag har vi extra insatta föreläsningar, sedan måste jag städa lägenheten och på eftermiddagen är det stallmöte också :-) Ha de gött så länge!

P&K

Middagsdax! Snyggt folk...

Hahaha lagom tuffa vänner man har! :-)

Måndags-mys!

Ja ni plugget gick ju sådär.... Vi hade ju noll motivation medan killarna vid andra bordet satt och nötte idrottspsykologi för glatta livet! Det slutade med at vi lekte leken "galen-panna" med de små lapparna som ska sitta som markeringar i litteraturen, vi tyckte dock att de satt bättre i pannan ;-) Kort efter att vi avslutat vårt lekande drog både Elin & Ewa hem, jag dröjde mej kvar lite men insåg ganska så fort att det inte var till någon nytta! Åkte ut till stallet och P istället, blev en härlig eftermiddag i stallet trots regn! För när ridhuset och stallet sitter ihop finns det ju inte så mycket att klaga på för man behöver ju inte ens ha regnkläder :-) Orkade rida ett lite bättre pass idag också och P kom loss riktigt bra! Åkte direkt från stallet in till stan och mötte upp Linda för en kaffeRobert´s, var himla mysigt med en kvällsfika och lite "snacka-ikapp-tid" Nu har jag lagat mat och har intagit soffläge i väntan på Paradise hotel :-)

Ha en go kväll!
P & K

Lite bilder från julmarknaden igår...

Bella & Daniel är pälsbeklädda!                               Tovade tomtar


Mera tomtar i sten...                       Töligt sugna på Godis!

Blev en mysig fika med våfflor        Trevlig kväll på er!

inne på Wapnö herrgård...

Helgen & Julmarknad på Wapnö

God måndagsmorgon allihopa! Hoppas ni haft en fin helg trots det förjäkliga väder som Sverige bjuder oss på... Min helg har varit fin har äntligen kunnat gå utanför dörren igen utan risk att förpesta min omgivning eller kola vippen av hosta eller snor, så nu e jag på G! Gjorde ett pass på jobbet i Lördags, vilket var väldigt efter längtat! Riktigt kul var det att komma tillbaka, tråkigt nog var det mitt allra sista pass med Bella innan hon slutar :-( På kvällen var jag i stallet och tog ett litet lugnt skrittpass på P innan jag åkte hem till soffan hos Elin & Mange och myste lite till Robinsson som resten av Sverige ;-) Söndagen var om möjligt ännu bättre, om jag ska fortsätta i min positiva anda! Tog lite sovmorgon och åkte sedan ut till P och fixade, Elin denna underbara människa kom ut och hjälpte mej så jag slapp fixa allt själv nu när jag är lite seg.. ;-) Hon är ju föör Go! Sedan ville Bella & Daniel ha med mej på julmarknad vilket jag inte tackar nej till! Sånt ÄLSKAR jag, så himla mysigt att bara gå runt och strosa bland tomtar & godis! Köpte både brända mandlar och Julkola som jag inte har mycket kvar av nu :-( På kvällen hade vi lite middagsmys och kokade rotfruktssoppa och såg på myspys-filmen The Holiday!

Nu sitter jag, Elin & Ewa på bibblan och jag måste återgå till plugget nu så vi hörs sen allihopa!
P & K


Töligt nöjda! (får lägga upp fler bilder sen för nu var
det bra jäkla segt...)

Vid min sida...

Nej, jag har inte ens överdrivit lite! Fööör snuvig nu
asså.... Toilet paper - nice company!

Gött nöjd!

Åååå hur gött är det inte!? Fredag eftermiddag, ingen feber och tentan är gjord :-) Kändes till och med över förväntan, för jag kände att jag levde farligt inför den denna gången... Nu ska jag ju inte säga för mycket för då har det väl gått åt pipan, men ta i trä! Efter skolan ville jag allt utom att gå hem, var så himla härligt att få träffa klassen igen och komma ut i civilisationen så jag följde faktiskt med och käkade en lunch med Catta, Ewa, Tias & Anders. Sedan gick vi tjejer bort till Tidlöst, en urmysig liten inredningsbutik men då blev jag akut-sjuk/trött igen & var tvungen att gå till bilen. Körde som i en liten farlig dimma ut till stallet, väl i stallet och efter några pussar från P mådde jag genast mycket bättre! Tror jag behövde andas lite lant-luft och få känna lite kärlek från alla djuren Tyttis hund Fengall är en riktig liten glädjespridare som var otroligt kramsjuk idag, även P var på riktigt myshumör och jag trocklade i mej lite ridgrejjer och hoppade upp i sadeln och skrittade ut en liten liten sväng innan solen försvann.. Nu ligger jag hemma i soffan och vilar, har tänt ljus överallt, satt på mej mysbrallan och sockar och liger och njuter med en vanlig blaska, ingen kurslitteratur här inte! och Lussebulle, pepparkakor & julmust, Oh yes jag gillar julen! ;-) Ikväll blir det lugna gatan för jag ska försöka jobba några timmar imorgon, tur att det är Idol på tv:n ikväll så jag har nåt att "göra" ;-)

Ha en toppenhärlig fredagkväll!!!!
P & K


Kul me lunch ändå ;-)

Putte P                                       Från ryggen...

På mina fötter...                           MYS!

Sjukt gött me mat ändå!

Jag har tagit mej i kragen! Jag har lagat mat idag, så jag är sjukt stolt över mej själv nu ;-) Inte för att det var något avancerat utan bara pasta och tonfiskgryta men ändå, att laga varm mat när man är en liten sjukling kan ju vara lite jobbigt ändå... ;-) Så nu är nog magen glad och jag toppade precis med Ben&Jerry´s vilket satt som ett smäck! Plugget har jag nog lagt ner nu, det får gå som det går, jag ska göra allt jag kan men hjärnan är totalt off nu så det blir lite Tv-tittande och tvättstuga istället :-)

Gött att det mesta av febern är borta!
Ha en bra kväll mina vänner!
Host & Nys!

En titt i arkivet...

Jag har ju inte direkt det mest intressanta livet nu när jag är hemma och är sjuk, vilket jag kanske inte har annars heller men va fan... Jag tror att jag just nu håller på med allt jag kan för att slippa plugget, eftersom min hjärna har tagit en paus så sitter jag och kollar lite i sommarens arkiv och längtar till allt utom att sitta inne å häcka i soffan! TACK alla mina underbara vänner som är så goa!

Nu när jag fått sommarkänslor från alla bilder så funderar jag på att dra på lite julmusik å hälla upp lite julmust så jag får julkänsla istället, vad tror ni? Inte är det väl för tidigt?! ;-)

Här får ni en liten tjuvkik från arkivet...





Näe nu år det vara nog! Orkar inte leta mera.... Nu får de bli julmust istället :o)

Man gör ju vad man kan...

Huujedamäjj, detta är ju för jäkla träligt!! Har precis gjort ett bra konstaterande över att feber & tentaplugg inte klingar särskilt ljuvt ihop... Men jag tror det hela ändå börjar gå åt rätt håll för nu nyser jag som en dåre, brukar inte det komma i slutfasen?!? Men men jag gör vad jag kan, tog bilen de långa metrarna till Maxi förut och gick en runda och handlade det jag var sugen på, vilket tyvärr inte var så mycket, men tänkte att frukt måste ju vara bra och de flesta vätskor så som blåbärssoppa och juice kan ju inte heller vara fel.. Några Felix frys-soppor damp ner i kassen också, sedan avslutade jag lite vackert med en julmust! :-) Intressant va? ;-) Har även tagit mej ut till P i det hemska ovädret, min älskade kuse stod i sin box lika snäll och obekymmrad som vanligt, P är helt otroligt underbar och jag blev så glad av att se han så jag nog blev lite friskare med det samma, alla andra utom P och dogsen flydde som att pesten kom in i stallet när jag anlände, jag har nog skrämt upp dem lite ;-) Men i influensa tider måste man ju ta saker å ting på allvar!

Nu måste jag försöka nöta lite mer förbannat plugg innan jag tänker kapitukera lagom till Bonde & Grey´s!
Ha de gött allihopa!
P & K

Försöker...                                 Försöker ännu mer...

Detta borde ju hjälpa mej på traven i alla fall, juicen heter ju till och med Friscus! ;-)

Sitter inne & längtar ut...

Jag längtar ut, ut till havet och ut till stallet!! Det är så tråkigt att vara sjuk och tvingas sitta inne... Ska nog ta kvällen redan nu för att försöka bli frisk och läsa igenom lite hand outs till tentan! Hoppas på att vara bra mycket piggare imöra!

Ha de bäst godingar!
P & K



Längesen jag var vid havet nu... Längtar!

Låt det inte vara Nöff-nöff bara...

Det är ju sådan hysteri kring denna svininfluensan, å Linda hade lagt upp en så söt å rolig bild så jag var tvungen att sno den hit eftersom jag ligger hemma och hoppas att jag i alla fall inte har nöff nöff! Men jag vågar inte träffa någon nu "om ut i fall att" Jag känner mej som Nasse gör ;-) Fy fanken! Förhoppningvis är det väl nåt annat skit, för jag mådde ju hur bra som helst i helgen.

Sjukt tråkigt att vara sjuk!

Jaha då blev det ju inte alls som jag tänkt mej idag, natten har varit ett närmare helvete får jag nog lov att klassa det som! Det är tur att man har underbara vänner som hjälper "en vän i nöd" Tusen tack!! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er!! När man blir sjuk från en klarblå himmel blir man ju smått förvånad måste jag ju säga, men nu är det som det är och det är bara att försöka tvinga i sig nåt som ger mig energi att bli frisk! Underbara Catta var iväg och handlade det som jag kunde tänka mej att äta, nämligen nyponsoppa och rostbröd samt lämnade mej lite pluggmaterial & halstabletter :-) Min älskade Linda är hos P och hjälper mej i stallet, så himla snällt! Min kropp hade nog inte klarat ett enda greptag i detta tillstånd... Dock hjälper Panodilen riktigt bra just nu så jag känner mig i alla fall piggare än imorse... Jag försöker så gott jag kan med plugget och ska väl försöka få i mej lite mer mat snart :-)

TACK alla mina underbara vänner!! Ha en bra dag allihopa!
P & K


Gör ju ändå ett tappert försök i soffan måste jag säga,

måttligt med plugg...


Tack Catta! Bästa sjuk-maten :-)


Har ju kännt mej piggare ändå.. ;-)

Back in Hstd!

Gokväll! Då var jag hemkommen till Halmstad igen efter så gott som 4 härliga dagar i värmland! Tågresan gick finfint men jag känner mej lite risig alltså, inte allt för kul! Men nu har jag hällt i mej te och Echinagaard och ser på årets andra avsnitt av Paradise hotel, helt klart ett galet program med en hel del galna medverkande men underhållande är det väl ändå, så nu är jag väl fast me detta! ;-) Checka precis mailen och morgondagens dubbla föreläsning är inställd, vilket i och för sig är skönt, men lite väl otajmat att jag inte kollade det innan jag tog tåget tillbaka, men men bara å gilla läget, imorn blir det stadsbibblan och plugg för hela slanten! Å ett besök hos efterlängtade P:son såklart!

Sleep tight!
P & K

Här bjuder jag på lite pics från helgen! Enjoy!


Min schööna böna å jag...                                    Älskade, underbara vänner!


Märklig bild....                                                      Adam & Jacob!


Jacob & Henke                             Adam é gla!


Tess drog upp oss på en uppfriskande förmiddags-
promenix, söndag morgon. Här har vi Tess & Atlas,
å i bakgrunden ser man min gamla lägenhet! :-)


Hann med ett besök på gamla Coopan me!              Pay back time från Jocke, så typiskt
Fick snacka ikapp lite med Putte å Jocke, alltid         dej Jocke ;-)
lika kul!


Han med en ses snart-fika med     Dags för hemfärd - plugg & hostig
Min Tossa innan jag skulle med     är en sådär bra kombo... Men nu är
tåget :-)                                      jag hemma och ska ta kvällen! :-)

Saknar er redan mina vänner!!!

Tog semester över helgen...

Jag har haft det hur bra som helst hemma i Karlstad! Har dock haft fullt upp så jag tog lite bloggsemster då jag i söndags morse upptäckte att min kamera var kvar hos Tessan, så jag kunde inte lägga upp några roliga bilder. Men det kommer! Så länge tycker jag att Tessans blogg har en hel del bilder från lördagen att bjuda på ;-) klicka på hennes länk! Idag går tåget hem till Halmstad igen och jag MÅSTE nöta inför tentan om inte detta ska gå helt åt helskotta! Nu ska jag ut och hinna ta en fika med Tess innan det blir svängen förbi Livskraft för att sedan fara vidare till tågstationen... Saknar Värmland lite redan nu, fast jag trivs i Hstd vet jag att jag kommer bli bitter som få när Karlstad får snö innan mej! ;-) Men tågbiljetten för jul är redan bokad och gissa om det kommer gå fort!!? :-) Nej nu är allt packat och jag måse lyfta min trötta rumpa från soffan, återkommer ikväll! :-)

Ha en toppendag så länge!
P & K


Ha en fin dag allihopa! Dags att kila...

Ack Värmland du sköna!

Nu är jag hemma i värmland och igår hade jag en fantastisk dag som bjöd på allt jag önskade mej! Tågresan gick fint, dock var det ersättningsbuss mellan Gbg och Trollhättan vilket var pest! Helt fullknökad va bussen men som tur är tar ju inte den biten så långt tid. Från Trollhättan läste jag nog så gott som hela vägen till Karlstad och leendet blev bara större och större då snön låg på träden utanför tågets fönster :-) Väl hemma i Karlstad var det ingen snö när jag kom fram :-( Men jag skyndade till Pia så var lika glad för det! Underbara Pia har fixat mitt hår, och hon är helt otrolig!! Jag vet aldrig vad jag vill när jag kommer dit men försöker förklara något som inte kan vara lätt att förstå för någon men Pia lyckas alltid!! Så nu är håret fixat igen och nästa gång blir dagen innan julafton, längtar redan!! Efteråt tog jag och mamma en liten sväng runt på stan och svängde förbi Happy kitchen och köpte mat :-) Världens bästa sushi och sallader! Lagom till idol kom älskade Tess ut till oss i stugan och vi myste järnet under filten vid brasan och pappa & mamma fixade glögg, pepparkakor och lussekatter, Lagom till detta började snön falla utanför! Såå mysigt! Idag ska jag besöka gamla stallet och ta en promenad annars är det ännu inga planer men Ikväll blir det i alla fall lite partajj! :-)

Ha en härlig Lördag!!
P & K



Myspys med min böna!


Lite mörkare nu...                       Men fortfarande rött!


Jättenöjd med håret & glad           På kvällen kom snön!! :-)
över att vara hemma i stugan!

Fantastiskt bra dag!!

Ååå vilken underbar dag jag haft idag!! Började i skolan med en bra och rolig föreläsning med roliga övningar som resulterade i skadad hud av silvertejp! Det är vilt att gå psykologiprogrammet ;-) Fortsatte med att ta en snabbis med catta som vi börjat kalla det, Snabblunch och lite tjat. Sedan åkte jag och hämtade ut mina nya jeans och vad jag junde se hade de en sjukt bra sömmerska! Sen var det såklart dags för stallet där jag fixat och pysslat, vid fyratiden då Ida slutat red vi ut, jag & P, IdaEffe och CarroBosse - en jättehärlig eftermiddagstur i den härligt vackra naturen och vi hann hem precis innan det blev mörkt! :-) Blev en liten snabbvisit hemma sen för att hämta bikini, handduk och shampoo m.m och klockan sju kom Alex och hämtade upp mej, tillsammans med Malin och det bar vidare till Sannarpsbadet för en relaxkväll! Hur härligt som helst vi simmade lite som träning och jag sprang även med sånt sjukt hett bälte, så folk typ tror att man inte kan simma men det ska vara bra för knäet så då är det bäst att lyda ;-) Sedan bastade vi två gånger, var en väldigt speciell men ack så härlig upplevelse då de hade en kvinna som "höll" i bastandet ena gången var det eucalyptus och andra gången gran, så häller de på sånt vatten och står och vevar med en handduk typ - speciellt men nice! :-) Sedan badade vi även ångbastu och efter dessa bastubad hade vi nog svettats några liter tillsammans! Vi badade lite mer och bubblade i bubbelpoolen ett bra tag :-) En helt underbar kväll! Nu har jag ätit kvällsmacka och druckit te för att mysa ännu mer så nu är det dags att börja packa väskan för Värmland! Imorn bitti klockan 9 går tåget och snälla Simon kör mej till stationen!

Hörs imorn & mina värmlänningar, vi ses i helgen såklart!!
P & K

Kändes så sjukt rätt att spendera en torsdagkväll på detta viset så det
får ta och bli tradition från och med ikväll!


Nu är jag lagom mör ni!
Efter flera timmars bad, bastu och
dusch kommer jag sova som ett barn!

Onsdagen som gick...

Igår hann jag ju inte dela med mej av vad jag hade för mej! Men vi var som sagt på IKEA i Helsingborg som faktiskt är ett rätt dåligt IKEA upptäckte ja.. Men kul hade vi förutom att jag blev så trött av att gå där så länge! Björn och Simon var helt otroliga!!! Killar brukar ju gärna dra ett löppass genom varuhuset för att komma ut så snabbt som möjligt men så var inte fallet här vill jag lova! Jag trodde fasen jag skulle stryka med där ett ta! ;-) När Björn inte kunde bestämma om han skulle ha vita eller träfärgade galgar eller hur fula grytunderläggen i kork är, jag menar de sakerna lägger man ju verkligen märke till ;-) Hihi! Ne jag hade sjukt kul med dessa gossar och lägenheten hans kommer bli skitsnygg!! GRATTIS till Simon också som ringde idag och berättade att han också fixat sig en riktigt nice lägenhet, så kul!! På kvällen var det ju Glögg och mys hemma hos Bella innan det blev natten...


Köttbullar såklrt! Liten = 16 :-     Björn & Simon

FYND!

Enda gången Simon visade sig        Björn bara steker!

svag ;-) Måste vart vid galgarna!

Fika var utan tvekan nödvändigt!

Hann bli både äppelpaj och choklad-

boll med kaffe :-)


ÄNTLIGEN!!! Glögg, peppisar med mögelost, lussekatter

& choklad :-)

 

Länkar!

Go morron go morron! Igår var en händelserik dag som bjöd på en impulstripp till Helsingborg. Det blev IKEA för hela slanten eftersom Björn ska flytta nu i helgen så jag och Simon agerade hjälp och åsiktsmaskiner ;-) Sedan på kvällen åkte jag hem till Bella & Daniel vi såg såklart på Tv, onsdag som det var men sen hade vi Glögg-premiär!!! Herregud det är baskemej ett gift det där, så gott! Vi körde fullt ut med lussekatter, pepparkakor med mögelostjulchoklad. Sedan hade vi lite datakväll för Bella har nämligen börjat blogga så jag fick försöka dra mig till minnes hur man gör med stilmallen och allt annat som jag är såå dålig på! Men när jag börjat läsa märkte jag ju att det fanns många grejjer som var väldigt lätta som jag inte lyckats med än så nu har jag äntligen LÄNKAT till mina vänners bloggar! Kolla in LÄNKARNA, det är det värt!! Har finner ni Tessan, Linda, Bella, Aless och Sandra som skriver om sina dagar!

Bilder från igår kommer upp senare för nu bär det av till skolan för föreläsning!
P & K

9 minuter räcker!

Gokväll kära läsare! ;-) Idag har det varit en intensiv dag som minst sagt började med ett skutt! Jag ligger i sängen och undrar varför jag vaknar utan att klockan ringer, det är ovanligt för att vara mej... När jag vrider på huvudet och kollar klockan inser jag ganska så kvickt att jag har nio minuter på mig tills jag ska sitta i raden bland min klasskamrater på obligatorisk kursintroduktion i individpsykoligi. Här snackar vi snabbaste morgonen ever!! Hoppade i mysdressen som låg vid sängen, drog på conversen med våld och kastade på mej jackan och något stickat pannband som låg i "Möss-korgen" Hann även få med mej en matlåda och jag kom i tid!!!! Snacka om att vara snabb - sedan var jag ju sådär lagom fräsch hela skoldagen igenom men det var ju mest synd om alla stackars vänner runt omkring.. Speciellt när vi skulle göra en rolig "Mingel-övning" som har med teamutveckling tec. att göra. Vi delades nämligen in i grupper där vi fick olika beteenden att anta vid samtal med de andra och vi fick så klart inte säga vilket beteende vi hade  - tror ni inte jag lyckas få att jag skulle stå väldigt nära personen jag samtalde med, ynka 10 centimeter!!! Det var ju inte direkt den optimala dagen för närgång ;-) Hann ju varken duscha, tvätta fejjan eller borsta tänderna - tack & lov för tuggummi ;-) Haha men det gick fint, efter skolan åkte jag ut till P och pysslade. "stall-Gunnar" är ju hos oss på tisdagarna så han mockade och fixade allt åt mej den sköningen så jag bara gosade med P och tränade i ridhuset. Vi tog det lite lugnt idag med tanke på näsblodet, men han verkar oberörd av det :-) Nu har ja tvättat och ska hämta upp tvätten ur tvättstugan innan jag tänker ta en varm dusch och sedan krascha i sängen!

 

sov gott allihopa! Vi hörs imöra :-)

P&K


P letar socker i min jackficka...     P undrar vad i helsike matte sysslar
                                               med och om hon verkligen tänker på
                                             bloggen nu... ;-) Men han är ju för söt
                                            min Panther!

Fullsmäckat vare!

Go kväll! Idag har det varit en måndag som varit totalt fullsmäckad!! Började morgonen med att gå till vårdcentralen för att få vaccin, men det var ju kört! Helt SLUT på vaccin igen så det blev till att gå hem och äta frulle istället. Åkte sedan in till staden för att prova lite jeans som jag lade undan i fredags. Ni som följer bloggen vet ju läget med min spräckta brallor för ett par veckor sen! Må vara ett stort i-lands problem, men det blir ju helt fel i vardagen när favvo-jeansen som sitter på minst 3 ggr i veckan inte längre går att använda!! Så nu har jag sökt med lykta och förstorningsglas efter ett par nya favoriter! Men puh säger jag bara det har inte vart lätt! Men nu tror jag minsann ändå att jag funnit dom! Så imorse slog jag till efter att ha prövat dem en gång till :-)Ett par riktigt fina G-star. Dock var jag tvungen att lägga upp dom lite, så efter att ha betalt får jag gå ifrån affären utan en påse :-( De kändes ju inte alls kul! ;-) Lite fattigare åkte jag vidare ut till P för att fixa och rida, men någon ridning blev det inte för när jag skulle hämta prinsen i hagen blödde han näsblod min lilla putte! :-( Så det fick bli en vilodag för P idag.. Vid klockan ett bar det av till Gekås med brudarna! Vi har gått runt och varit lika tokiga som alla orginalen på tv! ;-) Men det går ju bara inte att gå in i det varuhuset utan att bli smått tokig ;-) Jag fick med mej en hel del bra grejjer hem, och sedan följde det väl med en del onödiga grejjer med men jag är nöjd! Nu har P fått ett kvällsbesök också, jag var tvungen att kika till hans näsa lite men det verkade bra så nu sitter jag hemma i soffan nyäten och var tvungen att knapra i mig lite ipren med efter denna fullsmäckade dag, men kul vare! :-)

 

Imorn väntar det heldag i skolan 9-17 med uppstart av nya kursen av individpsykologi, ska bli intressant!

Ha en skön kväll! P & K


Bella & Linda konfererar över Hello kitty prylar! ;-)


Linda i fullt fokus!                        Kanske det onödigaste köpet idag
                                                 men väldigt mysigt med ny mysdress!


Bra & välbehövliga saker: Trosor, strumpor, långkalsonger & skol-väska.


Nu har jag fått i mig lite vaitamains
också! Kokta grönsaker är det bästa!!!

Härliga helg!

Nu är det redan slut på helgen igen och det är dags för ny vecka, ny kurs, nya tag och nya traditioner kommer skapas! ;-) Helgen har varit helt underbar men fullsmäckad med roliga saker! Lördagen var ganska så vanlig med jobb och ridning. Men på kvällen bjöd Anders & Tias på "soppkväll" var himla mysigt trots att uppslutningen inte var den bästa men killarna pimplade lite vin och jag höll mej kvar en bra stund trots att Pascal och lilla Nadine gick hem lite tidigare. Imorse följde vi upp gårdagkvällen med Lyx-frulle! Jag tog mej en rask morgon promenix och köpte brödkonditoriet vid mig, tror jag ska göra det till en söndagstradition :-) Vi åt brakfrukost hos Anders & Tias, jag passade på att hämta min cykel innan jag åkte ut till P för att rida ut en liten runda. Söndag är nog inte alls rätt dag att rida ut vid Sperlingsholm för det var väldigt mycket folk och trafik på vägarna, inte nog med det, är det ju en sjuhelsikes massa fasáner överallt! Rätt va det är flyger det upp ett skrikande jäkla fågelfä mitt framför näsan på mej och P, tror nog att vi båda näst intill kolade på plats! P fick en puls på 290 och jag sträckte mej i ljumsken för att hålla mej fast i sadeln ;-) Efter stallet skulle jag ha tränat men kände att det inte var någon bra idé idag då knäet inte alls är på topp nu och snuvan börjar bli rätt påtaglig... Som tur var kom älskade Alex med ett underbart förslag! Hon Och Johan kom och hämtade mej och vi åkte upp till Falkenberg och kollade på Hockeymatch! Var så sjukt kul!!! :-) Jag kände mej som hemma och med en korv i näven blev jag nästan nostalgisk ;-) Haha som ursprunglig Karlstadbo och ett lag som heter Färjestad har man ju spenderat en del timmar på läktaren i såväl LLA som i Stråssa arena.. Kanske illa men det var på något sätt en fin tid det med :-) Efter matchen åkte jag och ALex och shoppade massa goa grejjer och hyrde lite filmer. Vi har vräkt i oss tacos och godis och jag är så himla glad och nöjd efter en dag med Alex sällskap. Synd bara att vi valde att se på en jäkla skitfilm! Den lät så himla bra när man läste baksidan, men Boy A är inte ett hett tips! ;-) Imorn ska jag rida på morgonen och vid 13 åker vi ett gäng till Ullared, ska bli skojj!!

Sussa gott!
P & K
 

Tias & Pascal                             Gustav & Anders

Söta & fina Nadine & Pascal

 


Jag & Nadine

 


Frulle


Jag & Alex myser med korv på läktaren


Johan mumsar korv                    Tim poserar snyggt i båset! :-)


Myskväll!!

Lyx-ledig fredag!

Ännu en underbar fredag är nu till ända och idag har jag bara njutit hela dagen av min ledighet och lyxen i nya stallet! Tog sovmorgon imorse och sov tills jag vaknade utan klocka, så gött det är!! Sedan blev det fredags-frulle med allt vad det innebär, sedan tog jag mej iväg till gymet och körde ett relativt lugnt pass med mycket rehab, tråkig träning men dock väldigt nödvändig... Sedan åkte jag ut till P, pysslade i stallet och tränade i ridhuset, P var grymt fin idag också! Idag var nog bästa dagen på mycket länge! Jättekul!! Med ett leende på läpparna skyndade jag in till stan för att möta upp BellaRoberts, sen som vanligt! Bella hade tagit bord på övervåningen där vi satt länge och bara tjata & Käka! Både sallad och kaffe med morotskaka :-) Sedan tog vi en runda på stan och kikade lite. Jag spanade in en ball klänning kanske till Jul/nyår vi får se vad studentplånkan kan orka med ;-) Slutligen blev det en runda på systemet för Bella skulle ut på super-fredag ikväll, så hon fyllde en korg till sig och Daniel, själv var jag väldigt sparsam med en flaska vin & årets Blossa-glögg ;-) Jag fördrev tiden i väntan med att gästa Linda och Daniel klockan sju med att vandra runt på Åhlens med allt vad det innebär. Spana in onödiga saker man vill ha i brist på annat, hitta nåt man verkligen vill ha, vara nära på att köpa, lägga tillbaka det, lukta på parfym och snål spraya sin egen ;-) Samt att ha ut en halv flaska smultron body lotion över handryggen! Väl hemma hos Jonsson/Körling bjöds det på kräftpasta och lite extra lyx från Daniel som köpt havskräftor och krabba :-) Även vitlöksbröd och två flaskor vitt fick slinka ner. Vi såg på Idol, såklart! Väldigt överraskande idag måste jag säga, blev helt paff när Mariette hängde löst! Men Halmstads stolthet visade vart skåpet skulle stå och är med fortfarande vilket jag tycker är HELT rätt! :-) När jag sitter där i soffan och börjar fundera på refrängen inser jag att jag ju tänkt köra bil för den har jag ju tidigare under dagen parkerat vid Linda & Daniel. Men med några glas vin går ju inte det!! Blev till att låna Daniels cykel som han så snällt lånade ut så det va gött!

Nu måste jag sova om jag ska orka stall, jobb och umgänge med mina vänner imorn ;-)
Sussa gott! P & K


Min älskade underbara P


Go & glá fredags-Bella!               Tränat & Ridit, lunch med Bella
                                                 och ingen tidspress - fin fredag dä!

Smyger på Bella som står i kö ;-)


De hugger in! :-)

Onsdagkväll & Fredagkväll...

Godmorgon allihopa, äntligen fredag igen!!! :-) Har haft en del att stå i därav den dåliga uppdateringen här på bloggen. I onsdags var vi ju hos Catta och hade middag innan jag skjutsade killarna vidare till Kåren. Igår var det en härlig dag! Började med att vi lämnade in tentan och hade utvärdering av kursen. Sedan käkade vi en lång lunch, jag, Catta, Björn & Simon. Sedan åkte jag och Catta in till stan och hon köpte de snygga Acne bootsen i brunt hos oss på Nilson :-) Vi tog bilen faktiskt för vädret var helt bedrövligt, sedan åkte vi ut till P och fixade i stallet. Trots att Catta inte är en hästtjej (än) så fixade hon massa saker, till och med så kratsade hon hovarna - modigt! Väl färdiga i stallet var vi STEL-frusna så det blev en kopp te under filten innan vi var tvugna att svida om inför kvällen som bjöd på Pizza Och vin hemma hos Pascal för att sedan bjuda på bowling och sedan vidare till Mårtensson för kareoke-kväll. En supertrevlig kväll!!!

Här kommer lite bilder från kvällarna! :-)

Att Simon tar soppa är väldigt kul... ;-)

Fortsatt roligt med Glass, blåbär & hallon!

Pizza kväll!

Random bilder från bowlingen!

Idag är jag ledig och har tagit rejäl sovmorgon! Snart ska jag åka till stallet och vid två ska jag möta Bella på stan för snackis & lunch! Ikväll är det given idolkväll!

Ha en superfin fredag!

P&K

Underlag är underskattat...

Ja ni detta är nog det tråkigaste inlägget ever för er som inte har med hästar att göra ;-) I alla fall början av det så hoppa ni en bit... ;-) Är precis hemkommen från stallet, en mysig men ruggig eftermiddag! Jag blev så ivrig att rida på den fina utebanan idag när jag var där och det fortfarande var ljust.. Så jag och P tog oss ett träningspass ute i stormen som Halmstad bjuder på idag, fruktansvärt isiga vindar ute! Men nu till det mer härliga, nämligen underlaget på banan är rena drömmen!!!! Det är helt sjukt härligt att rida där och jag ville verkligen inte sluta!! Snacka om upplevelse asså, det var det härligaste underlaget jag kan minnas! ;-) Nu sitter jag hemma och försöker tina upp från det fruktansvärda vädret med mellanmål och en kopp te, även så har årets snyggaste outfit kommit fram långkalsongen och überstora mys-tröjan! Nu sitter jag och inväntar Björn & Simon som vill fira att vi alla är klara med tentan, dom ska få lussebullar såklart och sedan ska vi till Catta som också vill fira! Kommer bli en bra kväll och med både Bonde & Grey´s på TV kan det ju bara inte gå snett ;-) Å så ska vi laga rödbetssoppa som Catta ville ge sig på, ska bli spännande!


Ser i alla fall väldigt gott ut! :-)



En bra dag...

Imorse tog jag och pappsen en liten morgonpromenix bort till konditoriet och handlade den goda limpan, sedan blev det familjefrukost innan jag var tvungen iväg till skolan och mamms & papps satte sig i bilen och körde hem till Karlstad.. Känns ju alltid lite tråkigt men snart så ska jag ju hem och hälsa på :-) Redovisningen av tentan gick fint tyckte jag och det är så gött att det är gjort! Var himla intressant att lyssna till de andra också :-) Imorn ska vi bara finputsa texten lite över lite lusse-fika och sen ska dreten in!! ;-) Efter skolan blev det ett besök på vårdcentralen för att få grissprutan, men då hade d e ju slut på vaccin så jag kan inte få det innan måndag :-( Så det gäller väl att hänga på låset då kan jag tro! Sedan följde Catta med upp en snabbis och fick en liten Lussebulle innan jag åkte ut till P och stallet! P verkar må hur bra som helst! Han tycker bara att alla jäkla fasáner är väldigt äckliga och det förstår jag för jag tycker till och med själv att de är läskiga ju! Men han var rå-cool idag med och fin att rida! Linda & Charlie kom på besök också :-) Jättekul att få sällskap och besök i stallet av dem! Jag slängde upp Linda P´s rygg med.. Vi kom fram till att det nästan var ett år sedan hon red sist, så då var det dags!! ;-)Det gick jättebra! Linda var jätteduktig och P skötte sig super så nu ska Linda rida fler gånger ;-) Träffade stall-Gunnar idag också som är en skön pensionär som är i stallet på tisdagarna och skrotar runt. Hur härligt som helst och han älskar att mocka och sopa!?!? :-O Det är sjukt gött å nu vill han mocka åt mej också på tisdagarna, och det är jag inte sen att tacka ja till med glädje! :-) När vi var klara i stallet åkte jag hem och värmde potatisgratäng och fläskfilé från igår, så galet skönt att slippa fixa mat! Nu har jag intagit soffläge och ska se på desperata hemmafruar! 

Ha en gosig kväll!
P & K

Nöjd & glad efter en bra dag!! :-)

Lusse-premiär!

Lite tidigt kanske ni tycker, men idag har det bakats lussebullar här hemma & det luktar sjukt gott i hela lägenheten! Nu ska jag lägga ner dem i små söta påsar och sedan in i frysen så jag har och gotta mej med det ett bra tag! :-) Idag har vi även fixat lite nytt här hemma och varit på Maxi och storhandlat, så gött att ha skafferierna fulla! Så har jag fått vinterdäck på lilla pärlan med, åkte in på en sån däckfirma och fick det fixat direkt till bara 199:- helt klart värt det! :-) Sedan har jag givetvis varit hos P och fixat och det känns så himla bra i det nya stallet! Allt man behöver finns och det är lugnt men med härliga människor och P verkar stortrivas! I alla fall än så länge, han är lugn som en filbunke ;-) Vi har även varit och hälsat på i Linda & Daniels nya lägenhet och lämnat en liten inflyttningspresent. De hade fått det superfint och jag tror precis som dom att de kommer trivas toppen! GRATTIS igen till den fina lägenheten. Jag ser fram emot många mysiga kvällar hos min lilla extrafamilj ;-) Nu ska vi äta potatisgratäng och fläskfilé, det är inte varje dag man orkar att stå med det annars! Så gött att ha mamma & pappa här, imorn åker dom tillbaka till värmland vilket känns lite trist, men som tur är så kommer jag hem till dom i v.46 så det är inte många dagar där emellan :-)

Ha en härlig kväll allihopa!
P & K

Fin fina lussekatter!                     Mumsigt som attan! och i bakgrunden sitter äntligen
                                                 tavellisterna uppe, så småningom ska där stå fina
                                                 fotografier!

En dag i hästväg...

Idag har det varit en riktig stalldag! Har gått i stallkläder hela dagen mellan 10-19, flyttat ut från Kullagård, ridit, städat, lunchat på Maxi-fiket och flyttat in i nya stallet - Sperlingsholm. P har skött sig ypperligt bra och såg väldigt lugn och tillfreds ut när jag åkte därifrån... Hoppas det går bra under natten och imorn ska han få följa med i de nya rutinerna direkt, så jag lämnar över allt till Ida som jobbar och jag tänker inte komma innan 13 tror jag :-) Hoppas på att han finner sig i allt nytt :-) Nu ska vi dricka te & äta skorpor här hemma - MYS!

Idag när jag tränat klart i ridhuset fick mammsen & pappsen rida lite me :-) Tyvärr lite suddiga bilder på Pappa, mamma var väl lite darrhänt ;-) Nejdå, mamma är väldigt duktig i sadeln faktiskt! Pappa satt förvånadsvärt snygg och P skötte sig galant!

Sussa gott!
P & K


Mamma rider på P , så fina!                                  Prinsen & jag


Pappa är riktigt modig! (synd att bilderna blev så himla suddiga) På bild två försöker han
på en hälsning också! :-)


En nöjd liten trio!




Panthers nya box...                                                     P myser...


En söt stallkisse.... - Faktiskt ;-)

Utmanad av Linda!

Blev utmanad av Linda att göra en E-lista eftersom jag heter Elin... Låter kanske enkelt men jäklar så jag fick tänka till på vissa! riktigt kul var det, men nu är nästan alla mina blogg-polare utmanade men en finns kvar, Elin nu utmanar jag dej med en lista - som inte får ha samma ord som min ;-)

1. Vad heter du: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Exit
3. Flicknamn: Elsa
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholtz
7. Klädesplagg: Engångstrosa
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandbortste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Egoistisk
12. Något man skriker: En öl till!!!
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: Eldkvarn
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Erik Olssons gata
18. Bil: Excalibur (Lyxig bil & en häst)
19. Sång: Elden