Tokvarm tisdag!

Idag tror jag utan tvekan att det varit den varmaste dagen hittills i sommar! Jag och P red på banan imorse, väldigt varmt i solen och tyvärr har alla bromsen börjat komma nu också.. Men P var duktig och vi gick in i stallet väldigt nöjda! :-) Sedan badade jag och Amanda både P & hennes sydney, de tyckte det var hur skönt som helst!


Nybadad Panther myser                     & spanar..

När jag precis var klar i stallet messade Sandra och frågade om jag ville med henne & Ida N till en strand vid simstadion och det var jag inte sen på i denna värmen, så där spenderade vi dagen med lek i vattnet för Sandra var så smart och fick med en boll! Sedan har vi bara ätit! Och jag läser min bok som en tok! Den är så bra!!


Sandra & Ida på stranden

Efter vår sol & bad dag åkte vi en sväng till Maxi och handlade lite kompletteringar till kvällens grillning. Vi grillade godsaker allihopa och satt och snackade, käkade ost-tacochips Och jordgubbar också :-) och sedan var tanken att vi skulle ha spelat vollyboll när jag,Sandra,Ida, Malin och Johan fick sällskap av några av Johans kompisar, men planen vid oss på Nyhem var upptagen av ett gäng grabbar.. Så jag gick hem lite tidigare för att röja i lägenheten, för imorgon kommer Mamma & Pappa! :-) Nu har jag även hunnit med att måla naglarna! :-)


Ida & Sandra vid grillen                       Johan & Sandra myser i kvällssolen


Naglarna i färgerna Wichita och på
fossingarna Samoa från
Mavala

Natti natti!

Goder morgon!

Goder morgon! Nu har jag precis stigit upp, lite försoven.. Sitter och käkar frulle och har kikat på vädret, vi ska få skurar här idag och imorn enligt Tone på 4:an, Sikken skit! Jag ska i alla fall åka ut till P och rida nu tidigt för det är fortfarande väldigt varmt! Sedan blir det väl ut i solen om den håller i sig annars tänkte jag försöka hinna med att baka lite godsaker och sedan är det dax för tvätt i eftermidag! Så det blir en helt vanlig dag med inte allt för mycket ståhej :-)

Ha en härlig dag!
P&K

This is my life!

En underbar dag, ett underbart liv! Nu mår jag så himla gött, ni med va? Snacka sommarvärme vi har! :-)
Här kommer min dag i bilder!


Vi blev ett helt gäng på stranden idag! :-) Här har ni
brudarna som höll ut längst! Threse, Ida N & Sandra


Detta är livet! En bra bok, en strand,
en stol & en sol..


Lämnade stranden vid strax innan sex
blev dusch och en för mej väldigt somrig
middag. Färskpotatis, falukorv & ägg
allt ska vara stekt!


Åkte ut en kvällstur till stallet för att ta in P & S som vart
ute under kvällen.. Passade på att gå en kvällspromenad
då våra hästar myste lika bra som dessa fina kossorna i
kvällssolen


Fina fina sommar Sverige                 Glada glada jag


Nu njuter jag av andra omgången glass
idag och ser på filmen
40 year old virgin
på 3:an

Puss & Kram!

Värmeslag!!!

Nu har jag galet nog varit på gymmet och tränat! Jag trodde seriöst jag skulle dö!! Svettades som en gris, benen kändes som bly och pulsen skenade i höjden! Puh! men nu är det gjort och jag ska slänga ihop en sallad och bege mej till stranden :-) Måste svalka mej i havet innan jag går åt av värmeslag! Svensk som man är så har man ju inte vant sej vid denna värmen ju ;-)

Drick ordentligt med vatten och glöm inte solskydd!


Pust & stonk!!                                        Viktigt att fylla på kroppen med energi
                                                                 nu i värmen speciellt efter träning ju,
                                                                 yoghurten är min nya favvo med vanilj,
                                                                 blåbär & banan! Super med keso & müsli

Mys-måndag!

Ja så var det måndag igen, men för mej är det ingen skillnad mot någon annan dag för jag är ju ledig ändå! :-) Sitter och käkar mumsig frulle nu med tropisk smoothie och ska strax åka ut till stallet. P ska få vila idag så han är redan ute i hagen innan det blir allt för varmt! Kan vara skönt för hästarna att ta igen sej lite mer nu när det är så himla varmt om dagarna.. Sedan tänkte jag faktiskt åka ner till stranden :-) Stor skräll! Känns nästan som jag bor där nu ;-) Idag ska jag försöka att bara sola baksidan för jag ser så rolig ut nu, brun fram och vit bak! :-) Sedan ska jag försöka bryta min dåliga icke-tränings trend! Måste börja träna nu så jag ska iväg till gymmet en sväng!

Ha en härlig dag i solen!
Puss & Kram

Super-söndag!

Har haft ytterligare en underbar dag! Solen skiner & alla är glada! Red P tidigt imorse, trots morgon så var ridhuset redan en bastu! Vi började sådär idag P var på riktigt tråk humör, la sig på alldeles för mycket och var stark! Jag var ännu sämre! Hade vanligt träns idag så han utnyttjade väl läget lite efter att ha ridits på kandar de tidigare dagarna, men vi lyckades reda ut det och avslutade bra! :-) Efter stallet åkte jag hem och fixade iordning en sallad och tog med mej till stranden där Ida, Victor och Jimmy redan satt och gottade sej i solen! Vid strax efter tre kom även Sandra och joinade oss efter sitt jobb. Det blev en omgång Yatzy, jag var gör dålig! Victor vann tätt följd av Ida, jag och Sandra hade inget flyt ;-) Vid halv sex åkte vi hem, skönt att duscha av sig en dag i solen med sand och salt! Cyklade sedan in till stan och mötte söta Rebecka för en fika. Vi satte oss på caféet jag fick ta en skaldjurstoast för jag orkade inte fixa nån mat innan... Man blir inte så hungrig i värmen tycker jag.. Mest bara sugen på godsaker! Sedan satt vi bara och pratade över varsin kaffe i kvällssolen och jag är så fascinerad av hennes utbildning, Rebecka läser till läkare verkar grymt intressant men man måste va tuff! Med allt de ska klara av och utstå! :-)

Lite bilder från vår dag på stranden:

Sandra, Ida & Victor under ett parti Yatzy


Coola tjejer i solen! ;-) Sandra, Ida & jag
Linda vi saknar dej!!


Jag checkar Sadras kasst, Yatzy
eller inte? Victor fick Yatzy på första
försöket!!

Underbara söndag! Nu blir det lite slappande med en bra bok i soffan innan läggdags :-)
Puss&Kram

Picknick vid Nissan

Lördagkvällen har jag tillbringat med Jenny! :-) Vi gick till Maxi och handlade lite plock-mat kan man säga och jag fyndade en solhatt för 10 billiga kronor! Toppen att skydda håret med så jag sliper gå runt som en turban med en sjal runt hela skallen...


Mitt hatt-fynd för 10 riksdaler!


Vi skar iordning lite smått och gott samt tog med oss ett mouserand vin som jag lagt på  kylning så vi kunde kalasa ordentligt! Vi tog en promenad in till Nissan, väcklade sedan ut filten och dukade upp vår middag :-) Hur mysigt som helst! vi stötte tock även på antalet måsasr, en var så dum så han sprang runt och betden andra i vingen så den skrek, men han vägrade släppa taget! Taskig pippi!

Tanken var en uteservering i den sköna kvällen , men det slutade med film och godis från hemmakväll, så nu har vi precis sett på chic-flick i form av Bröllopsduellen :-) Väldigt förutsägbar men härlig! Nu har Jenny traskat hem och jag ska krypa ner i sängen!

Sussa gott!
Puss & Kram


Jag i kvällssolen!


Fina Jenny på filten i den underbara kvällen!

Hästdag i Falkenberg!

Dagen har som sagt spenderats på hästtävlingar i Falkenberg :-) Jag, Johanna, Rebecka & Amanda åkte dit vid lunch då vi gjort färdigt stallet och ridit hästarna.. Vi har suttit och mått gott i gräset på dressyr-tävlingarna, jätekul, jättevarmt och väldigt lärorikt! Ridningen imorse gick bra men det beror ju på vad man jämför med ;-) Haha! Men man ska ju tävla mot sig själv! Eva var ju självklart på plats med och lite andra namn som Bo Tibblin även Anki Carlsson från vårt kära värmland var med och tävlade St george på sin Chaplin och slutade 2:a! Jättekul! Grattis!

Nu har jag även varit ute på en kvällspromenix med P och kommit hem,tvättat av mej allt damm och nu ska jag och Jenny bege oss till Maxi för att inhandla en mysig middag som ska avnjutas ute i det gröna det blir picknick vid Nissan.

Ha en härlig lördagkväll!
P&K


Johanna svalkar sig                            Jag i viloställning och Rebecka bakom


brunbrända ben vilar i skuggan        Thea var duktig


Anki & Chaplin på banan

En glassig fredag!

Jag har minst sagt haft en glassig fredag! Sjukt skön dag som har spenderats på stranden vid havet mestadels av dagen! :-) Mötte upp Sandra på stranden vid 10 och mådde gött i solen till 16 på eftermiddagen! Vi solade och gottade oss med både matsäck och varsin daim-strut! Galet gött! Har även blivit några bad i dag, dock inte lika mycket för svalkans skull som i onsdags utan mer för att skölja bort lagret med sand som klibbade fast på huden! Blåste sån dum vind idag som gjorde att det inte gick att ligga på stranden utan att bli mer eller mindre begravd i sand.. Så det var sitta som gällde i varsin Svenne-stol! Och sola framsida...Jag tog mej även en strandpromenad i vattnet längs med en lååång bit av stranden


Sandra i mycket ergonomisk            Två svanar på havet
sol-ställning, allt för brännan! :-)

Efter stranden blev det dagligt besök hos P som myste i hagen med S, jag mockade och grejjade sedan kom Eva och Johanna och raggade med mej på utflykt! En riktigt underbar en också! Besökte Särdals kvarn :-) Så mamma och pappa nu har jag rekat hit ska jag ta med er när ni kommer till veckan! Snacka mysigt! Jag rekomenderar alla er att åka dit! En resa tillbaka i tiden, snacka om nostalgi med hemmagjord flädersaft och underbar miljö! Så avkopplande, Åk dit vettja! Givetvis lämnade jag kameran i min egen bil när jag som mest hade velat ha den med! Men bilder på detta underbara ställe kommer till veckan istället :-)

Kvällen har spenderats hemma hos Sandra, där vi tyvätt fick se Sveriges U21 förlora på straffar så orättvist ju! Men vi höll humöret uppe och grillade underbart god middag utanför huset, och tjatade i den ljuma kvällen.. Jag spillde ut Sandras sista rosé över min ljusa Converse, men som sagt ska ju synas att skorna varit med under en sommar med rosé! Mer synd om Sandra oc hennes vin! Och Ida spetsade sin måltid med Coca cola! ;-) Galet! Till efterrätt blev det glass, jordgubbar och chokladsås! Tanken var att vi skulle ta oss vidare in till stan och sätta oss vid någon uteservering, men vi kom inte så långt, då sängen lockade desto mer...

Nu ska jag krypa ner i min lakan och sova gott, imorn ska jag upp tidigt för att rida och sedan åker Jag, Rebecka, Johanna & Amanda till Falkenberg och ska kolla på hästtävlingar! :-)

Sussa gott!
P&K


Två fina tjejer och en grill me käk      Jag & grillen


Ida & Sandra                                          Grillat är godast!


Sommar i en skål!

Strand-tajm!

Nu ska jag bege mej till Stranden! Där ska jag och Sandra ligga och glassa hela dagen i det underbara vädret, ska ta en sväng förbi Maxi med för att köpa med mej lite frukt och mariekex! :-)

Ha en härlig dag! Hoppas ni med får njuta av solen!
P&K

Legenden av pop-död!

Vaknar till nyhetsmorgon som visar en lång session om att Micheal Jackson inatt har dött av troligen ett hjärtattack... Vad konstigt det kändes! Jag hade aldrig trott att han skulle gå bort nu trots hans dåliga hälsa.. Han som pratade om en avskedturné och allt! Jag är väl inget stort fan av Michael egentligen men hans karriär som artist och hans musik är ju något utöver det vanliga! Vila i frid..

Pustar ut!

Nu har jag placerat min bak i soffan och pustar ut efter en heldag! Fick skynda hem från stallet, slänga i mej en Felix fryst soppa och sedan cykla fort in till jobbet. Dagen på jobbet gick snabbt som attan för vi hade att göra om man säger så, mycket som ska fixas i och med REA: n. Efter jobbet fick jag skynda hem för att hinna till min tvättid som jag precis är klar med nu! :-) Stannade till på Hemköp och köpte en grillad kyckling med, så jag har gjort en jättestor kycklingsallad så det räcker till lunch på stranden imorn på min hellediga dag! :-) Jag ska bara njuta fullt ut hela dagen så jag hoppas verkligen att jag vaknar till sol! Gissa om jag har träningvärk i mina ben idag eller?! Efter min mastiga kvällspromenad igår kväll samt långt träningspass med P imorse..

Så nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen och imorn har jag sovmorgon för Amanda tar ut hästarna:-)

Sussa gott!
Xoxo


Min kycklingsallad!

Premiär-pass på Kandar

(Hästsnack) Var uppe i ottan imorse och åkte ut till stallet, fixade iordning allt till P Innan det var dax för lektion med Eva vid 9.15. Värmen var redan ordentligt påtaglig och jag & P värmde upp i ridhuset. Idag hade vi kandaret istället för träns, första gången han tränas ordentligt på kandar och jag är hur nöjd som helst med honom!! Han var superduktig! Även Eva tyckte att det var det bästa hon sett honom och att det har hänt väldigt mycket! Känns väldigt bra! :-) Eva var lite sen så jag satt på P i ca timme, så när jag hoppade av efter träningen och lossade på sadeln och kandaret gäspa han som bara den efter att ha blivit väckt och tränad tidigt! P fick ordentligt med vätska i maten samt svettersättninng nu när man både tränar och det är varmt. Då är det lätt att de får en låg vätskebalans så jag ger svettersättning i form av salt och druvsocker i fodret efter träning.Jag och Amanda släppte sedan ut hästarna i hagen, Skönt för dem att det blåste idag!


Min snygging pustar ut efter träningen i värmen!


Vilken skönhet! :-)

P&K

Bloggen har fått fnatt!

Bloggen har fnatt och textbitar ur min text trillar bort.. Det var i alla fall Sandra som redan var på stranden och njöt när jag kom ner.. Sedan var vi där hela dagen! :-) Orkade inte göra om det inlägget med för svanskote-inlägget var ännu värre så det var jag bara tvungen att fixa till!

Natti natt!

En sprucken svanskota!?

Jag tog mej även en sen kvällspromenad efter att ha duschat av mej svett och salt efter en heldag vid havet. Med inpackning i håret och nyinsmord solbränd hud gav jag mej ut på en promenad längs med Nissan som Sanna tipsade om. Hur mysigt som helst var det i den vackra kvällssolen! Så kul med nya ställen att gå på! Jag fick dock ett litet problem... Jag bara gick och gick och gick längs med Nissan och njöt av den fina kvällen, tillslut inser jag att jag ska ta mej hemåt också, och hur fasiken då!!? Ja det var ju inte det lättaste och jag gick nog inte direkt den smartaste vägen heller.. När jag gått i en timme börjar jag få sjuka huggen i svanskotan! Det var bland det konstigaste jag varit med om, och så fort jag vred på huvudet så hög det ännu värre! Så jag ringde hem till mammsen, för hon har ju koll på sånt där.. Så jag hade henne i luren hela sista biten så jag kom hem ordentligt ;-) Mamma sa att det kunde vara så att jag fått en spricka i svanskotan, som man kan få av en så kallad strech-fraktur.. Hoppas verkligen att det inte är ngt sådant, jag har haft stora problem med svanskotan i tonåren så det kanske sitter kvar lite.. Men vad konstigt vettni! Kanske är påväg en svans ut?! ;-) Nu är jag äntligen hemma i soffan och har stechat ordentligt och nu ser jag på So you think you can dance efter en promenix på mastiga 1 timme och 40 min Puh!!!

Trevlig kväll kära ni!
Puss & Kram


Äntligen har man fått lite äkta            Nu har jag sköljt ur inpackningen
färg i fejjan & slipper hålla på att     & tagit kvällen på riktigt!
fuska med solpuder och smink
Så skönt!

Det blev en dag på stranden!

Min dag har varit underbar! Jag var i stallet tidigt imorse för att hina tida innan den värsta värmen satte in! P var väldigt duktig, försökte rida ett kort men intensivt pass så han slapp fajtas med värmen allt för länge.. Han var väldigt duktig idag med och vi övade i huvudsak på enkla byten :-) Efteråt fick han bada, och som han njöt!

Efter stallet med P ute i hagen, så åkte jag ner till stranden där i har varit på stranden hela dagen och badat antalet gånger för att svalka ner oss! Det var riktig södern-värme idag då det knappt fläktade på stranden! Vi har fkat, sovit, spelat Yatzy och bara njutit! Sedan köpte vi oss en varsin Glass med, Callipo Refresch! Ruggigt god! Sedan kom Ida ner och gjorde oss sällskap när hon slutat jobbet :-)


Underbara havet                                 Sandra & Ida på stranden

Efter stranden tog jag en sväng ut till min prins och svalkade av han med ett litet kvällsbad efter en varm dag.. Det är även himla bra att ha en bonde med en gård när man är fattig student vill jag lova! Börje kom och gav mej årets första färskpotatis och rädisor från deras lanne :-) Så fick jag ägg också! Helt toppen! Så till middag blev det Färskpotatis, rädisor, broccoli och torsk som jag panerade! Riktigt gott!


Min middag!

Xoxo

Delicious!!!

En helt fantastiskt tisdag kväll har jag haft! Åkte ut till stallet och hämtade in Panther & Sydney från hagen, de stog och njöt i det fina vädret när jag kom helt obekymmrade från flygfän då de var klädda i varsin rymddräkt som skydd! P fick komma in i sin nyskurade box, så nu har han jättefint i sin lilla lya! :-)


P i sin rymddräkt från Bucas, 3:e        P myser i nyskurad och nyhalmad box
året i rad, sjukt bra kvalitet på flug-
täcke!

Sedan bar det av in till stan och jobbet för ett litet möte, vi klarade av det fort och gick vidare till Harrys där vi satt ute i solen och mådde gött! Gött käk och många goa skratt men avvikande samtalsämnen ;-) Tack tjejer för en härlig kväll!


Jag & Isabella                                       Jennie & Jessika


The well-known WIngs!!                      Jag har ju inga problem med att rensa
                                                                 tallriken åtminstone!! Gött gött gött!

Min galet mätta mage och jag satte oss i bilen för att åka hem och parkera, körde lite vilse med, så bra är jag på Halmstad... Skulle prova att ta en annan väg ;-) Kom till sist fram och gick över direkt till födelsedagsbarnet Lina med en blombukett! Lina bjöd på underbart god tårta och massa andra godsaker.. Och det händer bara inte att jag säger nej till sötsaker, så jag åt måttligt bra så nu har jag magknip och ska krypa ner i sängen :-)

Imorn ska jag glassa på stranden hela dagen! :-)
Sleep tight!
XOXO

Fin fina dag!


Min dag har varit alldeles underbar och det kommer inte bli sämre nu! :-) Ska iväg till jobbet på ett litet sommar-möte för att sedan gå till Harrys och käka :-) Sedan avslutar jag med tårtkalas hos födelsedagsbarndet Lina! Jag känner mej så himla nöjd idag! Träningen med P Gick toppen imorse, Sedan skurade vi ju stallet, vilket könns himla skönt nu när det är gjort :-) Blev enorm skillnad och det gick bra förutom min lilla incident med att skrapa av mej knogen mot den skorvliga betongväggen, You go girl! Så det har gått åt några plåster ;-) Men åkte sedan ner och gottade mej på östra stranden, så jag ska inte klaga :-)

Ha en trevlig tisdag kväll!
Puss & Kram


Jäkligt snyggt knallgult hårband va?!
Haha här ska vi inte bleka nån hår-
botten inte :-)


Redo för möte & Middag! Hittade en gammal creme-färgad tunika i min
garderob som jag inte använt allt för många gånger, den får funka fint
ikväll! :-)

To do today

Tisdagen bjuder på mycket fint! Nu ska jag åka ut till P och rida innan det blir för varmt! Sedan ska jag, Rebecka & Amanda skura och städa lite i stallet med virkon för at få det lite sommar-fräscht och förhoppningsvis bli kvitt lite flugor! Efter stallet ska jag ut på stranden utan tvekan! sola & bada får man passa på att göra nu när man är mycket ledig och vädret är fint! :-) Klockan sex har vi möte på jobbet och efteråt ska vi gå ut och käka på Harrys! Så gött! Min efterrätt blir tårta hos Lina på fartyget ikväll :-)

Ha en toppendag!
Puss & Kram

Grattis mamma!!

Stort Grattis till min älskade mamma som idag fyller år! HURRA HURA HURRA!!!!!
Tyvärr kan jag inte åka hem till Värmland & fira idag, men vi ses till veckan :-)


Världens bästa mamma!

Dagen bjuder även på ytterligare ett födelsedagsbarn, Lina fyller idag 28 år, det ska firas med tårta ikväll! Grattis!!!

Xoxo

En helt vanlig jävla måndag :-)

Idag har jag haft en helt vanlig jävla måndag, som varit helt toppen så den där svordommen klingar inga negativa klanger :-) Började min dag i stallet, med att jag och Amanda red ut på en morgontur i skogen. Det var en helr underbar morgon med redan 20 grader! Sedan släppte vi ut våra fyrbenta i hagen i varsin rymddräkt :-)
Efter stallet var det dax för jobb, där AC;n var trasig så man fick vara ganska lättklädd, men det fixade vi nog bra för jag höll mej sval och fin ;-)

Nu har jag precis varit på en dryg timmes kvällspromenad, det känns som sommaren är här nu, för ikväll kunde jag gå i t-shirt och det var ändå varmt! Kvällssolen värmde skönt och jag gick i lite nya bostadsområden samt längs Nissan och kikade på båtarna i hamnen.. Jag blev måttligt sugen på att ta en sväng på havet eller hemma på sjön Vänern i värmland :-) Nu lär jag väl få äta upp med råge att jag sa att det känns som sommar, blir väl spöregn hela nästa vecka nu bara för de ;-) Men än så länge ser det soligt och varmt ut i prognoserna!

Nu måste jag ta till vara på min falukorv, så dax för en korvstroganoff! :-)

Ha en mysig kväll!
Puss & Kram

Bad, Strandpromenix & grillning

Det blev faktiskt riktigt fint förut, jag tog bilen ner till östra stranden för att slöa lite i solen, men när jag väl kommer ner blir  det givetvis riktigt molningt så jag får dra på mej tjocktröjan, ungefär en halvtimme senare vaknar jag av värmeslag då det är soligt och varmt igen och där ligger jag i tjocktröjan, då får man ju bra bränna med liksom! ;-) Men detta lilla knep var ju faktiskt effektivt som attan för att premiär-bada i havet för i år :-) Var så varm så jag tog mej ett dopp i det blå :-)

Efter sommarens första dopp!
Bättre sent än aldrig ;-)

Efter stranden hörde Ida av sig och undrade om jag ville med henne och Sandra ut och gå för att sedan ta grillningBolmens.. Å det ville jag ju såklart! Vi gick en långpromenad ner till stranden och gick sedan och kikade på massa mysiga hus och stugor på tillbaka vägen, det kändes verkligen som sommmar ikväll :-) Sedan var ja tvungen att ta svängen inom mej och ta med mej lite käk bort, jag hade lite fläskfilé i frysen som jag lade i en egen marinad som jag fixade ihop (stolt) :-) Det blev riktigt bra! Stackars killarna hade väntat länge på oss och fått lägga kol på grillen ett antal gånger.. Förlåt! Himla mysigt att grilla i kvällssolen, sedan gick vi in till johan och såg på en kärlekshistoria - Just like heaven :-)


Ida & Daniel                                          Johan, Sandra & Anders käkar grillat


Mitt käk! Fläskfilé, grillade grönsaker
värmländsk potatissallad, gurka &
såklart en avokado

Tack för en mysig kväll!
Nu blir det snart sängen för mej, upp tidigt imorgon och rida ut med Amanda på en morgontur i skogen.
Puss & Kram

Sköna söndag!

Har haft en förmiddag i stallet i det sköna vädret, jag och P träande på utebanan och det gick riktigt bra idag med. (hästsnack)Idag använde jag mej mycket av att rida övergångar och ryggningar emellan för att fånga upp och få honom mer uppmärksam. Han ska lika gärna kunna kliva bakåt som framåt och fatta galopp från ryggnignen. Denna övningen är super tycker jag, jag använder den då jag rider på volten, jag vänder sedan igenom volten från den öppna delen, på mitten av linjen gör jag halt och ryggar och rider sedan fram i galopp.

Idag släppte vi även ihop Panther med ett av stona i stallet och det gick hur bra som helst! Ingen av dem brydde sig allt för mycket om man säger så, vilket var väldigt skönt.. Jag var lite orolig att P skulle hoppa på henne eftersom han är kastrerad såpass sent men han verkade inte ha det i tankarna.. :-) Duktigt!


Snyggingen!

Nu har jag käkat lite lunch i form av rester och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känns inte riktigt som det är solningsväder, det är att lite moln på himlen, men en promeand får det nog bli i alla fall :-)

Ha en skön söndag!
Puss & Kram

Middag & spelkväll

Igår kväll tilhörde jag inte en av alla som gick ut och roade sej på krogen, jag var alldeles för trött för det :-) Så jag, Linda, Daniel & Ida fick en mycket bättre idé, att gå ut och käka middag.  Vi gick till Yoss och käkade en riktigt härlig middag och njöt med filtar i den härliga men lite kalla kvällen.. Vi slog även på stort och tog smarrig löjromstoast till förrätt! Jättemysigt hade vi! Efter middagen tog vi en exklusiv efterrätt på Mc donalds, mjukglass!! Och sedan bestämde vi oss för att cykla hem till Ida och spela spel :-) Jättekul! Idas Viktor kom även hem senare på kvällen från sitt jobb och gjorde oss sällskap..


Ida & jag på Yoss


Linda & Daniel på Yoss


Löjromstoast!                                        Fläskfilé med chiliaioli


Daniel & Linda under galen-panna    Söta Ida som Arne Weise

Nu ska jag ta och åka ut till P för att sedan hoppas att det är lika soligt och fint när jag är klar så jag kan ta mej till stranden för en skön dag i solen :-)

Puss & Kram

Den stora festen!

Midsommarfesten och middagen drgos igång vid 16-tiden och vi begav oss bort till Bolmens, där vi höll till! Ett stort tack till er tjejer som gjort denna härliga fest möjlig! Ni hade fixat kvällen fantastiskt! God mat, underbart sällskap och glada humör, tack för att ni givit oss alla en minnesvärd kväll!

Här kommer aftonen i bilder:








Resterande bilder kommer väl upp på fejjan inom kort så håll utkik ;-)
TACK för en underbart härlig afton allihopa!

Puss & Kram

Midsommarafton

Min midsommarafton började hos P, träningen gick super och sedan fick han gå ut i hagen, och som han mådde!


Min midsommar-prins detta!

Även Börje var på fantastiskt midsommar humör och kom med fina midsommar blommor till mej :-) Jag kompletterade med några så jag fick sju olika sorter! För det är väl det som gäller på midsommar?


Fina midsommar-blomster

Direkt efter stallet bra det av till champagne-frukosten hos Lina & Magnus, där var dryga 20 pers redan igång och jag gjorde dem sällskap ett tag innan jag gick hem igen för att göra mej iordning inför själva misommarfesten!

Och så här såg jag ju ut då:


från bas till           stylade vågor till     uppsatt till            färdig
(om ni vill se bilderna större så klicka på dem)

Det börjar bra.. håll i!!

vaknade till solsken nu på morgonen, så kom igen nu och håll i det fina vädret Halmstad! För det är idag det smäller ju, midsommar here we come! :-) Nu sitter jag och äter lite frulle för jag måste skynda mej ut till stallet nu på morgonen, så jag hinner med P också :-) Sedan är det ju Champagne-frukost klockan tio, vilket jag inte kommer hinna till men vill ju i alla fall inte komma allt för sent! Jag surfade precis in på pappas favorit sida gällande väder som är yr.no för att kolla om solen verkligen kommer att hålla i sig.. Det ser bra ut ända fram till 18 sedan är det sol och regnskurar över Halmstad, men det där med regnskurar vet jag inte om jag tror på faktiskt!! :-) 

Ha nu en härlig start på vårt härliga midsommarfirande!
Vi hörs sen då kommer det lite bilder med! ;-)
Puss & Kram 

Torsdagspyssel!

Nu sitter jag hemma i min undrbara soffa och har nog tagit kvällen tror jag och laddar batterierna för imorgon :-) Då smäller det! Den stora Midsommar-festen med hela 76 personer! Ska bli så himla kul! Och dagen dras igång redan vid 10 med Champagne-frukost :-)

Imorgon väntar festligeheter med underbara vänner!

Min dag idag har bestått i mestadels stallet och jobb! Ridningen med P imorse gick över förväntan med tanke på att han vilade igår, han ska helst vila 2 dagar när han har vilodag för annars brukar han bli lite trist, men han var riktigt duktig! Så jag är jättenöjd med min prins! :-) Jag hann allt i stallet på morgonen trots att jag var lite trött och försov mej lite imorse.. Sedan åkte jag till jobbet och jag och Jessie förberedde inför den kommande veckan :-) Sedan när jag kom hem hade jag tvättid (mkt rolig info för er nu) Och under tiden maskinerna snurrade på så tog jag mej en kvällspromenad och nu har jag även handlat  och lagat tonfiskgryta och ris till middagen! Nu sitter jag och funderar på hur jag ska ha mitt hår imorn på midsommarafton... Sikket stort härligt tjej-problem! ;-) Lugg upp? Lugg ner? Rakt? Lockigt? Uppsatt? Nedsläppt? Vill ni hjälpa till?

Några hjälpfoton:

vågigt & lugg        rakt & lugg            lockigt & halvt
ner                          bak                        uppsatt

Nu ska jag faktiskt gå att hugga in på lite choklad som jag har i kylen! Jag har liksom fått för mej att man får äta godsaker och efterrätt varje dag när det är sommar ;-) Vet inte var i helskotta den idén kommer ifrån men de e ju la rätt så gött ändå.. Så jag låtert få fortgå ett tag till ;-)

Sussa gott allihopa och ladda batterierna fulla inför imorgon! :-)
Puss & Kram

Hemma igen!

Nu är jag hemma i Halmstad igen! Har ju varit i Götet därav den dåliga uppdateringen, men nu är jag på banan igen! :-) Göteborg var trevligt och vädret var fantastiskt bra! Igår hann jag även med att sola, ta en promenad, hinna till systemet inför midsommar samt när jag kikade i mitt postfack hade mina jeansshorts kommit som jag köpte på Tradera. I modell sliten och baggy, väldigt sköna! :-)

Här är mina shorts som jag köpte       Hann även med att bättra på brännan
för 49:- på Tradera :-)

Idag väntar en vanlig dag :-) Jag ska nu få i mej det sista av frullen sedan ska jag åka ut till min älskade P och fixa så gott jag hinner innan jag ska börja jobba vid klockan 13..Får rusta mej med ordentliga kläder och gummistövlar för här regnar det! Men men bättre att det kommer idag än imorgon :-) Ikväll kommer även Linda & Daniel till Halmstad för att göra sig redo för att fira midsommar! :-) Daniel har med sej en massa polare, så jag ska agera lite hotell så jag ska försöka att både städa och tvätta ikväll :-) Ska ni göra nåt skoj?

Ha en härlig dag!
Puss & Kram

Härliga tisdag!

Nu har jag precis varit i stallet, red Putebanan idag och det gick helt super!! Bästa någonsin tror jag eller i alla fall så långt jag kan minnas :-) Hade mycket ny inspiration från gårdagen och det kändes riktigt bra, samtidigt var P på strålande humör och jobbade super! Kommer med lite träningstips senare i veckan! Efter träningen fick han gå ut naken i det fina vädret och käka lite gräs..

Imorgon är det underbara Amanda som har hand om P, då jag åker till Göteborg på Hemligt uppdrag i eftermiddag :-) Nu ska jag gå ut i solen och bättre på midsommar brännan i ett par timmar!

Ha en härlig dag!
Puss & Kram

Rapportering från gårdagen

Jag glömde helt bort att blogga om gårdagen, var så slut i huvudet efter att ha tittat på många ekipage från 9-15, men det var himla kul och jag lär mej massa! :-) Jag och Amanda åkte som sagt till Landvetter över dagen för att vara med och kika på Conrad träningen, Jag hittade både dit och hem, bedrift av mej vill jag lova! Lite snurrigt lokalsinne om man säger så. Men jag verkar bli bättre och bättre :-) Det var jätte lärorikt att vara med, och super att få hjälpa till att organisera mellan ekipagen men bäst av allt är att sitta med bredvid Conrad, då får man extra förståelse för allt som sker.. Jag är så glad att jag fått denna möjligheten! Ridhuset ligger även så himla fint i jättevacker natur, ridhuset är 20x60 m och tillhör endast ett litet urfint stall med 4 boxar, allt är nybyggt och det ligger precis vid en jättefin golfbana! Så ska jag med ha det en vacker dag! ;-)

Fina golfbanan vid ridhuset

Panther fick vila eftersom vi var så trötta i huvudet efter allt, det hade bara gått åt skogen ändå när man är så trött, trots att jag var riktigt ridsugen, sedan hade P ju fått vara i hagen från 7-18 så han var lite sliten han med :-)
När jag mockat och fejjat i stallet åkte jag ner till Havet och gick en kvällspromenadTylösand, hur underbart som helst! Var precis vad jag behövde efter en hel dags sittande i ridhus och bil..



Galet vackert!


I den härliga kvällssolen skördade
Börje årets första hö


På kvällspromenad...

Det var lite uppdatering från gårdagen!
Puss & Kram

Goder morgon!

Idag är jag uppe med tuppen och ska precis åka ut till stallet, när jag vaknade märkte jag att mina ögon sved som bara den och väl vid spegeln ser jag till min fasa att mina ögonlock svullnat och ögonen är helt röda!!!! Jag färgade nämligen ögonfransarna igår med blå-svart färg men jag brukar aldrig vara känslig! Fiiiint såhär lagom till midsommar, Bra Elin!! Jaja idag får det bli osminkat..

Ha en skön dag, vi hörs när jag kommit hem från Landvetter ikväll!
Puss & Kram!

Sol, vind & vatten

Idag har jag ägnat några timmar åt att lata mej vid havet :-) Det blåste rejält idag men jag hittade en bra "gryta" att lägga mej i, så jag kunde få lite sol på min bleka hud. Helt underbart skönt! Jag hade med mej picknick och min älskade filt!


Soliga söndag!

Efter stranden åkte jag till stallet, jag mockade och fixade allt det vanliga, plockade in hästarna.. När P fått äta och vila lite efter hagen, red vi ut i den fantastiska skogen! Ängarna är verkligen helt otroligt vackra nu och speciellt i kvällssolen! P var väldigt pigg och glad! Jag försökte trixa fram kameran på hästryggen för att dela med mej av den vackra kvällen, men insåg rätt fort att det i princip var med livet som insats! P var lite för laddad! :-) På hemvägen börjar jag undra vad fasen det är för feö på mina ridbyxor, dom skaver ju som satan tänkte jag, gjorde liksom ont ändå från rumpan till vaderna... När jag kommer hem och ska hoppa in i duschen så möts jag av en baksida så röd som kokt kräfta! Jag har bränt mej! usch så klantigt.. Samma visa år efter år ;-)


Hoppade av en liten bit innan stallet och ledde Panther sista biten, skönt!

Har även lagat en liten middag till mej själv bestående av kycklingfilé, färskpotatis och mumsig sallad! Gott! :-)


Smarrig söndags-middag

Näe, nu måste jag hoppa i säng, bums! Ska upp vid fem imorgon, för jag & Amanda ska åka upp till Landvetter och kolla på Conrad-träning

Natti natti!
XOXO

Simply the best!

Gårdagens promenad var verkligen veckans höjdpunkt! Jag mår så sjukt bra av att kunna vara ute och gå! :-) Musiken i öronen var helt fantastisk och gav mej ton av energi, på väg till stranden kommer en låt som sätter igång så himla mycket glädje och starka känslor hos mej så det är galet! Jag är nog inte den enda som får någon form av minuters odödlighet när Tina Turner sjunger sin Simply the best! Jag gick så fort och bara log och var lagom patetiskt nöjd med livet! ;-) Underbart! Det tog bara 20 minuter till östra stranden.. Det måste va ganska snabbt va? :-) Väl vid det underbara havet, blåser det ordentligt och jag har inte känt mej så frisk, levande och nöjd på väldigt väldigt länge! Kite-surfarna var i full gång och det ser så sjukt kul ut! Jag vill också kunna! Någon som kan lära mej tro? :-)

Underbara dag!!!

Härliga härliga hav!!                             Detta vill jag också göra!


Njuter vid havet!                                   Livet på en pinne! (stock)

Avslutade kvällen i härligt sällskap av Lina, vi bara åt massa godsaker & satt i soffan väldigt nöjda och snackade på om allt möjligt!


Kvällens käk: Köttfärspaj, vitlöksbröd, tsatziki, morötter, gurka, chips, dip,
vattenmelon & sist men inte minst, Svenska jordgubbar & glass!!

Idag har jag tagit lite sovmorgon ligger nu i soffan, har läst Cosmo och ätit frulle. Amanda är i stallet och har tagit ut P i hagen så jag tänkte åka ut i eftermiddag och rida ut en skogstur i solen förhoppningsvis :-) Nu tänkte jag ta min bikini, min bok och min solstol och gå ut i det fina vädret! :-)

Ha en härlig söndag!!'
Puss & Kram

Välkommen tillbaka du härliga sol!

Startade min lördag tidigt imorse med att åka ut till stallet och min älskade Panther, regnet bara strilade ner utan en minsta hint om att kunna av ta... Vi gick raka vägen in i ridhuset med full regnmundering för annars hade vi blivit bra blöta på de 50 metrarna :-) Ridningen gick bra, fortsatta på det som Eva körde på igår, och det funkar! Men det är svårt! :-) Idag bestod träingen mycket i att "få fatt" på bak så det blev mycket skolor, ryggningar, halt och fattningar.. Efter stallet fick jag skynda mej lite till jobbet för jag var seg som vanligt, men jag hann! :-) Trits det dåliga väder som var idag rullade det på hyfsat bra i butiken :-) När jag slutat kilade jag bort till Lindex, för efter gårdagaens garderobs-rensning så slängde jag en hel del underkläder för dom var så förbaskat risiga! Hade nån sett mej i dom hade jag fasen skämts, inte allt för fagert vill jag lova! Så jag inhandlade sex par nya trosor för bara 24 silverpengar! :-) Efter min städning i lådorna så fann jag nämligen ett tillgodokvitto på 219 kr! Så gött!

När jag kom ut från gallerian så sken solen!!! Shit vad häpen jag blev, det hade jag aldrig trott imorse... Så härligt! Så nu tänkte jag ta mej en promeand i solskenet (medan det är kvar!)

Ikväll tittar Lina förbi, det blir Gotte-kväll och jag hoppas få höra skvaller om midsommar-menyn, gästerna och alla härliga idéer! :-)


Dagens välbehövliga inköp!


Molnen har skingrat sig! Soligt & fint över Nissan vid hemgång från jobbet

Ha en underbar Lördag! Nu ska jag snöra på mej gympadojjorna och bege mej till Östra stranden :-)
XOXO

Så sotis på Berg!

Jag är sååå sotis på Carina Berg! Jag vill med flytta in hos Martin Stenmarck! Shit I love him! Han har ju bara så mycket av DET! ;-)

Nystädat & fredagsmys

Jag måste säga att det var lite tur för mej att det regnade idag för annars hade jag aldrig tagit tag i att organisera min garderob,för det tog sin tid vill jag lova! Pust!! Men nu är det jättefint och strukturerat bland mina kläder :-) Det såg ut som bara helskotta bra länge och jag trodde aldrig att jag skulle få ordning på det, jag såg inget slut på eländet, men efter några svängar till vinden blev det riktigt rent och fint!


Mitt i kaoset                                             Färdig!!!! :-)

Efter min mastiga garderobstädning var jag tvungen att gå ut och ställa mej i regnet och få lite frisk luft, det är jobbigt att organisera! ;-) Gick ett varv i mina rutiga gummistövlar runt husen för att bli lite svalkad! Nu har jag precis ätit köttfärspaj som mamma tyckte jag skulle fixa till middag, vilken bra idé! Det blev supergott! Ikväll blir det en lugn kväll för imorgon väntar en tidig morgon följt av jobb!


Fredags-middag!

Ha en underbar fredagkväll!
Puss & Kram 

Stackars student!!

Ja det är ingen underdrift om jag säger att det är ihållande ösregn i Halmstad studenternas dag till ära! Jag tycker så synd om dem, de har ju såklart världens roligaste dag ändå, men lite sol kunde väl ha fått lysa på dem denna dag!? Jag red lektion för Eva imorse, jag vet inte om det gick bra eller inte faktiskt för allt är så nytt och min känsla har inte riktigt satt sig till rätta men jag känner samtidigt att P utvecklas och då är vi ju i alla fall på väg åt rätt håll! :-) P var under omständigheterna duktig, vårt sällskap i ridhuset bestod av en Hö-vagn smyckad med björkris, blågula band, ballonger och stora lakan som studenterna spray-målat. P tyckte denna hövagn såg bra annorlunda ut men när han väl vågade komma nära var han inte sen att hugga in på björkkvistarna! ;-) Den glupske jäkeln! Efter träningen fick P gå in i nyhalmad box med lunchen inlagd så han såg så himla nöjd ut! Jag gick och gjorde iordningen en av Evas hästar och tog upp han i ridhuset och fick rida lite :-) Han var riktigt svår, men det var roligt! Men svåraste hästen jag ridit, lätt!

När jag åkte hem från stallet fick jag riktig tillbaka längtan till juni 2007 när jag mötte alla studentflak, jag vill också åka !! :-) Studenten är fantastisk! Jag avundas Er årets studenter ;-)

Mamma ringde mej precis och sa att min så käre gymnasiekamrat CF var med i NWT för att han har startat ett företag som går toppen med sin kompis Alex hemma i Karlstad, GRATTIS gamle vän! Jag blir så glad och stolt, Bra jobbat, Karlstad gruppen!


Längtar tillbaka & saknar Er! i fotona: CF, Daniel, Aless & jag


Utsprugna 2007, det går fort....


Johan, jag & CF på balen (då hade vi också regn) Men
vi var glada ändå! :-)

Nu ska jag kila ner i tvättstugan och hämta tvätten, sedan blir det organisering av min garderob!
Vi hörs ikväll!
Puss & Kram

Blöt & tomtegröt...!

Nu har jag precis kommit in efter 4:a timmar i regn och rusk! Fy vilket pissigt väder det är i Halmstad just nu.. Vi har varit iväg till Team Piaff och kontrollerat fostret hos Evas sto..Tur och retur till Helsingborg i riktigt regnväder.. Men allt såg jättebra ut och man blir så lycklig när man ser det lilla livet på tv-skärmen :-) Hon tyckte dock inte alls det var kul att åka transport och lastningen tog en bra stund när vi skulle iväg så man hann bli väldigt blöt och rätt så frusen.. Så nu har jag precis värmt mej med tomtegröt och rostade mackor :-)

Kvällens mycket goda måltid :-)

Ska nu ställa mej i duschen och stå där länge! Så jag tinar upp och kan lägga mej och läsa min bok New moon varm och mysig! :-)

Ha en mysig kväll och sussa gott!
Puss & Kram

Stalldag!

Imorse försov jag mej lite, var så himla trött av någon konstig anledning, för såhär utvilad som jag är nu har jag knappast varit under det senaste halvåret i alla fall.. Kanske just därför? Man kommer liksom in i någon form av lugn.. Men tillslut kom jag iväg till stallet, tränade med P i ridhuset, för att ta i tu med det som vi stötte på igår.. Han var lika "trist" idag med till en början, jag fick i princip värma honom i 45 minuter! Men tillslut bara släppte han igenom, och vi kunde avsluta träningen ganska så bra :-) Passet bestod mest av öppna, sluta, skänkelvikning, vändningar samt slutligen fattningar från halt, han hittade fin balans... Sedan fick han gå ut i hagen och mysa, hans vistelse där igår blev inte mer än någon timme för sen började det ös-regna på dem.. Så idag hoppas jag att han kan gå lite längre :-)


Nöjd, nöjdare P:son efter träningspass....

Nu tänkte jag ta mej en liten promenad innan jag ska tillbaka till stallet vid fyra-tiden, då ska vi åka iväg till TP med en av Evas hästar för att kontrollera hennes dräktighet, förhoppningsvis är det en fölis påväg till våren :-) Senare ikväll blir det myskväll inne för jag antar att regnet kommer ösa ner då..

Dagens "stalliga" outfit:


Såhär går jag klädd idag med tanke på att jag har Stall-
dag. Piké från Livskraft, mammas fleece tröja från Esprit
(förlåt), ridbyxa från Pikeur & strumpor från GG.

Ha en härlig dag, vi hörs ikväll!
Puss & Kram

Men hallå eller..!?

Jo men visst! Ingen har ju dött av lite regn som jag så fint skrev igår.. Men när det  är ovälkommet och man inte är klädd för att himlens portar skall öppna sej, nej då är det fasen inte skoj! Det började liksom toktregna precis när jag låst på jobbet och skulle cykla hem.. Klädd i Jeans och öppna skor samt en tunn jacka var ja ju inte särskilt torr när jag kom hem, men då var det i och för sig desto mysigare att hoppa i myskläderna, och ställa sig vid spisen och fixa storkok! :-)

Lagom torra kläder...

Jag har onsdag kvällen till ära lagat köttfärssås som jag käkat en Stor portion av samtidigt som jag tittar på fotbollen :-) Sjukt skön kväll! Min köttfärssås blev ju mäktigt bra med, om jag får säga det själv i alla fall ;-) Men när jag smakade av så fick jag det inte att stämma, vad fasen har jag glömt liksom!? och jag började trixa, efter typ 4:e skeden kom jag på det: Vitlök! Jag hade glömt min älskade vitlök, inte konstigt att det inte funkade, men gott blev det när jag pressat i några klyftor :-)


Köttfärssås á la Elin: champinjoner,tomat,paprika,chilisås,tomat&basilika
puré,gullök,vitlök och lite grädde

Färdig att ätas! :-)

Ikväll är det älskade Grey´s anatomy med, jag har min favorit choklad i kylen; Marabou dark med apelsin! Den ska käkas upp medan jag säkert fäller en och annan tår till Tv:n ;-)

Ha en skön kväll!
Puss & Kram

Törnrosa...!

Ridningen imorse gick inte lika bra som igår, de var tråkigt men så är det ju bara... Det går upp och det går ner som med allt annat :-) Avslutade hyfsat bra i alla fall, sedan fick P gå ut i hagen och äta gräs! Precis vid gräshagen är det en rosbuske som jag hade råkat slänga grind-handtaget i och jag sticker ju gladeligen ner handen där, och sticker mej så in i helskotta!! Jag hade värsta taggen som satt kvar i tummen, trots att jag hade handskar!! AJ! Men det kanske kommer nåt bra ur detta med Törnrosa vaknade ju i alla fall till sin Prins efter att ha stuckit sig... Visst var det så? ;-) Så jag hoppas väl på det bästa eller så blir jag väl förgiftad av den satans taggen kasnke... Hmm vi får se! ;-)

P:son efter träningen

Nu ska jag ta mej iväg till jobbet och göra nytta i några timmar, jag har även High Heels på mej idag!! :-) Så kul!

Konjaksfärgade med snörning...

Dags att dra!
Hörs ikväll! :-)
Puss!

Lite regn har väl ingen dött av...?

Jag insåg rätt så fort att min dåliga bortförklaring till att inte gå ut och gå på grund av regn var rätt ohållbar faktiskt... Varför inte? Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder! Eller...? ;-) Jag traskade i alla fall ut i regnet, fasiken va gött det är att promenera när det regnar bara man har rätt kläder, väldigt härlig luft! Tillslut kom jag ju även in i tvättstugan, vilket har gått bra hittills :-) Men i början funkade ju inte maskinerna, jag svor några gånger, fick öppna fönstren för jag blev så varm.. Det visade sej att jag var tvungen att vara lite mer våldsam för luckorna till tvättmaskinerna hade inte gått igen ordentligt, hur klen!? Vet ni!? Jag har fått en dörrvakt med! :-) En kissekatt ligger precis vid min dörr och myser, han har varit här utanför i snart tre timmar :-) Känns ju tryggt! Haha :-)

Ha en skön kväll kära läsare!
Vi hörs imöra!
Pöss & Kram



Trött soffläge :-) Ny Tisha från HM Herr

Men va typiskt!

Tror ni inte att någon har tagit fel tvättid när jag går ner för att slänga i mina maskiner!? Jo men visst! Så trött jag blir och jag som hade så mycket tvätt med... Jaja stackarn hade ju redan slängt in sin tvätt i alla tre maskiner så jag kunde ju inte gärna be henne och avbryta det...Så nu får jag sitta här och vänta på att hon ska bli klar, blä va töligt! Tror det regnar ute med så en promenad känns faktiskt inte så lockande.. Stannar nog inne i soffan med min bok tror jag :-) Vad gör ni ikväll?

Puss & Kram

Lunchpaus

Nu är jag hemma på en liten mellan landning.. Ridningen gick super idag, det tar sej! sa kärringen som hade eld i håret ;-) Han var riktigt fin, och det var bra för mej att jag ridit nåt annat än P för då fick jag mer känsla för hur det ska va.. Det är så lätt at bli "hemma-blind" på sin egen häst. Red mycket grund och form arbete, och han arbetade bra passat igenom:-) Efter träningen fick han gå ut och mysa i gräshagen, Han såg verkligen hur nöjd ut som helst!


Min stora (feta) Kärlek! ;-)


Lagom hungrig P:son efter träning

Nu ska jag studsa upp på cykeln och trampa in till jobbet, ikväll väntar tvätt!
Vi hörs då! Ha en toppendag!
Over and out!


Dax för jobb! :-)

Goder morgon!

Idag känner jag mej piggare! :-) Sitter i soffan och äter min nya favoritfrulle citronyoghurt och Paulúns blåbär/vanilj müsli, super fräscht! Ska bege mej till stallet alldeles strax och rida P i ridhuset, var många dagar sen nu... Så ska bli väldigt kul! Han blir ofta bara bättre efter att ha fått vila lite.. I eftermiddag väntar jobb, ska bli väldigt kul det med, var så himla länge sedan känns det som! :-)

Ha en bra dag!
Puss & Kram

Måndagsmys!

Jag har haft en mys-måndag helt klart! Åkte tillbaka till stallet och tog in alla pållarna.. Var en jättefin eftermiddag så jag tog en liten kvällspromenad i den fina naturen med doften av nyslaget hö! Jag bara älskar landet! :-)


Mysig kvällspromenad längs med nyslaget hö! Love it!


Panther myser i gräshagen

Nu ligger jag i soffan så galet nöjd! Har duschat stående för första gången på ungefär 7 veckor, bandaget på foten är borta! :-) Jag har målat naglarna och lagat dunder-god middag med fläskfilé, färskpotatis och A la Elin sallad.. Nu har jag intagit sånt superbra soff-läge med min nya bok New moon och en liten skål me godis! :-)



Natti natt allihopa!
Puss & Kram

Promenix & fix

Nu har jag precis varit ute och promenixat runt lite överallt, vart jag har gått vet jag inte riktigt, då jag inte är så hemma i Halmstads områden än.. Men det var himla skönt och vädret var helt perfekt för lite rask promenad :-) Någon ridning blev det inte imorse :-( För hovslagar Tommy var tidig och hade redan börjat sko när jag kom till stallet, så det blev fika och mockning istället.. Sedan fick P gå ut i beteshagen och äta gräs, han var skitnöjd om man säger så! Han skötte sig även galant under skoningen, vilket är så hima skönt! Han har nämligen tyckt att det är jätte obehagligt förut, sedan blir han snabbt väldigt otålig, men Tommy har så mycket erfarenhet så han är ruggigt snabb vilket är super för P:son

Grönt & fint överallt, hästarna är nöjda

Nu ska jag ta mej iväg till biblioteket för att se om de har den andra Twilight boken New moon, om inte så blir det till bokhandeln för ett litet inköp :-) Sedan blir det en sväng till Maxi med måste införskaffa lite föda märkte jag när jag kom hem till lägenheten igår kväll, det var liksom eko i kylen.. Ska även ta och plocka in hästarna om en stund med, de har nog fått tillräckligt med gräs snart ;-)

Vi hörs lite senare, ha de gött!
Puss & Kram

Go morron lediga måndag!

Bloggen ville inte leka med mej igår så därför blev det inget mer inlägg.. Men nu är det måndag och allt rullar på som vanligt tycker man, men en stor skillnad finns det jag har ju ingen skola! Jag är alltså väldigt mycket ledig :-) Nu ska jag åka ut till P se hur han mår, jag har ju inte varit där på flera dagar ju! Ska bli kul att sitta upp och rida, speciellt nu när jag har ridit William med, dom är väldigt olika! Sedan ska P skos idag med, klockan 11 kommer hovslagaren, så nu håller jag på att koka kaffe och tina bullar till honom! Lite inställsam får man va! ;-) Efter stallet blir det långpromenad, det är soligt och fint väder idag, i alla fall än så länge.. :-) Nu är det dags att åka!

Vi hörs sen!
Puss & Kram¨


Jag & Britts häst William hemma på Hammarö
bild lånad av Linda

Söndagstrött!

Trots en väldigt lugn och skön kväll hemma hos Aless igår är jag helt tok-trött! Vi såg på Twilight, vilket jag väl är typ ett halvår efter alla andra med att se... Men nu kan jag säga att jag är lika förälskad i Edward som miljoner andra tjejer varit i ett halvår ;-) Jösses vilken snygging! Idag har jag inte gjort allt för mycket, imorse vid tio åkte jag till stallet och mötte upp Britt! Fick ridaWilliam, det var så himla kul! :-) Längesedan jag satt på någon annan än P.

Nu är det snart dags för att sätta sig på tåget igen, 4.5 timme hem till Halmstad...
Vi hörs ikväll!
Puss & Kram

Är det någon som missat detta mästerverk, så bara måste ni se den!

Stora torget picknick!

Min och Aless picknick blev ju inte direkt den hederliga "rutig filt i gräset picknicken" utan det blev lunch och fika på Waynes vid stora torget i Karlstad. Men det var väldigt mysigt det med, vi fick lite nationaldagsfirande av hemvärnet som orkestrade precis bredvid! Jag blev väldigt mätt efter allt gott som Aless bjöd på, så med väldigt mätta magar gick vi till HM och prövade massa kläder och fjantade runt i provrummen, riktigt skoj! :-) Med mej fick två tröjor från herr-avdelnigen följa :-) Åkte även förbi stallet och Britt, så kul att träffa henne, hon är verkligen saknad! Kul att snacka ikapp lite, ska dit imorn när hon ska träna med Willy. Ikväll blir det god middag hemma på Ön med mamma och pappa, sedan blir det nog en sväng in till staden, måste ju se på fotbollen någonstanns :-)

Vi hörs lite senare! Puss & Kram
Här kommer lite bilder från dagen:


På stora torget med Aless!

Nationaldags-orkester

macka, muffin & latte (bild lånad från Aless blogg)

Jag & Aless i prov-tagen (bilder lånade från Aless blogg)


Hög på livet!

Jag är så himla glad!! Har varit ute och gått i det fina vädret och i den värmländska skogen, för första gången sedan september har jag gått promenad på riktigt, pga av operationerna har jag fått hålla mig ifrån det, men nu är jag så sjukt på G igen! :-) Jag gick och sjöng, på tok för högt egentligen men vad fasen gör det! Jag diggade till och med Thomas DiLeva- Vem ska jag tro på, tro på, tro på när tro på när tro på när det är så här! Haha ja snacka om att vara hög på livet! :-) Solen skiner här i Karlstad nationaldagen till ära, lite synd att vi inte firar den mer egentligen! Men nu ska jag iväg till Aless och vi ska ta oss ut till nåt mysigt ställe och ha picknick!

Ha en toppendag!
Puss & Kram från Glada Jag!

Glada jag på Lövhöjden!

En underbar fredagkväll!

Gårdagens kväll var helt underbar! Vi hade supermysigt, vi grillade massa gott och min älskade Tess hade fixat massa extra gottis, så vi blev sjukt mätta! :-) Sedan körde vi lite Wii också, det är så himla kul! Jag vill också ha ett Wii... Blev en ganska tidig kväll, tanken var att vi skulle gå till Nöjes på "en galen kväll" som det var där igår, men jag var alldeles för slö! :-)

Tack för igår Godingar! Super-mys!


Adde sköter grillningen                        Finaste systrarna


Den goda maten!


Glada vänner!


Atlas leker med en Charlie-hund       Bröderna är nöjda med maten


"Hula hoop" på Wii-brädan

Som en ny människa!

Ja ni nu är jag fräsch igen! Underbara Pia fixade håret kanonbra som vanligt! Hon är alltså så sjukt bra! :-) Fyllde mest i utväxkten och fräschade upp det lite, la även i lite mer slingor inför sommaren, som jag hoppas blir fylld av sol! 1000-TACK Pia du är den bästa! Efter mitt frisörbesök hämtade jag upp Aless och åkte ut till IKEA och kramades med Tess! Sedan gick vi in på Maxi och köpte med oss det obligatoriska fredagsmyset-Godis! Nu ska jag strax åka in till Norrstrand till Tess, Adde & Atlas på lite grillning och mys, kanske blir nöjes sedan med, vi får se! :-)

Här får ni se mitt uppfräschade hår:


Såhär ser kaluffsen ut  nu...

köpte även lite produkter nedan:

Shine creme från Wella, shampoo & balsam från
Sebastian och inpackning från Joico.

Ha en bra kväll!
Puss & Kram

För det är fredagsmys!!

God dagens! Jag tog rejäl sovmorgon imorse, behövde verkligen sova ut efter den hektiska tid som varit.. Klädde på mej och fick skjuts av mamma in till staden, där mötte jag upp Aless för en lunch :-) Så himla roligt att träffa henne, var så länge sedan.. Jag har ju flyttat och hon har varit ute i världen på äventyr.. Nu ska jag fika lite med mammsen innan jag ska åka in till PiaClipodrom och fixa håret! :-) Ska bli spännande för jag har faktiskt inte direkt någon idé om hur jag vill ha det, så hon får nog fria händer Pia!! :-O Får se hur jag ser ut om några timmar :-) Sedan tänkte jag ta med mej Aless ut till IKEA och hälsa på Tessan som jobbar och sliter ända till grillningen ikväll, duktig du är gumman!

Vi hörs senare så får ni se hur håret blev med! :-)
Puss så länge!

Äntligen hemma på Ö:n

Nu är jag äntligen framme, efter en lång tågresa.. Det var väldigt tråkigt att åka tåg idag med tanke på att jag reste över nio timmar i förrgår men nu är det gjort :-) Nu sitter jag hemma hos mor och far och dricker kvällste och äter rostad macka :-) Imorgon väntar en rolig dag, klockan 12 ska jag möta upp Aless för en lunch, efter det tänkte jag åka och hälsa på Tessan på jobbet och sedan ska jag till min bästa Pia och fixa håret! :-) På kvällen blir det grillning och mys hemma hos Tessan & Andreas..

Sussa gott kära läsare!
Puss & Kram

Sommarlov!!!!

Nu har jag sommarlov!! :-D så gött! Sista skoldagen var både riktigt rolig och vemodig.. Alex spräckte sina jeans mitt i vår redovisning om självkänsla och själförtroende, så klockrent! Vi pratade precis om hur olika självkänslan kan te sig hos olika individer, Alex sätter sig till rätta på stolen och det bara säger "Ritsch!!" riktigt högt med! Jäklar så vi garva! Men bara låtsas som det var med i vårt "manus" Haha! Kändes däremot riktigt tråkigt att behöva sluta ha Bengt som lärare, han är absolut den allra bästa läraren jag någonsin haft och jag tänker fortsätta kontakta honom och säkert läsa nåt mer som han undervisar i :-)

Bengan

Nu har min kära Linda precis varit här och kikat på lyan och fått lite rabarberpaj i magen :-) Jag har  packat ner lite grejjer i min trunk som ska med hem till Karlstad över helgen, nu ska jag bara hoppa i lite mer representabla kläder, sedan ska jag åka ut till P igen och kolla så allt står rätt till... Känns lite jobbigt att lämna bort han över hela helgen, men Angela kommer ta jättebra han om honom, jag är bara så satans mammig! :-) Angela ska även låna lilla pärlan, så hon llättare kan ta sig ut till P:son såhär under helgen..

Vi hörs lite senare! See u soon K-d!
Puss & Kram

Karlstad och kära gamla Tingvalla

Sista rycket!

Idag har det varit så där fullt upp som det bara kan när det är slutspurt i skolan! Men imorn får vi sommarlov!! :-) Hann inte blogga imorse, sov alldeles för länge för jag känner mej bra krasslig alltså... Åkte till P mockade och släppte ut han i beteshage idag, tror ni han va nöjd eller?! Om! :-) Han njöt i fulla drag och gräset gick ända upp till magen på honom. Sedan har jag suttit med brudarna och färdigställt arbetet och lagt upp redovisningen för imorgon, allt som allt blev arbetet 66 sidor! Pust!  Märktes att vi alla var väldigt övertrötta och fnissia idag såhär på sluttampen men vi fick ihop det bra, och jag är jäkligt nöjd med oss!! :-)


Alex and the toilet paper                      måttligt road Jenny och Matilde


Matilde provar Alex bruna hårfärg! :-)


Vi försöker fokusera sista stunden!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta en lugn kväll på soffan, måste kurera mej! Fasen ja vill inte bli sjuk nu när man äntligen snart är ledig, men det skulle ju bara vara så typiskt! Ska nog baka en paj med tror jag, för det är jag värd!

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss & Kram

En hälsning från rälsen

Nu sitter jag på tåget som rullar på mot Göteborg.. För typ första gången var jag snål när jag bokade tåg och hade ingen lust att betala för någon sittplats, för såhär en tisdag lär det ju vara dött tänkte jag.. Men ack så fel jag hade ni! Det är fullt med ungar här som antagligen är på väg till Göteborg och Liseberg för klassresa, och det är inte EN klas heller! Haha det är livat här i tåget vill jag lova! :-) Jag fick gå igenom hela tåget och sitter nu allra längst bak, där jag fann mej en liten plats.. Får se hur länge jag lyckas få sitta kvar :-) Har knaprat i mej måttliga antalet Marie kex med :-) Nu ska jag försöka göra lite nytta och läsa igenom skolarbetet, istället för att läsa Glamour och lyssna på Johan Palms debutalbum ;-) Men det är bra mycket skönare!

Puss & Kram från tåget!

Snabbvisit på Ö:a

Nu har jag varit på sjukan och tagit ut spikarna, det gick galant! Tog typ 4 sekunder och sedan var dem borta :-) Så skönt! Nu sitter jag hemma på Ön och har precis käkat makaroner och falukorv och nu fikar vi! Kaffe och cocosbollar! :-) Mums! Jag och pappa har precis varit ute och kollat runt utbyggnaden det börjar att ta lite form nu :-)
Ska snart få skjuts in till tågstationen för att åka tillbaka till Hstad.



Lite bilder från Lövhöjden


Bygg-mästar Dahlström


Nya delen & gamla delen samt me..

Nej dax att dra! Hörs ikväll! :-)

Karlstad tur och retur

Go möra på er! Nu sitter jag i bilen med mor och far på väg till Karlstad. Jag tror jag slår något slags rekord i snabbvisit idag, jag kommer vara på karlstads mark i knappt 2 ½ timme! För sedan går tåget tillbaka till Halmstad, nästan 9 timmars restid på en dag, jag hinner nästan till Indien på den tiden, hallå!! Jaja jag ska sysselsätta mej med att rätta vår sista rapport i skolan :-) Är lite små nervös för att ta ut de jäklars spikarna i foten med, men antar att jag får bedövning i alla fall.. Önska mej lycka till! ;-)

Ha en skön dag! Vi hörs lite senare :-)
Puss & Kram

En fullspäckad dag!

Min måndag har bjudit på full speed! Började tidigt imorse med att åka till P och rida honom innan det blev alldeles för varmt.. P var jätteduktig idag! Red på utebanan då det åtminstone fläktade lite där. Efter stallet bar det av en snabbvisit till skolan, hade bara utvärdering idag :-) Sedan var det bara att fortsätta städa och flytta men jag och mina kära päron tog en liten paus och lunchade samt solade lite på östra stranden ett tag :-) Nu börjar vi komma iordning ganska bra här, men lite småfix kvar att grejja med..

Sorry för väldigt dålig uppdatering under dagen, skyller allt på flytten ;-)


Nu börjar det bli mysigt....


Mamma fixar i köket :-)

Ha en skön kväll allihopa, vi hörs lite senare!
Puss & Kram

Lite bilder från lördagens partajsing


Kvällens party utstyrsel..


Kvällens nyinflyttade och laddade party-brud Sandra!


Sandra & Linda i snygg-pose              Anders & Johan, fina grabbar 
                                                           taggade till tänderna!


Sandras lya var verkligen fullsatt! :-)