Passar på att andas och äta

Ja, det blev kväll idag med har precis käkat havregrynsgröt och stekta ägg på macka. Sådan lyxig middag blir det lätt när dagen är lite för hektisk.. Men det har gått fin fint! P var jätteduktig på träning imorse, han höll dock på att skita ner sig, och hjärtat var på väg att hitta ut,  för två sketna gräsänder! P är bra tuff ibland! ;-)

Dagen på jobbet gick fort trots dåligt med folk, jag & Jessica gjorde om lite i butiken och vi blev riktigt nöjda till slut! Sedan bar det av til stallet åter igen, knaprade i mej några riskakor på väg i bilen, sedan fixade jag iordning P med transport-mundering, och sedan kopplade jag och Linda på hästsläpet på lillla pärlan. P skötte sej utmärkt, med lastning och hos veterinären var han duktig, men lite otålig, tror han va kissnödig ;-) Vi fick träffa en veterinär som var ögonspecialist, Hon var riktigt bra, veterinärerna på Slöinge hästsjukhus är verkligen toppen! Anette konstaterade att P behöver ytterligare behandling av sitt öga. Tydligen behöver inte "revan" och den blå/grå liknande nyansen bero på ett sår på hornhinnan som tidigare veterinär kunde tro att det var. Det räcker tydligen att cellerna i ögats hornhinna inte är "placerade" rätt och att saltbalansen rubbas, då kan hästar drabbas av starr. s öga såg dock ut att kunna vara en mildare variant då han är väldigt obekymrad av det och inte har någon smärta. Man lär sej något nytt varje dag! Nu ska P medicineras i en månad med kortison i ögat, och så får vi hoppas på bra resultat! Är så stolt över han idag! väl hemma i stallet igen fick han en hel bal med halm så han sover riktigt gott :-)

Nu ska jag bara ta en sväng in i duschen innan jag ska sussa och ladda för morgondagen som faktiskt slår denna i att vara hektisk! önska mej lycka till! ;-) Sleep tight!

Här kommer lite bilder från hästsjukhuset:


Jag & Panther väntar på veterinären, P väldigt uttråkad 1 steg fram, 2 steg
bak, 1 steg fram...


Panther hittar ett par sekunders sysselsättning..


Jag & Panther Prinsen! Stolt över han idag :-)
Kommentarer
Postat av: Jessika P

Shit va fin han är! kram

2009-05-06 / 22:40:40
Postat av: Elin

ja visst är han :) tack hälsar han ;-) Kram!

2009-05-06 / 23:05:37     URL: http://frokendahlstroms.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?