Glögg-premiär!

De må låta lite galet va, men igår var vi hemma hos Ewa
på julmys ;) Vi körde premiär för både glögg & Julmust.
En hel del annat ätbart for också ner & det var en riktigt härlig kväll!Finsmakaren Polly var såklart med!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!

Jag har för mig att du pluggar psykologi på högskolan i Halmstad? Jag funderar på att gå det programmet, men jag känner mig lite osäker. Hur tycket du att det är som program? Är det kul? Vet du vad du vill bli efteråt och så, och vad kan man bli av det? Tycker du att det är en bra skola? Rekommenderar du programmet till någon?

Sen vet jag även att du kommer från Värmland, och om programmet i Halmstad inte verkar vara något för mig, vet jag inte riktigt om jag är redo eller sugen på att flytta ifrån Halmstad, att behöva lämna livet jag har skaffat mig här. Hur kände du inför det? Super-tacksam för svar! Kram!

2010-10-31 / 13:46:41
Postat av: Bella

Åååååh va gott med glögg!

2010-10-31 / 18:30:11     URL: http://isabellatormena.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej Hanna!

Kul att du ställer lite frågor om studierna, ska försöka förklara så gott jag kan! Skicka gärna din mail här kommentarsfältet så kan jag svara till din mail om det är ngt mer du undrar över som jag inte får fram här.

Jag är väldigt nöjd med psykologiprogrammet i helhet, det är absolut över min förväntan. Jag tycker att (så gott som) alla kurser är roliga och väldigt givande! Allt vi lär oss kan på något vis appliceras i livet direkt vilket jag tycker gör att kunskapen befästs väldigt väl. I och med programmets bredd finns det väldigt många områden man kan arbeta inom. Som rådgivare, coach, arbeta med företag, chefer, team, idrottare, personal, rekrytering etc. Ledarskap, organisationsutveckling. Ja, det är nog bara en själv som sätter gränserna. Jag vill nog göra allt och lite till egentligen. Jag har många idéer i huvudet. jag hoppas att jag i framtiden kan arbeta med ledarskap och rådgivning m.m. Men jag kan även tänka mig att arbeta med rekrytering eller som kurator när jag är klar. Jag tycker utb. är grym! Å så kul att du funderar på den! jag kan varmt rekomendera både program och lärare! Flytten till Halmstad var för mig inte särskilt genomtänkt, men jag såg det som en chans att börja bygga ngt nytt från grunden - en utmaning! Jag flyttade själv, eller jag tog med mej Panther som jag hade då, och har inte ångrat det en dag! En flytt ger väldigt mycket och jag tror inte att man behöver ge upp ngt som man vill hålla kvar vid. De man värnar om alla nära och kära, de finns kvar - även om avståndet är längre rent geografiskt är de aldrig längre än ett telefonsamtal bort! Enligt mig ska man inte vara rädd för att flytta lite på sig för att upptäcka vad man gillar, testa vingarna lite som dom säger ;)

Det är med ansvar och utmaningar vi växer, och skulle man känna ett den där flytten man gjort inte blev så bra så kan man ju alltid komma tillbaka hem :) Hoppas du fått svar på det mesta av dina frågor Hanna! Tveka inte att skriva igen, med din mail bifogad så kan jag svara till den :)

Ha en fin kväll!

2010-11-01 / 23:01:45     URL: http://frokendahlstroms.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?