Vi tänker i bilder!

Japp ännu en pluggig dag till ända... Fasen så tråkigt detta måste vara för er ;-) Allt handlar om plugg men så är det i tenta tider! Var ute hos min Panther imorse och myste lite innan det bar av till stadsbibblan vars nya namn är Hippocampus ;-) Eftersom min tankeverksamhet endast har psykologi på näthinnan! Vi har suttit hela dagen och pluggat och förhört varandra inför fredag och idag känns iaf allt lite bättre vi har målat bilder och dragit paraleller till allt och alla för att sätta in allt i verkliga situationer, vid strax innan sju avslutade vi och gick hem till Elin som fixade en het tomatsoppa och sedan såg vi på idol såklart och idag var ju Erik helt klart grymmast! Nu ska jag faktiskt vila min skalle lite och lägga mej och käsa lite vanliga tidningar som jag fick låna med mej hem från Elin :-) Imorn är det sista rycket inför tentan och stallmorgon!

Ha en fin fin kväll allihopa!

P & K

Blääää! Elin döljer sig i kaluffsen   Detta är vår Thalamus - omkopplings-

                                                 stationen i hjärnan ;-)

En illustration av minnet med        Maslovs behovshierarki med fina
funktioner                                   hjälp-bilder

Designed by Elin&Elin


Eva & Elin fortfarande flitiga under skymning!


Ännu lite senare fokus börjar släppa för dagen & idag

är jag lite lugnare :-)


sysselsatte mej med att fläta Elins

hår under kvällen, bra terapi! ;-)



En trött hjärna förmedlar...

God afton mina kära läsare! Hoppas ni haft en fin dag och gjort något kul denna härliga höstdag! :-) Hösten är så fantastiskt när det är hög och frisk luft med strålande sol! och när man kan blåsa rök i luften på morgonen vaknar jag till liv! ;-) Var ute hos P tidigt imorse och fixade iordning allt och släppte ut honom & S i hagen, som de var lyckligt nöjda i morgondaggen! Jag åkte sedan raka vägen in till stadsbibblan och satte mej med dagens mission; emotion- & motivationspsykologi och fick snabbt sällskap av Anders, Victor & Tias. Vid ett var det dags för psykologi labbar, vi fick genomföra lite olika test dels på hur vår hjärna gärna skapar mentala modeller och tänker visuellt. Sedan var det lite om förmågan att kontrollera emotioner och motivera emotionerna att bli starkare alternativt svagare... Det var lite om stress som ett lögndetektor test nästan som läser av puls och värme samt utsöndring av vätska från kroppen med hjälp av klips på fingertopparna- mycket märkligt egentligen ;-) Till sist skedde några test inom minne och efter avslutad labb gick jag och grabbarna in på Maxi och köpte lite välbehövligt födointag för att orka plugga vidare ;-) Jag, Simon, Anders och Victor satt och var flitiga ända fram till halv åtta och shit vad tacksam jag är för dessa goa grabbar! Idag har jag lyckats komma ihåg att se idol och jag fick galen gåshud av Halmstad bruden nr ! Mariette är så galet grym! :-) Fryser gör jag idag med och nu är det inte många grader ute så jag har precis tagit mej en varm dusch för att få upp värmen så nu ska jag försöka gotta ner mej och gräva lite mer i detta med hjärnan... ;-)


Lite gladare idag... Ännu gladare på

fredag eftermiddag hoppas jag! :-)

Plugga, andas, plugga, andas...

Herregud snälla hjälp mej!! Motivation, emotion, kognition, perception, lateraliserad, specialiserad, hippotalamus hit och hippocampus dit! Snälla ta min hand hör mitt namn, ge mej fredag eftermiddag nu! ;-) Denna vackra inledande mening fösöker illustrera vad jag känner just nu, uppgivenhet och förvirrad fullproppning som jag precis försökt döva med ibumetin och en paus vid datan! Har betalt räkningar nu, en himla kul syssla det med! ;-) Det är sådan jäkla tur att det är en fantastisk helg som går mej till mötes, hem till värmland, mysa med nära och kära, fira Tess och vara hästvakt åt Britts fyra underbara under! :-) Jag är så trött i skallen att jag allvarligt funderar på om det inte är rent av skadligt att försöka arbeta in så mycket information på en och samma gång! Stackars mej ;-) Var himla härligt att få en paus ute i stallet med P förut i alla fall och jag fick sällskap av goa Catta, Elin & Polly!! Himla roligt att ha med sig sällskap till stallet Catta skrittadeP med och var supersnygg i sadeln, tyvärr glömde jag ju kameran men jag lovar att det blir fler gånger! Sedan var ju Hopp-Elin med och försökte tuffa till Dressyr-Elin lite.. Hon lyckades i alla fall få mej att rida några varv i lätt sits och galoppera över bommar åtminstone vilket P tyckte förgyllde den blåsiga höstdagen avsevärt! ;-) Så nu ska hon minsann få hoppa honom! :-) Tack för att du motiverade mej till att rida idag! Nu ligger jag i soffan och försöker fokusera på att andas och inte på massa andra jäkla saker som snurrar runt i min hjärna, sedan har tydligen långtidsminnet ingen begränsning i hur mycket det kan lära in och minnas... Känns rätt så skrämmande! ;-)

Tack alla mina underbara vänner och familj som alltid är så underbara och förstående!
Natti natt allihopa
!


Uääk! Jag vill inte mer nu...


Jag kapitulerar! Orkar inte mer...

Flickan som lekte med elden!

Nu har vi varit på röda kvarn och sett filmen Flickan som lekte med elden! Jag tyckte den va riiiktigt bra! Så nu längtar man ju som en dåre till nästa ju! Det var himla skönt att få komma iväg, bort och ut ifrån allt plugg, det var längesen mitt huvud var så fullproppat av info som det är just nu, vet knappt någonting längre... Tror jag...Ni kanske fattar vad jag menar hela jag känns som ett virrevarv! Övertrött är jag med så jag bara pratar utan att tänka och säger massa konstiga saker hela tiden och väldigt mycket skratt uppe på de me;-) Nu ska jag krypa till sängs och försöka läsa igenom lite anteckningar igen! Imorgon väntar det en heldag i skolan med dubbla föreläsningar inför tentan på fredag.

Sweet dreams!


Sikket gött gäng! Så himla kul att de ställde upp på "lag-bild" fr vä:

Helén, Chris, Jonte, Janne, Kalle & främre raden representeras av

Andreas, Madde, Björn & Kalle cat ;-)

Osköna söndag!

jajjemen då var det snart dags för lite roligare saker! Startade dagen med en liten försovning och fick skynda ut till P för att hinna i tid till min & Evas upsatta tid för träning.. Till råga på allt så var det inte alls min och P´s dag idag, det mesta gick åt pipsvängen måste jag säga! Det hela slutade med att Eva fick rida istället och då blev det mycket bättre! Jag var nog så totalt ofokuserad och tänkte bara på massa psykologiska teorier ;-) Resten av dagen har jag bara rå-pluggat med madde! Nu ska iväg ett gäng på bio!

Ha en mysig kväll!
P & K

Pannkakor,plugg & promenad!

Jajjemen då var denna lördag också till ända... Dagen har varit himla fin och full med möjligheter ;-) På  jobbet gick det fint, var skönt att vi var full styrka på plats så vi kunde ägna oss åt kunderna ordentligt! Efter jobbet åkte jag ut till min älskade P och tittade till honom, det var i princip allt för Amanda hade redan fixat allt åt mej, så himla snällt!!! Så jag & P tog bara en liten promenix... Väl hemma efter en heldag ställde jag mej vid spisen och stekte pannkisar! Jag var så tokigt sugen på det! Var alldeles för länge sedan jag åt pankisar, på den "gamla goda tiden" åt jag alltid pannkaks-lunch med farmor & farfar på tisdagarna hemma i Värmland, men nu får jag steka min egna... Vid strax efter sju kom Björn över och vi försökte plugga lite och vi lyckades i alla fall diskutera igenom emotion- & motivationskapitlet en del.. Sedan kom Rebecca och vi drack lite kaffe och snackade om lite allt möjligt sådär :-) Vid halv tio tog vi en mysig kvällspromenad in till stan och hyrde filmhemmakväll, idag valde jag film och det blev Marley & Me, har velat se den jättelänge och med tanke på gårdagens tunga film fick det bli en mysig idag innan det blir läskig bio imorn igen ;-) Nu ska jag försöka läsa lite innan ögonlocken faller igen...

Sussa gott så hörs vi imorn!
P & K


Redo för jobb...


Hade stek-along med pappa       Goda pannkisar med sylt från

i tele, för att psyka honom att    Särdals kvarn :-)

jag är bättre på att steka

pannkisar på tid! ;-)

Alla goda ting är tre...

Här har ni mina nya höstiga kärlekar som inhandlats under en snabbvisit i staden... Skorna/stövlarna är såklart från Nilson och jackan är från Levis och söta Alex! Vad tycker ni?

Som jag väntat på denna           Byte inför fototgrfen ;-)
underbara sko ;-) Galet bra
modell på den & bra pris!

Stöveln! Acne-kopia från Nilson...

Myspys i en påse...                     Tycker jätte mkt om kragen! Vad

                                               tror ni? (mamma vad tycker du?)

Nej nu måte jag sussa för att vara pigg & Glá på jobbet imorn, sussa gott godingar!
P & K

T.G.I.F

Vilken fredag mina kära! Full snurr på verksamheten skulle man kunna säga... Klev upp tidigt imorse och redP i ridhuset och grejjade allt färdigt för att sedan kuna sitta i stadsbibblan och plugga hela dagen.. Gjorde en sallad hemma och slängde med så jag inte behövde köpa lunch, kände mej riktigt duktig :-) På bibblan var det galet mkt folk och vid ett bord fann Jag Ida N från Lindas klass sitta och plugga så jag slog mej ner bredvid henne :-) Efter några timmar kom även Madde och joinade, lagom till efter lunch började jag bli lite småseg men det lösta underbara Madde fort genom inköp av Kaffe & choklad ;-) Vid fem-tiden tog jag ett break och gick in till stan och handlade ordentligt! Ni får se bilder på mina nya kärlekar i nästa inlägg ;-) Efter att ha både pluggat och shoppat begav jag mej till gymet och körde ett pass, himla gött att börja helgen så och på söndag tänker jag avsluta på samma vis! :-) Efter att varit duktig och tränat tyckte jag att det satt fint med Pizza och godis, så beställde hemkörning från Bambino till Kalle där vi varit ett gäng och kollat på idol, film och spelat det underbart roliga spelet med andra ord, mitt lag vann såklart! ;-) Kalle, Helén & jag var oslagbara! ;-) Sedan såg vi filmen män som hatar kvinnor för på söndag ska vi gå ett gäng och se 2:an- flickan som lekte med elden! Har varit en härlig kväll och det är alltid lika skön att efter varje fullspäckad dag kommer det alltid en lite lugnare kväll!

Här bjuds lite bilder från dagen! P & K

Madde lunchar mitt i plugget!      Jag får påfyllning av energi!

Skulle kunna lägga upp tusen roliga bilder på Björne från ikväll! Som

jag garvat åt honom! Här försöker Björne få i sig sin SJuuukt starka

maxicana pizza och han får tillslut ge upp! Svettan rinner och håret klibbar

fast i pannan, ansikts färgen är ngt rödare, näsan hans rinner och läpparna

börjar svullna som Helén utryckte det! Gud va det va komiskt! Stackar´n!

Flötiga fredag!                           Janne och Björn teamar i med andra ord!

Det bästa motståndarlaget; Madde, Andreas & Jonte!

Uppdatering från Maddes place!

Nu ligger ja hemma i Maddes mysiga stuga och myser järnet! Vi har lagat middag, sett på idol, snackat massa tjejsnack och även pluggat lite samt ätit upp en annanas :-) Himla härligt!

Nu läste Madde upp ett litet malmöitiskt skämt med, var riktigt kul! Torrt men kul! Mannen säger till sin kvinna, nej Sonja nu vill jag inte ha dej längre! Sonja blir helt förtvivlad... Du är redan lång nog som du är säger mannen ;-)

Det var väl lite roligt såhär på kvällskvisten !? ;-)
Sussa gott allihopa
P & K

Jag får liksom ingen ordning...

Idag har det varit en liten allt för stressig dag så jag har väl inte direkt presterat på topp hela dagen men jag får la va hyffsat nöjd ändå att jag hunnit med allt ;-) Åkte ut till P tidigt imorse å fixade allt, det gick fint med lite extra tidspress trots allt! ;-) Sedan var det dags för seminarie i skolan, och det var ju inte allt för avancerat men jag var inte heller på topp så det var tur att jag hade grabbarna att luta mej mot! :-) Så det gick vägen ändå! Efter skolans slut var det bara att lägga i ytterligare en högre växel för att hinna luncha och sedan bege sig till jobbet för ett eftermiddagspass... Äntligen har skon kommit som jag väntat på såå galet länge, gissa om jag blir glad! Så på fredag ska den få socialiseras in skofamiljen dahlström, härligt!! ;-) När jag slutat jobbet drog jag å Jess ivägg den överfulla wellpappen, tackade varandra för en stark insats och sa ses imorn! Samma tid, samma plats, samma kanal! ;-) Jag kände att jag var tvungen att komma till lite ro så jag tog pärlan och körde ut till P igen för att få en lite härlig andningspaus, tog en promenad med pållarna i den fina kvällen och passade på att släpa fötterna efter mej lite extra bara för att! Nu har jag sett på idol och käkat och inte nog med det så börjar ju Grey´s idag vilket är helt underbart! Love it! Men nu är det dags att lyfta fram litteraturen i pauserna!

Ha en skön kväll allihopa!
P & K
 


På väg ut till stallet på kvällsvisit!

 

Härlig himmel!                           P pussas men det verkar som han

                                               äter upp min näsa ;-) 

Bevara blondinen

Dagen har varit fin måste jag säga och ack så effektiv! Klev upp tidigt och red i ridhuset innan jag skulle möta grabbsen på skolan, tror alla vi var lite sletna idag men efter lunch kom vi igång bra och fick ihop en snygg power point till morgondagens seminaruim! Sedan gav grabbarna upp runt fyra tiden när vi var klara (typiskt manligt) ;-) SJälv satt jag faktiskt kvar och pluggade lite inför tentan vilket är väldigt välbehövligt! Jag måste helt ärligt lägga på högväxeln för att ro detta i land alltså! Men jag plöjde igenom emotion- och motivationspsykologi och förde anteckningar! Sedan bar det iväg till gymet för lite träning, sedan hem och fixa käk innan idol, som jag såg på hos Linda och Daniel. Ikväll gav vi även Linda lite uppfräschning i håret och lade slingor, jättefint! Så jag och Linda var lagom tjejiga medan Daniel lekte med sitt flygplan och Charlie matstrejkade och sussade på golvet :-)

Nu ska jag läsa lite och imorn är det upp tidigt till P innan seminariet och på eftermiddagen väntar det jobb! Just det hittade mej själv i postfacket idag med, kändes rätt komiskt!
Natti natti, sweet dreams!


japp en liten artikel om studentboende

i Halmstad, här är jag i mitt hem...


Fina familjen annorlunda! ;-)

Fullspäckad start på veckan!

Klev upp tidigt imorse och åkte ut till P och fixade allt fort som attan och gick en promenad med prinsen, hans inte med någon ridning idag så han fick få en välförtjänt vilodag! Efter stallet gjorde jag några nödvändiga ärenden på stan.. Hann såklart springa in i massa härligt och saknat folk! Mötte underbara Alex när hon köpte frulle på Skånskan så jag följde med henne in på Levis och kollade in om hon hade nåt nice utbud i butiken och faktiskt så hittade jag en superschysst dunjacka som jag kommer slå till på lagom till lönigen! På väg till bilen sprang jag in i Anna från min pedagogikklass och hon hade fått en underbar son för 4 veckor sedan! Så himla härligt, Grattis!! Sedan bar det av i il-fart till skolan där jag mötte upp grabbsen för lite plugg. Idag fick vi äntligen in tentan, och det känns så sjuukt gött att den är inne! Nu är det fokus på seminariet på onsdag och sedan är det -plugg inför tentan som gäller! Efter skolan skulle jag träna men insåg ganska fort att kroppen hellre ville vila och jag fastnade med en kaffekopp i soffan hemma hos Bella & Daniel. Sedan trampade jag och Bella in till jobbet för utbildning och möte! Himla bra och roligt faktiskt, fick dock lite träsmak i baken efter allt sittande denna dag men vi bjöds ju på fika dubbelt upp så ska inte klaga ;-) LinusBrunngård hade en riktigt bra och givande utbildning och jag har lärt mej en hel del nya saker, så nu känner jag mej bra! ;-) Efter utbildning fortsatte vi med möte inne på EH med varm choklad! Och nu är jag äntligen hemma i soffan och försöker plugga men huvudet känns tungt och det är Hollywood fruar på Tv ju... Går sådär bra för mej!

Dags att ladda batterierna inför morgondagen!
Sweet dreams you all!
P & K

Härliga grabbarna käkar välbehövlig
lunch!


Nånting händer... Det är nåt skumt på gång ;-)

Här var det livat & suddigt!        Goa fina Bella!

En duktig söndag!

Jag har hunnit med en hel del på eftermiddagen måste jag säga, så jag känner mej ganska så skönt nöjd :-) Har både städat och tvättat, sedan var jag ju iväg och tränade också, både gym och pass, känns som jag är på G! ;-) Sedan blev det en skön dusch och pyssla om mej själv timme medan tvätten torkade nere i tvättstugan.. Sedan fixade jag lite soppa till middag och nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite mer plugg, medan jag halvkikar lite på tv med! ;-) Har suttit med plugget några timmar under kvällen och lyxat lite med min favorit choklad, det var jag värd!

Natti natti allihopa!
P & K


Mitt godaste mellis, frukt & bär med keso! åt utan

svårighet upp en stor skål efter träningen förut :-)

Mitt söndagsmys!                       Dags för sängen, gonatt!

 

En dag på stranden!

Idag har jag & P varit på stranden! Helt underbart har vi haft det och vi fick sällskap med Amanda & Sydney :-) Jag har njutit till fullo hela förmiddagen på Tylösand! Nu har jag fått i mej lite lunch med och ska strax knata iväg till gymet och sedan ska jag faktiskt gå på coren också! Sedan blir det plugg och soffhäng hela kvällen :-)

Ha en soligt skön söndag!
P & K

Nästan framme...                          & framme! P


Det var lite läskigt med skummet från vågorna
tyckte P...


Amanda & Sydney

Red genom fina Tylösands           På väg hem genom den mysiga skogen...

golfbana hem & stötte på en

massa trevligt folk :-)

Middagsmys!

Har haft den mysigaste kvällen på länge hemma hos Catta i Söndrum! Jag blev så glad och lugn bara av att få komma till en villa! :-) Catta hade fixat hur god mat som helst, räkor, paj, sallad, druvo,r ost ch bröd m.m. Vi har haft en urmysig kväll med massa snack, vilket var riktigt nice! Vi tog även en kvällspromenad i den krispiga luften... Jag hade så trevligt hemma hos Catta att jag helt glömde bort att fota alla härligheter... Hann i alla fall med ett litet fotografi innan jag åkte hem;-) Nu är jag sjukt trött, så det är dags att sluta ögonen!

Sussa gott!


Catta & jag!

Datakrasch & springmarsch!

Började min morgon i stallet och jag och Amanda bytte hästar idag, riktigt kul! Amanda gjorde ett riktigt bra jobb på P :-) Sedan skyndade jag till jobbet, och hej vad det gick undan i butiken idag! Inte nog med att det var riktigt mycket folk så kraschade hela jäkla kassasystemet för en stund och det blev ju lite tokigt, men vi klarade ut det bra ändå! :-) Vi sprang som galningar för att hinna men kunderna var trevliga och nöjda! Björn kom in när jag slutat för att joina över en kaffe, vi tog en tur in på EH och köpte varsin mugg och satte oss längs med Nissan och snackade lite gojja och njöt av en underbart solig eftermiddag! Björn drog vidare på fotbollsmatchen mellan Halmstad och Helsingborg, som Halmstad vann! Mycket härligt! Jag dröjde mej kvar i den underbara solen på en parkbänk och pluggade lite mer biologisk psykologi :-) Nu ska jag åka ut till Catta för att käka middag och ha en mysig afton!

Ha en underbar kväll!
P & K

Björne river såklart av en Pose!      Läser....

Uppdrag uppstyrning!

Fredagen har varit lika hektisk som alla andra denna veckan så jag avslutade den på egen hand bland grytor och vitlök! Började dagen i skolan, med en jättebra föreläsning om biologisk psykologi, hur intressant som helst och läraren var så sjukt bra! Sedan satt jag med grabbarna i gruppen och pluggade i några timmar efter det att vi slutat.. Sedan åkte jag ut till P, och äntligen kunde jag andas! Så skönt att komma dit idag, har vart en del tryck nu de senaste dagarna! Jag hade ingen ork att träna "på riktigt" med P idag, så jag och Amanda red ut en långtur runt om vid Tylösands golfbana och på de fina vägarna i skogen, det var himla underbart och vädret är minst sagt fantastisk! Sedan hörde Björn från klassen av sig och han skulle iväg och träna, så han gav mej inspiration att också ge mej iväg vilket jag gjorde!! Så himla längesen så nu vill jag bara komma igång, men får ta det lugnt nu så länge jag knaprar penicillin men nu är det uppdrag uppstyrning på mitt liv! När jag var klar på gymet ställde jag mej och fixade ihop min utsökta köttfärssås med fullkorns spaghetti.. Nu har jag faktiskt även pluggat lite och pratat ett långt samtal med pappsen i telefon, väldigt skönt! Behövde lite kärlek hemifrån :-) Nu ska jag faktiskt kojsa för imorn ska jag upp tidigt och rida för att sedan jobba :-)

Ha en skön kväll!
P & K


Jag med mina änglar! P ska såklart pussas med kameran ;-)

Alla är nöjda efter ridturen!

Pluggdag & spelkväll!

Idag har varit en trvlig och relativt så flitig dag! Vår förläsning imorse blev inställd så begav oss istället hem till Elin för att fylla dagen med hemtentaplugg! Elin är helt underbar, hon förgyllde hela vår dag! När vi kom på morgonen hade hon köpt nybakade frallor och massa gott pålägg och så har hon ju en kaffemaskin me! Som om inte detta skulle vara nog fixade hon lunch till oss med, hur smarrigt som helst och till eftermiddagsfikat blev det kanellängd från östras som grabbarna  stack iväg och inhandlade :-) Nu är vi så gott som klara med hemtentan vilket känns sjukt gott, lite små finjusteringar kvar bara.. Vid femtiden var vi klara och jag och Elin tog en promenix med Polly, väldigt välbehövligt och mysigt, vi tog svängen förbi Ewas hus med och det var jättekul att jag fick se deras sprojlans nya hus;-) Kvällen har spenderats med min lilla klass-familj ;-) Madde, jag, Simon och Björn köpte thaimat och godis, såg på idol och hyrde en rulle som vi tänkte se för den lät så bra och spännande, filmen hade samma regissör som filmen Inside man, vilken jag gillar skarpt! det fick bli en spelkväll istället med många glada skratt! Galet vad skoj det är med spel! Det är ungefär lika underskattat som möbelrtassar på stolarma! ;-) Nu måste jag verkligen sussa är dötrött och imorn bitti väntar det skolaa... Just de dvd-skivan funkade inte! Var därför det blev spel istället ;-)

Sweet dreams!

Anders & Vic är så flitiga!             Kok-ELin gjorde kalasgod mat! :-)

Elin & Polly busar!                   Polly tagen på bar gärning när hon "lekte"
                                             med sin stora gosedjursvän! ;-)

Vänner vid middagsbordet! :-)    Snart den välkända maxi-skjortan ;-)

Vi lekte bla lite galenpanna!  sedan blev det även "med andra ord"


Godis-frossa & tjejsnack!

Dagen fortsattes med lite jobb efter stallet... Det var väldigt lugnt på stan idag så när jag slutat tog jag mej en tur runt i lite butiker och kikade om jag kunda finna nåt intressant... Provade en väldigt fin jackaVila som det snackats mkt om, den var hur fin som helst, bara älskar den stora kragen och hur den är skuren samt färgen, marinblå! Tyvärr är jag lite för kort för den :-( Ser lite ut som ett tält när den går ända ner till och lite över knäna till och med... Sedan avslutades kvällen på bästa tänkbara sätt! Idol och en stor skål, eller för att vara mer korrekt två stora skålar med godis och en Bella! Supermysigt! Nu har jag pluggat lite och nu är det dags att sussa för imorgon väntar en heldag i skolan, P får ta en välförtjänt vilodag!

Sussa gott allihopa!
P & K


Lill-lördag ju! ;-)

Fina fina Bella!                            Nöjd & proppmätt! :-)

It´s a beautiful day!

Underbara underbara morgon, jag lever min dröm!

P fick gå ut tidigt i den friska     Från hästryggen! Världens bästa sätt
morgondaggen, med sol &       att börja dagen... Galopperandes på
ynka sju grader... Medan jag   ängarna! Vi hade sjukt kul, och bra
mockade!                             träning för P :-)

P mumsar äpplen som belöning!   Lagom nöjd P i hagen igen, lite varmare

finns ett superbra äppelträd på    nu så de fick gå nakna...

vägen hem, vilket gillas skarpt

av oss båda!


Vårt vackra kärlekspar, P & S!

 

Magkniiiiip...

min dag började helt underbart! Var i stallet tidigt imorse och pysslade, och jag och P passade på att rida ut i den härliga morgonen, solen var under uppgång och daggen låg underbart vackert på ängarna. Luften var så frisk att jag för någon sekund undrade om livet kunde vara mycket härligare än såhär :-) P har haft jättebra dagar och han var jättefin att rida idag också, fick mycket motor på ängarna! Önskar jag hade haft kameran med så ni kunde fått ta del av vår underbara morgon...Hoppas det blir fler sådana mornar! Men sedan precis innan jag ska till skolan får jag sådan sjuk magknip! Sedan har den hållt i sig hela dagen, så det var lite kämpigt med både jobb och skola idag men det gick i alla fall! :-) Nu försöker jag kurrera mej med te och tomtegröt, ägg och macka.. Jag tycker det är lite svårt att äta lagad mat när man mår lite kasst... Så nu ska jag mysa ner mej i soffan och försöka läsa lite psykologi :-)

Ha en skön kväll goingar!
P & K

 

Världens bästa mamma!

Blev så himla glad när jag kikade i postfacket vid lunch idag! Hade fått ett tjockt brev från mamma :-) Med presenter i! Mamma du är underbar!


Bästa mamma!

Här är vad paketet innehöll       Jag är jättenöjd med handskarna!

Söta trosor, grå strumpbyxor

& snygga skinnhandskar med

nitar!

Paus vid havet!

Efter att ha pluggat och varit och besökt doktorn åkte vi ut till Havredal och gick en härlig promenad ner till havet! Det var en helt underbart härlig eftermiddag och det var väldigt skönt att få andas lite havsluft! När jag kom hem igen lagade jag lite middag och nu har jag även varit och storhandlat! Känner mej lite hängig igen, vet inte om det är psykiskt för att jag fått penicillin och tycker synd om mej själv eller om jag är krassligare på "riktigt" Så Bella och jag sköt upp fikat till på onsdag istället... Nu får det bli plugg ;-)

Ha en mysig kväll!
P & K

Piruetter, Plugg & Penicillin

Idag gick P som en klocka! Var roligt som tusan, övade mkt enkla byten och anslag till piruetter, nu är vi ju inte nära att få till det helt, men vi övar och det tar sej åtminstone! :-) Sedan fick alla pållarna gå ut i hagen och mysa.. Jag åkte hem och tog en raggardusch och åt lite mellis, sedan hoppade jag och datan upp på cykeln och trampade till Elin, för några timmars plugg. Idag var vi mycket effektivare än sist så nu har vi inte alls mycket kvar på vår del om utvecklingspsykologi.. Nu har jag precis besökt doktorn med för min jäkla förkylning har hållt i sig i en månad nu så jag börjar bli för jä*la trött på den, så nu fick jag faktiskt en penicillinkur som jag ska knapra i tio dagar, hoppas den hjälper! :-) Nu ska jag, Elin & Polly ut på promenad i det vackra vädret!

Hörs senare!
P & K

Supersöta Polly!                         plugging place...

Elin fixar kaffe till mej i hennes      Pluggar järnet ;-)
nya kaffemaskin! :-)

Underbara soliga morgon!

Har precis vaknat upp till en underbart solig september morgon! Känner mej faktiskt riktigt pigg idag, har gjort en stor frukost och ska alldeles strax åka ut till P och rida lite i det vackra vädret :-) Sedan efter lunch ska jag hem till Elin och plugga lite på hemtentan, känns skönt att den börjar ta form och nu har jag gjort det jobbigaste! Nu har jag även nästan läst hela kapitlet om biologisk psykologi, det är sådär trevlig gonatt läsning om hjärnan och nervsystemet ;-) Jag ska försöka ha en relativt lugn dag idag, borde ringa vårdcentralen också så de kan hjälpa mej att få ordning på min lilla sjuka och ikväll blir det en kvällsfika med Bella!

Ha en härlig dag i solen!
P & K

Seriöst... söndag!?

Go kväll! Hu jeda mej alltså! Ska inte söndag vara en lugn dag!? Jag har helt klart kört effektivitet på nästan max så gott som hela dan ;-) Tog i och för sig sovmorgon så lite söndagskänsla fick jag ju ;-) Sedan åkte jag ut till stallet och P! Släppte ut pållarna i hagen och jag vet inte riktigt vad det var med djuren idag, för sjutton va de hoppa omkring! P & S busade som ett par idioter, men roligt hade dom! Sedan tränade jag och P för Eva i ridhuset, idag gick de så in i backen bra asså! :-) Jättekul! Efteråt fick P lite extra godsaker som fjäsk, som om det skulle hjälpa, imorn kommer det väl vara som att sitta på en träbock ;-) Resten av dagen har spenderats med många vuxenpoäng! Tvätta, städa, laga mat och fixa matlåda och inte minst några timmars plugg! Men nu så blir det en varm dusch och pyssla om min ömma kropp lite... min sjukt långdragna förkylning tar på krafterna och "my body is a mess" Den känns väldigt seg, och nu börjar jag få ont upp mot nacken med, det är helt säkert det jäkla tangentbords-klapprandet! ;-) Dags att ge mej för dagen! :-)

Ha en mysig kväll!
P & K

Färdigtränad P med Eva...         Nöjd, nöjdare P:son efter träningen


Mitt köksbord just nu...              Som tur är har jag ett litet ljus som
                                               doftar vaniljbakelse som lyser upp
                                              plugg-mörkret...

Det glada 70-talet!

Kvällen hos Elin igår var väligt rolig, en jättekul födelsdagsfest som hon fixat galant! Allt var väldigt skoj och maten var galet god!! Alla var sjukt snygga, men födelsedagsbarnet var helt klart allra finast! Som en ugla på en sommaräng som någon uttryckte det! ;-)

Tack för en superkul kväll!

 

Fina födelsedagsbarnet!              Snygga 70-talister!


Klassisar!                                    Ewa, Jimmy & jag

Lite dans till go 70-tals musik hela kvällen!!!

Ännu mera dans!                       Mange & Ewa

En liten pose med Madde innan hemgång!

That 70's show!

Japp då var man redo då... Jag har efter en dag på jobbet klivit in i det glada 70-talet, körde på hippiestilen.. 70-tals jeansen är på, så även ett starkt återkommande head band och ett linne i äckligt ful batik ;-) Har även hittat lite skor under sängen så nu väljer jag mellan två, fattar inte att jag köpt dessa och använt seröst! Käkar även en majskolv jag känner verkligen som jag rest tillbaka i tiden, fick majskolvarna a Börje, så de är direkt från odlingen på åkern, sjukt bra stämmning nu ;-)

Ha en härlig kväll allihopa!
P & K


Hippie style!                               Head band med "Björn Borg effekten"

Checka vad som gömdes bland dammråttorna under sängen!! Haha

helt galet obekväma pjucks!

Härliga härliga fredag!

Hade en himla skön fredag igår! Var i skolan och hade föreläsning ett tag, sedan satt vi i bibblan och pluggade lite inför hemtentan... Himla bra att vara i bibblan, jag blir mycket effektivare, helt klart! Sedan kom Amanda med den briljanta idén att rida ut! Var en galet fin eftermiddagstur i solen och P var lugn som en filbunke, ibland är han att bara för skön! Var den perfekta avrundningen på en dag med plugg! Efter stallet hämtade jag upp Madde och vi åkte ut till Eurostop och inhandlade lite nödvändigheter inför kvällen lilla kräftkväll, blev en sväng på systemet, Willys och i lite HM samt Store också, och det fick faktiskt följa med en jäkligt bra vardags-tisha hem! Jätte nice! ;-) Sedan var det dags för kvällens höjdpunkt! Kräftor och härligt sällskap! Mötte upp killarna och tog sällskap med dem bort till Madde! Catta var smart och tog bilen :-) Och efter många om och men hittade Tias till oss också! Stackárn hade gått i cirklar på stranden ;-) Vi satt allihopa ute på Maddes inglasade veranda och käkade, drack och snackade hela kvällen, himla lugnt och härligt! Perfekt fredag! Vi tog en liten nattvisit på stranden med och Anders badade!! Han kommer ju lätt vara krasslig idag asså... inge bra! Nu har jag precis käkat lite frulle och ska bege mej in till staden för lite jobb, tänkte svänga förbi Östras och köpa nåt gott fikabröd till mej och Bella, det är ju lördag trots allt! ;-)

Ikväll är det 70-talsfest hos Elin med!
Ha en toppenfin lördag allihopa!
P & K


Lite plugg med Victor & Anders     Köpte en liten färgklick!

Madde fick fina blommor av      Tias & Andreas
Catta

Posar-Björne, Jonathan & Andreas


Jag, Catta & Kräftan!

Jonte & Andreas!                      Anders & Victor!


Snyggt värre! ;-)


Madde & Andreas!

Sönder stressad dag!

Idag blev inte dagen direkt som jag planerat, men så kan det ju gå ibland! Blev bara en väldigt hetsig dag, full fart med på tok för lite mat! Hann i alla fall förbi Linda en sväng och såg på idol! Var mysigt! Jag är tyvärr tok-trött så jag måste sussa alldeles snart, ska uppdatera lite roligare imorn mina kära, jag loovar! ;-) Imorn bitti är det skola som gäller, sedan ut till älskade P, som by the way har blivit en riktig hårding! Han är inte lägst i rang längre, han vågar till och med bossa över S i hagen ;-) My guy!! Och sedan måste det införskaffas lite saker i staden inför helgens ståhej! Elin i klassen fyller 30 år imorn och på lördag ska jag på hennes 70-tals fest, ska bli riktigt skoj! Imorn har jag & Madde dock planerat lite kräftskiva hos Madde, ser ut som det kommer en hel del trevligt folk med! ;-) Så jag och Madde har att göra imöra, vi måste förbi systemet och även Maxi för att köpa lite tillbehör! Sedan står jag för efterrätten son blir hallonpaj och Madde gör Västerbottenpaj! :-) Kommer bli kalas!

Natti natti!

Gomöra allihopa!

Herregud va segt det var att ta sig upp idag! Jag sov som en stock... Men nu har jag tagit mej upp och käkat frulle och druckit jättegott rött te till! Kaffet är snart färdig bryggt och jag ska fixa fejjan lite, sedan bär det av till skolan för föreläsning!

Have a nice day!


Mumsigt te från kvarnen!

En så kallad pluggdag...

Idag har jag haft en väldigt slapp dag måste jag säga... Vid halv tio satt jag på cykeln påväg hem till Elin, för idag skulle vi ha en seriös pluggdag! Det gick sådär måste jag erkänna, vi var inte direkt de bästa på att fokusera idag... Vi satt mest och snackade häst och lite annat skoj, som var bra mycket roligare än plugget! Vi gjorde ett par tappra försök att fokusera men det varade aldrig särskillt länge, så vid ett-tiden började vi även bli hungriga och vi tog med Polly(Elins söta vovve) och tog en lite promenad till Neelys corner och köpte thai som vi gluffsade i oss på balkongen, mycket gött! Sedan åkte jag ut till P och fixade lite, han har fått nya skor idag så han fick en promenad dag idag... Vid halv sju mötte jag upp lite gött folk hemma hos Kalle på gladan för att se på fotbollen... Sverige var ju rätt pinsamma och matchen var ju lam överlag säger jag med min expertkompetens inom fotbollens värld! ;-) Men tillslut så gick det ju i alla fall vägen! Sedan var det idol också, men tror att min favorit Jon från igår fortfarande håller i sig :-) Efter all tv-underhållning så var kvällens planer splittrade och många drog till kåren för club gegga! vi var dock några stycken som inte orkade hänga på, så nu ska jag sussa istället! Imorn väntar skola, jobb och stall!

Sussa gott allihopa!
P & K


Polly & Elin är fina!                     Go & Glá med jäkligt god mat!


Ett gott & glatt gäng ser på fotbollen!

En gunga vid havet...

Terminens första föreläsning gick fint, fort men fint! ;-) Det var riktigt kul och vår lärare var väldigt inspirerande att lyssna till- inlevelse minst sagt! :-) Efter skolan gav jag mej hemåt och åt lite mellis, sedan tog jag cykeln och trampade mot havet & östra stranden, behövde komma dit och filosofera, rensa skallen lite efter allt nytt, och bara andas och njuta av en fantastisk eftermiddag i solen! Låg på en stock och halvsov bra länge efter att ha promenarat längs med strandkanten... När jag piggnar på lite får jag den briljanta idén att ta en bild med självutlösaren på mej själv vid havet. lagom ego sådär ;-) Haha toppen är även att jag fastnar! Har hörlurarna invirade i min scarf och mobilen ligger i sin tur i min stängda ficka på min tunga stora tröja.. Haha här har ni resultatet, lagom dumt!


Smidigt värre!

Efter mitt lilla missöde med egen-fotograferingen gick jag bort mot gungställningen och satte mej och gungade! Det var alldeles för längesen! Sjukt härligt att bara gunga, se ut över havet och vara obekymmrad :-) Fick lite sällskap av Madde efte ren stund och jag gick med henne upp i sin urfina stuga! Där blir det kräftskiva vill jag lova, tokmysigt!

Gungar vid havet!                      Fick lite härligt sällskap av Madde!

Gick med upp till Maddes mysiga stuga, jättefin va den!

Madde utanför stugan               Inglasad uteplats

Stolt stug-tjej!                           Jättefint badrum!

Vackert!

Nu har jag parkerat asset i soffan och sett på när årets idol har gått av stapeln, och ätit jättegod kycklinggryta med pasta!

Nanna gott allihopa!
P & K


Kvällens middag!

Miljöträning!

Åkte ut till P tidigt imorse för att fixa allt! Morgonen var underbar och både jag & P var på strålande humör! :-) Vi red ut idag för vädret  och luften var så härligt! P skötte sej fin fint, det var längesedan vi var ute ensamma, men vi passade på att träna lite för undelaget på vägarna var toppen! Vi red bort till Frösakull och då kom jag på den lysande idén att hälsa på Anders i klassen som hyr en stuga precis där jag rider förbi, så jag ringde honom från hästryggen och några minuter senare har Anders en Panther på sin tomt ;-) Anders tyckte att P var väldigt stor och han såg nog lite läskig ut för någon som inte är van vid hästar för han spände upp sej endel av alla saker som det fanns att titta på i bostadsområdet, men han stod i alla fall still ett litet tag och det är bra gjort för att vara P på uteritt! ;-) Så han skötte sej galant och det var en stolt Elin & Panther som travade hemåt :-) Släppte ut S & P i hagen, stod och lyssnade på tuppen på andra sidan vägen och intog lugnet och medvetenheten om hur mycket denna platsen betyder för mej! Plockade lite päron medan jag fyllde upp vattenspannen och när jag skulle åka stod det ett paket med ägg vid min bil :-) Lyx! Johanna var även i stallet med hennes hund Thea när jag kom tillbaka från uteritten, var kul att snacka ikapp lite och förhoppningsvis kommer hon ner till veckan igen :-) Nu ska jag bege mej till skolan för föreläsning!

Ha en bra dag, hörs ikväll!
P & K

Ännu en måndag...

Japp då var ännu en måndag snart till ända! Jag jobbade f.m på jobbet idag och det fanns att göra efter lördagens rush! :-) När jag slutat sprang jag över till Vero moda och köpte ett par jättefina jeansleggings med läderdetalj som jag spanat in, slänger upp en bild på dem imorn :-) Sedan gick det undan på cykeln hem! Slängde i mej lite lunch, bokstavligt talat och körde sedan ut till stallet. Blev en jättefin eftermiddag så jag och P passade på att träna utomhus och idag hade vi en riktigt bra dag! Han var superhärlig idag och han är att en jäkligt fantastisk häst! Efter ridpasset släppte jag ut allihopa i det fina vädret, gissa om de var glada när de fick vara nakna!? P rullade sig antalet gånger ;-) Sedan mockade jag en del skit precis som vanligt, men jag tog ett par boxar extra så Amanda slapp få så mkt i eftermiddag... Sedan har dagen mest flugit iväg tycker jag, känns som jag pratat i tele hela eftermiddagen, men vad gör väl det när man har härliga vänner i andra änden luren! Jag har även bäddat nytt i sängen och vädrat, så jag kommer sova så sjukt gott inatt :-) Har lagat jättegod lax med apelsin och pesto, så nu är jag även mätt och belåten :-) Nu ska jag läsa lite inför morgondagens föreläsning, samtidigt som jag tvättar några maskiner och ser på filmen You, me and Dupree... En väldigt vanlig måndag ;-)

Hörs imorn!
P & K
  

Gjorde en liten "uppsättning" idag, vet inte alls vad som flög i mej, men
tröttnade på att allt bara hängde, en slarvig knut på sidan med tuperad
lugg och en liten blomma :-)


Panther och sydney myser  i hagen...

Nybäddat! :-)                               Smaskig lax!

 

Göteborg tur & retur

Började söndagsmorgonen i stallet och tränade med P i ridhuset och han kändes stundtals riktigt fin! :-) Sedan fick de gå ut i hagen i några timmar medan vi fixade... Runt lunch tid satte vi oss i min för dagen sjuukt najsiga bil! ;-) Lite skillnad mot min skrolla om man säger så! Så himla skönt med automat med, speciellt när man ska köra släp! Bilturen var ett rent nöje! :-) Sedan kikade vi på några ekipage under Conrads-träningen, vilket alltid är lika inspirerande! Söta Johanna var på plats med..  Var väldigt kul att se henne och på tisdag kommer hon ner hit! :-) Jag varvade hästtittandet med lite plugg, effektiv värre! vid 5-tiden lastade vi Fererro och körde tillbaka mot Halmstad! F stod jättelugnt i transporten hela resan, och nu har vi alla hästarna hemma igen... Jag & Amanda tog en kvällspromenad med våra kärlekar i den sköna kvällen! Nu ligger jag strandad i soffan, dricker ett glas vin, läser lite psykologi och kikar på mysiga filmen Kärleken checkar in :-)

Imorgon börjar jag dagen med jobb, sedan blir det stallet och resterande av dagen ska ägnas åt plugg!

Mysig söndagkväll på er allihopa!
P & K

Varvar att titta på duktiga ekipaga med att plugga psykoligi i ett ruggigt
ridhus, tur att jag hade några Digestive bars med mej ;-)

Sydney & Panther gosar...          Pussas med kärleken!

 

En ego-lördag!

Idag har jag haft en dag med mej själv skulle man kunna säga ;-) Sov jättelänge imorse, så nu känner jag mej ganska så utvilad! :-) Sedan jobbade jag i några timar och det var näst intill kaos på jobbet, så himla mycket folk! Så timmarna gick väldigt fort! :-) Sedan åkte jag ut till stallet och myste med P! På vägen hem svängde jag in på Maxi-söndrum och handlade lite lördags-gottis och pantade flaskor... Sedan har jag spenderat resten av dagen i soffan! Började med bakpotatis och kräftstjärtar med röra tillsammans med vin och mums mums Zelmerlöv på sommarkrysset! Jag gjorde alla kryss men vann inga pengar! Jäkla Måns ;-) Sedan la jag en ansiktsmask, filade fötterna, smörjde in dem och målade naglarna. Åt lite gottis under tiden och nu har jag precis avslutat äteriet med Ben&jerrys och hallon! Vinet får vara kvar lite till och jag ser på någon romantisk komedi på 3:an, lättsamt och skönt! Lite pinsamt att jag inte sett på fotbollen måste jag erkänna för när Sverige spelar brukar jag tycka det är skoj, men det låter här på Nyhem som om de vinner! ;-)

Hoppas ni har en go kväll allihopa! Imorn åker jag upp till Göteborg en sväng för att kika på Conrads-tränig och sedan köra Evas häst hem, jag har fått låna en Audi A6 automat, jag är lagom nöjd med det! ;-)

P & K

Matchade nya Ullared-rutan med
nitbältet...

På väg hem från jobbet!            Älskar att vi har Nissan här i Hstd...


Mys hos mej!


Simpel favorit!!                        Massa ljus i hela lägenheten!


Ta-hand-om-mej-själv kväll!        Monster i ler-mask!

Är det höst nu?

Igår var det riktig storm ute och idag när jag vaknade och kikade ut genom fönstret står regnet som spön i backen! Det bara öser ner och hela himmlen är grå... Hoppas verkligen att det ger med sig snart för jag hade ju tänkt cykla till jobbet, vilket känns väldigt långt bort nu ;-) Kan hända att det blir bilen istället! Ska jobba en sväng nu på dagen och sedan blir det en sväng till P som nog ska få en lugn dag idag för nu har han ridits ganska intensivt i några dagar efter att ha haft en lugnare period, så idag får det bli en återhämtningsdag :-)

Ha en mysig lördag!
P & K

Underbara, älskade vän!

Idag när jag kom hem och hämtade posten blev jag så himla glad! Vet inte när jag blev så glad över något senast! Jag hade fått ett oväntat paket på posten av min älskade vän Tessan! Gissa om jag blev glad, hon är ju världens underbaraste! Så himla gulligt att jag började lipa! ;-) Jag är så himla glad att jag har en vän som dej! Tack för all uppskattning, ibland behöver man att muntras upp och hon vet precis vad hon ska säga och när jag behöver det! En äkta riktig vän! Men idag var det något så fantastiskt fint! Jag älskar att få riktig post & när innehållet är så här fint från min älskade vän, blir jag ju bara så himla lycklig!

Tack min underbara Tess! Du är den mest fantastiska & du slutar aldrig att förvåna! ;-)

Glada & lekfulla! Tess & Atlas!


Den bästa post jag någonsin fått!! Gissa om jag ätit
några Åre-praliner ? ;-)

Nu sitter vi uppe på köksfläkten & på kylskåpsdörren! ;-)

Nu ska jag fortsätta mitt fredagsmys! Ha en underbar fredagkväll allihopa!
P & K

Shoppat loss!

Bilturen till Gekås gick fint bortsett från att vi helt ärligt höll på att blåsa av vägen! Det har helt ärligt varit storm hela dagen!! Väl inne gick vi lös med våra vagnar och plockade på oss massa bra saker & några onödiga, men fortfarande bra saker! ;-) Jag är jättenöjd med allt jag shoppat med mej hem, och så mycket man får för pengarna! ;-) När vi är klara och ska ta oss till bilen vräker regnet ner och vi har varken jacka eller paraply! Efter någon minuts överläggning oss emellan bestämmer vi oss för att springa med kundvagnarna till bilen! Det bara rinner regnvatten längs våra kinder och skorna är minst sagt genomblöta efter att ha klaffsat igenom en mängd djupa pölar! Hur jäkla långt bort ställde vi oss egentligen!? Både Bella & jag irrar runt i skyfallet som yra höns, var i helskotta har vi parkerat bilen?!?! Ingen av oss hittar den! Hur jävla dumt e inte de ;-) När vi efter många minuters letande finner vår kära bil (mycket längre bort än vi trodde) ser vi utan tvekan nybadade ut! Frusna och genomblöta sätter vi oss i bilen och vrider upp värmen på max och styr mot Mc donken! Sjukt gott va det ;-)

Dagens Gekås-fynd var en hålslagare för 20 ynka kronor! ;-)

Här kommer lite bilder från vår lilla utflykt, enjoy! ;-)

Bella piggar upp sej med kaffe     Jag mumsade i mej en renklämma!
& sandwich!

Nöjd Bella...                                 ännu mera nöjd Bella!

Alla mina inköp! Rengörings grejjs, skoljocks, strumpor, trosor, julpapper,

pincet, nagelfil, handdukar, ansiktsmask, resekit, snoddar & spännen m.m


Supernajs & användbar jacka!     Sjukt skön & väldigt söt klänning!


Fräck liten möss-kepa...               Och en bamse-mössa kom med hem!

Gekås!

Idag blir det en liten spontan tripp till Ullared och Gekås! Behöver in förskaffa lite förbrukningsvaror och skolgrejjer :-) Det är en perfekt dag för shopping idag för det är typ storm i Halmstad! Jag tar med mej Bella och sticker alldeles strax! I eftermiddag blir det besök hos P och sedan har jag inga planer alls! Så gött! :-)

Ha en härlig fredag!
P & K

Team building på Tylö!

Jajjemen pust, stonk och smakkelibonk!! Då var vi hemkomna från sjukt roliga och fullspäckade dagar på Tylöbäck! Jag är helt slutkörd och galet mätt! ( vi har fått så mkt mat ju!) Jag tror jag talar för alla i klassen då jag säger att vi haft så himla roligt... Jag har i princip kramp i kinderna för att jag skrattat så mycket :-) Gruppkänslan är fantastisk och den egna självkännedommen har ökat i viss mån :-) Det finns så mycket jag skulle ville skriva för att få uttryck för allt vi gjort och för hur kul vi har haft det! Jag känner mej faktiskt som en del i en stoor familj :-) Men jag är för tömd i huvudet för att skriva mer så ni får ta del av alla tokigheter i bilder istället! Härligt va? ;-)

Sussa gott allihopa!
P & K



Tillitsövning efter bra upptrappning!


Strategi på plankan & blinda studenter i skogen...

Blinda & lyckliga att hittat målet!

Idé-makeri!

Bjoerne B i en grab ;-)             Victor i ett riktigt karate inspirerat hopp!


Team work!


Ewa, Elin & Carro vid middagen    Katta & jag...


Katta körde Yoga med några av oss på stranden imorse! :-) Hur lyxigt!?

Fantastiskt underbart!!

Födelsedagsfrulle & Teambuilding

Idag är det fullproppat schema som gäller! Morgonträning, lifeskills, målbildarbete och teambuilding ute på Tylösand :-)Ska bli riktigt roligt och intressant! Sedan blir det middag och övernattningTylöbäck med hela klassen, så det är full rulle! Idag fyller även Madde 22 år! Så vi sitter och äter lite fördelsedagsfrulle och hon har fått ett litet paket, innan vi ska bege oss till skolan :-) Så idag blir det nog inget mer bloggande, uppdaterar imorn med roliga bilder!

Ha en toppendag!
P & K


Mindfulness and Lifeskills

Idag har det varit en väldigt intensiv & rolig dag i skolan! Klockan åtta imorse började vi med ett träningspass jag, Madde och några andra i klassen körde på högskolans gym, Jag var vääldigt nöjd efteråt vill jag lova! Resten av förmiddagen ägnades åt den fördjupade självpresentationen i mindre grupper. Jag tyckte det var hur intressant och fascinerande som helst att höra om allas liv, ambitioner, egenskaper och livssituationer! Galet intressant och vilken bredd vi har alla tillsammans! Å vet ni, Tias i klassen har cyklat från Västerås till Bankok!!! Hur sjukt ballt är inte de!? Nu ville han inte ens nämna detta egentligen sa han för då blir han bara "killen med cykeln" men han berättade för oss ändå, eftersom många under åren näst intill blivit besvikna att han inte berättat det tidigare, så nu tog han det direkt- jag tycker det är as-fräckt! Vid lunch käkade vi i matsalen och jag tog en snabbvisit hos P och fick ut dem i hagen, var ju så underbart väder och de blev helt tokiga & glada! Hoppade runt som jihuer! Livsglädje är det enda väl beskrivande ordet!! Dagen har även ägnats åt två för mej helt nya begrepp nämligen Mindfulness & Lifeskills - lite kort beskrivet har vi idag övat oss i att bli medvetna om vårat jag utan att lägga några som helst värderingar om tankar, företeelser, händelser eller känslor.. En typ av avslappnings session där mycket av fokus låg på andning, mental träning kan man förklara det som.. Sedan var det ju Lifeskills på eftermiddagen som mer är färdigheter för livet lite brokigt översatt, lifeskills hjälper till framgång, produktivitet och tillfredställelse i livet.

Så, nu har det varit en väldans massa skol-snack, kanske inte så underhållande men så har dagen min sett ut.. Direkt efter jobbet cyklade jag in till stan för en skoprovarkväll, vilken ledde till lite ny rolig info och lite skoköp från allas håll ;-)

Ikväll stod Madde för middagen och hon fixade jättegod lax med en kall sås, supergott! Nu ser vi på underbara So you think you can dance

Ha en skön kväll alla goa!
P & K


Klassisar myser i solen på gräset!


Mina nya biker-boots! Nilsons egna..

Jenny i jättefina & fräcka          Bella i stövel från Clou, med underbar

snör-kängor från Oscaria        passform, skitsköna!

Jäkla bra pris med!

Jess köpte även hon ett par boots, svarta i nubuck och en sjukt bra kopia av Acne, också från Nilson..

Uppstartsfas & lägenhets-kändis!

En fullspäckad måndag är nu till ända och jag sitter i sängen och myser... Har precis arbetat lite med en fördjupad självpresentation som vi ska delge de andra i klassen imorgon! Idag har vi varit i skolan mellan 8 - 17 en riktig rivstart! Men väldigt kul & lättsamt med bra introduktion i vad det hela handlar om, allt känns även helrätt, så det kan ju inte vara bättre! ;-) Vid fem kom det en fotograf hem till mej, eftrsom jag blivit tillfrågad av HFAB om de fick ställa lite frågor och fota i min lägenhet... Jag tyckte det var helt okej och lite skoj sådär, men denne mkt "krävande" fotograf tyckte tydligen att jag skulle sitta på golvet och posera!! Herregud vad pinsamt, jag ser jävligt fjantig och tillgjord ut där jag sitter halvlutandes mot min divan, men men det var helt okej - och nu ska ju bara varenda HFAB bo få hem tidningen i brevlådan,så bli nu inte allt för förvånade om Lägenhets-Elin dyker upp på nån sida ;-) Efter att vi fotat åkte jag ut till stallet, väldigt längesen som jag var ute i stallet och fixade så sent, men det var faktiskt väldigt mysigt och jag kände att det verkligen var vad jag behövde! P skänker mej lugn och harmoni! :-) Madde har idag varit på sta nen sväng samt kollat på ett rum i en lägenhet som verkade jättebra!Så roligt för henne! Hon lånade min cykel, och stackr´n cyklade vilse i halva Halmstad, men nu har hon lärt sig hitta lite mer, det för alltid med sig nåt bra! Dyngsur var hon när hon klev innanför dörr'n efter att cyklat i regnvädret! Men vi värmde oss fort med soppa & vitlöksbröd! Riktig måndagslys med räk-& morotssoppa :-)

Nu blire bingen för imorn väntar en minst lika fullspäckad dag med skola, skoprovarkväll på jobbet & stallet
Sussa gott!
P & K

Tröttis P efter träning...                                      Klädd för stallkväll!


Vår fina & kalasgoda middag! Med världens lättaste soppa!

0,5 l vatten.
1 buljonftärning (fisk).
lite mager matlagningsgrädde kankse 1 deciliter.
räkost, kanske 200-300 g
3-4 rivna morötter

Låt puttra i ca 5 min, servera med räkor eller kanske lax och
toppa med Cayenne peppar, Lätt som en plätt!!