Vuxenpoäng & inspiration

Vaknade upp i god tid innan besöket på bilprovningen skulle äga rum, så jag hann äta en ordentlig frukost i lugn och ro :-) Åkte bort till bilprovningen och fick denna gången en lite väl svårflörtad besiktningsman tyckte jag... Jag fick bland annat åka bort till macken köpa en lampa och byta lyset i framlyktan och sen tillbaka igen! MEN jag måste säga att jag känner mig rätt nöjd att jag kunde byta lampan helt själv, trodde inte jag kunde sånt! Nu var det ju inte så svårt men ändå, ytterligare några vuxenpoäng insamlade ;-)


När jag väl var klar med bilen åkte jag vidare ut till stallet, jag & P, Bibban & Diva samt Ida och hundarna tog oss en sväng bort till kyrkan, sedan fortsatte jag och Bibban in i ridhuset och tränade lite på cavaletti. Både P & Diva var riktigt fina idag :-) När jag borstar av P efter passet märker jag tyvärr att han är lite varm och har märkliga skrapsår på höger bak. Jag slarv-borstade så innan ridningen så jag märkte det inte, så dåligt av mig! Men som sagt han gick bra och är inte halt, han ömmar inget och verkar överlag pigg och fin! Det blev till att jodopaxa, linda och ha kylbalsam på sårfria delen. Nu hoppas jag att benet känns bättre imorgon!

Prinsen, jag & mamma i Maj - 09

Efter stallet blev det lunch och sedan in till jobbet för att lämna in mitt schema för april och hur jag kan jobba. Kändes skönt att avverka ytterligare en punkt på listan! Sen skulle jag hämta mina favvo-jeans hos skräddaren och de skulle vara klara idag, men icke! Så jag får åka dit imorn igen så jag äntligen kan njuta i mina underbara insight jeans!

Efter ärenden var det obligatorisk föreläsning i skolan om psykologi, emotioner och humor skulle man kunna sammanfatta det till. En underbar föreläsning med Lotta Linge som är fantastisk, hon berör verkligen! Jag satt i vissa lägen med en klump i halsen, gåshud på armarna och tårar i ögonen och i nästa minut ler och skrattar jag. Lotta bedriver forskning om psykologi & humor och bland annat om sjukhusclowner - väldigt inspirerande!
Hon gav oss alla ett tips genom livet också, att på ett humoristiskt sätt kliva upp på Meta-nivå och se sig själv utifrån. "Att bli en fluga i ett hörn som blickar ut över alla, över situationen och över sig själv" - Tänkvärt!

Har vidare ägnat kvällen åt tvätt, mat, TV & Skummande av 10 vetenskapliga artiklar om Mindfulness - nu är jag riktigt sugen på att sätta igång!

Mindfulness - Focus on the present

Nu blire kvällen & Tack för Er tid! :-)
P & K
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?