eftermiddags pyssel

Nu har jag vart å fixat hela listan jag skrivit till mej själv för att komma ihåg vad jag skulle köpa. hittade ett cykelställ till bilen, galet bra köp faktiskt inte alls så dyrt och det kommer nog användas flitigt och håller nästan hur länge som helst (hoppas jag) Sedan har jag köpt ett nytt bett till Panther, det jag köpte i tisdags var ju för litet, skräll! skumt han hade 12,5 på det förra men nu va det helt plötsligt för litet... Men vad gör man, bara att knata till hästshopen och köpa ett nytt :) Sedan var det dags för mitt riktiga mission! present till Linda! jag brukar alltid ha lite idéer på lager annars tycker jag men nu var de riktig idétorka! men till slut bara såg jag det, kom på det och kände att där är Lindas present! Å den är så himla fin tycker jag, så jag vill me ha! men nu är det ju min kära Linda som faktiskt fyller 23 år nu på Lördag! Men Elin kommer ju alltid att vara Elin, så jag kan ju inte gå på stan utan att köpa något till mej själv, haha! så jag köpte ett litet fint ljus som står på mitt badrum nu :) det var en sjukt bra pryl att köpa för den fick mej även att skura hela badrummet! så nu är det jättefint! Sedan gick jag lös på mina hela 24,5 kvm med trasa och hink, vädrade sängkläder å tog tag i den lilla disken som stod i diskhon.. Så det blev städning i stället för träning, det var en bra prioritering faktiskt!


Kolla vilket gulligt ljus, jag kommer bli glad och pigg varje morgon när
jag fixar på badrummet och denna lilla uppmuntrande plåtburk med
ett ljus av härligt fräsch citrusdoft i.


Så här fint och städat är det i mitt badrum nu!

Lagade faktiskt "riktig" mat ikväll med, riktigt lätt studentmat men jäkligt gott! Korvstroganof á la Elin!

1/2 falukorv
1 gullök
1 paprika
1 burk creme fraiche
1/2 burk paprika & chili fraiche
1 dl Felix Chilisås

smaka av med vit-& svartpeppar, eventuellt lite mjölk och redning i för att få mera sås :) Var försiktig med salt, smaka först för det är mkt sälta i korven :)

Enkelt, Gott & Snabbt!

Så nu är jag mätt och belåten samt färdig gråten! Sett på Grey´s precis och jag grät som en tok som vanligt!
Snart blire sängen för mej, imorn väntar Stallmorgon, inlämning av bilen, en hel del cyklande, jobb och Fira lite Valborg, blir nog till att grilla, och se på MajbrasaNissan, Mysigt!

sweet dreams!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?